others
Batal
link has been copied
968
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000002821520/gan-seng-op-alias-operator-warnet-solo-dan-sekitarnya-mlebu-kene-ya
kulo nuwun kang.. aku pengen nglumpukke konco2 operator sak solo dan sekitarnya..?? sokor2 isoh kumpul bareng kang .. :cool marilah berbagi keluh kesah kita sebagai OP di sini... :beer:
Lapor Hansip
25-11-2009 20:25

gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..

Quote:kulo nuwun kang..
aku pengen nglumpukke konco2 operator sak solo dan sekitarnya..??
sokor2 isoh kumpul bareng kang .. emoticon-Cool

marilah berbagi keluh kesah kita sebagai OP di sini...


emoticon-Angkat Beer









gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
0
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 4 dari 49
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
11-12-2009 16:42
Quote:Original Posted By inlogivic
enek penak e enek orak e. akeh r penak e ketok e. tapi tergantung bos e dink emoticon-Embarrassment

^^ duwe info warnet sing butuh OP ura kang emoticon-Malu
terancam ura isa ngaskus meneh kie aku... emoticon-Nohope
Quota m2 sesuk wis entek... kantong iseh kekeringan... emoticon-Frown emoticon-Frown
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
12-12-2009 22:01
Quote:Original Posted By FindTheReal
^^ duwe info warnet sing butuh OP ura kang emoticon-Malu
terancam ura isa ngaskus meneh kie aku... emoticon-Nohope
Quota m2 sesuk wis entek... kantong iseh kekeringan... emoticon-Frown emoticon-Frown


jah, wingi enek. tapi wes entuk uwong. anda belum beruntung emoticon-Peace
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
13-12-2009 01:42
Quote:Original Posted By inlogivic
enek penak e enek orak e. akeh r penak e ketok e. tapi tergantung bos e dink emoticon-Embarrassment


nggonanku bose penak owk emoticon-Malu
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
14-12-2009 02:35
Quote:Original Posted By j-shinigami
nggonanku bose penak owk emoticon-Malu


ah, tenane..emoticon-Thinking
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
14-12-2009 03:40
Quote:Original Posted By j-shinigami
nggonanku bose penak owk emoticon-Malu


podho nuwh.. emoticon-Embarrassment
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
14-12-2009 19:00
Quote:Original Posted By inlogivic
jah, wingi enek. tapi wes entuk uwong. anda belum beruntung emoticon-Peace

^^ huwaaaa emoticon-Frownemoticon-Frown aku telaattt...
ngko yen eneng inpo meneh di PM ya kang emoticon-Malu
podho-podho jebolan stm1 ne iki emoticon-Peaceemoticon-Big Grinemoticon-Big Grin
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
14-12-2009 19:05
Quote:Original Posted By FindTheReal
^^ huwaaaa emoticon-Frownemoticon-Frown aku telaattt...
ngko yen eneng inpo meneh di PM ya kang emoticon-Malu
podho-podho jebolan stm1 ne iki emoticon-Peaceemoticon-Big Grinemoticon-Big Grin


gampang lah. omahmu daerah ngendi??
opo kowe jebolan stm 1 to??tahun piro??
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
14-12-2009 19:31
Quote:Original Posted By inlogivic
gampang lah. omahmu daerah ngendi??
opo kowe jebolan stm 1 to??tahun piro??


daerah Gentan emoticon-Angkat Beer
tahun piro yow.... pokoke kwe kudu nyeluk aku Kang Mas emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
14-12-2009 19:44
aku mung pelajar
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
15-12-2009 10:48
Quote:Original Posted By FindTheReal
daerah Gentan emoticon-Angkat Beer
tahun piro yow.... pokoke kwe kudu nyeluk aku Kang Mas emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin


emoticon-Belo mosok to kang emoticon-Big Grin
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
15-12-2009 10:53
Quote:Original Posted By FindTheReal
daerah Gentan emoticon-Angkat Beer
tahun piro yow.... pokoke kwe kudu nyeluk aku Kang Mas emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin


Gentan.. cedhak omahe pak dhe ku nuwh emoticon-Embarrassment
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
15-12-2009 15:53
Quote:Original Posted By z-day
Gentan.. cedhak omahe pak dhe ku nuwh emoticon-Embarrassment

padhe mu omahe ngendi emoticon-Hammer
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
15-12-2009 19:59
Quote:Original Posted By FindTheReal
padhe mu omahe ngendi emoticon-Hammer


yo Genthan.. pinggir kali..
bojone pak dheku ding.. ning saiki urip neng Kaltim [wes pirang-pirang tahun]emoticon-Embarrassment
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
16-12-2009 01:05
Quote:Original Posted By Nurdin M. Top
aku mung pelajar
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..


ini masnya yg punya jersey MU cantona ya...
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
16-12-2009 08:31
Quote:Original Posted By z-day
yo Genthan.. pinggir kali..
bojone pak dheku ding.. ning saiki urip neng Kaltim [wes pirang-pirang tahun]emoticon-Embarrassment


kok malah temu tonggo ya emoticon-Bingung
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
01-01-2010 14:40
Quote:Original Posted By inlogivic
kok malah temu tonggo ya emoticon-Bingung



wah ketog'e aku kenal koe gan..
koe kenal aku ra.. hahahahhaha

emoticon-Shakehand2
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
01-01-2010 17:01
Quote:Original Posted By prameswara_dani
ini masnya yg punya jersey MU cantona ya...


sanes kang emoticon-Smilie
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
05-01-2010 17:09
sakjane mesakne op game canter yo ra iso brosing emoticon-Belo

nek aku gur kancane OP nyok ngerusuhi brosingan tiap wengi emoticon-Ngakak
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
05-01-2010 22:58
Quote:Original Posted By kensi21
sakjane mesakne op game canter yo ra iso brosing emoticon-Belo

nek aku gur kancane OP nyok ngerusuhi brosingan tiap wengi emoticon-Ngakak


berarti golek gratisan no emoticon-Ngakak
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
06-01-2010 11:04
Quote:Original Posted By kensi21
sakjane mesakne op game canter yo ra iso brosing emoticon-Belo

nek aku gur kancane OP nyok ngerusuhi brosingan tiap wengi emoticon-Ngakak


Quote:Original Posted By j-shinigami
berarti golek gratisan no emoticon-Ngakak


^^ neknu, sopo OP sing gelem dadi koncoku... emoticon-Malu ben aku iso entuk gratisan onlen emoticon-Peaceemoticon-Big Grinemoticon-Big Grin
0 0
0
Halaman 4 dari 49
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia