Tech
Batal
KATEGORI
link has been copied
3814
Lapor Hansip
29-07-2016 18:26

REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES

REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES - Part 1

WE ARE PROUD TO BE A PART IN THE FAMOUS REPUBLIC OF GAMERS!!!


BRAND INTRODUCTION


For years since its establishment, ASUS aimed to put an ever-greater emphasis on PC gaming. This process resulted in the 2006 founding of the Republic of Gamers brand (ROG), formed for the sole purpose of delivering the most innovative hardcore hardware for truly dedicated gamers.

Since then, the efforts of the ROG team have led to a constant flow of PC gaming technology that has become legendary among enthusiasts for its performance. ROG is more than just hardware, though – we take an active part in the global gaming community, helping develop the industry by sponsoring events such as QuakeCon, BlizzCon and Dreamhack. Worldwide media have recognized ROG as a leader in PC gaming, with many of our products winning awards and gaining very positive feedback from hardware pros.

With this great response from gamers and the industry, ROG has all the resources it needs to keep working on enabling even better experiences – technology never sleeps, nor should the action!

The ROG Creed

The Republic of Gamers is committed to delivering the most innovative and best performing PC solutions to enhance the gaming experience of power users.


Read The Rules or Be Skulls!!!



Members:

ROG'ers


BATERAI LAPTOP, MENDING DIPASANG, ATAU DILEPAS SAAT NYOLOK KE AC ADAPTER???

silakan crotz di sini


Mau Beli G Series di trusted seller? Silakan ke sini

TRUSTED SELLER


--Updating Thread in Progress--


ini adalah thread reborn dr thread lama G series:
http://www.kaskus.co.id/thread/00000...-g-seriesquot/
Diubah oleh F@1Z
profile-picture
profile-picture
profile-picture
r.y.z dan 3 lainnya memberi reputasi
4
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES - Part 1
29-04-2020 08:49
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES - Part 1
ada yang tau beli karet penutup sama bautnya dimana? punya ane ilang
nyebutnya apa ya gan kalo mau cari di tokped
Diubah oleh terorist56
profile-picture
sontoloyo81 memberi reputasi
1 0
1
profile picture
aktivis kaskus
04-05-2020 05:17


emoticon-Sundul Upemoticon-Sundul Upemoticon-Sundul Upemoticon-Sundul Up
1
profile picture
kaskuser
08-05-2020 17:25


numpang pantau ya gan, barangkali suatu saat nanti ane juga butuh informasi ini.

btw ane dalam waktu dekat ada rencana untuk pasang SSD yang tentunya harus buka karet dan baut itu. karetnya itu pake lem ga ya? jadi yang kalau udh dicopot berkali2 lama2 gamau nempel lagi dan akhirnya hilang sendiri.

barangkali ada yang bisa kasih pencerahan emoticon-Smilie
1
profile picture
kaskus addict
15-05-2020 13:58
Iya gan, keseringan dibuka nnati lemnya kering. Dan ane bingung bisa kgk ya mintak ke SC soalnya receh bgt sih cuma ginian doang
1
profile picture
aktivis kaskus
18-05-2020 11:14
@terorist56 oh iya juga coba aja gan ke sc
1
profile picture
kaskus holic
23-05-2020 07:54
@terorist56 share update hasilnya dong gan, udh jadi nanya ke SC kah gan untuk karet penutupnya itu?
1
profile picture
kaskus addict
23-05-2020 11:18
Tutup
1
Memuat data ...
1 - 6 dari 6 balasan
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia