Games
Batal
KATEGORI
link has been copied
Pengumuman! Ikuti Surveynya, Dapatkan Badge-nya! Klik Disini
39
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5dbfc4606df2317f6d14688b/android-cooking-battle
Genre : Cooking, Online Game, Real Time Battle Requirements : Android 4.3+ Language : English Jika kalian fans series game "overcooked" yang merupakan game console dan PC, tidak ada salahnya mencoba mobile game Cooking Battle. Bagi yang belum tahu, game overcook merupakan game memasak dimana pemain bisa melakukan tag team (bermain bersama dalam satu team) untuk memasak dan menyajikan hid
Lapor Hansip
04-11-2019 13:25

[Android] Cooking Battle!

icon-verified-thread
Quote:
[Android] Cooking Battle!


Genre : Cooking, Online Game, Real Time Battle
Requirements : Android 4.3+
Language : English

Jika kalian fans series game "overcooked" yang merupakan game console dan PC, tidak ada salahnya mencoba mobile game Cooking Battle. Bagi yang belum tahu, game overcook merupakan game memasak dimana pemain bisa melakukan tag team (bermain bersama dalam satu team) untuk memasak dan menyajikan hidangan kepada pelanggan.

Cooking Battle merupakan game memasak, dimana player saling berlomba untuk meraih poin tertinggi dalam suatu match. Poin diperoleh dari pelanggan. Jadi semakin banyak kita melayani pelanggan maka semakin tinggi poin yang diperoleh.

Untuk karakter dalam game Cooking Battle hingga saat ini berjumlah 21 karakter. Tiap karakter punya kelebihan dan skill masing-masing. Ada beberapa cara untuk mendapatkan karakter, yaitu bisa didapat gratis lewat berbagai reward yang disediakan oleh developer. Bisa membeli beberapa karakter didalam shop, dan juga bisa didapat dengan gacha. Setiap karakter punya skill masing-masing.

Untuk aksesoris yang dapat dipasang tiap karakter, ada berbagai pilihannya. Dari aksesoris kepala seperti hiasan kepala, cepit rambut dan sebagainya, aksesoris punggung seperti sayap, hingga efek animasi saat berjalan (efek footprint). Berbagai aksesoris tambahan untuk karakter diperoleh dari gacha, shop dan lain lain. Tentu selain aksesoris, beberapa karakter punya kostum yang dapat mempercantik karakter favorit.

Mode permainan dalam Cooking Battle terdapat beberapa pilihan, dari rank match dimana pemain berlomba memperoleh rank tertinggi dalam suatu season, mode training untuk berlatih memasak dengan resep-resep baru, dan lainnya. Bagi yang penasaran bisa melihat promo video dibawah ini.

PV


Gamenya sendiri belum dirilis utk iOS, dan game ini juga masih belum dirilis di region Indonesia. Jadi jika ingin mencoba bisa download lewat mirror site atau kalau mau repot bisa menggunakan VPN thailand untuk merubah region playstore dan download game tersebut di region Thailand. Sebagai tambahan, bagi yang penasaran dapat melihat screenshot dibawah ini.

Screenshot Game


Playstore :
Android

Mirror Site :
Qooapp
Taptap
Apkpure
Diubah oleh not.allowence
profile-picture
cobacobadehh memberi reputasi
-1
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 1 dari 2
[Android] Cooking Battle!
04-11-2019 13:25
Quote:


Quote:


Quote:
Characters list


Neera

Aoi

Tutu

Diubah oleh not.allowence
0 0
0
[Android] Cooking Battle!
04-11-2019 13:26
Quote:
Guide


How to activate the ultimate skin for the chef?


How to get Victory Prize??


Perk Shards


What is the drinks for?


Diubah oleh not.allowence
0 0
0
[Android] Cooking Battle!
04-11-2019 13:26
Quote:
List Player Penghuni Sini


(id kaskus & ign)
01. @not.allowence Tugutani
02. @Yohbk BikinMoncor



Diubah oleh not.allowence
0 0
0
[Android] Cooking Battle!
06-11-2019 10:02
Mantaps udah ada threadnya aja.
ane juga baru main gan boleh share id biar bisa mabar.

IGN : BikinMoncor

emoticon-Cool
0 0
0
Lihat 2 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 2 balasan
[Android] Cooking Battle!
06-11-2019 14:44
Bentar, nih game sebenernya udah rilis atau masih cbt sih?

[Android] Cooking Battle!

[Android] Cooking Battle!

Dpt dari grub fb
0 0
0
[Android] Cooking Battle!
06-11-2019 22:29
Sesuai post diatas, nih game masih cbt.

Tapi yg menarik, sistem battle pass disini bisa dibeli pakai in-game diamond (bisa beli tanpa ngeluarin duit sepeser pun).

[Android] Cooking Battle!

Kemenangan lebih ditentukan dari kerja sama, tiap karakter punya role masing2.
Misalnya aja aoi lebih cocok sebagai pelayan (org yg mengantarkan makanan), dsb.

Utk kualitas server bagus banget. Gw aja bisa stabil di 30 ms. Jadi lebih pengaruh dari jaringan hp.
0 0
0
[Android] Cooking Battle!
07-11-2019 07:30
Quote:Original Posted By not.allowence
Sesuai post diatas, nih game masih cbt.

Tapi yg menarik, sistem battle pass disini bisa dibeli pakai in-game diamond (bisa beli tanpa ngeluarin duit sepeser pun).

[Android] Cooking Battle!

Kemenangan lebih ditentukan dari kerja sama, tiap karakter punya role masing2.
Misalnya aja aoi lebih cocok sebagai pelayan (org yg mengantarkan makanan), dsb.

Utk kualitas server bagus banget. Gw aja bisa stabil di 30 ms. Jadi lebih pengaruh dari jaringan hp.


Om jangan quote di dd di banned nanti
0 0
0
[Android] Cooking Battle!
08-11-2019 09:10
Warna kapsul melambangkan rarity.
[Android] Cooking Battle!
Jika dpt warna oranye, itu tandanya dpt aksesoris SSR (aksesoris khusus karakter tertentu dan sejenisnya)
Jika dpt ungu itu SR
Jika dpt biru itu R.

[Android] Cooking Battle!
Ada fitur report jika dirasa partner atau musuh melakukan hal2 negatif.
Gw sih sering banget ketemu partner afk, tapi karena ini masih cbt, percuma nge-report org.

[Android] Cooking Battle!
Bukti ping bisa dpt 30 ms (kondisi dini hari).
Rata2 kalo saat jaringan sedang bagus bisa stabil di 50-60 ms.
0 0
0
[Android] Cooking Battle!
10-11-2019 17:59
Notice for data clear on next update on November

0 0
0
[Android] Cooking Battle!
10-11-2019 18:38
eh liat trailernya seru ya kaya di switch download ah seru nih kayanya
0 0
0
Lihat 1 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 1 balasan
[Android] Cooking Battle!
11-11-2019 17:52
[Android] Cooking Battle!

Akhirnya jadi master chef juga emoticon-Leh Uga
0 0
0
[Android] Cooking Battle!
16-11-2019 07:32
Sedikit ulasan dari gamebrott

Quote:Cooking battle adalah game yang memiliki sedikit kesamaan dengan game PC ataupun consol Overcooked. Dimana tugas pemain dalam game ini adalah untuk berkoordinasi dengan pemain lain untuk membuat masakan dan menyajikan masakan yang telah kalian buat kepada customer kalian. Namun 3 dari 10 pemain yang bermain game Cooking battle tersebut biasanya akan trolling dan bukannya membantu, malah membuat kalian lebih repot. Sehingga game ini sangat penting untuk kalian mainkan bersama dengan teman kalian. Namun, berbeda dengan game Overcooked, setiap karakter dalam Cooking Battle memiliki berbagai macam skillnya masing – masing. Misalkan saja Mili yang memiliki kemampuan dash, Aoi yang memiliki passive untuk meningkatkan point yang diterima setiap menyajikan makanan, Bastet yang memiliki kemampuan untuk memotong makanan yang dibawanya dan masih banyak lagi.
Diubah oleh not.allowence
0 0
0
[Android] Cooking Battle!
24-11-2019 14:14
Dear chefs,
"Medium Rare Test" of Cooking Battle is going to end at 10:00 am, 25th Nov (UTC+7).The account and all item have been reset. For prepare for "Medium Test", there is going be an update from 10:00 am, 25th Nov (UTC+7) to 10:00 am, 27th Nov (UTC+7). During this time, players cannot enter into the game. If we encounter any unexpected problems when update the server, the starting time of Medium Test might be delayed. We are sorry for the inconvenience caused and thanks for you understanding and support.
The brief introduction of this update is as follows:
Contents:
1. New chefs Thor and Cecillia
2. Six new events
3. Recharge system opens from 27th Nov to 26th Dec. At the same time, 150%-diamond-rebate event starts.
4. During "Medium Test", players are able to obtain LIMITED dynamic avatar frame "Cherry Cream" and skin "Saintess Cecillia". These will stay in your account when OBT.

Optimizations:
1. Redesigned Battlepass system. Recharge enabled in new Battlepass system.
2. Redeisgned skill development interface.
3. Improved interface of Friend system. Friends can be marked with STAR, now.

- Cooking Battle Restaurant Association

[Android] Cooking Battle!

[Android] Cooking Battle!
0 0
0
[Android] Cooking Battle!
27-11-2019 10:51
MT sudah selesai. Kalo mau update lewat playstore sekitar 480 mb. Kalo gw mending re-installing aja, soalnya daripada size game jadi membengkak.
0 0
0
[Android] Cooking Battle!
27-11-2019 11:07
New Version 0.7 - What you will expect to see😋

In this version, the cash gem (pink gem) is introduced. Players can purchase the pink gem in-game via google play platform.

Yes, this is still a testing-beta version and the data will still be wiped out eventually. So what for topping up real cash for this testing-beta version than? The purpose of the cash gem is to prepare for the official release for Cooking Battle. Any players that top-up during this testing-beta version will get 1.5 times cash gem in return when the game official release.

Example
I purchase a total of 1000 pink gems. During official game release, I will received 1500 pink gem (1000 x 1.5).

We, the GM, got the chance to test out this new version in advance and below are some of the things we think might help you.

✅ The daily sign-in system in place
✅ Introduce Prime Pass (The crown icon next to your setting icon)
✅ You will not be able to steal chopped ingredient from enemies chopping board.
✅ You will not be able to chop ingredient at the opponent chopping board.
✅ ALL food must use a plate to serve
✅ Skill Power Perk is renamed to Skill Effect Perk
✅ When leveling up your chef, you will no longer receive blue gem as rewards. You will receive Magic Pot as reward instead.
✅ Each chef will have a "?" icon at their perk page. This allow playres to see what effect each perk gives at max potential (3 x perks).
✅ Summer Box is renamed to Snack Box.
✅ Tutu will become one of the free chef that you can get from trophy road as you played. However, you only can acquire Katherine from Snack Box. 😅
✅ Gold Chest Exchange: 10k gold for 5 blue gem
✅ Gem Chest Exchange: 15 blue gem for 10k gold

---

Mending top up ketika gamenya udah OBT.
0 0
0
[Android] Cooking Battle!
27-11-2019 16:36
Anjir, jadi berbayar gini.

Selain ada battle pass, juga ada langganan prime chef/VIP. Udah kayak pubg m aja emoticon-Leh Uga

Harga battle pass
[Android] Cooking Battle!

Harga langganan prime/VIP
[Android] Cooking Battle!

Harga pink diamond
[Android] Cooking Battle!

Update sebelumnya kan bisa beli battle pass dg blue diamond, sekarang udah gak bisa. emoticon-Turut Berduka

Oh iya tampilannya berubah jadi lebih bagus.
[Android] Cooking Battle!

Sekarang saat chef naik level, udah gak dpt reward diamond receh lagi.

OBT kemungkinan des 2019, soalnya medium test ini (cbt) sampai tgl 26 des. Atau kalo molor bisa aja januari 2020 baru OBT.
Diubah oleh not.allowence
0 0
0
[Android] Cooking Battle!
28-11-2019 21:07
[Android] Cooking Battle!

Test gift notice:
Dear chefs,
Thanks for you long-time support and understanding. We really appreciate what you did in Medium Rare Test, which helps us to improve Cooking Battle a lot. However, to make a better Cooking Battle, we need to conduct tests to improve it. During this time, it's necessary to clear all users' data test our modifications. We appologize for the inconvenience caused. Therefore, we have prepared a test GIFT for you and wish you enjoy our new versions! Pls be remineded to collect them in mailbox in time.

Gift Contents:
gems*500
Tier STalent pack x5
Tier A Talent pack x5
Tier B Talent pack x5
Tier C Talent pack x5
Snacks Box x5

Release Time: 2nd Dec, 2019
Target Players: All

If you have encountered any problems or have any suggestions, pls go to our Facebook fanpage to report. Your advise would be a great help to make Cooking Battle better. Thanks again for your support and have a nice day!

Association of Restaurants Cooking Battle
0 0
0
[Android] Cooking Battle!
03-12-2019 17:57
📍New Version Skill Modifications

- Neera
Bubbles’ actual size matches with its appearance now
[Perk] [Skill Range] Bubbles’ size at different levels:
Old :120% / 150% / 100%(two bubbles) at level 1/2/3 Current :140% / 200% / 100%(two bubbles) at level 1/2/3

- Aladar
Initial time-out recovery 15 -> 5
Initial time-out recovery duration 5s -> 4s
[Perk] [Skill Effect] Time-out recovery at different levels:
Old :+10 / 20 / 40 at level 1/2/3 Current : 108% / 113% / 120% at level 1/2/3

- Anubis
Initial storm duraiton 5s -> 6s
[Perk] [Skill Effect] Storm effects at different levels:
Old : decrease 10% / 25% / 40% at level 1/2/3 Current : decrease 25% / 50% / 75% at level 1/2/3

- Dido
[Perk] [Skill Duration] Skill duration at different levels:
Old :210% / 260% / 300% at level 1/2/3 Current :110% / 160% / 200% at level 1/2/3
[Perk] [Skill Range] Skill range at different levels:
Old :110% / 120% / 130% at level 1/2/3 -> Current :130% / 150% / 170% at level 1/2/3

- Jessie
Fix the bug that Jessie has no debuff resistance.
Now, Jessie has a debuff resistance:

[Perk] [Skill Effect] 120% / 140% / 160% at level 1/2/3
Time to respawn:

[Perk] [Skill Duration] decrease 2s / 3s / 4s at level 1/2/3 -> decrease 1s / 2s / 3s at level 1/2/3
[Perk] [Skill Range]
level 1: no effect
level 2: all teammates(including Jessie) respawn time -1s
level 3: all teammates(including Jessie) respawn time -2s

Tips: Currently, if Jessie equips [Skill Duration] and [Skill Range] at the same time, only [Skill Range] can work properly. We will fix this bug in next version.

- Jack
Initial blade flying time 5s -> 2s
Initial blade speed 4 -> 3

- Tesla
[Perk] [Skill Effect]
Moving speed decrease 50% / 67% / 75% at level 1/2/3
Increase enemy station efficiency 140% / 160% / 180% at level 1/2/3

[Perk] [Skill Duration]
Moving speed decrease 50% / 67% / 75% at level 1/2/3
Increase enemy station efficiency 140% / 160% / 180% at level 1/2/3

Tips: Currently, if Tesla equips [Skill Effect] and [Skill Duration] at the same time, their attributes cannot be added. Only the strongest perk can work alone. We will re-design Tesla’s skill in next version.
0 0
0
[Android] Cooking Battle!
05-12-2019 17:51
Cooking Battle Medium Test Rebate Announcement

Dear chefs:

Thank you for your support of Cooking Battle!
Cooking Battle's Medium Test is open now, just following the close of our Medium Rare Test. Starting on November 27, the new Cooking World still needs your companionship!
In order to bring a better experience, this new Medium Test will open the recharge system and rebate calculation in limited time. The amount of your payment during this test will be returned with a bonus in subsequent versions after the game data is cleaned!

[Rebate Rules]
1. The payment amount involved in the rebate consists of two parts: recharge to buy diamonds, and direct purchases of goods by money.
2. In subsequent versions, chefs payment during this test will be returned in the form of diamonds with a ratio of 150%.

The specific return rules are as follows:
Recharge use The number of rebate diamonds
Purchase 60 diamonds 90
Purchase 180 diamonds 270
Purchase 300 diamonds 450
Purchase 680 diamonds 1020
Purchase 1280 diamonds 1920
Purchase 1980 diamonds 2970
Purchase 3280 diamonds 4920
Purchase 6480 diamonds 9720
Purchase prime 360
Purchase the beginner's gift pack 60
Purchase BattlePass 630

[How to inquire]
Chefs can check the number of diamonds that can be returned in a in-game interface through the path of main interface - event button - Recharge Rebate button.

[Return method]
1. If you link a Facebook account during the test, you need to install the game in the subsequent versions after we delete the data, and use the same Facebook account to create a new game account. After the creation is completed, the rebate will be automatically issued to the new game account. (Linking a Facebook account will greatly improve your data security, and it is recommended to bind as early as possible.)
2. If you participate in the test as a visitor, you could use the same device to create a game account in the subsequent versions after the file is deleted. When the creation is completed, the rebate will be automatically issued to the new game account.
3. If you participate in the test as a visitor, but use a different device to create a game account in subsequent versions, there is a risk that your identity cannot be determined. For that situation, chefs can provide screenshots of all relevant Google Play orders paid during the test, the old game ID of the Medium Test, and the new game ID that will receive the rebate to our customer service for checking your data and preparing the rebate.
4. After the rebate is issued, you will receive a notification in-game email about this successful delivery.
5. The return of the test souvenirs will also follow the above methods.

[Other instructions]
1. The rebate is calculated based on the actual payment, and the diamonds obtained through non-paid channels will not be returned. (For example, diamonds obtained by non-recharge methods such as payment gifts will not be returned.)
2. For chefs who link Facebook accounts, the rebate can be returned across different systems. For example, during the Medium Test, if you recharge by using a game account which is linked with Facebook with an Android device, then the returned diamonds can be issued to a different device with iOS system if your new game account is created by the same Facebook account. The rebate of visitor accounts cannot be returned across different systems.
3. The diamonds of rebate will not be included in the accumulated recharge amount.
4. The recharge during this test will be returned accumulatively. The rebate will be issued only once and will not be split.

Wish all chefs can create beautiful memories together with Cooking Battle~


--Cooking Battle Restaurant Association

---

Lumayam nih, top up 15 rebu bisa dpt thor, asksesoris ungu, dan masih banyak lagi.
0 0
0
[Android] Cooking Battle!
07-12-2019 13:42
Ada 3 event nih.

1. Bisa dpt chef baru, aksesoris & kostum
[Android] Cooking Battle!

2. Bisa dpt new avatar
[Android] Cooking Battle!

3. Bisa dpt item2 dibawah ini. Gw sih ngincer slot perks
[Android] Cooking Battle!
0 0
0
Halaman 1 dari 2
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2021, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia