pahlawanjayaAvatar border
TS
pahlawanjaya
[Regional] Wong Ngapak (Kebumen, Gombong, Banyumas, Tegal, dll)
sugeng siang, kabeh kanca2 regional ngapak2... salam ngapak emoticon-Ngakak

kie berhubung lumayan akeh wong ngapak sing nduwe kamera utawa jeneng kerene sotogawer eehhh fotografer, dadine dibuka bae galeri nggo ngumpul hasil fotone kanca2 kabeh.. foto apa bae olih, nganggo kamera apa bae olih, mulai seka HP utawa seka kamera larang sing isa nggo tuku sapi... emoticon-Ngakak



monggo, aku ndimin ya..... sing liyane nyusul bae neng ngisore... gratis kok ora bayar emoticon-Ngakak
keterangan fotone yo sisan ditulis ya mas


kie aku ndimin
Spoiler for menuju puncak (canon 100mm f2.8 macro non USM):


Spoiler for faset (canon 100mm f2.8 macro non USM):


Spoiler for burgundy (canon 18-55mm kit):


Spoiler for anggun (canon 18-55mm kit):



HIDUP NGAPAKER'S!!!emoticon-Shakehand2

ORA NGAPAK, DUPAK!! emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
mantap bro stanputi




KABEH FOTO DI SPOILER YUK KANG... BEN RAPI emoticon-Add Friend (S)
0
49.6K
941
GuestAvatar border
Guest
Tulis komentar menarik atau mention replykgpt untuk ngobrol seru
Mari bergabung, dapatkan informasi dan teman baru!
Photography
Photography
icon
14.2KThread4.4KAnggota
Terlama
GuestAvatar border
Guest
Tulis komentar menarik atau mention replykgpt untuk ngobrol seru
Ikuti KASKUS di
© 2023 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved.