others
Batal
link has been copied
32305
Lapor Hansip
19-03-2020 15:36

EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG

thread ini adalah pindahan dari (ask) nightlife di seputaran palembang

aturan sederhana:
  1. 17++ yo. Kl ado yg d bwh itu, risiko tanggung dwe. Scaro 17++ dianggep sdh dewasa, berani berbuat, tau risiko, berani tanggung jawab, bs buat keputusan, dan lbh penting: pny penghasilan dwe (malu la nak mesum masi minta duit sm mak)
  2. no SARA. Kt d sini sesamo pecinta wanita, so jgn pandang ras, keturunan, suku, apolg agama.
  3. sesuai judul, all in PALEMBANG. Jd nda termasuk sekitaran Palembang, mis. Prabumulih, Kayuagung, apolagi luar provinsi.
  4. usahain nda bikin fr combo. Kl mau bikin 2 fr, yo jadiin 2 post. Ini mempermudah dalam penyusunan katalog fr.



DISCLAIMER
profile-picture
profile-picture
profile-picture
putraam dan 75 lainnya memberi reputasi
48
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
24-02-2021 23:50

Nak Fr Jugo Lah Jgn Dak Ngetamike

Tkp @s sekop phd
Wp. Video 19 dtk
Age. Katonyo 24
Face. 7 la bge nubie. Cantik + bibir tebel sensual
Massage. NO
Bobs. Pas segenggeman. Mase kengceng la pokok nyo
Hj. Tipis2
Bj. Lumayan uenaakk
Fj. Ya begitulah yg penting croott😁
Dc. Standar sono lah
Overall sih ok. Biarpun ni wp baru 2 hari datang ke plb katanya sih tpi service bagus trus dak canggung ngobrol enak.


Tkp kedua.
Cat*ni* sdrman
Iseng2 buka la microot rencano nyari2 yg deket be secaro lagi nyari wangsit di bawah batang jln sdrman.
Dpet la sikok wp rere namo di micrott nyo skrng la berubah lagi namonyo desy foto senyum gigi be kawat samo tek lini real akun cash di kamar.
Chat la nubie ni
Brapo dc nyo dik, 500k st kak
Bew mahal nye dak 300 be kato nubie
Ado cak 15 menit bru di bls nyo Ok.
Langsung skor be.
Face. La 6 di foto pas ketemu turun drastis jadi 4.
Badan item katek manis nyo kaki samo tangan bnyak cak bekas koreng itu langsung down nubie. Dem orong batal uji nubie. Dak pacak cak itu kak kato wp nyo kk tetep hrus byar. Neh ngapo cak itu dek ngapo2i belum harus bayar. Inti nyo saro nubie kuncinyo di kamar di halangi nyo pokok nyo harus bayar sesuai ke sepakatan katonyo biarpun jadi atau idak. Nah gawat nian ini dah lah ji nubi dari pada ribut nubi kasih la duit batal 50k eh dak galak dio terpakso nambah 50k lgi ilang deh 100 ngapo2i idak.. sekian. Sedikit fr zonk dri nubie. selamo SF microot sekali nubie cuma dapet iwak tempalo siso nyo iwak betok galo. Sekian dan terimakasih.



Edit fto wp nyusul di bawah ye
Diubah oleh wakkelling
profile-picture
profile-picture
profile-picture
moumen dan 3 lainnya memberi reputasi
4 0
4
profile picture
kaskuser
24-02-2021 23:54
Turut berduka huu..
Byk yg tobat make microt huu..
Btw naiss fr huu.
emoticon-Jempolemoticon-Cendol Gan
1
profile picture
aktivis kaskus
24-02-2021 23:57
Wkwkk iwak betok, kalo iwak kopi2 itu hu
emoticon-Toastemoticon-Ngakak
Sabar hu, suatu saat mungkin nemu ikan duyung
0
profile picture
kaskuser
24-02-2021 23:59
nah, ngapo bawa2 nick aku ini emoticon-Ngacir
0
profile picture
kaskuser
25-02-2021 00:03
@iwak.betok saran hu iwak apo la yg gigi nyo kasar item samo bnyak duri selain betok 😂😂
0
profile picture
aktivis kaskus
25-02-2021 00:05
@wakkelling @iwak.betok bantu jawab, iwak buntal sama antu banyu hu wkwkkk
2
profile picture
kaskuser
25-02-2021 00:07
0
profile picture
kaskuser
25-02-2021 00:08
@KeciKeras mak kato suhu mase bnyak iwak di lautan kalo be nemu iwak duyung eh ruponyo belum
1
profile picture
kaskuser
25-02-2021 00:09
@wakkelling agak saro men nak nyari iwak duyung tu huu..
Byk yg nak ditumbalke..
emoticon-Cendol Gan
0
profile picture
kaskuser
25-02-2021 00:16
Delate
0
profile picture
kaskuser
25-02-2021 00:35
Laen kali ketemuan dulu di luar hu, jgn langsung masuk room
0
profile picture
aktivis kaskus
25-02-2021 10:29
yang pentingg usaha loorr, petualang sejati pantang k3nduurr. yg microt mirip ck tobo' ado di page blkang emoticon-Ngakak
2
profile picture
newbie
25-02-2021 15:24
Ngaaakak hu denger nya dapet betok...suhu yg Sdh malangmelintang masih dapet jg betok..apalagi tobok yg masih newbie ini....pacak dapet uget2 di mecrot...
0
profile picture
kaskus addict
25-02-2021 15:29
emoticon-Cendol Gan frnyo
Tetep semangat...
0
profile picture
kaskus addict
25-02-2021 15:33
To gise*, cakmano gfe nyo, bgus dak servis nyo
0
profile picture
kaskuser
25-02-2021 17:40
Masih mending rate di microt masih miring dan hasilnyo zonk, zaman kk dulu di burbir, la mahal zonk pulok emoticon-Wakaka
0
profile picture
kaskuser
25-02-2021 18:37
@moumen bagus hu gfe nyo lemak tp sikok tulah kurang nyo. Kmaren badan nyo kerokan galo. Tato samo kerokan bersatu padu hu hahhahaha
1
profile picture
kaskuser
25-02-2021 18:39
@iwak.betok io nian kk men jingok rate blue bird meronta ronta kantong nubie nih heheheh
0
profile picture
kaskus addict
25-02-2021 18:40
@wakkelling sip,lanjut lor lanjut tkp 😁
0
profile picture
kaskuser
25-02-2021 18:43
@moumen lancrootkan hu....
1
profile picture
aktivis kaskus
25-02-2021 21:12
@wakkelling burbir itu ibarat olx dan kl micr*t itu ibarat m*rketpl*ce fb (cinde lah kasar kato) emoticon-Ngakak
1
Memuat data ...
1 - 20 dari 20 balasan
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2021, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia