Games
Batal
KATEGORI
link has been copied
Pengumuman! Mau Saldo GoPay? Yuk ikutan Survei ini GanSis!
31
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5f00b4a1b8408867b36261b2/story-of-seasons--friends-of-mineral-town--rejuvinasi-harvest-moon-back-to-nature
GENRE: Casual, RPG, Simulation DEVELOPER: Marvelous Inc. PUBLISHER: XSEED Games, Marvelous USA, Inc. RELEASE DATE: 15 Jul, 2020 SUPPORT LANGUANGE: English, French, German, Spanish, Chinese, Japanese, Korean Selayang Pandang Experience the joys of life on the farm in this reimagining of a timeless STORY OF SEASONS classic! Your farming life begins in Mineral Town, a charming village surrounded by n
Lapor Hansip
04-07-2020 23:56

Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature

Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature

GENRE: Casual, RPG, Simulation
DEVELOPER: Marvelous Inc.
PUBLISHER: XSEED Games, Marvelous USA, Inc.
RELEASE DATE: 15 Jul, 2020
SUPPORT LANGUANGE: English, French, German, Spanish, Chinese, Japanese, Korean

Selayang Pandang
Quote:
{thread_title}

Quote:
Experience the joys of life on the farm in this reimagining of a timeless STORY OF SEASONS classic!

Your farming life begins in Mineral Town, a charming village surrounded by nature. You've returned after many years to restore your late grandfather's farm to its former glory. Care for crops, livestock, and more as your very own story of seasons unfolds.

▪Tend to the Farm!
A rich variety of fruits, veggies, and livestock are waiting for you. Raise them all with love and care, and you'll have plenty of products to harvest, sell, or cook with!

▪Stroll Down Memory Lane!
Mineral Town is full of friendly faces, both old and new! Head into town, give gifts, and learn all about your neighbors as you befriend them.

▪Fall in Love!
Mineral Town is home to several eligible bachelors and bachelorettes. Get to know the boy or girl of your dreams, and you might be able to date them, get married, and even start a family!

▪There's More to Explore!
Go fishing, cook fresh meals, and when your work's all said and done, take a dip in the local hot spring. Experience the farmer's life like never before!


Screenshots and Gameplay Features

Activities

Farm & Raising

Town Festival

Romance

Minning

Fishing

Map
Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature


System Requirements
Minimum      
OS: Windows 8+
Processor: Intel Core i5-8265U
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Intel UHD 620
DirectX: Version 11
Storage: 2 GB available space


Official Link & Purchase

Official Link Story of Seasons

Steam : Rp. 210.000 (Pre order)

Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature
Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature
Diubah oleh hadean
profile-picture
profile-picture
profile-picture
saeful07 dan 4 lainnya memberi reputasi
5
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature
05-07-2020 00:05
Walkthrough and Game Information

Cooming Soon......

Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature

Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature

0 0
0
Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature
05-07-2020 00:38
Keliatannya sih oke, mirip Harvestmoon BTN PS1 yg fenomenal itu.. emoticon-Matabelo

Semoga ga kayak Harvestmoon BTN PS2. Ngga seru dan bingung mainnya.. emoticon-Hammer2
profile-picture
profile-picture
altara96 dan sugar.dessert memberi reputasi
1 1
0
Lihat 2 balasan
Memuat data ..
Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature
06-07-2020 09:47
ikut nimbrung kebetulan udah PO
0 0
0
Lihat 2 balasan
Memuat data ..
Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature
08-07-2020 02:41
Nitip sendal dulu.
0 0
0
Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature
08-07-2020 19:33
rejuvinasi apa gan?
profile-picture
profile-picture
profile-picture
wng8tan dan 2 lainnya memberi reputasi
2 1
1
Lihat 2 balasan
Memuat data ..
Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature
09-07-2020 11:54
Hmm... bring back the memories
0 0
0
Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature
15-07-2020 10:41
udah ada yg main belum ni
0 0
0
Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature
15-07-2020 16:07
Ann jadi favorit ane ini emoticon-Wkwkwk
Dibikin cakel oi.
0 0
0
Lihat 2 balasan
Memuat data ..
Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature
15-07-2020 22:05
Ane pas udah rilis, lgsg download, eh pas install error notifikasinya.. emoticon-Hammer2

Padahal rncana mau lgsg cobain gmn first immpresion nya
0 0
0
Lihat 3 balasan
Memuat data ..
Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature
16-07-2020 10:09
Masa pada belum berhasil main? gw udah main dari kemaren malah. seru abis emoticon-Toast
profile-picture
hadean memberi reputasi
1 0
1
Lihat 1 balasan
Memuat data ..
Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature
16-07-2020 10:13
di ova udah keluar bang wkwkw
0 0
0
Lihat 2 balasan
Memuat data ..
Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature
16-07-2020 20:40
Kesukaan jennifer apa ya gan, bisa nih menggantikan posisi karen emoticon-Ngakak
0 0
0
Lihat 1 balasan
Memuat data ..
Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature
16-07-2020 20:42
Remakenya btn ya
0 0
0
Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature
17-07-2020 08:08
Baru nyoba nih, masih awal-awal maen, lagi testing aja sih emoticon-Salam Kenal

Kalo diliat-liat, grapiknya mirip-mirip nintendo de.es

Salah satu penomenon yang masih ada yaitu waktunya berhenti kalau di dalam ruangan gans emoticon-Ultah

Nyantay

profile-picture
profile-picture
hadean dan Coppi memberi reputasi
2 0
2
Story of Seasons : Friends of Mineral Town || Rejuvinasi Harvest Moon Back To Nature
19-07-2020 20:16
tadi sore beli karena penasaran banget sama game ini, apalagi harvest moon btn salah satu game favorit ane. tapi sejauh ini ane kurang dapet feeling game ini. malah inget stardew valley melulu. ane ngerasa gamenya ga jauh beda sama sv, setidaknya sejam pertama ane main ini rasanya mirip dengan sejam pertama main sv.
ane rasa mapnya disini sama persis dengan yg versi ps1, jadi ga kerasa ada konten baru.
kamera top down juga sedikit aneh buat ane yg penggemar hmbtn di ps1. buat yg nostalgianya sama yg versi gba mungkin gpp, tapi ane pengen isometrik kameranya.
kurang suka juga sama potret karakternya, ga berubah drastis sih, tapi art stylenya kurang sreg buat ane. si Won (Huang) sekarang doi malah jadi ganteng emoticon-Ngakak ada juga yg jadi jelek menurut ane kayak si Zack sama si Gotz emoticon-Hammer2
mungkin sejam memang jumlah waktu yg kurang untuk nilai game ini worth it atau engga dan sebenernya ane pengen main lebih lama, siapa tahu jadi tambah asik dan unik, tapi takut lewat 2 jam masih tetep ga asik dan malah jadi ga bisa refund.
berhubung juga game ginian playtimenya lama dan bulan depan ane juga bakalan sibuk sama hzd, jadi ane refund dulu, beli lagi kalo udah diskon kayaknya emoticon-Ngakak
emoticon-Blue Guy Peace
0 0
0
Lihat 1 balasan
Memuat data ..
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia