others
Pencarian Tidak Ditemukan
link has been copied
0
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/638aee29eea1003e61482add/farel-prayoga---ninu-ninu-ninu-yo-ndak-mampu-aku-dudu-spek-idamanmu
Download Lagu Farel Prayoga - Ninu Ninu Ninu Yo Ndak Mampu Aku Dudu Spek Idamanmu Mp3 GratisNganti ndangak-ndangak, Mase Aku kalah sak sembarangane T'rus piye infone, Mase? Kadung jeru tresnoku neng de'e Seng kono good looking, Mase Neng kene mung speke wong kere Terus aku kudu piye? (Lah piye?) Opo yo kudu cidro selawase? Tak suguhi ati, dudu kopi Nanging tego nglarani Tak songgone dewe, gamun ik
Lapor Hansip
03-12-2022 13:35

Farel Prayoga - Ninu Ninu Ninu Yo Ndak Mampu Aku Dudu Spek Idamanmu

Download Lagu Farel Prayoga - Ninu Ninu Ninu Yo Ndak Mampu Aku Dudu Spek Idamanmu Mp3 GratisNganti ndangak-ndangak, Mase
Aku kalah sak sembarangane
T'rus piye infone, Mase?
Kadung jeru tresnoku neng de'e
Seng kono good looking, Mase
Neng kene mung speke wong kere
Terus aku kudu piye? (Lah piye?)
Opo yo kudu cidro selawase?
Tak suguhi ati, dudu kopi
Nanging tego nglarani
Tak songgone dewe, gamun iki
Wes ndak kuat, Mase
Yo ndak mampu aku
Dudu spek idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu-ninu-ninu
Yo ndak mampu aku
Dudu spek idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu-ninu-ninu
Nganti ndangak-ndangak, Mase
Aku kalah sak sembarangane
T'rus piye infone, Mase?
Kadung jeru tresnoku neng de'e
Seng kono good looking, Mase
Neng kene mung speke wong kere
Terus aku kudu piye?
Opo yo kudu cidro selawase?
Tak suguhi ati, dudu kopi
Nanging tego nglarani
Tak songgone dewe, gamun iki
Wes ndak kuat, Mase (ho-a-ho-e)
Yo ndak mampu aku
Dudu spek idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu-ninu-ninu
Yo ndak mampu aku
Dudu spek idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu-ninu-ninu (ho-a-ho-e)
Yo ndak mampu aku
Dudu spek idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu-ninu-ninu
Yo ndak mampu aku
Dudu spek idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu-ninu-ninu
Nuruti karepmu
Aku ninu-ninu-ninu
Farel Prayoga - Ninu Ninu Ninu Yo Ndak Mampu Aku Dudu Spek Idamanmu
0
Masuk untuk memberikan balasan
musik-mp3-terbaru
Musik MP3 terbaru
25 Anggota • 17 Threads
icon-hot-thread
Hot Threads
Copyright © 2023, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia