Tech
Batal
KATEGORI
link has been copied
9999
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/50f8f51e1cd7190274000001/reborn-thread-the-choice-of-champions-asus-rog-series
WE ARE PROUD TO BE A PART IN THE FAMOUS REPUBLIC OF GAMERS!!! BRAND INTRODUCTION For years since its establishment, ASUS aimed to put an ever-greater emphasis on PC gaming. This process resulted in the 2006 founding of the Republic of Gamers brand (ROG), formed for the sole purpose of delivering the most innovative hardcore hardware for truly dedicated gamers. Since then, the efforts of the ROG te
Lapor Hansip
18-01-2013 14:09

REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES

REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES

WE ARE PROUD TO BE A PART IN THE FAMOUS REPUBLIC OF GAMERS!!!


BRAND INTRODUCTION


For years since its establishment, ASUS aimed to put an ever-greater emphasis on PC gaming. This process resulted in the 2006 founding of the Republic of Gamers brand (ROG), formed for the sole purpose of delivering the most innovative hardcore hardware for truly dedicated gamers.

Since then, the efforts of the ROG team have led to a constant flow of PC gaming technology that has become legendary among enthusiasts for its performance. ROG is more than just hardware, though – we take an active part in the global gaming community, helping develop the industry by sponsoring events such as QuakeCon, BlizzCon and Dreamhack. Worldwide media have recognized ROG as a leader in PC gaming, with many of our products winning awards and gaining very positive feedback from hardware pros.

With this great response from gamers and the industry, ROG has all the resources it needs to keep working on enabling even better experiences – technology never sleeps, nor should the action!

The ROG Creed

The Republic of Gamers is committed to delivering the most innovative and best performing PC solutions to enhance the gaming experience of power users.

THE NEXT G7XX SERIES, G752 NOW WITH LIQUID COOLING & GTX980M



G501 IS ON SALE!!! CHECK YOUR LOCAL SELLER


Read The Rules or Be Skulls!!!

Dilarang nge-junk (seperti aduh sayang, Gan belum punya uang, bantu sundul aja, dll)

Forum ini berisi tentang ASUS G-series saja..., tidak boleh mempertanyakan yang Out of Topic (OOT)

Dilarang pasang iklan dalam bentuk apa pun....

Tidak boleh posting yang berhubungan dengan SARA

Tidak boleh mengejek/menghina/menyinggung perasaan anggota Kaskus yang lain dalam bentuk apa pun

Biasain pake multi-quote ya gan, biar ga disangka ngejer postingan sama momod

Yang tidak menuruti aturan di atas siap - siap aja panen bata



Members:

ROG'ers


BATERAI LAPTOP, MENDING DIPASANG, ATAU DILEPAS SAAT NYOLOK KE AC ADAPTER???

silakan crotz di sini


Mau Beli G Series di trusted seller? Silakan ke sini

TRUSTED SELLER


--Updating Thread in Progress--


ini adalah thread reborn dr thread lama G series:
http://www.kaskus.co.id/thread/00000...-g-seriesquot/
Diubah oleh F@1Z
0
icon-close-thread
Thread sudah digembok
Halaman 1 dari 501
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
18-01-2013 14:10
TIPS MERAWAT LAPTOP AGAR TIDAK KEBAKARAN!!!

Cekidot gan





Newest from ASUS, Leap Sensor
Leap Sensor

gambar Leap Motion di booth ASUS







Diubah oleh F@1Z
0 0
0
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
18-01-2013 14:10
Wallpaper ASUS ROG


HOW TO CONNECT DUAL SHOCK 4 (PS4 CONTROLLERS) TO A PC / LAPTOPS


Diubah oleh F@1Z
0 0
0
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
18-01-2013 14:11
War Peripheral


Diubah oleh F@1Z
0 0
0
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
18-01-2013 14:12
KHUSUS REVIEW




ASUS GL552JX


Review Asus G771JW



review G551JW, by agan Mons7er


Review Everki Premium Bag dari agan Reikimaru
Everki Bag

Diubah oleh F@1Z
0 0
0
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
18-01-2013 14:13
New Member


Nama : Eka Alexander
ROG TYPE : GL552VW
Lokasi : Cibubur - Bintaro
Game favorit : TES V

ID : xtecgo45
Lokasi : Tangerang
Seri : G551VW
Game Favorit : Battlefield Series , Assassin Creed Series

ID : okazy
ROG TYPE : G501VW
Lokasi : Sidoarjo
Game favorit : AssassinCreed, The Witcher, The Sims, CallofDuty

ID : xshot321
ROG TYPE : GL552VW
Lokasi : Sidoarjo, Jawa Timur
Game favorit : TES V, Witcher 3, Dota 2, dll

Diubah oleh F@1Z
0 0
0
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
18-01-2013 14:15
---RESERVED---
0 0
0
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
18-01-2013 14:23
---RESERVED---
0 0
0
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
18-01-2013 14:24
---RESERVED---
0 0
0
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
18-01-2013 14:47
akhirnya jadi juga thread ROG baru, thnku agan F@IZ ijin CTRL+D
emoticon-I Love Indonesia (S)emoticon-I Love Kaskus (S)
0 0
0
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
18-01-2013 14:48
Ikut ambil lahan buat tips dan eksist di pageone ya gan emoticon-Ngakak
0 0
0
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
18-01-2013 15:07
G74SX-A1 & G75VW DS73 3D
emoticon-Cool

Big bro & Lil Bro


Asus G-Arsenal


Glow in the dark 01


Glow in the dark 02
Diubah oleh momuksz
0 0
0
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
18-01-2013 16:03
Showtime emoticon-Cool
My G55VW
Diubah oleh nathanielz
0 0
0
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
18-01-2013 16:17
masi dapet page one ga ya.. hehehe..

mulai sekarang post di sini ya berarti.. emoticon-Big Grin
0 0
0
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
18-01-2013 16:18
cara update driver nih emoticon-Big Grin
silahkan cek post ini ya

KLIK POST INI
Diubah oleh n.p.w.s
0 0
0
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
18-01-2013 17:59
ane ikutan eksist gan...
sekalian daftar jd member.....
0 0
0
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
18-01-2013 20:24
yang mau didaftarin member, silaka PM ane ya ID, lokasi, G seri nya tipe apa, trus game favorit agan 2 aja

buat foto silakan dipajang di sini, ntar ane pindahin ke atas
0 0
0
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
19-01-2013 06:51

ASK

halo agan-agan ijin gabung ya, mau tanya antara G75VW sama G75VX performa nya tinggian mana ?
0 0
0
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
19-01-2013 12:00
Quote:Original Posted By F@1Z
yang mau didaftarin member, silaka PM ane ya ID, lokasi, G seri nya tipe apa, trus game favorit agan 2 aja

buat foto silakan dipajang di sini, ntar ane pindahin ke atas


udh ane PM gan... mejeng di pejwan....

G75

Diubah oleh hyperblade86
0 0
0
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
19-01-2013 14:32
Quote:Original Posted By B.6048.PMV
halo agan-agan ijin gabung ya, mau tanya antara G75VW sama G75VX performa nya tinggian mana ?


G75 VX dong gan emoticon-Big Grin
soalnya itu keluaran terbarunya pake GTX 670MX tuh procie nya kalo gk salah 3630QM
kalo G75VW pake GTX 670M , 3610QMemoticon-Smilie
0 0
0
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES
19-01-2013 14:46
bentar bentar. ini kan asus ROG comunity? kenapa cuma G series aja. bagai mana pengguna series lain sama prodak berjenis graphic card , atau motherboard, ato gaming pheripheral yang sesama ROG juga. mungkin kalo saran sih tritnya jadi ASUS ROG G-series comunity aja. soalnya kalo ROG comunity erarti mencakup seluruh user rog baik laptop g series, series lain, ato pengguna pheripheral, video card, sama mobo ROG kaya ane emoticon-Big Grin. BTW biar gak OOT sekalian nanya, kebetulan saya juga butuh laptop, tapi kalo bisa kuat gaming kaya kompi ane . kalo merek asus ROG yang lagi bagus (tapi gak terlalu mahal) tipe G series apa yah ? emoticon-Malu (S)
0 0
0
Halaman 1 dari 501
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia