others
Pencarian Tidak Ditemukan
link has been copied
0
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/638aefba88d836751000f614/farel-prayoga---ojo-di-bandingke
Wong ko ngene kok dibanding-bandingke Saing-saingke yo mesti kalah Tak oyak'o aku yo ora mampu Mung sak kuatku mencintaimu Ku berharap engkau mengerti di hati ini Hanya ada kamu Jelas bedo yen dibandingke Ora ono sing tak pamerke Aku ra iso yen kon gawe-gawe Jujur sak onone Sopo wonge sing ra loro ati Wis ngancani tekan semene Nanging kabeh ora ono artine Ra ono ajine Wong ko ngene kok dibanding-b
Lapor Hansip
03-12-2022 13:42

Farel Prayoga - Ojo Di Bandingke

Wong ko ngene kok dibanding-bandingke
Saing-saingke yo mesti kalah
Tak oyak'o aku yo ora mampu
Mung sak kuatku mencintaimu
Ku berharap engkau mengerti di hati ini
Hanya ada kamu
Jelas bedo yen dibandingke
Ora ono sing tak pamerke
Aku ra iso yen kon gawe-gawe
Jujur sak onone
Sopo wonge sing ra loro ati
Wis ngancani tekan semene
Nanging kabeh ora ono artine
Ra ono ajine
Wong ko ngene kok dibanding-bandingke
Saing-saingke yo mesti kalah
Tak oyak'o aku yo ora mampu
Mung sak kuatku mencintaimu
Ku berharap engkau mengerti di hati ini
Hanya ada kamu
Sopo wonge sing ra loro ati
Wis ngancani tekan semene
Nanging kabeh ora ono artine
Ra ono ajine
Wong ko ngene kok dibanding-bandingke
Saing-saingke yo mesti kalah
Tak oyak'o aku yo ora mampu
Mung sak kuatku mencintaimu
Wong ko ngene kok dibanding-bandingke
Saing-saingke yo mesti kalah
Tak oyak'o aku yo ora mampu
Mung sak kuatku mencintaimu
Ku berharap engkau mengerti di hati ini
Hanya ada kamu
Ku berharap engkau mengerti di hati ini
Hanya ada kamu
Download Lagu Farel Prayoga - Ojo Di Bandingke Mp3 GratisFarel Prayoga - Ojo Di Bandingke
0
Masuk untuk memberikan balasan
musik-mp3-terbaru
Musik MP3 terbaru
24 Anggota • 15 Threads
icon-hot-thread
Hot Threads
Big Family of Kalong Resurrection
Copyright © 2023, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia