Games
Batal
KATEGORI
link has been copied
6818
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/54d6f5e631e2e6b05c8b4574/official-thread-euro-truck-simulator-2---part-2
Euro Truck Simulator 2 (commonly abbreviated as ETS2) is a vehicle simulation game developed and published by SCS Software for Microsoft Windows, Linux and Mac OS X and was initially released as open development on October 19, 2012. The game is a direct sequel to the 2008 game Euro Truck Simulator and it is the second video game in the Euro Truck Simulator series.
Lapor Hansip
08-02-2015 12:36

[OFFICIAL THREAD] EURO TRUCK SIMULATOR 2 KASKUS

Past Hot Thread
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2

*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2



Quote:
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2

Quote:
Title :Euro Truck Simulator 2 | Developer : SCS Software | Publisher : SCS Software
Genre : Driving Simulator | Platform : PC | Mode : Single Player,Multiplayer | Release Date : 19 October 2012




Quote:Original Posted By About

Euro Truck Simulator 2 (commonly abbreviated as ETS2) is a vehicle simulation game developed and published by SCS Software for Microsoft Windows, Linux and Mac OS X and was initially released as open development on October 19, 2012. The game is a direct sequel to the 2008 game Euro Truck Simulator and it is the second video game in the Euro Truck Simulator series. The player can drive one of a choice of articulated trucks across a depiction of Europe, picking up cargo from various locations and delivering it. As the game progresses, it is possible for the player to buy more vehicles, depots, and hire drivers to work. The game has sold over 3.5 million units as of December 2015

Euro truck Simulator 2

===================================================================


Euro Truck Simulator 2 gives you the chance to become a real truck driver from the comfort of your home! Featuring licensed trucks with countless customization options and advanced driving physics, the game delivers an unparalleled driving experience which has put it in the spot of the most popular truck driving simulator on the market. In game world features numerous landmarks and precisely recreated territories to create the ultimate experience, making you feel as if you were driving the trucks in real life! But let's not be fooled - Euro Truck Simulator 2 is not only about driving - the economy in game allows you to create and grow your own transportation company exactly as you see fit - the opportunities are endless!

Features
  • The ever growing selection of trucks features 13 licensed trucks from 7 different manufacturers. All of the trucks have been closely recreated in game with supervision of our licensing partners to ensure that driving any of the trucks featured in the game feels just the same as taking them for a spin in real life.
  • Every truck can be customized in a countless number of ways - starting from selecting cabin size and chassis, through engine and transmission selection to endless amount of cosmetic elements, ranging from side skirts, mirrors and various light setups to paint jobs that add a personal touch to your vehicle. All of these options allow you to tailor the truck you drive to your exact preferences.
  • There is no set career path in Euro Truck Simulator 2 - every player is given the opportunity to create a character and grow their skills as they see fit: various strategies can open different opportunities early in the game allowing you to to make most of it and shape your progress as you see it!

    As you work you gain valuable experience. The more distance you cover, the more experience you gain. Eventually, this earns you skill points which you can assign here to highlight your trucking skills.

    Better skills unlock new job options as companies become more confident of your expertise and start to offer you better jobs with, of course, a higher reward.
  • The game does not end after you buy your dream truck - Euro Truck Simulator 2 allows you to grow a vast shipping company from the comfort of your home - you have a full choice of who to hire, what trucks they will drive and how your company will grow in future.
  • The world of Euro Truck Simulator 2 spans across 16 European countries featuring closely recreated environments, roads, cities and landmarks. The in-game world will make anyone feel as they are traversing across the continent with its ever-changing vistas, live traffic, impressive lighting and weather system that makes the entire world alive.
  • The modding community around the game creates amazing modifications of almost every nature - anything you imagine can be added as a mod for the game. The community created content varies from simple cosmetic mods that change looks of your trucks, to fully new trucks and even map extensions being created on regular basis.


Quote:Original Posted By Standard Game Spec Information

Minimum System Requirements
  • OS : Windows 7•
  • Processor: Dual Core CPU 2.4 GHz
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: GeForce GTS 450-class (Intel HD 4000)
  • Hard Drive: 3 GB available space


Recommended System Requirements
  • •OS: Windows 7/8.1/10 64-bit•
  • Processor: Quad Core CPU 3.0 GHz•
  • Memory: 6 GB RAM•
  • Graphics: GeForce GTX 760-class (2 GB)•
  • Hard Drive: 3 GB available space•


Para kaskuser yang berminat mencari informasi lanjutan
berkenaan dengan informasi lainnya
Silahkan mengunjungi
http://www.scssoft.com/

saya sebagai TS tidap dapat mereview semua satu persatu berkenaan dengan
tujuan penyajian thread yang simpel dan user friendly


Quote:
ETS2K Community
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2



Support
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
Support the software developers. If you like this game, BUY IT!

*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
Diubah oleh HendiVL
profile-picture
profile-picture
profile-picture
mrmasterzs dan 10 lainnya memberi reputasi
9
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 15 dari 333
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
19-02-2015 18:08
sore-sore enaknya ngeblong
keep ngeblong & strong
ss
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
19-02-2015 18:21
Game ini emang tiada matinya. Udah lama ga maen, barusan nyoba lagi tetep terkagum kagum sama pemandangannya.

polosan, males maen pake mod
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
19-02-2015 21:25
OOT
Ane newbie gan salam kenal
Versi ane v.1.13.4.1s
Menurut agan2 kalo ane mau masang mod bisa di pasang semua ato tergantung versi tmpt ane?
Sama punya ane itu udh plng update blm?
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
19-02-2015 21:34
Quote:Original Posted By vbk100
OOT
Ane newbie gan salam kenal
Versi ane v.1.13.4.1s
Menurut agan2 kalo ane mau masang mod bisa di pasang semua ato tergantung versi tmpt ane?
Sama punya ane itu udh plng update blm?


Kalau mau pasang mod harus sesuai versi ETSnya gan
Punya agan blm update, yg skrng udh versi 1.16.2..
CMIIW
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
19-02-2015 23:13
gan numpang tanya dong
ane kan mau catok mod2 di bawah ini :
1. MII map v 0.1 yang ada di page 1
2. busmod JetBusHD V3 Model By Muhammad Husni Convert to ets2 By Markus Mods Garage, yg kaya disini linknya JB V3

nah itu kalo mau main pake ETS2 yang versi berapa ya? ane coba v1.16 yg paling baru crash mlu tiap mau beli bis yg mercedes. tolong pencerahannya ya
Yg bantu jawab ane kasih +3 cendol gan emoticon-Blue Guy Cendol (L)
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
19-02-2015 23:19
ngabsen
RøLING
Diubah oleh misterbasi
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
20-02-2015 01:29
Quote:Original Posted By vbk100

Salam kenal juga bung. emoticon-shakehand
Seperti yg dibilang mas mystery7, untuk mod harus sesuai patch ETS2 yang dimainkan. Patch terbaru 1.16 dan kebanyakan mod sudah diupdate untuk patch itu.
Sebenarnya masih ada sih mod untuk patch 1.13, tapi memang harus lebih telaten carinya. emoticon-Big Grin
Coba lihat-lihat dalam Gudang Mod di page one bung vbk. Siapak tahu nemu yang cocok.

Quote:Original Posted By SalahKamar

M.I.I. Map biar bisa jalan aman di patch 1.16 harus pakai fix ini om. Kalau belum pakai fix itu, bisa coba dipakai dulu. Siapa tahu bisa sembuh. emoticon-Big Grin

Soal mod JetBus saya kurang tahu, soalnya belum pernah pakai. emoticon-Big Grin
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
20-02-2015 02:38
*NEW Banter Logistics Heavy - Haulage*

Quote:
Volvo

Man

Man Tgx Standart = Download
Volvo Fh16 2012 Standart = Download
Volvo Fh16 2013 Ohaha = Download

Sementara volvo dan man, tunggu update selanjutnyaemoticon-Blue Guy Cendol (S)
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
20-02-2015 08:35
Diubah oleh pras1425
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
20-02-2015 09:05
mojok aja dulu ah emoticon-linux2
makin rame rumah barunya emoticon-Ngacir
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
20-02-2015 09:40
Quote:Original Posted By burnedbruno

Kalau saya pakai dxtory + lagarith codec mas DG.
Coba saja di-google. Banyak kok tutorial untuk dxtory. emoticon-Smilie


Emm ane udah download tapi bingung hahaha, Rencana mau pake Bandicam sih, btw ada yg udah pernah pakai aplikasi Bandicam?

Jadwal konpoy belum ada juga ya, padahal udah H-1, jangan mepet2 om2 koor biar bisa merapat ke lokasi tepat waktu hehehe emoticon-Ngakak (S)
Diubah oleh DG2311
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
20-02-2015 10:50
Quote:Original Posted By DG2311


Emm ane udah download tapi bingung hahaha, Rencana mau pake Bandicam sih, btw ada yg udah pernah pakai aplikasi Bandicam?

Jadwal konpoy belum ada juga ya, padahal udah H-1, jangan mepet2 om2 koor biar bisa merapat ke lokasi tepat waktu hehehe emoticon-Ngakak (S)


Sabar Gan.....
lagi di proses.. tenang aja gan..nanti juga pasti ada pengumumannya..

0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
20-02-2015 11:38
Quote:Original Posted By xwildanx
*NEW Banter Logistics Heavy - Haulage*


Man Tgx Standart = Download
Volvo Fh16 2012 Standart = Download
Volvo Fh16 2013 Ohaha = Download

Sementara volvo dan man, tunggu update selanjutnyaemoticon-Blue Guy Cendol (S)


Tambah keren aja nih om..
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
20-02-2015 12:30
Misi gan, numpang share ss yaa hehe..
Ini Scania R sama Iveco Hiway kesayangan gw nih gan.
Gahar yee haha..

Ini dia Iveco Hiway nya

View dari belakang

Skin sih Polisi, tapi bawaannya tetep Bir Bintang! haha..
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
20-02-2015 13:00

xd209hz A.K.A nisus86

Quote:Original Posted By abet4dixon
Misi gan, numpang share ss yaa hehe..
Ini Scania R sama Iveco Hiway kesayangan gw nih gan.
Gahar yee haha..

Ini dia Iveco Hiway nya

View dari belakang

Skin sih Polisi, tapi bawaannya tetep Bir Bintang! haha..


siap... 86... emoticon-Ngakak (S)
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
20-02-2015 13:53
ada info baru buat para modder nih
SCS Blender Tools
jadi gk usah pake Blender2SCS, tapi masih beta
sayang cuman blender, klo 3Ds Max ane banyak model bikinan sendiri emoticon-Ngacir
*time to export models from 3Ds Max to Blender emoticon-Bingung
Diubah oleh DijaminGila
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
20-02-2015 13:58
permisi gan nanya..ada yg bisa setting kamera kalo stir belok lebih dari 50% kameranya otomatis belok 30derajat kaya FSX kalo jalan di darat belok kiri or kanan kameranya juga belok..
Btw ada yg ngalamin gk kalo pake scania or volvo suka bikin mual tapi klo pake renault bikin ngantuk.tpi kalo pake oaddon macem2 speed malah jadi kliatan gk realistis yh.
nih game pavorit ane banget coming soon yg orinya tunggu gajian..
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
20-02-2015 13:58
Quote:Original Posted By misterbasi
ngabsen
RøLING

mantap emoticon-Matabelo
itu bisa mulus gitu gimana om ? emoticon-Malu
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
20-02-2015 13:59

xd209hz A.K.A nisus86

sudah lama tidak share SS...

Ssst... jangan diganggu... sedang ngobrol
Diubah oleh xd209hz
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
20-02-2015 14:59
Quote:Original Posted By xwildanx

Oversize cargo-nya sudah saya susulkan om wildan.emoticon-Big Grin

Quote:Original Posted By DijaminGila

Sepertinya addon itu masih belum siap om.
Saya sudah download dan coba pakai, tapi belum bisa import file-file SCS ke Blender.
Saya sudah bikin laporan juga di forum SCS. Kayaknya bukan hanya saya yang mengalaminya. Soalnya di forum SCS ada laporan serupa dari beberapa member lain juga.

Jadi, untuk sementara masih pakai blender2scs dari 50Keda dulu. emoticon-Big Grin

Quote:Original Posted By cecef

Untuk patch yang baru (1.15 dan 1.16) di Gameplay Option ada pilihan fitur yang fungsinya kurang lebih sama bang cecef.
Diaktifkan "Steering camera rotation". Untuk mengatur sejauh apa perputaran kameranya pakai slider "Steering camera rotation factor".
gameplay option
0 0
0
Halaman 15 dari 333
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2021, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia