alexa-tracking
Games
Batal
KATEGORI
link has been copied
6640
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/54d6f5e631e2e6b05c8b4574/official-thread-euro-truck-simulator-2---part-2
Euro Truck Simulator 2 (commonly abbreviated as ETS2) is a vehicle simulation game developed and published by SCS Software for Microsoft Windows, Linux and Mac OS X and was initially released as open development on October 19, 2012. The game is a direct sequel to the 2008 game Euro Truck Simulator and it is the second video game in the Euro Truck Simulator series.
Lapor Hansip
08-02-2015 12:36

[OFFICIAL THREAD] EURO TRUCK SIMULATOR 2 KASKUS

Past Hot Thread
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2

*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2



Quote:
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2

Quote:
Title :Euro Truck Simulator 2 | Developer : SCS Software | Publisher : SCS Software
Genre : Driving Simulator | Platform : PC | Mode : Single Player,Multiplayer | Release Date : 19 October 2012




Quote:Original Posted By About

Euro Truck Simulator 2 (commonly abbreviated as ETS2) is a vehicle simulation game developed and published by SCS Software for Microsoft Windows, Linux and Mac OS X and was initially released as open development on October 19, 2012. The game is a direct sequel to the 2008 game Euro Truck Simulator and it is the second video game in the Euro Truck Simulator series. The player can drive one of a choice of articulated trucks across a depiction of Europe, picking up cargo from various locations and delivering it. As the game progresses, it is possible for the player to buy more vehicles, depots, and hire drivers to work. The game has sold over 3.5 million units as of December 2015

Euro truck Simulator 2

===================================================================


Euro Truck Simulator 2 gives you the chance to become a real truck driver from the comfort of your home! Featuring licensed trucks with countless customization options and advanced driving physics, the game delivers an unparalleled driving experience which has put it in the spot of the most popular truck driving simulator on the market. In game world features numerous landmarks and precisely recreated territories to create the ultimate experience, making you feel as if you were driving the trucks in real life! But let's not be fooled - Euro Truck Simulator 2 is not only about driving - the economy in game allows you to create and grow your own transportation company exactly as you see fit - the opportunities are endless!

Features
  • The ever growing selection of trucks features 13 licensed trucks from 7 different manufacturers. All of the trucks have been closely recreated in game with supervision of our licensing partners to ensure that driving any of the trucks featured in the game feels just the same as taking them for a spin in real life.
  • Every truck can be customized in a countless number of ways - starting from selecting cabin size and chassis, through engine and transmission selection to endless amount of cosmetic elements, ranging from side skirts, mirrors and various light setups to paint jobs that add a personal touch to your vehicle. All of these options allow you to tailor the truck you drive to your exact preferences.
  • There is no set career path in Euro Truck Simulator 2 - every player is given the opportunity to create a character and grow their skills as they see fit: various strategies can open different opportunities early in the game allowing you to to make most of it and shape your progress as you see it!

    As you work you gain valuable experience. The more distance you cover, the more experience you gain. Eventually, this earns you skill points which you can assign here to highlight your trucking skills.

    Better skills unlock new job options as companies become more confident of your expertise and start to offer you better jobs with, of course, a higher reward.
  • The game does not end after you buy your dream truck - Euro Truck Simulator 2 allows you to grow a vast shipping company from the comfort of your home - you have a full choice of who to hire, what trucks they will drive and how your company will grow in future.
  • The world of Euro Truck Simulator 2 spans across 16 European countries featuring closely recreated environments, roads, cities and landmarks. The in-game world will make anyone feel as they are traversing across the continent with its ever-changing vistas, live traffic, impressive lighting and weather system that makes the entire world alive.
  • The modding community around the game creates amazing modifications of almost every nature - anything you imagine can be added as a mod for the game. The community created content varies from simple cosmetic mods that change looks of your trucks, to fully new trucks and even map extensions being created on regular basis.


Quote:Original Posted By Standard Game Spec Information

Minimum System Requirements
  • OS : Windows 7•
  • Processor: Dual Core CPU 2.4 GHz
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: GeForce GTS 450-class (Intel HD 4000)
  • Hard Drive: 3 GB available space


Recommended System Requirements
  • •OS: Windows 7/8.1/10 64-bit•
  • Processor: Quad Core CPU 3.0 GHz•
  • Memory: 6 GB RAM•
  • Graphics: GeForce GTX 760-class (2 GB)•
  • Hard Drive: 3 GB available space•


Para kaskuser yang berminat mencari informasi lanjutan
berkenaan dengan informasi lainnya
Silahkan mengunjungi
http://www.scssoft.com/

saya sebagai TS tidap dapat mereview semua satu persatu berkenaan dengan
tujuan penyajian thread yang simpel dan user friendly


Quote:
ETS2K Community
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2



Support
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
Support the software developers. If you like this game, BUY IT!

*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
Diubah oleh HendiVL
profile-picture
profile-picture
profile-picture
azid12353 dan 2 lainnya memberi reputasi
1
Tampilkan isi Thread
Halaman 333 dari 333
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
Lapor Hansip
01-10-2019 20:00
Balasan post Andriana7
Ada event baru di WoT, diselesaiin nanti dapat hadiah loh..
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
01-10-2019 20:06
Ada event dari World of Truck gan....

Eventnya bertakjub "Pink Ribbon Charity Event".

Event ini untuk mengkampanyekan hidup sehat bebas dari kanker payudara.


Selengkapnya bisa di baca diWot Website.




0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
01-10-2019 20:51
Disini ada yg game ets2nya diinstall di ssd?

Gimana perbedaan main ets2 di ssd dan di hdd dengan spesifikasi yg sama?
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
14-10-2019 10:48
Halo agan2.
Izin tanya, untuk di pejwan itu emg tidak ada rencana untuk dirapihkan seperti part 1 atau bagaimana ya?
Terima Kasih
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
16-10-2019 00:02
Quote:Original Posted By redman1892
Sepertinya emang gitu gan. Truck yg kita beli trs di kasih ke driver kita itu gk dibawa beneran ke jalan. Jadi emang kita gk bisa papasan atau ketemu gitu.


Quote:Original Posted By redman1892
Iya gan pasti seru sebenernya. Cuma ya gk bisa hehe... emoticon-Big Grin

Mungkin klo mau, main Multiplayer kadang suka ketemu orang Indonesia jg jadi bisa kirim muatan bareng bareng hehe..

Tapi klo Multiplayer gk ada NPC nya jadi ya kadang sepi. emoticon-Big Grin


Ada Update an baru tp blm rilis sepertinya masih beta
jd nnti di maps kita bs lihat driver yg kita hire nih gan posisi dia lg dimn emoticon-Leh Uga
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2

Sumur

Tp kl kelihatannya cuma di garage aja ga di jlan sm aja ama yg sekarang emoticon-Cape d...
Diubah oleh Andriana7
0 0
0
Lihat 1 balasan
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
Lapor Hansip
16-10-2019 10:26
Balasan post Andriana7
emoticon-Matabelo Kayaknya masih di map dulu gan... mungkin suatu saat bakalan ketemu di jalan juga..


Untuk skrg ini update lumayan lah. emoticon-Matabelo
profile-picture
Andriana7 memberi reputasi
1 0
1
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
16-10-2019 10:27
Quote:Original Posted By redman1892
emoticon-Matabelo Kayaknya masih di map dulu gan... mungkin suatu saat bakalan ketemu di jalan juga..


Untuk skrg ini update lumayan lah. emoticon-Matabelo


Iyah kyknya
Nunggu updaten baru.
Tp mudah²an bs saling telolet emoticon-Big Grin
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
24-10-2019 15:09
gan steering wheel yang enak buat maenin ini game apa ya yg murah. yang dibawah 1jutaan lah
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
30-10-2019 18:15
udah ada yg coba sensasi 1.36 gan?
0 0
0
Lihat 4 balasan
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
Lapor Hansip
02-11-2019 09:01
Balasan post dhenny54
belum saya malah coba mod map PROMODS buat main multiplayer lebih bagus drpd map base ets2.
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
02-11-2019 15:58
Quote:Original Posted By arieftb22
belum saya malah coba mod map PROMODS buat main multiplayer lebih bagus drpd map base ets2.


Mantap gan, jd kepengen cuman masih kurang dlc emoticon-Sorry
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
Lapor Hansip
12-11-2019 08:55
Balasan post arieftb22
gan, punya link download lain selain dari webnya promod? mau coba yg free ternyata limitasi downloadnya parah bangetemoticon-Frown komputer ane ga bisa ditinggal nyala, sayang listriknyaemoticon-Hammer (S) mau bayar 1 euro tapi ga punya paypalemoticon-Ngakak (S)
kayanya asik banget itu yg promod di tmp pas di quarry desek desekanemoticon-Betty (S)
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
Lapor Hansip
12-11-2019 10:33
Balasan post egen18
@egen18 download dari web promods cepet kok, cuma itu max 2 file per download, jangan pake download accelerator, bakal kena banned 1 jam
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
Lapor Hansip
12-11-2019 22:09
Balasan post egen18
@egen18 waduh gk ada gan. mending bersabar atau ketemuan sesama anak ets di kota agan buat minta file promodsnya.
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
13-11-2019 19:43
Quote:Original Posted By olorange
@egen18 download dari web promods cepet kok, cuma itu max 2 file per download, jangan pake download accelerator, bakal kena banned 1 jam


Quote:Original Posted By arieftb22
@egen18 waduh gk ada gan. mending bersabar atau ketemuan sesama anak ets di kota agan buat minta file promodsnya.


solve gan, tadi pagi iseng download speed tembus 10mbpsemoticon-Hammer (S) padahal tulisan buat free, max speed cuma 300KBps~2.4mbpsanemoticon-Hammer (S) download pake mikocok edge recommendedemoticon-thumbsup
udah nyoba juga tmpnya beneran chaos di quarryemoticon-Ngakak (S)
0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
17-11-2019 12:11
serasa mudik beneran Pake Wheel G29 , SIM dashboard dan full musik koplo

0 0
0
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
17-11-2019 12:27
Quote:Original Posted By Inatha3
serasa mudik beneran Pake Wheel G29 , SIM dashboard dan full musik koplo



Mantap dah ane juga rencana mw beli Wheel y buat main ETS2 emoticon-Big Grin
0 0
0
Halaman 333 dari 333
icon-hot-thread
Hot Threads
icon-jualbeli
Jual Beli
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia.
All rights reserved.