others
Pencarian Tidak Ditemukan
link has been copied
1516
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000001423832/info-lowongan-kerja-di-singapore
Bro n Sis Kaskuser sekalian, thread ini gw buka karena udah mulai kebingungan nih untuk mencari kerja di Singapore. Walau baru bentar, tapi gw ngerasa mulai worthless aja kalo cuma apply job dari internet. Nah bagi para kaskuser sekalian yg udah dapet kerja di Singapore, mungkin bisa bantu mulai dari info tentang : Perusahaannya apa ? Kualifikasinya apa ? Alamatnya dimana ? Email ? Ada Lowongan at
Lapor Hansip
10-02-2009 00:07

Info lowongan kerja di singapore

Bro n Sis Kaskuser sekalian, thread ini gw buka karena udah mulai kebingungan nih untuk mencari kerja di Singapore. Walau baru bentar, tapi gw ngerasa mulai worthless aja kalo cuma apply job dari internet.
Nah bagi para kaskuser sekalian yg udah dapet kerja di Singapore, mungkin bisa bantu mulai dari info tentang :
Perusahaannya apa ?
Kualifikasinya apa ?
Alamatnya dimana ?
Email ?
Ada Lowongan atau ngga ?

Sebenarnya kalopun ga ada lowongan, gw bermaksud untuk apply aja dulu siapa tahu hoki n perusahaan tertarik dengan kualifikasi gw.
jadi tolong bantu2 ya sesama kaskuser.
And FYI ini cuma untuk gw ya. Tarif reference bagi yg reference saya n akhirnya berhasil 50% First salary.
Hehehehehehe.....
Udah stres neh...
0
Tampilkan isi Thread
Masuk untuk memberikan balasan
singapore
Singapore
187 Anggota • 822 Threads
Halaman 75 dari 77
Post ini telah dihapus
Info lowongan kerja di singapore
09-01-2017 16:03
Quote:Original Posted By rxavier
Seperti judul gan, company ane lagi butu banyak.
Jikalau tertarik, kirim cv aja ke ane rief_xavier@yahoo.com . Ini cuma untuk agan2 yang physically ada di sg ya, soalnya interview nya face 2 face biasanya.


Analyst (Fresh Graduate – Diploma or Degree)
Job Description
Analysts provide technical, administrative or operational support to the business. This role offers the opportunity to work independently and make decisions with general supervision.
As an Analyst within Solution Development, you will contribute to functional and technical design, as well as coding and testing software applications to meet business requirements. We will look to you to apply your technical knowledge and expertise to implement configuration changes and maintain software applications.

In this client-facing role, you will:
- Develop and deliver detailed IT solutions through consulting project activities
- Bring interpersonal and technical skills to engagements
- Proactively identify problems, system architecture definition, hardware and software specification and design, and recommend implementation, testing, client training, and solution deployment.
- You will also be responsible for project management, including interacting with company and client managers and monitoring costs and schedules. You may also be involved in estimating project costs, generating proposals and invoicing when needed.
- As you work with clients, you will be looking out for additional product or services opportunities. You will also be likely to contribute to sales and proposal presentations, and team account activities. At this level, performance is typically based on billable hours, and measured by the effectiveness of solutions delivery within agreed time and cost schedules.

About you
- Diploma / Bachelor’s degree in an engineering or computer-related discipline
- Passion for technology
- Excellent verbal and written communication skills
- Ability to excel in a team-oriented, project based work environment
- Demonstrated leadership experience in an academic, extracurricular or professional setting
- Previous work, internship or co-op experience, preferably with customer-facing responsibilities
- Strong critical thinking skills, and the ability to think on your feet
- Ability to learn in a fast-paced environment
- Willingness to travel up to 80% of the time to the customer location

Qualifications Preferred
- Knowledgeable of requirements gathering methods and tools.
- Understanding of software development, implementation lifecycle, and DevOps tooling
- Programming experience using C#, C++, or Java
- Experience with SQL Server, MySQL, Oracle, or other relational database management systems
- Functional knowledge of a development methodology

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Senior Analyst
Job Description
Responsibilities
- Develop solution component architectures, such as .NET, to support business processes.
- Under general direction, design, construct, test, implement and optimize portions of basic systems that enable and support business and engineering functions.
- Research technical environment and system needs.
- Define scope, plans, and deliverables for assigned basic projects.
- Collect detailed user and technical requirements. Work with others to analyze collected requirements, translate into programming solutions, and ensure that identified solutions meet customer needs and expectations.
- Under supervision, design, construct, test, and implement basic integrated solutions and distributed computing solutions for the customer and company.
- Monitor performance to identify and help resolve system problems.
- Investigate and resolve problems on selected software products and standard systems. Learning to apply appropriate tools to analyze, identify, and resolve technical problems.
- Participate in standard solution implementations, upgrades, enhancements and conversions.
- Maintain security, integrity, and business continuity controls and documents.
- Build knowledge on emerging tools, techniques and technologies.

Qualifications
Required Qualifications
- Experience in .NET, C#, Stored procedures, SQL, WPF, WCF, K2, ALM;
- Degree/Diploma in Information Technology or equivalent;
- Excellent communication skills with hands-on experience working on component-based applications in a distributed environment;
- Strong MS platform knowledge and skills;
- Full lifecycle experience in architecting large scale scalable applications; and
- Possess knowledge and experience in developing, customizing and implementing software solutions.


Halo gan, mau tanya, di company agan ada role yang lebih ke functional gk gan? Bukan yang technical ky coding etc.. Ane S1 lulusan IT tapi gak bisa dan gak demen ngoding..hehe
Oiya, ane skrg posisi lagi di SG student pass holder, expired bulan depan (Feb 2017).. Thank youuu
Diubah oleh naisgirl
0 0
0
Post ini telah dihapus
Info lowongan kerja di singapore
20-01-2017 19:34
halo agan2, mau tanya disini ada yang pernah ikut selection process di xilinx singapore? ane kemaren uda interview round 1, trus hari ini dipanggil lagi buat final round.. ada yang tau final roundnya model kayak apa? kata HRny kemaren sih ada nge-team gitu sama colleagues trus nanti bisa nanya lebih banyak pertanyaan sama mereka.. tapi ane blm ada bayangan, jadi serem sendiri hahaha.. ada yang bisa bantu kasih info? hehe
0 0
0
Info lowongan kerja di singapore
16-02-2017 15:02

Axa singapore

Siang gan, ane mau tanya ada yang pernah ikut seleksi atau kerja di axa singapore ? Bagian operation ? Share dong
0 0
0
Info lowongan kerja di singapore
19-02-2017 10:42
Halo agan2, mau nanya nih ada info lowongan untuk Interior Designer gak? Mau di interior consultant or architect juga ok asal bisa kerja jadi interior designer.

Ane udah kerja 3 tahun di interior consultant di jakarta, lebih banyak kerjain 3d Vray rendering, sketchup dan CAD juga.
Ane udah pusing apply sampe 100an tp cuma di interview 2x
Ane ada tempat tinggal di sg dan udah masukin alamat sg di cv.

Skalian nanya agan2, untuk translate ijazah, akte lahir. Setelah di translate ke inggris, apakah perlu di legalisir ke kemenkumham, kemenlu, dan kedutaan besar? Mohon infonya ya gan. Thank you
0 0
0
Info lowongan kerja di singapore
27-02-2017 21:52
haloo haloo ada lowongan ??

ane pengen kerja di bidang entertaiment kalo ada ?? emoticon-Peace
0 0
0
Info lowongan kerja di singapore
08-03-2017 08:51

Account Assistant Job in Jurong Port

Hi all emoticon-Smilie
Ada lowongan untuk account assistant ni di Jurong Port Singapore.
Kirim resume di SHINTA.A@eastraits.com
Thank you.

#sharingiscaring
0 0
0
Info lowongan kerja di singapore
25-03-2017 11:20
Ada yg kerja di spore sebagai akuntan? Boleh share gajinya berapa? hehehemoticon-Hansip
0 0
0
Info lowongan kerja di singapore
31-03-2017 11:34
Company saya lagi buka banyak lowongan buat IT related role.
Preferably Singapore PR / Singaporean.

1. Fresh Grad (Diploma/Degree) : Analyst
> Technical requirements : C#, C++, or Java , with SQL Server, MySQL, or Oracle

2. Senior Analyst / Consultant / Senior Consultant / Manager, Solution Development
> Technical requirements : .Net / SharePoint / CRM / Sitecore , C#, Stored procedures, SQL, WPF, WCF, K2, ALM

3. RPA (Robotics Process Automation) Consultant
> Req : at least 2+ years of experienced in tech/consulting environment. Working experience in RPA platform (e.g. Blue Prism, Automation Anywhere, UiPath)

4. Consultant, Technical Architect

5. Sitecore Senior Consultant

6. Senior Analyst / Digital Lead, CRM Technical

Bisa japri ke : rief_xavier@Yahoo.com buat kirim CV or detail job scope.
Thanks!
0 0
0
Info lowongan kerja di singapore
03-04-2017 12:43
Lowongan ditutup
Diubah oleh Matt219
0 0
0
Info lowongan kerja di singapore
03-04-2017 15:45
ada yang membutuhkan drafter 2d & 3d artist gak yah di singapura....mau dong kerja di sana.
sy lulusan SMK gambar bangunan gedung, 12tahun pengalaman di dunia arsitektur membuat gambar kerja rumah tinggal, gedung, membuat visualisasi render 3dmax + vray, pengawasan lapangan interior maupun eksterior. Mengerti dan bisa berbahasa inggris sehari hari. Kalau ada info, saya kirim CV dan porto sy. Minta alamat email perusahaannya aja Tq
0 0
0
Info lowongan kerja di singapore
19-04-2017 22:00
Halo gan
Barang kali ada info lowongan Software engineer
s1 Teknik Informatika
Pengalamna kerja 2 tahun ++
biasanya pake Language nya internal ama IDE nya internal.
knowledge di java, HTML, CSS, SLDC, OOP

barangkali ada info gan
makasih
0 0
0
Info lowongan kerja di singapore
24-04-2017 23:10
Quote:Original Posted By Shonobi12
Halo gan
Barang kali ada info lowongan Software engineer
s1 Teknik Informatika
Pengalamna kerja 2 tahun ++
biasanya pake Language nya internal ama IDE nya internal.
knowledge di java, HTML, CSS, SLDC, OOP

barangkali ada info gan
makasih


main web ga? especially front end (HTML CSS JS), karna ada HTML & CSS mungkin bisa ke front end
0 0
0
Info lowongan kerja di singapore
28-04-2017 23:06
malem gan
saya daftar kerja di sg via jobstreet belum ada yang nyantol satupun. emoticon-Frown tidak sesuai terus lamaran ane.
0 0
0
Info lowongan kerja di singapore
03-05-2017 16:14
Halo Gan!
Ada info lowongan buat graphic design ?
gw ada coba put cv ke jobsdb gituh sih. anyway, kalo ada itv, biasa bisa via skypee? atau harus kesana langsung?
0 0
0
Info lowongan kerja di singapore
12-05-2017 16:01
Quote:Original Posted By chubbie08
Halo Gan!
Ada info lowongan buat graphic design ?
gw ada coba put cv ke jobsdb gituh sih. anyway, kalo ada itv, biasa bisa via skypee? atau harus kesana langsung?


kalau itv tergantung interviewernya gan, kalau doi bersedia via skype ya bisa conduct video itv, kalau gak ya mesti terbang ke SG lsg.. ane kmarin ini gitu soalnya, first round sama HR nya via skype dari jakarta, then second round mau gak mau kesana secara panel itv.. panelnya 8 orang soalnya jadi lebih enak f2f emoticon-Frown emoticon-Frown
Diubah oleh naisgirl
0 0
0
Info lowongan kerja di singapore
13-05-2017 12:16
Lowongan buat agan2 (IT Consulting MNC) :
Preferably Singapore PR / Singaporean, but not limited to.

1. Fresh Grad (Diploma/Degree)
• Knowledgeable of requirements gathering methods and tools.
• Understanding of software development, implementation lifecycle, and DevOps tooling
• Programming experience using C#, C++, or Java
• Experience with SQL Server, MySQL, Oracle, or other relational database management systems
• Functional knowledge of a development methodology

2. Infrastructure Consulting
• Knowledgeable in several of the following areas: infrastructure solutions (especially Microsoft), cloud technologies, networking, data center operations, platform migration, and enterprise directories
• Knowledgeable about operation management, systems security, testing, databases and mobility considerations
• Prior project and/or consulting work a plus
• Ability to interact with external stakeholders
• Good communications and presentations skills
• Solid written and spoken English skills
• Preferred Certification : MCSA - Windows Server 2012 and MCSE - Server Infrastructure required within 2 years of hire or credential availability
• Bachelor's degree in Computer Science, Computer Engineering, MIS, Information Technology, or similar degree; equivalent combination of education and experience may substitute for degree
• 2+ years of relevant systems engineering and/or infrastructure experience

3. Solution Development (.Net / SharePoint / CRM / Sitecore)
• Experience in .NET, C#, Stored procedures, SQL, WPF, WCF, K2, ALM;
• Degree/Diploma in Information Technology or equivalent;
• Excellent communication skills with hands-on experience working on component-based applications in a distributed environment;
• Strong MS platform knowledge and skills;
• Full lifecycle experience in architecting large scale scalable applications; and
• Possess knowledge and experience in developing, customizing and implementing software solutions.

4. UI/UX Designer
• Bachelors degree with 4 - 6 years of web design and development experience
• A minimum of 2 years’ experience working with global clients providing UI/UX solutions
• Experienced in creative, user experience, and front-end development best practices
• Strong interaction design skills and high level of expertise with Adobe Creative Suite
• Strong wireframing and prototyping skills and expertise in software such as Axure, Balsamiq or InvisionApp
• Strong knowledge of HTML, CSS and JavaScript
• Experience designing for multiple platforms - web, touch, mobile
• Understanding and experience with development processes on large, enterprise level projects
• Expert-level knowledge on web standard, usability best practice and UI trends
• Ability to take complex design briefs and business requirements and translate them into simple and user-friendly solutions
• Ability to liaise in a consultative manner with members of the client, design and development teams
• Experience in working in a client facing role or consulting role
• Excellent communication skills
• Experience building standards based XHTML/CSS pages (Javascript and Ajax experience a big plus). Extensive knowledge on Photoshop, Illustrator and other design programs (Required)
• Online Portfolio demonstrating usability skills, visual design skills, front-end development skills and an attention to detail. Experience designing for web applications (not simply informational websites) is an advantage
• Demonstrated ability to create a high quality UI & visual design assets using Adobe Creative Suite
• Strong visual aesthetic, good typography and design skills. Focused on the design details as much as the user experience
• Strong knowledge of W3C web standards and accessibility
• Solid understanding of cross-browser/platform consistency and compatibility
• Ability to liaise in a consultative manner with members of the client, design and development teams
• Strong front-end development skills including HTML5, CSS3, JavaScript (jQuery) and accessibility
• Good writing, documentation and presentation skills.
• Familiarity with Web 2.0 technologies and multi touch user interface
• Experience working with clients and business analysts deriving, establishing and refining business requirements through wireframing.
• Experience with creating UIs from business requirements.
• Understanding and experience with development processes on large, enterprise level projects.
• High level of integrity with a strong work ethic

5. Sitecore
• Minimum 7 years of technical consulting experience. Has experience in web development, with a minimum of 2 years’ experience in ASP.Net MVC & Web API, .Net framework 3.x/later (C#), Web Services/WCF, Entity Framework, SQL Server 2008/later, HTML5, CSS, Bootstrap, JSON, JavaScript frameworks (at minimum jQuery).
• Design and implement web solutions on Sitecore (version 7/later) System in a distributed environment. Experience on Sitecore 8/later is an advantage.
• Sitecore certification is an advantage.
• Understanding on Audience Segmentation and Personalization is an advantage.
• Understand the concept of responsive vs adaptive design, and the constraint/implications to multiple target devices such as mobile and large screen.
• Experience in social media API (such as Facebook, Twitter or Google) is an advantage.
• Experience in e-Commerce projects is an advantage.
• Understanding on other technology best practices, frameworks or methodologies is an advantage. Example: Enterprise Library, Application Lifecycle Management, Application Insights.
• Understanding on application optimization concept is an advantage.
• Degree/Diploma in Information Technology or equivalent.
• Good communication skills.
• Possess strong Microsoft platform knowledge and skills.
• Full lifecycle experience in enterprise application development is preferred.
0 0
0
Info lowongan kerja di singapore
20-05-2017 09:57
oh nanyaa , kirain ngasih tau emoticon-Hammer2
kita berarti sama gan . sama sama cari kerja emoticon-Ngakak
0 0
0
Info lowongan kerja di singapore
08-06-2017 22:22
gan,
mau nanya apakah ada lowongan insurance sebagai marketing ato actuary analyst, atopun di keuangan lainnya?

karena kedepannya mau incer ke arah aktuaria

pengalaman kerja 2 tahun marketing asuransi umum, 1 tahun di asuransi jiwa sebagai agent

jika butuh info lebih lanjut, siap ngobrol 4 mata gan ato PM juga bisa, lokasi di jakarta



makasi ya agan2~~
0 0
0
Halaman 75 dari 77
icon-hot-thread
Hot Threads
Copyright © 2022, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia