Entertainment
Batal
KATEGORI
link has been copied
48
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/558d4c24d675d460728b4569/ngapak-koplak-ngeneh-mlebu
sedulur ngapak primen kabare?? apik mbok.. ra apik ya d urusi dewek2 ya : ngakak :ngakak kie trit pertamane enyong... nek salah aja di guyu.. nek bener ya d nei duit.. penak mbok.. langsung bae ya kang mbekayu.. kie critane ana pitik karo sapi lagi kandaan.. d simak bae yuh bareng2 aja dewekan mbok kesasar.. PITIK : Nyong jan sengit banget karo sing jenenge menungsa... SAPI : Lha pimen si...deneng
Lapor Hansip
26-06-2015 19:57

NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU

sedulur ngapak primen kabare?? apik mbok.. ra apik ya d urusi dewek2 ya : ngakak emoticon-Ngakak

kie trit pertamane enyong...
nek salah aja di guyu.. nek bener ya d nei duit.. penak mbok..

langsung bae ya kang mbekayu..

kie critane ana pitik karo sapi lagi kandaan.. d simak bae yuh bareng2 aja dewekan mbok kesasar..

PITIK : Nyong jan sengit banget karo sing jenenge menungsa...

SAPI : Lha pimen si...deneng rika ngomong kaya kuwe?

PITIK : Rika ora ngerti si ya.. nyong jan nembe mangan beras
setitik nang pedangan be wis digusah2, diusir-usir kro d balang watu.. padahal menungsa kuwe aben dina
mangan endog kro mangan dagingku.. kaya kiye mbok
jenenge ora adil...

SAPI : Ujare rika tok apa sing sengit karo sing jenenge
menungsa!

PITIK: lha si koe nangapa pi?

SAPI : koe si mendhing mung de gusah2, di ontali karo
watu.. jajal bayangna nek dadi enyong..
nggal dina susuku di mek-mek, di elus-elus, di penceti.. apa kuwe sing jenenge menungsa?? gemblung lah ora ndue rasa peri kekewanan..
Ora tau jere di sengi nikah, apa maning dilamar...
jan pancen menungsa gemblung njimblung..
ujare eyong sapi jablay apa!!!!
Nek bisa ta tek sepiti sisan nggawe..





nek arep ngguyu aja d tahan kang mbekayu... mbok nyembur ngko
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
d tunggu cerita liyane esih akeh kiye kang...


enyong ra nolak ijo ijone kang mbekayu emoticon-Cendol (S) emoticon-Cendol (S)
ra ndue ijo ijo di rate bae ya ra pa2..

SALAM NGAPAK

Diubah oleh kalud
0
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 1 dari 3
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
26-06-2015 20:23
Adu gk ngerti bahasa jawa nih.
0 0
0
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
26-06-2015 20:27
wiz sering krungu nyong tapi nganggi b.indo. digawe koyo kiye apik jebul. maap,nyonge ora ngapak tulen. nyonge wong pekalongan.
aduh kangen ma pekalongan. soto tautone siji kang.... :-D
0 0
0
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
26-06-2015 22:00
Quote:Original Posted By si.ucox
Adu gk ngerti bahasa jawa nih.


beli kamus bahasa ngapak gan emoticon-Ngakak
0 0
0
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
26-06-2015 22:03
Quote:Original Posted By indry87
wiz sering krungu nyong tapi nganggi b.indo. digawe koyo kiye apik jebul. maap,nyonge ora ngapak tulen. nyonge wong pekalongan.
aduh kangen ma pekalongan. soto tautone siji kang.... :-D


nek krungu iya kang tp kan kie maca emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
anane soto gombong kie.. rika arep ora emoticon-Ngakak
Diubah oleh kalud
0 0
0
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
26-06-2015 22:16
waduh agak ngga ngerti basa jawa emoticon-Ngacir
0 0
0
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
26-06-2015 23:18
Quote:Original Posted By AditJunior.
waduh agak ngga ngerti basa jawa emoticon-Ngacir


pake translate bahasa ngapak gan emoticon-Ngakak
0 0
0
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
27-06-2015 02:35
waduh kagak ngerti ane emoticon-Nohope
0 0
0
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
27-06-2015 04:05
Quote:Original Posted By kalud


nek krungu iya kang tp kan kie maca emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
anane soto gombong kie.. rika arep ora emoticon-Ngakak


nyong durung tau mangan soto gombong. mboh enak po ra.
0 0
0
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
27-06-2015 05:38
Quote:Original Posted By indry87


nyong durung tau mangan soto gombong. mboh enak po ra.


tuku makane ja mung jaluk tok emoticon-Ngakak
0 0
0
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
28-06-2015 08:53
Kamus mana kamus?
Haha
0 0
0
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
28-06-2015 10:00
Huwala gan, wis pernah denger nih. Tapi, sik tetep ngakak..kak.... emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S)
0 0
0
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
28-06-2015 22:51
Quote:Original Posted By sandbox466
Huwala gan, wis pernah denger nih. Tapi, sik tetep ngakak..kak.... emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S)


ngapak detected emoticon-Cool
0 0
0
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
28-06-2015 22:52
Quote:Original Posted By ivan.coitus721
Kamus mana kamus?
Haha


ente kursus ama ane ja gan emoticon-Ngakak
0 0
0
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
29-06-2015 00:58
emoticon-Malu (S) emoticon-Malu (S) rah ngerti bosa ngapak bro
0 0
0
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
29-06-2015 01:24
Quote:Original Posted By kalud


ente kursus ama ane ja gan emoticon-Ngakak


Boleh boleh. Tapi kasih gretong ya gan
Haha
Ane pernah baca threa ngapak sih, tp lupa lg isinya semua emoticon-Hammer2
0 0
0
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
29-06-2015 03:24
Quote:Original Posted By ivan.coitus721


Boleh boleh. Tapi kasih gretong ya gan
Haha
Ane pernah baca threa ngapak sih, tp lupa lg isinya semua emoticon-Hammer2


bisa d atur gan emoticon-Cool
0 0
0
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
29-06-2015 03:29
Quote:Original Posted By kalud


bisa d atur gan emoticon-Cool


Oke emoticon-Cool
Kapan bisa di mulai?
0 0
0
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
29-06-2015 03:32
Quote:Original Posted By ivan.coitus721


Oke emoticon-Cool
Kapan bisa di mulai?


ngesuk bae nek kober emoticon-Ngakak
( besok saja klo ada waktu) gan..
met sahur gan
0 0
0
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
29-06-2015 03:37
Quote:Original Posted By kalud


ngesuk bae nek kober emoticon-Ngakak
( besok saja klo ada waktu) gan..
met sahur gan


Enggih gan emoticon-Hammer2
Iya gan, met sahur juga.
Ntar di sambung, ane mau sahur
0 0
0
NGAPAK KOPLAK NGENEH MLEBU
29-06-2015 03:42
Quote:Original Posted By ivan.coitus721


Enggih gan emoticon-Hammer2
Iya gan, met sahur juga.
Ntar di sambung, ane mau sahur


oke gan emoticon-Shakehand2
0 0
0
Halaman 1 dari 3
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2021, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia