others
Batal
link has been copied
8019
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/54e6189a0d8b467c248b4568/banjarmasin-nl-underground
Waiting
Lapor Hansip
20-02-2015 00:08

BanjarMasin NL UnderGround

Waiting
Diubah oleh hirangescort
profile-picture
profile-picture
andika.1stravel dan kuga89 memberi reputasi
2
Tampilkan isi Thread
icon-close-thread
Thread sudah digembok
Halaman 102 dari 418
BanjarMasin NL UnderGround
08-06-2015 13:40
Ane juga jadiin si P*nk*n TO gan, kelihatannya Oke orang nya
ada yg udah pernah ma dia nggk ? Bagi FR nya dlu gan sekalian DC nya.
0 0
0
BanjarMasin NL UnderGround
08-06-2015 14:32
umpat lalu, nubie yg hina ini umpat balajar maulah FR jua....
berawal dari info suhu kingkongculun (makasih bnyk suhu)
ulun ma'invite bibinian nang bangaran miss P*nk*n...
berhubung DP BBM ulun kd bagambar ulun, lalu mun m'BBM kd tp ditanggapinya...
kebetulan smalam tu ada 1x ulun mamajang gambar ulun sorang, gagawaian jua m'BBM lg, skalianya inya lgsg mau menanggapi...
dan yg maulah ulun takibar samangat, inya lgsg menawari ulun, inya lgsg mamadahi nm hotel n no kmr'nya bserta no HPx...
selang bbrp saat ulun lgsg maluncur ke GH S******a....
lgsg ulun manuju kmr yg dimaksud lalu mangatuk lawang, dan stelah dibukai lgsg ai lg mambujuri hatap.,
skip*********skip*********skip******
lgsg haja nah ulun bari nilai sasuai pendapat ulun.....
face: 7,5
age: 20-22 pinanya
boobs: kira2 34c
tb/bb: 155/50
fk: 7
hj: 6 bentar doank
bj: 6 satumat wara
fj: 8

demikian FR ka barmutu dr nubie yg hina ini...
maaf msh berantakan, maklum msh pemula biniiir...
salam gasan suhu2 dan agan2 sabarataan....
Diubah oleh anangudin
0 0
0
BanjarMasin NL UnderGround
08-06-2015 14:44
Quote:Original Posted By anangudin
umpat lalu, nubie yg hina ini umpat balajar maulah FR jua....
berawal dari info suhu kingkongculun (makasih bnyk suhu)
ulun ma'invite bibinian nang bangaran miss P*nk*n...
berhubung DP BBM ulun kd bagambar ulun, lalu mun m'BBM kd tp ditanggapinya...
kebetulan smalam tu ada 1x ulun mamajang gambar ulun sorang, gagawaian jua m'BBM lg, skalianya inya lgsg mau menanggapi...
dan yg maulah ulun takibar samangat, inya lgsg menawari ulun, inya lgsg mamadahi nm hotel n no kmr'nya bserta no HPx...
selang bbrp saat ulun lgsg maluncur ke GH S******a....
lgsg ulun manuju kmr yg dimaksud lalu mangatuk lawang, dan stelah dibukai lgsg ai lg mambujuri hatap.,
skip*********skip*********skip******
lgsg haja nah ulun bari nilai sasuai pendapat ulun.....
face: 7,5
age: 20-22 pinanya
boobs: kira2 34c
tb/bb: 155/50
fk: 7
hj: 6 bentar doank
bj: 6 satumat wara
fj: 8

demikian FR ka barmutu dr nubie yg hina ini...
maaf msh berantakan, maklum msh pemula biniiir...
salam gasan suhu2 dan agan2 sabarataan....


mantap lh mang? DC nya brapaan mang? emoticon-Malu (S)
0 0
0
BanjarMasin NL UnderGround
08-06-2015 15:03
Quote:Original Posted By hantup.berait


mantap lh mang? DC nya brapaan mang? emoticon-Malu (S)







ya sesuai nilai yg ulun bari pang...
sesuai lwn selera masing2 jua gan...
DC 4 lmbr merah...
0 0
0
BanjarMasin NL UnderGround
08-06-2015 16:57
Quote:Original Posted By JustJuss


Suhu, lamun di hotel ini harus open room dulu kah atau umpat spa ja boleh lah? Klo hdk exe hnyr d suruhnya booking kamar? Makasih


(0511) 3271188
telp aja gan.. minta sambungin ke SPA..
ntar tnya aja agan apa aja yg mau dtnyain.. jgn lupa kLo mau ksna tnya dlu terapis siapa aja yg ready n kLo cocok bokk dlu terapis pilihan ny biar pas dtg lngsng msuk... silahkan...

NB maaf bagi temen" yg PM ane ga bs bls nih soal ny lagi masa transisi ke pensiun semoga bisa.. emoticon-Kiss (S)
0 0
0
BanjarMasin NL UnderGround
08-06-2015 17:57
Quote:Original Posted By bagandakan


di karaoke jen**a gan, jangan salah dengan yang satunya, berseberangan jalan, mahal juga. yg murmer ini kalo dari bundaran bjb ke arah bati-bati tuh kanan jalan,. pokoknyapasang mata pasang hati ke arah kanan ada ruko tulisan salon n karaoke je***a. ditunggu habarnya.


sip mahadang baisi dlu dompet nah haha kna bahabar z di forum ... survey tempat dlu haha
0 0
0
BanjarMasin NL UnderGround
08-06-2015 19:20
Gan pm in nocan ato pin donk.. lg di banjarmasin mlm ini.. makasih para suhu yg baik hati...
0 0
0
BanjarMasin NL UnderGround
08-06-2015 19:30
touchdown Bjm beroo... emoticon-Smilie
hanyar lewat the legend Dahlia Street nah..tutupan malam laah emoticon-Smilie
mohon rekomendasi suhu2 laah..ke mana yo lah..kelas2 salon ja gen yang kawa rasuk epok nah emoticon-Smilie
nyaman isuk sambil begawian beliang kan stumat kita emoticon-Smilie
maklum masih level anak buah suhuu..balum jadi bos lage emoticon-Smilie
makasih suhu lah
emoticon-Shakehand2
Diubah oleh d36un
0 0
0
BanjarMasin NL UnderGround
08-06-2015 20:11
HBI kada main kita nah emoticon-Big Grin wayyyoooo
0 0
0
BanjarMasin NL UnderGround
08-06-2015 20:36

Masa istirahat menuju pensiun

Ane mohon ma'af mohon ampun n mohon ikhlas lawan kawan2 sebarataan, ane sudah niat hndk istirahat dulu dr awal bulan Rajab sampai akhir Ramadhan, atau sampai Hari Raya, Alhamdulillah sampai saat ini sudah berjalan dengan baik dan lancar, niat ane selanjutnya hndk pensiun pang jua selajur, mudah2an bisa terlaksana, jd ane sekali lg mohon ma'af, mohon ampun n minta ridha, terutama untuk kawan2 yg sdh pernah ane bagi2 kontak WP, karena sdh membawa kawan2 ke jalan yg salah, mudah2an kita semua bisa kembali ke jalan yang benar, Aamiin...
0 0
0
BanjarMasin NL UnderGround
08-06-2015 21:26
Quote:Original Posted By big_funny
Ane mohon ma'af mohon ampun n mohon ikhlas lawan kawan2 sebarataan, ane sudah niat hndk istirahat dulu dr awal bulan Rajab sampai akhir Ramadhan, atau sampai Hari Raya, Alhamdulillah sampai saat ini sudah berjalan dengan baik dan lancar, niat ane selanjutnya hndk pensiun pang jua selajur, mudah2an bisa terlaksana, jd ane sekali lg mohon ma'af, mohon ampun n minta ridha, terutama untuk kawan2 yg sdh pernah ane bagi2 kontak WP, karena sdh membawa kawan2 ke jalan yg salah, mudah2an kita semua bisa kembali ke jalan yang benar, Aamiin...


nah salah satu legenda hidup banjarmasin nl mo pensiun. trus siapa dong sesepuhnya lagi. berduka bener komunitasnya.
sementara suhu hirangescort niat pensiun dini juga.
para umat lendiner sih sebenarnya masih berharap bimbingan dari para master suhu nih, di antaranya ya master berdua.
0 0
0
BanjarMasin NL UnderGround
08-06-2015 21:28
Quote:Original Posted By hirangescort


(0511) 3271188
telp aja gan.. minta sambungin ke SPA..
ntar tnya aja agan apa aja yg mau dtnyain.. jgn lupa kLo mau ksna tnya dlu terapis siapa aja yg ready n kLo cocok bokk dlu terapis pilihan ny biar pas dtg lngsng msuk... silahkan...

NB maaf bagi temen" yg PM ane ga bs bls nih soal ny lagi masa transisi ke pensiun semoga bisa.. emoticon-Kiss (S)


plis dong masih berharap jangan pensiun prematur dulu gan, jangan pensiun dini lah. masih banyak umat yang menanti sabda-sabda master suhu nih.
0 0
0
BanjarMasin NL UnderGround
08-06-2015 22:32
Permisi suhu, tadi ane ada keperluan dan harus melewati jln dahlia...
pas ane lewat disana sekitar jam 8 eh ngeliat ada cewek tinggi kaos kuning pake kacamata fashion di depan NR emoticon-Big Grin

ada yang tahu namanya kah suhu ? jadi pengen mampir emoticon-Malu (S)
0 0
0
BanjarMasin NL UnderGround
08-06-2015 23:38
Pm ane suhu
0 0
0
BanjarMasin NL UnderGround
09-06-2015 08:45
Akhirnya terasai jua..pagi2 sudah bekeliling nah gawian..nyasar lah olon ke wadah bahari yg suah kan.. emoticon-Big Grin me*in*a..masih besesapu mempel urang anuai... emoticon-Big Grin cuma dikira tamu jauh kan neh.. dikiauakan ai anuai.. kada usah bengaran gen lah.. gaer wp2 wayah ni bisa tahu mang ai sudah di kaskus.. kalau pina kada berkenan beliau kan ditulis di sini.. lanjut skor ja laah
face & body 8,5 putih langsing butt nya ganal maangg..boobs 7 (halus tapi proporsional mang),service nya 8,5 (bj,sampai body mass anuai..untung balum muak ading.. emoticon-Smilie
foreplay panas langsung ai aduh kada tahan bisa memijit2 tu nah anu nya mang ai..pinanya beliau kenyamanan jua pang bisa lah..teimbai jer keluarnya.. emoticon-Big Grin dc 400 + 10 pakai menukar minum jer hauus kenyamanan sidiiin .. enteeng kepala begawian anuai sudah beganti oli nah.. emoticon-Big Grin makasi banyak lah maap salah kata
Diubah oleh d36un
0 0
0
BanjarMasin NL UnderGround
09-06-2015 08:59

Pencerahan nya suhu

Hndk bjalan ke Re#@ta..ada recomend kah yg mantap wp nya..sekalian Dc disana berapa..!!! trims suhu...
0 0
0
BanjarMasin NL UnderGround
09-06-2015 11:22
Pengalaman pertama......
Penasaran lwan kisah buhan suhu, coba" ae bjln td pagi ke lpk wa**u d h idak,,,hanyar ada 1 WP,,,,langsung ae minta massage,,,,ngarannya N*ni...overall pijitan ny nyaman,,,hbs pijit ditakuni nya hndk apalagi, q takuni ae,,,ada apalagi yg kwa dsni,,,hndk apa tangan,mulut atau bebuat jar....hahahahhaaaa....ngarannya newbie gugup langsung ae bpdh bebuat,,,500k jar + 150 massage....deal,,,sklinya otong krna ggup kd mau dbawa tmpur...hahahahahaa,,,lapah dh inya BJ + HJ...batal am bebuat,,,jadi q bari ae 300k...body 7 face 6 bj 7 hj 6 boob 6,5...kena plng beasa ksna mhdng kd ggup...hahahahahaaaa....pin silakan pm
0 0
0
BanjarMasin NL UnderGround
09-06-2015 12:39
Quote:Original Posted By synyster23
Pengalaman pertama......
Penasaran lwan kisah buhan suhu, coba" ae bjln td pagi ke lpk wa**u d h idak,,,hanyar ada 1 WP,,,,langsung ae minta massage,,,,ngarannya N*ni...overall pijitan ny nyaman,,,hbs pijit ditakuni nya hndk apalagi, q takuni ae,,,ada apalagi yg kwa dsni,,,hndk apa tangan,mulut atau bebuat jar....hahahahhaaaa....ngarannya newbie gugup langsung ae bpdh bebuat,,,500k jar + 150 massage....deal,,,sklinya otong krna ggup kd mau dbawa tmpur...hahahahahaa,,,lapah dh inya BJ + HJ...batal am bebuat,,,jadi q bari ae 300k...body 7 face 6 bj 7 hj 6 boob 6,5...kena plng beasa ksna mhdng kd ggup...hahahahahaaaa....pin silakan pm



masih fresh nih FRnya =))

ane hampir tiap kali ke alfamart di seberang TKP
memantau dari kejauhan
sepi2 gitu ya gan
ada yg bilang parkir di belakang ya kalau mau ke sana?
0 0
0
BanjarMasin NL UnderGround
09-06-2015 13:44
Aq parkir dmuka ae tadi...hahahahahaaaa....kd tau pang,,,jam 9 sdh ksna aq tdi,,,msh sunyiiii...
0 0
0
BanjarMasin NL UnderGround
09-06-2015 13:45
Quote:Original Posted By synyster23
Pengalaman pertama......
Penasaran lwan kisah buhan suhu, coba" ae bjln td pagi ke lpk wa**u d h idak,,,hanyar ada 1 WP,,,,langsung ae minta massage,,,,ngarannya N*ni...overall pijitan ny nyaman,,,hbs pijit ditakuni nya hndk apalagi, q takuni ae,,,ada apalagi yg kwa dsni,,,hndk apa tangan,mulut atau bebuat jar....hahahahhaaaa....ngarannya newbie gugup langsung ae bpdh bebuat,,,500k jar + 150 massage....deal,,,sklinya otong krna ggup kd mau dbawa tmpur...hahahahahaa,,,lapah dh inya BJ + HJ...batal am bebuat,,,jadi q bari ae 300k...body 7 face 6 bj 7 hj 6 boob 6,5...kena plng beasa ksna mhdng kd ggup...hahahahahaaaa....pin silakan pm


ini di daerah bjb kah mang atau bjm lokasi nya
0 0
0
Halaman 102 dari 418
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2021, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia