others
Batal
link has been copied
9787
Lapor Hansip
05-05-2019 17:49

EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG

thread ini adalah pindahan dari (ask) nightlife di seputaran palembang

aturan sederhana:
  1. 17++ yo. Kl ado yg d bwh itu, risiko tanggung dwe. Scaro 17++ dianggep sdh dewasa, berani berbuat, tau risiko, berani tanggung jawab, bs buat keputusan, dan lbh penting: pny penghasilan dwe (malu la nak mesum masi minta duit sm mak)
  2. no SARA. Kt d sini sesamo pecinta wanita, so jgn pandang ras, keturunan, suku, apolg agama.
  3. sesuai judul, all in PALEMBANG. Jd nda termasuk sekitaran Palembang, mis. Prabumulih, Kayuagung, apolagi luar provinsi.
  4. usahain nda bikin fr combo. Kl mau bikin 2 fr, yo jadiin 2 post. Ini mempermudah dalam penyusunan katalog fr.



DISCLAIMER
profile-picture
profile-picture
profile-picture
bos.kutang dan 41 lainnya memberi reputasi
30
icon-close-thread
Thread sudah digembok
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 4
26-07-2019 19:00
Quote:Original Posted By bangjackjack
Kejadian baru jam 5 sore td , brhubung baru dapet durian runtuh dan kebetulan si high class di burung biru lagi open include laju la kito begesit dm dm an , nego nego trnyato angel blum galak nuruni hargo tp yosudah la . Balik lagi karno kito dapet durian runtuh . Laju gaskeun saja
Wp: @vith*palembang
Face : 10 ( apo lagi dio cerito memang ado kturunan belando , karno kito disinggung nyo punyo muko koko koko )
Fk : 7 be , soalnyo agak bau abis makan cuko kali , tp lihai
Boobs : 8 tocil ( tp dak item )
Skin : putih mulus , kemem jugo tanpa bulu dan bau seraso maen brazzers laju
Hj : apo dio ini , bukannyo di pput men uji bucols
Bj : 10 ( bayangkela ye hu , karno cost agak mahal jadi kito paksoke pake kertas ajaib dari doraemon , tapi karno sedotan nyo itu dan wp yang sabar , alamakjannngg , merem melek kito di buatnyo dragon ball pun tak luput di kenyot nyot
Fj & gfe : 10 lagi saja krna memang perfect ni wp , diawali dengan FK manja trus kito copot sikok sikok kostum wp . Lanjut ngenyot buah mangga , skip pas bagian BJ yang la kuterangke td . mulai la kito eksekusi . Segalo gaya di ladeni galo oleh wp mulai dr MOT , lnjut WOT , DS , But .. ditengah jalan joni la letoy dluan . Mano wp sblum nyo la ngmong sblum maghrib nak lngsung blek jadi ku rasani biar di BJ lagi biar biso up lagi . Dan ternyato wp terimo dengan senang hati , karnosifat nurutnyo ini la skor nyo kito naekke , lanjut BJ joni la mulai keras lg . Kito finishke dngan full MOT dan kluar la tai macan
Cerito" bntr , dan ternyato dio ni masi kuliah ku rasani untuk dpet nmr wa dan di kasi jugo

sekian fr newbie abal" ini hu , lagi bljr fr bernuansa cerpen
Untuk yg nak minta poto boleh barter" di pm soalnyo aku prinsip di forum ini untuk burung biru saling buka jalan kan lumayan la te dp tp dak sir dluan liat mukonyo
Tp Untuk yang nanyo nmr wp , dak bakal ku kasi soalnyo budakni cerito cuma punyo sikok wa tu lah . Ngeri teganggu , kalo nak nian BO la dlu nian budak tu .

Oio untuk RO ck nyo dk dlu .nak nyicip @monn*palembang dlu uji kabar suhu eas ngmong face nyo yang paling yahud


emoticon-Cendol Gan
0 0
0
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia