others
Batal
link has been copied
Informasi! Baca info terupdate seputar virus corona di sini
131
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000002649105/kuliah-neng-purwokertoambil-jurusan-apakampuse-neng-ndi
Mayuh pada ndopok nek kuliah neng purwokerto apike njukut jurusan apa? sing kepenak nggo golet gawean, gajine gede, ora kesuwen ngenteni trus fasilitas kuliahe top markotob...monggo dimulai...
Lapor Hansip
27-10-2009 12:06

Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?

Mayuh pada ndopok nek kuliah neng purwokerto apike njukut jurusan apa? sing kepenak nggo golet gawean, gajine gede, ora kesuwen ngenteni trus fasilitas kuliahe top markotob...monggo dimulai...
0
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 4 dari 7
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
24-12-2009 16:59
Quote:Original Posted By mazarie


inyong stmik erayo [el rahma yogyakarta] spp 850ewu sewulan..


infone lengkap meng tkp bae.. http://stmikelrahma.ac.id
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
24-12-2009 17:01
kaya kue bae infone moga2 bermanpangat..
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
24-12-2009 19:32
inyong pertanian unsud

tukanmg macul karo angon kebo...emoticon-Stick Out Tongueemoticon-Big Grin
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
24-12-2009 20:30
Quote:Original Posted By underblack
inyong pertanian unsud

tukanmg macul karo angon kebo...emoticon-Stick Out Tongueemoticon-Big Grin


jurusane apa kang? kancaku akeh nang pertanian ungsud
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
25-12-2009 00:40
Quote:Original Posted By manung36
ti neng uii akreditasine apa boss?


a
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
25-12-2009 00:43
Quote:Original Posted By manung36
ana sing kuliah Teknik Informatika ora ya? rep takon SPP karo mbayar pas pertama mlebu pira biayane? emoticon-Malu


aku informatika UII mbayar uang gedung 10jt spp tetap 1.600.000 sks 70,000
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
25-12-2009 02:29
aq ra kuliah koh jaaan,melasi bgt.emoticon-Frownemoticon-Frown

ora duwe duit nggo biayane,ana sing gelem mbiayani apa ora yohhemoticon-Nohope
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
25-12-2009 14:00
Quote:Original Posted By sasimie
jurusane apa kang? kancaku akeh nang pertanian ungsud


jurusan angon kebo karo macul....emoticon-Ngakak
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
25-12-2009 14:03
Quote:Original Posted By sasimie
jurusane apa kang? kancaku akeh nang pertanian ungsud


jurusan angon kebo karo macul kangemoticon-Ngakak
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
26-12-2009 18:53
Quote:Original Posted By underblack
jurusan angon kebo karo macul kangemoticon-Ngakak


emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
27-12-2009 04:06
jurusan bakol sego pecel gan,,
mantab iku...:maho
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
28-12-2009 08:51
ana jurusan ngarit sukete apa ora yah..?? emoticon-Ngakak
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
28-12-2009 09:24
kuliah si kepriwe carane?
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
28-12-2009 09:32
Quote:Original Posted By mendoan-anget
kuliah si kepriwe carane?


teka, mangan, mbayar, bubar..
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
28-12-2009 10:02
Quote:Original Posted By mazarie
teka, mangan, mbayar, bubar..
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?


sing penting aja nyolong emoticon-Hammer
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
28-12-2009 15:31
Quote:Original Posted By mendoan-anget


sing penting aja nyolong emoticon-Hammer


emoticon-Angkat Beer
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
28-12-2009 16:15
Quote:Original Posted By mazarie
emoticon-Angkat Beer
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?


moh lah, mbok mabok emoticon-linux2
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
28-12-2009 16:38
Quote:Original Posted By mendoan-anget


moh lah, mbok mabok emoticon-linux2


yawis tek ganti emoticon-coffee
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-12-2009 03:21
haha... wes rampung kuliaahe.. kari bingung golet kodean....
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-12-2009 05:50
Quote:Original Posted By dhanaraja
haha... wes rampung kuliaahe.. kari bingung golet kodean....


jajal meng ngeneh baen
0 0
0
Halaman 4 dari 7
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Stories from the Heart
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia