Games
Batal
KATEGORI
link has been copied
9999
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/55420165a2c06e4b3b8b456f/ot-grand-theft-auto-v-14-april-2015--kifflom---part-1
Developer: Rockstar North | Publisher: Rockstar Games| Genre: Open World Action |Release: 24 Maret 2015 The critically-acclaimed and record-breaking Grand Theft Auto V comes to a new generation this fall. Grand Theft Auto V for PlayStation®4, Xbox One and PC will take full advantage of the power of new generation systems to deliver the ultimate open-world experience. Pre-order now and visit www.r
Lapor Hansip
30-04-2015 17:18

[OT] Grand Theft Auto V |14 April 2015 | KIFFLOM!

[OT] Grand Theft Auto V |14 April 2015 | KIFFLOM! - Part 1

Quote:
Developer:Rockstar North | Publisher: Rockstar Games| Genre: Open World Action |Release: 24 Maret 2015




Quote:The critically-acclaimed and record-breaking Grand Theft Auto V comes to a new generation this fall.

Grand Theft Auto V for PlayStation®4, Xbox One and PC will take full advantage of the power of new generation systems to deliver the ultimate open-world experience.

Pre-order now and visit www.rockstargames.com/V for more details


"Your thrills I find, it's not hard to be left behind. So I'll run, you'll hide, we know better than to stay outside"

Quote:Los Santos: a sprawling sun-soaked metropolis full of self-help gurus, starlets and fading celebrities, once the envy of the Western world, now struggling to stay afloat in an era of economic uncertainty and cheap reality TV.

Amidst the turmoil, three very different criminals plot their own chances of survival and success: Franklin, a street hustler looking for real opportunities and serious money; Michael, a professional ex-con whose retirement is a lot less rosy than he hoped it would be; and Trevor, a violent maniac driven by the chance of a cheap high and the next big score. Running out of options, the crew risks everything in a series of daring and dangerous heists that could set them up for life.

The biggest, most dynamic and most diverse open world ever created, Grand Theft Auto V blends storytelling and gameplay in new ways as players repeatedly jump in and out of the lives of the game’s three lead characters, playing all sides of the game’s interwoven story.

All the classic hallmarks of the groundbreaking series return, including incredible attention to detail and Grand Theft Auto’s darkly humorous take on modern culture, alongside a brand new and ambitious approach to open world multiplayer.

***

Grand Theft Auto V for PC will take full advantage of the power of PC to deliver across-the-board enhancements including increased resolution and graphical detail, denser traffic, greater draw distances, upgraded AI, new wildlife, and advanced weather and damage effects for the ultimate open world experience.

Grand Theft Auto V for PC also includes Grand Theft Auto Online, the ever-evolving Grand Theft Auto universe. Explore the vast world or rise through the criminal ranks by banding together to complete Jobs for cash, purchase properties, vehicles and character upgrades, compete in traditional competitive modes, or create new content to play and share with the Grand Theft Auto community.

All new content and gameplay created and released since the launch of Grand Theft Auto Online including new Jobs, an arsenal of new weapons, scores of new vehicles, new properties and player customizations will also be available in Grand Theft Auto Online for PC. In addition, the current community of players will have the ability to transfer their Grand Theft Auto Online characters and progression to their choice of PlayStation®4, Xbox One or PC.


Quote:
THREAD RULES


Sysreq


Gak tau deh udah berapa banyak thread GTA V emoticon-Ngakak (S)
0
icon-close-thread
Thread sudah digembok
[OT] Grand Theft Auto V |14 April 2015 | KIFFLOM! - Part 1
18-01-2018 08:57
Mainin Story, kelar juga akhir nya emoticon-Big Grin
Ending disuruh milih gitu tai sih emoticon-Hammer

Anyway, masih mau ngider ngider di Story Mode.
Itu gimana ya buat duit jadi banyak? Katanya sih main saham pas lagi misi Assasin, eh telat.
Baru tau emoticon-norose

Invest aja kah di Cinema dll (Michael)
Mau beli beli pesawat gitu sik, repot juga kan kudu invest dan musti nunggu emoticon-Busa:
profile-picture
zharki memberi reputasi
1 0
1
[OT] Grand Theft Auto V |14 April 2015 | KIFFLOM! - Part 1
20-11-2017 16:14
Quote:Original Posted By nurzx


habis pilih crew. tapi laster gak manggil manggil

Klo ngga salah musti pake mobil sedan tertentu dan di lokasi tertentu deh baru bakal terima telp. cek google aja. Emang ngga langsung dipanggil tp qta nya yg musti samperin pk sedan dan di tengah2 pusat perbelanjaan mana gt. Dan musti pk michael klo ngga salah inget.
profile-picture
zharki memberi reputasi
1 0
1
[OT] Grand Theft Auto V |14 April 2015 | KIFFLOM! - Part 1
20-11-2017 15:31
ini game masih diblokir indihome gak ya?
terakhir nyoba mau main gabisa login rgsc, jadinya kepental terus
profile-picture
zharki memberi reputasi
1 0
1
[OT] Grand Theft Auto V |14 April 2015 | KIFFLOM! - Part 1
09-10-2017 18:29
kalo ane sih pokoknya kalo gagal login restart terus aja tu modem ampe biasa pernah ane ampe 4 kali restart ganti ip baru dapet ip yang bisa login

ngetestnya gampang gan gausah buka gamenya lama agan coba aja buka website social club rockstar bisa kebuka dan login gak kalo udah bisa berarti login gamenya juga bisa kalo ip yang ke block kita buka web social club rockstar dari komputer atau hp aja ga bisa kebuka webnya gitu aja cara taunya biar gausah keluar masuk game buat coba bisa login atau ngga
profile-picture
zharki memberi reputasi
1 0
1
[OT] Grand Theft Auto V |14 April 2015 | KIFFLOM! - Part 1
27-09-2017 16:57
yg masalah pake indiehome itu agan restart terus aja modemnya sampe bisa ane juga gitu,itu ada ip ip indihome yang ibaratnya ngeblock server rockstar nah kalo agan restart modem ip kita bakal berubah angkanya nah coba2 terus aja sampe dapet ip yang bisa log in

bukan restart wifi disconnect terus connect lagi ya gan tapi matiin modem dan nyalain lagi kalo agan buka google ketik my ip address itu keliatan awalnya berapa terus setelah matiin nyalain modem beda ga angkanya
Diubah oleh mALaAa
profile-picture
zharki memberi reputasi
1 0
1
[OT] Grand Theft Auto V |14 April 2015 | KIFFLOM! - Part 1
26-09-2017 00:30
gan ane kan udah beli ori di steam, kenapa suka diminta actvate sama rgscnya ya? terus selalu rockstar service unavailable.
mohon solusinya gan
profile-picture
zharki memberi reputasi
1 0
1
[OT] Grand Theft Auto V |14 April 2015 | KIFFLOM! - Part 1
27-07-2017 18:48
gan ada yang tau link krack sama update gta terbaru??
kok punya saya eror mulu ada sosial club eror blabla2
udah cari2 gak nemu malah parah crash terus langsung mental ke homescreen
soalnya pc ane inul jadi krack yang dulu hilang
makasih sebelum nya
oh iya ane pake 3dm ya
Diubah oleh regaliaaa
profile-picture
zharki memberi reputasi
1 0
1
[OT] Grand Theft Auto V |14 April 2015 | KIFFLOM! - Part 1
10-07-2017 19:55
Cara stock armor di inven gmn sih??
Bingung nyati nya dmn??
profile-picture
zharki memberi reputasi
1 0
1
[OT] Grand Theft Auto V |14 April 2015 | KIFFLOM! - Part 1
10-07-2017 09:37
gan mau nanya nih

ane abis masang mod naga yg besar+kecil pake openiv

nah tapi pas ctrl+n ane mau buka menunya ga bisa. tapi naganya udah keluar kalo digame

itu knp ya?
ada yg tau? ane baru pertama ngemod
cara setting hotkeynya dmn ya?
Diubah oleh loun
profile-picture
zharki memberi reputasi
1 0
1
[OT] Grand Theft Auto V |14 April 2015 | KIFFLOM! - Part 1
08-07-2017 21:08
gan, maaf.. ini bahas versi pak tani juga ga.? butuh bantuannya nih..

saya install yang repack dari corepack (gila installnya 9 jam lebih!!)

tapi tetep aja ga bisa dimaenin.. bilangnya playgtav.exe is missing...

adapun kalo milih dari launcher gak ada yang terjadi..

profile-picture
zharki memberi reputasi
1 0
1
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2021, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia