others
Batal
link has been copied
131
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000002649105/kuliah-neng-purwokertoambil-jurusan-apakampuse-neng-ndi
Mayuh pada ndopok nek kuliah neng purwokerto apike njukut jurusan apa? sing kepenak nggo golet gawean, gajine gede, ora kesuwen ngenteni trus fasilitas kuliahe top markotob...monggo dimulai...
Lapor Hansip
27-10-2009 12:06

Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?

Mayuh pada ndopok nek kuliah neng purwokerto apike njukut jurusan apa? sing kepenak nggo golet gawean, gajine gede, ora kesuwen ngenteni trus fasilitas kuliahe top markotob...monggo dimulai...
0
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 1 dari 7
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
26-04-2019 21:50
Kuliah jurusan Teknologi Pengolahan Hasil Perkebunan (Kelapa Sawit)
profile-picture
kitten.meow memberi reputasi
0 1
-1
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
17-04-2019 21:29
kuliah di pertanian.... kerja di kebun sawit,.... masa depan cerah
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
Lapor Hansip
07-12-2018 00:38
Balasan post djawas
Quote:Original Posted By djawas
ketone tergantung nasib lho mas.. soale seangel2 e kuliah tapi toh akeh sing bisa lulus, lah masalaeh bar lulus kue genti untung2 an golet kerja.. nek sing wis uwis se mungkin masalaeh jurusan kuliah e kue akeh dibtuhna ora neng formasi kerja.. dideleng deleng jurusan sosial lewih akeh dibutuhna daripada sing scince..

kaya aku kuliah neng biologi unsud ( kuliah tok ora nganggo lulus emoticon-Hammer ) sing sering di omong neng kanca2 sing wis lulus ya ttg formasi kerjane sing jarang banget nyatut biologi, tur kuliaeh juga ngeseli pisan, ana praktikum sing ora nguati jadwale, laporan, penelitian, dll..

mungkin rekomendasiku ya njukut jurusan sosial nek arep kuliah neng pwt, nek mending maning se langsung njiot kuliah ketrampilan kaya komputer dll.. emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin

siki mbok wis ora kuliah gannn.. emoticon-Big Grin
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
30-11-2018 18:37
Bocah ungsud cung, nyong penghuni pisip grendeng kie...
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
12-11-2018 22:53
waduh aku wong purwokerto tapi ora kuliah neng pwt kiyeh
profile-picture
isacnewton memberi reputasi
1 0
1
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
06-11-2018 21:09
Aku amikom, wis lulus
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
23-10-2018 14:34
Ungsud ..
D3 Sastra inggris ...

Balo....
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
15-12-2012 08:34
trit lawas emoticon-Big Grin

melu absen bae lah. aku nang komunikasi ungsud.
ngonsentrasi dhewek... kehumasan emoticon-Big Grin
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
16-11-2012 22:07
aku bocah fabio gan
fakultas biologi alias kampus ijo, ngerti mbok hehe
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
01-10-2012 13:00
Aq FISIP Unsoed bae lah, wis jejeg neng kono... emoticon-Blue Guy Peaceemoticon-Blue Guy Peaceemoticon-Blue Guy Peace
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
30-09-2012 14:52
aq maba nang amikom gan emoticon-Malu
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
30-09-2012 14:46
ane kuliahe ning unsoed jurusan teknik sipil ganemoticon-Malu (S)
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
04-09-2012 14:39
Quote:Original Posted By dhuha007


kawit kapan ?
deneng gdung sing nang pbg ora kethon anyar sih ? emoticon-Bingung (S)

+1


nembe semester iki emoticon-Big Grin
iya kayane gedunge wes lawas ya emoticon-Ngakak (S)
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
04-09-2012 07:25
Ada yang kuliah di STAIN Purwokerto kah ?
kemarin saya jadi peserta temu teater Mahasiswa Nusantara.. nginepnya di STAIN purwokerto dari tanggal 4-19 Juli 2012 ... !!!
kali aja ada yang jadi panitia hehe (kebetulan kan panitianya dari berbagai kampus disana yah)
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
04-09-2012 06:41
Quote:Original Posted By dude.ranch
teknik teknikan lah emoticon-Ngakak (S)
iya kiye wes pindah pbg kang


kawit kapan ?
deneng gdung sing nang pbg ora kethon anyar sih ? emoticon-Bingung (S)

+1
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
03-09-2012 22:35
Quote:Original Posted By dhuha007


waw mahasiswa teknik emoticon-Belo
siki informatikane esih nang purwokerto ya ? dudu sing nang pbg kae ?


+1


teknik teknikan lah emoticon-Ngakak (S)
iya kiye wes pindah pbg kang
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
03-09-2012 20:13
Quote:Original Posted By dude.ranch
aku unsoed, teknik informatika emoticon-Malu


waw mahasiswa teknik emoticon-Belo
siki informatikane esih nang purwokerto ya ? dudu sing nang pbg kae ?


+1
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
02-09-2012 22:15
aku unsoed, teknik informatika emoticon-Malu
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
01-09-2012 16:04
aku UII piwe ? emoticon-Hammer








+1
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
01-09-2012 11:40
aku unsoed emoticon-Big Grin

teknik elektro emoticon-Blue Guy Peace
0 0
0
Halaman 1 dari 7
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia