others
Batal
link has been copied
9737
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5b5492adddd77057628b4568/all-new-jogja-night-life-salon-spa-massage-pijat-club-dan-lain-lain
INI THREAD NIGHT LIFE BARU UNTUK JOGJAKARTA KITA TERCINTA... THREAD SEPERTI INI SERINGKALI DI CLOSED KARENA ADA INDIKASI HUMAN TRAFFICKING (PENJUALAN WANITA). UNTUK SEMUA MEMBERS TOLONG HENTIKAN. JANGAN PROMOSI BISPAK BISYAR MAUPUN SPA. UNTUK NAMA SPA, NAMA TERAPIS, WAJIB DI BERI CODE ~!@#$%^*() ATAU GUNAKAN HURUF DENGAN PENGGANTI ANGKA TERSERAH MAU GIMANA. TAPI HARUS DI SAMARKAN.  RULES SUDAH DI
Lapor Hansip
22-07-2018 21:20

ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)

INI THREAD NIGHT LIFE BARU UNTUK JOGJAKARTA KITA TERCINTA...

THREAD SEPERTI INI SERINGKALI DI CLOSED KARENA ADA INDIKASI HUMAN TRAFFICKING (PENJUALAN WANITA). UNTUK SEMUA MEMBERS TOLONG HENTIKAN. JANGAN PROMOSI BISPAK BISYAR MAUPUN SPA. UNTUK NAMA SPA, NAMA TERAPIS, WAJIB DI BERI CODE ~!@#$%^*() ATAU GUNAKAN HURUF DENGAN PENGGANTI ANGKA TERSERAH MAU GIMANA. TAPI HARUS DI SAMARKAN. 

RULES SUDAH DI UPDATE OLEH KASKUS SUPPORT 03

TAMBAHAN : tujuan dari forum adalah : sebagai tempat bertukar informasi,pengetahuan dan pergaulan. tujuan dari thread ini mengacu pada judul dari thread. Di sini kita berbagi soal spa, bispak dan bisyar tetapi dalam cara yang DEWASA. Kalau ada yang tidak cocok dengan isi dari thread ini, tidak perlu saling menghujat. Yang di sini adalah kumpulan orang orang DEWASA. 


Berikut adalah Rules and Regulation yang WAJIB dipatuhi oleh seluruh warga thread ini
WAJIB !!!!

THIS THREAD ON NIGHTLIFE ONLY FOR 

18+ AND OPEN MINDED PERSON!




TAKE YOUR OWN RISK OR LEAVE OUT


IF YOU DON'T AGREE!




GENERAL RULES
No porn
No spam
No drugs
No insult 
No flaming
No gambling
Respect each other

Click here for more info >> 
[url]http://www.kaskus.co.id/about/general_rules [/url]


NIGHTLIFE 
Dilarang membawa konten Nightlife ke sub / forum lain.
Penyebutan nama wajib disamarkan dengan angka atau tanda bintang.
Gunakan PM untuk informasi lebih detail. 

THREAD ON NIGHTLIFE 
Setiap thread wajib mencantumkan disclaimer di pejwan thread untuk proses approval. Disclaimer silakan copy paste dari sticky thread Nightlife.
Setiap thread lapak / event hanya boleh sharing informasi mengenai lapak / event. Informasi harga hanya mengenai fee entry, facility, massage, food & beverage.
Dilarang mencantumkan nomor kontak selain kontak manajemen atau panitia event. 
TS wajib menegur atau melapor jika ada yg melanggar rules di threadnya. 
TS yg tidak aktif selama 3 bulan, maka threadnya akan diclosed. Segera PM moderator jika threadnya ingin dibuka kembali atau mau ganti TS.

POSTING ON NIGHTLIFE 
Dilarang triple post.
Single post minimal 4 kata. 
Dilarang hanya posting emoticon.
FR hanya boleh mengenai gambaran secara global. 
Untuk FR yg lebih detail silakan lewat PM.
Absen hadir khusus lapak / event wajib mencantumkan hari dan tanggal. 

PICTURE ON NIGHTLIFE
Pic hanya boleh berupa logo, room, fasilitas, peta, publikasi event, dll yg tidak melanggar general rules.
Dilarang posting foto yg melibatkan personal tanpa seizin dari moderator dan pihak terkait. 

WARNING ON NIGHTLIFE 
Sanksi terhadap pelanggaran rules bisa berupa delete post hingga banned.
Rules dan standard format ini wajib dicantumkan di pejwan setiap thread di Nightlife #275. 
Apa yg tidak tercantum di rules akan menjadi pertimbangan dan kebijakan moderator Nightlife #275.
Rules dan standard format ini bisa berubah sesuai kondisi.


SEMOGA THREAD NIGHT LIFE JOGJAKARTA INI LEBIH AWET DAN TIDAK ADA PELANGGARAN LAGI

TERIMA KASIH
profile-picture
profile-picture
profile-picture
istanto85 dan 86 lainnya memberi reputasi
71
Tampilkan isi Thread
icon-close-thread
Thread sudah digembok
Halaman 168 dari 349
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 07:33
Quote:Original Posted By apineraka666
Lha gene kowe ngerti, hunting + SSI lebih asik, lha kok kowe lgsg ngek i 8 red? KatNe SSI lebih asik drpd sekedar pilih + bayar. Goblok tenan kowe. Jingan i.


emoticon-Smilie Saya nggak ingin memperpanjang keributan akibat postingan FR ane diatas. Mungkin kalo berkenan, kita bisa ketemuan di darat, kapan2 pas ane ada kesempatan ke Jogja. Biar suhu2 disini yakin siapa saya. Dan kita bisa bicara secara dewasa, untuk berbagi pengalaman hidup.

Salam hormat.
5 0
5
Lihat 1 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 1 balasan
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 08:28
marai males, forum kok mbacoti postingan antar anggota. anggep wae rejekine wp ne oleh om2 royal selama wp tsb dikasih rate normal masih mau. hal kygtu ga serta merta langsung merusak harga kok. biasa aja bahasanya, oke lah mungkin njenengan gali paling sangar sak jogja, tp klo dlm forum ya tlg menghargai sesama, forum adem ayem, njogjani. suwun.
3 0
3
Lihat 1 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 1 balasan
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 08:32
Quote:Original Posted By Sun Bo Kong


Edaannn...simbok simbk yoo diembaat
emoticon-Najis (S)

Niate pij3t thok hu... Wis bacut mlebu, anane mung simbok2 kuwi... 😭
Quote:Original Posted By as_taga_naga


Sekedar saran aja, kl cuman mau pijet + HJ doang, di 0pt1mu5 jalkab cuman 135K udah dpt terapis muda cantik sexy,,,,, lha ini udah tua gendut kok mau 200K,,,, hrs nya di tawar 100K lah,,,

Udah pernah ke Opt*** hu.. Ane gak cocok ama pij3tannya.. Kurang teknik.

1 0
1
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 08:36
Quote:Original Posted By Bukan.Adm1n
Sing duwe anjani paling kae wonge

Wkwkwkkk bs ugo hu, nek ra kancane sing nduwe

Quote:Original Posted By Pertapa Genit
Aku selama iki mung moco. Tp kok gatel manukku pengen melok komen. Ono wong pekok duwe duit sing raono serine tuku temp?k sekarepe wudele. Masalahe awake dewe iki yo raruh temp?k e koyo ngopo. Opo cen empuk mlenuk kok regone semono. Cen jagat perlendiran raono rego standare. Ono sing towo 80 jut we ono sing gelem tuku. Aku jajah kidul stasiun, pp remang remang, kopi pangku langganane supir truk, salon esek esk, spa larang..kui kabeh cen tujuane podo wae mung pengen crit. Tapi cen isine ora podo. Wong wedok kui ono sing ayu ono sing elek (akeh). Yo regone bedo. Rabiso dipukulrata. Sing murah yo rupane koyo ngono kae. Sing larang yo kudune ayu mulus. Ojokuwalik. Masalahe sing dituku wongkae yo awake dewe raruh rupo ceweke koyo opo. Sopo ngerti cen ayu mulus koyo artis. Pomaneh nek njuk kadung seneng nggo ati. Aku bolabali koyo ngono. Nek entuk seng ayu njut ta gendak. Ojo gampang gawe kesimpulan. Seng cethu jajan kui larang regane. Nek ragelem metu duit coli ae. Opo dolan kidul stasiun tugu bareng aku. Dc merakyat jare istilae

Quote:Original Posted By ApemSuwex
hahaha dc diributke.ngisin isini..ketoro nak gak gableg duwit
Kere pengin nglonth3 emoticon-Ngamuk
mbut gae sek le..jolali nabung emoticon-Hammer (S)

Mbok di biasake quote, ben cetho kw wong 2 omong karo sopo?? Nek karo aku, saranku diwoco meneh tulisanku nang ngarep kae keseluruhan ojo sepotong sepotong, wes cetho welo welo aku muni ngono ki alesane opo

Quote:Original Posted By apineraka666
Lha yo, iki mung ngapusi. Wong e ngapusi FR e utowo suhu sexinstructor e iki guoblokkkk banget. Nduwe duit ning wong e lolok. 😂. Hahahahhaha

emoticon-Wkwkwk emoticon-Wakaka
Diubah oleh kalengkrupukkkk
0 0
0
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 08:48
Quote:Original Posted By HausPopularitas
marai males, forum kok mbacoti postingan antar anggota. anggep wae rejekine wp ne oleh om2 royal selama wp tsb dikasih rate normal masih mau. hal kygtu ga serta merta langsung merusak harga kok. biasa aja bahasanya, oke lah mungkin njenengan gali paling sangar sak jogja, tp klo dlm forum ya tlg menghargai sesama, forum adem ayem, njogjani. suwun.


Wow ono gali emoticon-Betty
2 0
2
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 08:59
Quote:Original Posted By kalengkrupukkkk
Wkwkwkkk bs ugo hu, nek ra kancane sing nduwe



Mbok di biasake quote, ben cetho kw wong 2 omong karo sopo?? Nek karo aku, saranku diwoco meneh tulisanku nang ngarep kae keseluruhan ojo sepotong sepotong, wes cetho welo welo aku muni ngono ki alesane opo


emoticon-Wkwkwk emoticon-Wakaka


Yo ro awakmu kabeh. Enek wong royal koq kowe kabeh nesu malah ngegas emoticon-Najis (S)
Ngrusak rego jaremu? Opo nak tarip pijet & kenthu dadi mundak larang goro goro ono pelanggan sing royal? Mbok dipikir
Logikamu kui ngawur cah..
Hukum supply and demand le....
Nek goblog jok nemen nemen
2 1
1
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 09:17
Hu, ono seng wes tau ro d1ni soko muka buku (diinggriske) ra?
2 0
2
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 09:26
rasah quote qotan
kudune sing bersngkutan kroso
ribut goro gro rego temp?k
podo pdo tukang maksiat malah gelut
jinguk tnan
4 0
4
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 09:37

Subes

Subes subes NL jogya
Sungkem dari nubitol

Nubie salah satu senior dari nightlife kota lain
, kaget dgn nl jogya ini, byk berantem nya, tolong segera dibenahi drpd di closed

Ini saran nubie
1. Perbanyak kopdar, utk saling ketemu dan sharing sehingga dpt diketahui id yg aktif dan id jualan

2. Saling menghargai satu dgn lainnya, tdk setuju bole tp jgn berkata kasar atau merendahkan seperti goblok, ga punya duit dll

3. Be smart
- burung biru memang tarif wp mahal, WP itu buka harga lain lain di medsos, ya kl uang lebih ya silahkan, kl uang dieman eman ya nego saja, tdk usah takut nanti merusak pasaran dll, intinya adalah sesuaikan budget

- WP buka mahal ya cari WP lain, yg butuh duit byk koq subes, jd kita cow yg memegang kendali

Sekali lagi kurangi berantem, wes gede koq kayak anak kecil, lbh baik menambah temen daripada cari musuh

Semoga kedepan thread ini lebih baik dan awet
3 0
3
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 09:56
Quote:Original Posted By ApemSuwex
Yo ro awakmu kabeh. Enek wong royal koq kowe kabeh nesu malah ngegas emoticon-Najis (S)
Ngrusak rego jaremu? Opo nak tarip pijet & kenthu dadi mundak larang goro goro ono pelanggan sing royal? Mbok dipikir
Logikamu kui ngawur cah..
Hukum supply and demand le....
Nek goblog jok nemen nemen

Justru nek sauranmu ky ngene malah dadi ketok kw ki sing goblok, utek mu ra nyandak, ora sanggup nyerna opo sing tak sampeke nang ngarep, aku ki nang ngarep mbagi tarif dc dadi 3 kelas :
- pp/salon/spa abal abal
- spa tenanan / spa exlusive
- manuk biru
Ojo mok generalisir dadi siji, tekan kene wis nyandak utek mu??
Pp/salon/spa abal abal kelas "murah", fasilitas, nggone yo muk ky ngono, ngeti dw lah kw hu
Spa tenanan karo manuk biru ki biso dianggep sak kelas lah lha wong ntek e pancen meh podo, nggone ojo takon, cetho apik lan resik, fasilitas yo komplit
Naaaa sing dadi mslh nang ngarep ki dc nang spa tenanan/manuk biru diwenehke nang pp/salon/spa abal abal, opo ra ngrusak rego nek ky kui?? njuk ben mudah dipahami tak nei perumpamaan tuku gedang nang pasar sing regane kiwi import, nek isih krg paham : brg murah diregani larang, opo yo kowe gelem nuku hu?? Nek utek mu waras kan yo mesti ne ora gelem tho??
Sori bahasaku melu melu kasar lha wong kw ngoneke aku goblok, tp nyatane utek mu wae sing ra nyandak
Diubah oleh kalengkrupukkkk
0 0
0
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 10:18


Quote:Original Posted By bowjack99
Subes subes NL jogya
Sungkem dari nubitol

Nubie salah satu senior dari nightlife kota lain
, kaget dgn nl jogya ini, byk berantem nya, tolong segera dibenahi drpd di closed

Ini saran nubie
1. Perbanyak kopdar, utk saling ketemu dan sharing sehingga dpt diketahui id yg aktif dan id jualan

2. Saling menghargai satu dgn lainnya, tdk setuju bole tp jgn berkata kasar atau merendahkan seperti goblok, ga punya duit dll

3. Be smart
- burung biru memang tarif wp mahal, WP itu buka harga lain lain di medsos, ya kl uang lebih ya silahkan, kl uang dieman eman ya nego saja, tdk usah takut nanti merusak pasaran dll, intinya adalah sesuaikan budget

- WP buka mahal ya cari WP lain, yg butuh duit byk koq subes, jd kita cow yg memegang kendali

Sekali lagi kurangi berantem, wes gede koq kayak anak kecil, lbh baik menambah temen daripada cari musuh

Semoga kedepan thread ini lebih baik dan awet


Susah hu, ts pun sudah tidak aktif. Ngalamat ditutup lagi ini
0 0
0
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 11:03
Quote:Original Posted By kalengkrupukkkk
Justru nek sauranmu ky ngene malah dadi ketok kw ki sing goblok, utek mu ra nyandak, ora sanggup nyerna opo sing tak sampeke nang ngarep, aku ki nang ngarep mbagi tarif dc dadi 3 kelas :
- pp/salon/spa abal abal
- spa tenanan / spa exlusive
- manuk biru
Ojo mok generalisir dadi siji, tekan kene wis nyandak utek mu??
Pp/salon/spa abal abal kelas "murah", fasilitas, nggone yo muk ky ngono, ngeti dw lah kw hu
Spa tenanan karo manuk biru ki biso dianggep sak kelas lah lha wong ntek e pancen meh podo, nggone ojo takon, cetho apik lan resik, fasilitas yo komplit
Naaaa sing dadi mslh nang ngarep ki dc nang spa tenanan/manuk biru diwenehke nang pp/salon/spa abal abal, opo ra ngrusak rego nek ky kui?? njuk ben mudah dipahami tak nei perumpamaan tuku gedang nang pasar sing regane kiwi import, nek isih krg paham : brg murah diregani larang, opo yo kowe gelem nuku hu?? Nek utek mu waras kan yo mesti ne ora gelem tho??
Sori bahasaku melu melu kasar lha wong kw ngoneke aku goblok, tp nyatane utek mu wae sing ra nyandak


Lah gek ono sing crito fr 1 yuto wae nesu ngegas njuk ngunekunekke. Durung nek ono sing crito tekan 2 yuto opo 3 yuto opo punjul... auto mencret kowe le
juragan2 jogja biasa bayar hiclass. mbuh hiclass tenan opo abal2. Prek raurus wong kont?l yo kont?le ndeknen dewe. Kae wonge yo dudu adimu, dudu kakangmu kok ngatur ngaturr.. emoticon-Tai
mbok ben ae duwit yo duwite ndeknen...kok mbok arani ngrusak rego...nek njuk rego anjani dadi larang yo koe ora dolan mrono wong yo cen jane ratau mrono wong yo kere gak gableg duwit
nek dolan ojok ro wong kere ae... marakno kowe kere abadi
goblog bin pekok
2 0
2
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 11:12
Quote:Original Posted By ApemSuwex
Lah gek ono sing crito fr 1 yuto wae nesu ngegas njuk ngunekunekke. Durung nek ono sing crito tekan 2 yuto opo 3 yuto opo punjul... auto mencret kowe le
juragan2 jogja biasa bayar hiclass. mbuh hiclass tenan opo abal2. Prek raurus wong kont?l yo kont?le ndeknen dewe. Kae wonge yo dudu adimu, dudu kakangmu kok ngatur ngaturr.. emoticon-Tai
mbok ben ae duwit yo duwite ndeknen...kok mbok arani ngrusak rego...nek njuk rego anjani dadi larang yo koe ora dolan mrono wong yo cen jane ratau mrono wong yo kere gak gableg duwit
nek dolan ojok ro wong kere ae... marakno kowe kere abadi
goblog bin pekok

Wkkwkwkwkk fix wis, cetho utek mu ra nyandak, memahami konteks mslh sing lg di perdebatkan we utekmu ra teles
emoticon-Wkwkwk emoticon-Wakaka
0 2
-2
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 11:14
jadi gini lo, ane ad saran skalian ni grup break the rule aj mslah tempat n rate, ane perna liat NL SBY tu mrk buka2an di trit awal, misal range rate sarkem 50-150, trus PP, spa pinggir 200-400, SPA gede 400-800, Bluebird 200-xxx
iku beneran ada Hu, dan sama2 dijadikan patokan jdi klo ada yg nanya bsa liat, nah perkara tips ga diatur jadi klo subes kaya nggih monggo sekali2 wpne diparingi rejeki katah, neg kurang ya ksih bsa ndak bsa, yg jelas intinya mereka ada patokan ratenta, jdi poro subes klo mau jajan bsa nyesuaikan kantong
3 0
3
Lihat 1 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 1 balasan
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 11:15
Quote:Original Posted By sexinstructor
emoticon-Smilie Saya nggak ingin memperpanjang keributan akibat postingan FR ane diatas. Mungkin kalo berkenan, kita bisa ketemuan di darat, kapan2 pas ane ada kesempatan ke Jogja. Biar suhu2 disini yakin siapa saya. Dan kita bisa bicara secara dewasa, untuk berbagi pengalaman hidup.

Salam hormat.


Quote:Original Posted By apineraka666
Lha yo, iki mung ngapusi. Wong e ngapusi FR e utowo suhu sexinstructor e iki guoblokkkk banget. Nduwe duit ning wong e lolok. 😂. Hahahahhaha


Quote:Original Posted By apineraka666
Kita ga perlu meyakinkan anda siapa. Anda bodoh. Sekian.


Quote:Original Posted By HausPopularitas
marai males, forum kok mbacoti postingan antar anggota. anggep wae rejekine wp ne oleh om2 royal selama wp tsb dikasih rate normal masih mau. hal kygtu ga serta merta langsung merusak harga kok. biasa aja bahasanya, oke lah mungkin njenengan gali paling sangar sak jogja, tp klo dlm forum ya tlg menghargai sesama, forum adem ayem, njogjani. suwun.


Quote:Original Posted By adityaroy
Leres. Forum ki menghargai sesama, forum adem ayem, njogjani, galak ning santun bro. Pantesan thread sing ndisik ditutup po mergo do koyo ngene ki.


Quote:Original Posted By ApemSuwex
Yo ro awakmu kabeh. Enek wong royal koq kowe kabeh nesu malah ngegas emoticon-Najis (S)
Ngrusak rego jaremu? Opo nak tarip pijet & kenthu dadi mundak larang goro goro ono pelanggan sing royal? Mbok dipikir
Logikamu kui ngawur cah..
Hukum supply and demand le....
Nek goblog jok nemen nemen


Quote:Original Posted By bowjack99
Subes subes NL jogya
Sungkem dari nubitol

Nubie salah satu senior dari nightlife kota lain
, kaget dgn nl jogya ini, byk berantem nya, tolong segera dibenahi drpd di closed

Ini saran nubie
1. Perbanyak kopdar, utk saling ketemu dan sharing sehingga dpt diketahui id yg aktif dan id jualan

2. Saling menghargai satu dgn lainnya, tdk setuju bole tp jgn berkata kasar atau merendahkan seperti goblok, ga punya duit dll

3. Be smart
- burung biru memang tarif wp mahal, WP itu buka harga lain lain di medsos, ya kl uang lebih ya silahkan, kl uang dieman eman ya nego saja, tdk usah takut nanti merusak pasaran dll, intinya adalah sesuaikan budget

- WP buka mahal ya cari WP lain, yg butuh duit byk koq subes, jd kita cow yg memegang kendali

Sekali lagi kurangi berantem, wes gede koq kayak anak kecil, lbh baik menambah temen daripada cari musuh

Semoga kedepan thread ini lebih baik dan awet


Quote:Original Posted By kalengkrupukkkk
Justru nek sauranmu ky ngene malah dadi ketok kw ki sing goblok, utek mu ra nyandak, ora sanggup nyerna opo sing tak sampeke nang ngarep, aku ki nang ngarep mbagi tarif dc dadi 3 kelas :
- pp/salon/spa abal abal
- spa tenanan / spa exlusive
- manuk biru
Ojo mok generalisir dadi siji, tekan kene wis nyandak utek mu??
Pp/salon/spa abal abal kelas "murah", fasilitas, nggone yo muk ky ngono, ngeti dw lah kw hu
Spa tenanan karo manuk biru ki biso dianggep sak kelas lah lha wong ntek e pancen meh podo, nggone ojo takon, cetho apik lan resik, fasilitas yo komplit
Naaaa sing dadi mslh nang ngarep ki dc nang spa tenanan/manuk biru diwenehke nang pp/salon/spa abal abal, opo ra ngrusak rego nek ky kui?? njuk ben mudah dipahami tak nei perumpamaan tuku gedang nang pasar sing regane kiwi import, nek isih krg paham : brg murah diregani larang, opo yo kowe gelem nuku hu?? Nek utek mu waras kan yo mesti ne ora gelem tho??
Sori bahasaku melu melu kasar lha wong kw ngoneke aku goblok, tp nyatane utek mu wae sing ra nyandak


Quote:Original Posted By kobis198
Susah hu, ts pun sudah tidak aktif. Ngalamat ditutup lagi ini


Quote:Original Posted By ApemSuwex
Lah gek ono sing crito fr 1 yuto wae nesu ngegas njuk ngunekunekke. Durung nek ono sing crito tekan 2 yuto opo 3 yuto opo punjul... auto mencret kowe le
juragan2 jogja biasa bayar hiclass. mbuh hiclass tenan opo abal2. Prek raurus wong kont?l yo kont?le ndeknen dewe. Kae wonge yo dudu adimu, dudu kakangmu kok ngatur ngaturr.. emoticon-Tai
mbok ben ae duwit yo duwite ndeknen...kok mbok arani ngrusak rego...nek njuk rego anjani dadi larang yo koe ora dolan mrono wong yo cen jane ratau mrono wong yo kere gak gableg duwit
nek dolan ojok ro wong kere ae... marakno kowe kere abadi
goblog bin pekok


Penghuni trit lendir yogya jebule isih akeh sing kekanak- kanakan
Durung iso diskusi sehat debat cantik
Milih kata -kata wae kasar ora aturan
Hobine nyerang kaskuser liyane
Jane wis podo dewasa opo isih sekolah tk? Opo blegere tuwo nanging uteke isih Sd ? Memprihatinkn
5 0
5
Lihat 1 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 1 balasan
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 11:16
daripada kita saling nyalahin ndak jelas rate tinggi rate rendah, sklian break the rule pasang range rate sklian, kan kita dsini sma2 brbagi info n experience to,
3 0
3
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 11:19
trit NL sby tu aktif share n jrang ribut tarif coz page awal ad smua, nah yg blum ada kan bsa dibagi infonya trus ditentuin jg, jdi next klo butuh ngeue tinggal liat daftar menu, gausa tanya lokasi la, tarif la, toge ini itu, duhh

Monggo di crosscheck
SJNL

SBY aj bsa damai, msk jogja adem ayem mala mawut wkwk
Diubah oleh frodeon
2 0
2
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 11:31
ada apa ini kok ribut2 ??
3 0
3
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 12:02
Quote:Original Posted By adityaroy
Leres. Forum ki menghargai sesama, forum adem ayem, njogjani, galak ning santun bro. Pantesan thread sing ndisik ditutup po mergo do koyo ngene ki.


Forum dulu ditutup gara gara ana sek lapor
1 0
1
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
20-03-2019 12:07
Kok malah jadi saling memaki ??? emoticon-Bingung (S)
6 0
6
Halaman 168 dari 349
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2021, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia