Games
Batal
KATEGORI
link has been copied
4852
Lapor Hansip
10-01-2017 19:31

[Android/iOS] Durango: Wild Lands | Sandbox Open World Survival Game

Quote:
[Android/iOS] Durango: Wild Lands | Dinosaur Survival by Nexon

Quote:
Quote:
What is Durango?
Durango is a next new title of the director Eun-Seok Yi, a developer of ‘Mabinogi’ and ‘Vindictus’. The player is thrust by a time warp into a prehistoric age and challenged to survive and build communities with other players. The game is adopting ‘pioneering open-world MMORPG’ providing a unique experience through the world with survival, exploration, hunting and society construction that you won’t find anywhere else on mobile.


Quote:
Durango Teaser Trailer

for more videos you can visit here https://www.youtube.com/channel/UCxE...EJloOX_7JuGkJA


Quote:
Screenshots

for more screenshots you can visit here https://durango.nexon.com/en


Quote:
Memories

Quote:
Diubah oleh mohamadnh
profile-picture
profile-picture
profile-picture
tata604 dan 6 lainnya memberi reputasi
7
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
[Android/iOS] Durango: Wild Lands | Dinosaur Survival by Nexon
12-09-2018 13:48
ane baru mulai main nih 3 harian....baru lv 36....ini kalau ane pilih soldier fokus ke kemampuan bertarung nya aja yah apa gimana....uda request ke klan mezzo reborn cuman blm di acceptt
0 0
0
profile picture
kaskus addict
12-09-2018 15:03
combat itu utama gan , jarak dekat dan jarak jauh ..

untuk jarak dekat bisa dipilih salah satu aja , untuk satu tangan / dua tangan, begitupun jarak jauh , bisa di pilih mode busur / crossbow ...

jadi sisa SP bisa di atur kemampuan , di rekomendasi sih 1 karakter 1 job gan jadi sp lebih fokus ke job utama , misal petarung + Koki , bisa juga full koki / tanpa skill tarung dll.

Join clan ane gan kalo mau , Elite Warfare hehehe add ane di furrydaws #0454
0
profile picture
kaskus addict
12-09-2018 16:28
ignore it..
sudah ketemu jawabannya emoticon-Smilie
0
Memuat data ...
1 - 2 dari 2 balasan
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia