others
Batal
link has been copied
32214
Lapor Hansip
19-03-2020 15:36

EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG

thread ini adalah pindahan dari (ask) nightlife di seputaran palembang

aturan sederhana:
  1. 17++ yo. Kl ado yg d bwh itu, risiko tanggung dwe. Scaro 17++ dianggep sdh dewasa, berani berbuat, tau risiko, berani tanggung jawab, bs buat keputusan, dan lbh penting: pny penghasilan dwe (malu la nak mesum masi minta duit sm mak)
  2. no SARA. Kt d sini sesamo pecinta wanita, so jgn pandang ras, keturunan, suku, apolg agama.
  3. sesuai judul, all in PALEMBANG. Jd nda termasuk sekitaran Palembang, mis. Prabumulih, Kayuagung, apolagi luar provinsi.
  4. usahain nda bikin fr combo. Kl mau bikin 2 fr, yo jadiin 2 post. Ini mempermudah dalam penyusunan katalog fr.



DISCLAIMER
profile-picture
profile-picture
profile-picture
KeciKeras dan 74 lainnya memberi reputasi
47
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
19-02-2021 11:54

Kejadian Semalem

Kejadian semalem sekitar abis maghrib, ketemuan samo kawan cewek, "adek, gawe apo sekarang?", "gawe lamo kak" ujinyo, "oh masih gawe di 9l0r14 yo?" "idak kak, gawe lamo tu nah, tulah dewek kakak tu", "oh, lagi kosong apo malem ini, kakak ado lokak duit nah, baru gajian kakak" "peh kito ke room aku kak", lajulah kito diajaknyo ke hotel tempat dio stay, ngobrol dikit, nego2, deal langsung lanjut eksekusi.

Lokasi : Planet Merah
To: D1n1 (eks pengajar di 9l0r14 m3rd3k4, samo terakhir pernah jadi spg samsul di palembang kotak)
Age: 23
Face: 8 (cantik, rambut panjang di pirang, gingsul kiri nambah manis liatnyo)
Skin: 8,5 (Putih, mulus, tapi agak berbulu lebat lengan samo kakinyo)
Body: 7 (kutilang, sekitar 169, lebih tinggi dari tobo)
Boobs: 7 (sedang, masih lumayan kenceng)
Gfe: 7 (ramah, santai, kalo diajak ngobrol pacak lupo waktu)
Mmc: 8 (raso balik jadi budak, sambil mmc di usep2nyo kepalak kito😁)
Fk: 8 (raso nyipok bini dewek)
Hj: 8 (pake body lotion, di urut pake jari2nyo yang panjang mano lembut plo kan, hobi pulo maeni sunhole pake ujung jari telunjuk, jadi serr.. serr... laju mendadak keras langsung, sudah di treatment Hj di cuci dulu joni tobo baru lanjut ke Bj
Bj: 8 (yang pertamo dak sengajo temetu dalem mulutnyo, soalnyo dak pake aba2 tobo diserang langsung pke rpm tinggi, "nah kakak ni baru di emut bentar sudah keluar ujinyo, padahal biasonyo yang gede cak ini lamo kak, enak nian apo mulut adek ni, enak mulut apo yang bawah ujinyo" nak gilo bae pikir tobo dak tahan lah kalo cak itu caronyo cewek belagak ngasih bj langsung gas full throttle mano ketahanan lah, laju kami cuci dulu baru Bj lagi, tapi tobo omongi "santai bae dek, dak bakal langsung pagi kok, masih malem ini" barulah beraso, pacak atur ritme kapan cepat kapan pelan.
Jilmek: 6 (dak tau ngapo adek ini, kapan di jilmek dio nak pipis terus, sampe 4 kali dio cebok pas lagi di jilmek, padahal tobo lagi menikmati, laju disudahi cepet2 bae, nak 69 jugo laju orong.
Fj: 8 (dio ngomong pelan2 bae kak, gek lecet punyo aku, berhubung belagak yo ikuti baelah, pas nusuk pertamo emang susah retinyo, pantes dio mintak pelan, okelah kito naikke speed dikit2, di jambaknyo rambut tobo, sampe kukunyo keno kulit kepalak, mot, wot, peluk, gendong, doggy gaweke galo, pas nak crottt tobo omongi crottt cak pertamo tadi yo dek, "boleh kak tapi tambah tips nyo" mudahlah kalo itu, pas nak metu cabut masukke di mulutnyo lagi, beraso nian iwaknyo pas tumpah tu, tobo kasih tisu buat buangnyo, bersihi bekas cipratan di rainyo lanjut istirahat dulu, ronde 2-3 crottt di dalem pake caps, men nak di omongi 3 kali tu masih kurang, pengen seharian nian di hotel samo dio tapi apa daya itu bae sudah banyak keluar duit tuk dio bae 😅😅😀

Dc: 30 Red 3x maen + cim 2x (nambah 500)😢😢 bengep keluar duit tobo disini, selangkangan tobo lebih kuat ketimbang raso nak nahan duit di dompet, tinggal nak ngomong samo wong rumah duitnyo tepake kemano gek nak cari alasan apo 😬
Ro: belum tau (tapi kalo ado duitnyo pasti Ro, bekawan iyo tapi tarif dak bekawan budak ini)
profile-picture
profile-picture
profile-picture
kevinx88 dan 9 lainnya memberi reputasi
10 0
10
profile picture
aktivis kaskus
19-02-2021 13:32
Kawan lamo kenal apoo huu? seruu jg bacoo FR nyoo,, To ini bgwe sehari, raso begaji sebulan. Kebutuhan Joni lebih mahal dibanding kebutuhan Polda yee huu emoticon-Cendol Gan emoticon-Wakaka
5
profile picture
kaskuser
19-02-2021 14:34
Mantep nian hu, mbuat ngiler, klu be pck share
0
profile picture
kaskuser
19-02-2021 15:46
Aii cacam..
Ngileer bae nubi baco fr kamu huu..
Bkn maen 35 red, dc sultan..
emoticon-2 Jempol
emoticon-Toast
emoticon-Nyepi
1
profile picture
newbie
19-02-2021 17:38
Boleh pm nocan nyo
0
profile picture
aktivis kaskus
19-02-2021 19:04
@KeciKeras gaji tobo' sebulan huu
0
profile picture
kaskuser
19-02-2021 20:51
@nosmotor dem samo bae kito huu..
Sederajat kito..
emoticon-Ngakak
0
profile picture
aktivis kaskus
19-02-2021 22:02
@nosmotor efeknyo lagi perang dingin samo wong rumah, lah buat alasan masih dak percayo, nasib nasib 😅😅😅
1
profile picture
aktivis kaskus
19-02-2021 22:04
@ciceculun blm biso lor, katonyo cuma buat yang lah kenal bae, soalnyo kemaren pernah di exe dak di bayar dio, jadi agak trauma
0
profile picture
aktivis kaskus
19-02-2021 22:24
@KeciKeras asli, msh junior tobo' perlu bnyk bimbingan suhu senior dimarih

@zangetsu89 boleh huu pm faceny sensor mat* ck yg sblmny, pecakny spesial nian ck mart*bak emoticon-Matabelo
0
profile picture
20-02-2021 00:45
Ditunggu umlamnya suhu, interest nih xD
0
profile picture
aktivis kaskus
20-02-2021 16:54
Nyimek hu, siapa tau dapet bisikan hehe
emoticon-Shakehand2
1
profile picture
kaskus addict
20-02-2021 19:59
emoticon-Shakehand2emoticon-2 Jempol
0
profile picture
kaskuser
21-02-2021 21:58
Pm nocan hu, dijamin kito idak kw kw, tips wp jugo bkn duit gaji jadi aman polda kwkwkwk
0
profile picture
13-03-2021 00:57
@zangetsu89 hu...izin minta nocannyo hu
0
profile picture
13-03-2021 00:57
izin minta nocannyo hu
0
Memuat data ...
1 - 15 dari 15 balasan
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
B-Log Collections
Copyright © 2021, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia