others
Batal
link has been copied
Informasi! Baca info terupdate seputar virus corona di sini
131
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000002649105/kuliah-neng-purwokertoambil-jurusan-apakampuse-neng-ndi
Mayuh pada ndopok nek kuliah neng purwokerto apike njukut jurusan apa? sing kepenak nggo golet gawean, gajine gede, ora kesuwen ngenteni trus fasilitas kuliahe top markotob...monggo dimulai...
Lapor Hansip
27-10-2009 12:06

Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?

Mayuh pada ndopok nek kuliah neng purwokerto apike njukut jurusan apa? sing kepenak nggo golet gawean, gajine gede, ora kesuwen ngenteni trus fasilitas kuliahe top markotob...monggo dimulai...
0
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 1 dari 7
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
27-10-2009 12:09
sayang nyong ora kuliah emoticon-Frown
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
27-10-2009 12:43
ketone tergantung nasib lho mas.. soale seangel2 e kuliah tapi toh akeh sing bisa lulus, lah masalaeh bar lulus kue genti untung2 an golet kerja.. nek sing wis uwis se mungkin masalaeh jurusan kuliah e kue akeh dibtuhna ora neng formasi kerja.. dideleng deleng jurusan sosial lewih akeh dibutuhna daripada sing scince..

kaya aku kuliah neng biologi unsud ( kuliah tok ora nganggo lulus emoticon-Hammer ) sing sering di omong neng kanca2 sing wis lulus ya ttg formasi kerjane sing jarang banget nyatut biologi, tur kuliaeh juga ngeseli pisan, ana praktikum sing ora nguati jadwale, laporan, penelitian, dll..

mungkin rekomendasiku ya njukut jurusan sosial nek arep kuliah neng pwt, nek mending maning se langsung njiot kuliah ketrampilan kaya komputer dll.. emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin
0 0
0
Lihat 1 balasan
Memuat data ..
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
27-10-2009 12:50
Quote:Original Posted By wahyu_pamungkas
Mayuh pada ndopok nek kuliah neng purwokerto apike njukut jurusan apa? sing kepenak nggo golet gawean, gajine gede, ora kesuwen ngenteni trus fasilitas kuliahe top markotob...monggo dimulai...


nah kie sing bingung njawab-e... emoticon-Embarrassment

soale pengene sing bisa kepenak golet gawean, gajine gede, ora kesuwen ngenteni, trus fasilitas kuliahe top markotob... emoticon-Frown

kayane ana ne nang universitas akherat kuwe kang... emoticon-Big Grin

nang dunia langka sing bisa kaya kuwe... emoticon-Big Grin
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
27-10-2009 12:54
Quote:Original Posted By neo-neo
nah kie sing bingung njawab-e... emoticon-Embarrassment

soale pengene sing bisa kepenak golet gawean, gajine gede, ora kesuwen ngenteni, trus fasilitas kuliahe top markotob... emoticon-Frown

kayane ana ne nang universitas akherat kuwe kang... emoticon-Big Grin

nang dunia langka sing bisa kaya kuwe... emoticon-Big Grin

wah njenengan lulusan universitas akhirat apa kang.. apa tembe arepan kuliah neng kana.. kenalan ndisit kang emoticon-shakehand emoticon-Embarrassment
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
27-10-2009 12:55
Jane nek arep nggolet kuliah sing prospektif golet gawean..goleti jurusan sing akeh dibutuhna, carane jajal cok menthelengi [url]www.jobdsb.com[/url] apa situs liyane, terus nek pengin ngerti standar gaji pekerjaan tertentu bisa googling hasil2 survey konsultan SDM kaya Kely Services utawa liyane...terus nek pengin ngerti jumlah mahasiswa se Indonesia sing njukut kuliah jurusan kuwe..mlebu meng [url]www.evaluasi.or.id[/url] kaya kuwe apa yah....mandan mumet ya...
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
27-10-2009 13:27
Quote:Original Posted By wahyu_pamungkas
Mayuh pada ndopok nek kuliah neng purwokerto apike njukut jurusan apa? sing kepenak nggo golet gawean, gajine gede, ora kesuwen ngenteni trus fasilitas kuliahe top markotob...monggo dimulai...


jurusan apa? cek wae [url]www.evaluasi.or.id[/url]
gajine gedhe? cek wae nang [url]www.jobsdb.com[/url] utowo milis vacancy
biasane bidang migas, kesehatan lan telekomunikasi isih prospek cerah...
sing cocok ning purwokerto ono AKATEL (telekomunikasi) lan kesehatan (ono siji loro...)
emoticon-I Love Indonesia
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
27-10-2009 13:57
Quote:Original Posted By wahyu_pamungkas
Jane nek arep nggolet kuliah sing prospektif golet gawean..goleti jurusan sing akeh dibutuhna, carane jajal cok menthelengi [url]www.jobdsb.com[/url] apa situs liyane, terus nek pengin ngerti standar gaji pekerjaan tertentu bisa googling hasil2 survey konsultan SDM kaya Kely Services utawa liyane...terus nek pengin ngerti jumlah mahasiswa se Indonesia sing njukut kuliah jurusan kuwe..mlebu meng [url]www.evaluasi.or.id[/url] kaya kuwe apa yah....mandan mumet ya...


program studi telekomunikasi sing paling 'langsing' jumlah siswane,
dadi peluang dan persaingan masih besar.
opo maneh perusahaan telco gencar ekspansi
tentu wae butuh tenaga kerja akeh sing trampil...
nang purwokerto ana akatel
satu lokasi karo STM telkom bos
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
27-10-2009 18:01
Quote:Original Posted By wahyu_pamungkas
Mayuh pada ndopok nek kuliah neng purwokerto apike njukut jurusan apa? sing kepenak nggo golet gawean, gajine gede, ora kesuwen ngenteni trus fasilitas kuliahe top markotob...monggo dimulai...


bener sing nang duwur duwur....semua tergantung nasib kang.....sing ra kuliah ya ra mesti ra sukses.....berawal dari diri kita sendiri bae kang...nek di awali skang seneng.,,,mesti lancar.....ora ana rasa kepeksa.....menikmati perkuliahan...tur juga lewih cepet maksud....

tapu angger asal pilih,,,di peksa...ngetutna wadon.....lah wes,.,,,,kuliah nang endi bae tetep ora ana gunane.....mubah tok kang.......pilih sing paling di minati nang panjenengan....lan juga di niati....moga bisa dadi saran terbaik dari kuw...hehehehe....emoticon-Big Grin
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
27-10-2009 19:07
Kabeh kampus apik Kang...angger ora apik ngapa debangunemoticon-Big Grin
Sing gawe ora apik angger mahasiswane pada ora tau sinau emoticon-Hammer
golet gawean kepenak ya nile IPKne kudu gede,nggo ndaftar ngendi bae gampang...

karuan sih nasib beruntung apa ora,angger nggolet gaji gede ya tergantung usahane kepriwe,

Jurusane apa? ...
angger arep golet jurusan sing apik, ya sing cocok karo kemampuan neng bidange sampean...emoticon-Angkat Beer

angger aku dewek kuliah neng Unsoed jurusan D3 adm.keu kang... emoticon-Smilie

Bedewe Sampean mbene lulus yah...
lulusan ngendi kyeh....
basanu malah tanggane dewekemoticon-Big Grin
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
28-10-2009 06:24
jajal jukut fisipol
nek wis lulus ndaftar caleg
enak kuwe, kerjane.
masalaeh ana sing milih pora?
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
28-10-2009 09:48
Oom Dirman is de best ! emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
28-10-2009 12:51
Quote:Original Posted By judhtech
Oom Dirman is de best ! emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin


maksudte sih kepriwe kiye? nyong lah ora mudeng
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
28-10-2009 13:30
bener sing percaya nasib.........emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin

kuliah duwur2..nek nasibe urung olih kerja..ya nganggur...
kewalikane........
ora kuliah wong nasibe lagi apik...ya dadi juragan...malah nganti duwe karyawan, karyawane akeh sing pada kuliah alias duwe titel D3, s1, s2, s3....nganti Es Cendol emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
28-10-2009 15:46
Quote:Original Posted By mendoan-anget
maksudte sih kepriwe kiye? nyong lah ora mudeng


lah kiye maning........emoticon-Peace mbah dirman....
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
28-10-2009 16:21
Quote:Original Posted By mastoto-gombong
bener sing percaya nasib.........emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin

kuliah duwur2..nek nasibe urung olih kerja..ya nganggur...
kewalikane........
ora kuliah wong nasibe lagi apik...ya dadi juragan...malah nganti duwe karyawan, karyawane akeh sing pada kuliah alias duwe titel D3, s1, s2, s3....nganti Es Cendol emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin


bener kuwe, yakin lah
emoticon-shakehand emoticon-thumbsup:
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
28-10-2009 20:15
inyong kuliah nang Teknik Elektro Unsoed... emoticon-I Love Indonesia
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
28-10-2009 20:30
Quote:Original Posted By mendoan-anget
maksudte sih kepriwe kiye? nyong lah ora mudeng


aduh jhaaan, maklum, kuliahe nang ngisor wit pring ya kang? kambi numpaki kebo dolanan suling emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin :Peace ah....

Quote:Original Posted By bogieaja
lah kiye maning........emoticon-Peace mbah dirman....


setujuuuuuuuuuu.....
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-10-2009 03:49
nyong nang Ekonomi Unsoed gan emoticon-Malu angkatan 2002 emoticon-Hammer
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-10-2009 04:06
Quote:Original Posted By Wackwock
nyong nang Ekonomi Unsoed gan emoticon-Malu angkatan 2002 emoticon-Hammer


nyong ra kesampean nang unsud,,,,,,emoticon-Hammer dadine adoh skang umah......
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-10-2009 06:01
kuliah jurusan kaskus bae neng warnet djawa tulih gratis emoticon-Big Grin
0 0
0
Halaman 1 dari 7
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia