Tech
Batal
KATEGORI
link has been copied
3813
Lapor Hansip
29-07-2016 18:26

REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES

REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES - Part 1

WE ARE PROUD TO BE A PART IN THE FAMOUS REPUBLIC OF GAMERS!!!


BRAND INTRODUCTION


For years since its establishment, ASUS aimed to put an ever-greater emphasis on PC gaming. This process resulted in the 2006 founding of the Republic of Gamers brand (ROG), formed for the sole purpose of delivering the most innovative hardcore hardware for truly dedicated gamers.

Since then, the efforts of the ROG team have led to a constant flow of PC gaming technology that has become legendary among enthusiasts for its performance. ROG is more than just hardware, though – we take an active part in the global gaming community, helping develop the industry by sponsoring events such as QuakeCon, BlizzCon and Dreamhack. Worldwide media have recognized ROG as a leader in PC gaming, with many of our products winning awards and gaining very positive feedback from hardware pros.

With this great response from gamers and the industry, ROG has all the resources it needs to keep working on enabling even better experiences – technology never sleeps, nor should the action!

The ROG Creed

The Republic of Gamers is committed to delivering the most innovative and best performing PC solutions to enhance the gaming experience of power users.


Read The Rules or Be Skulls!!!



Members:

ROG'ers


BATERAI LAPTOP, MENDING DIPASANG, ATAU DILEPAS SAAT NYOLOK KE AC ADAPTER???

silakan crotz di sini


Mau Beli G Series di trusted seller? Silakan ke sini

TRUSTED SELLER


--Updating Thread in Progress--


ini adalah thread reborn dr thread lama G series:
http://www.kaskus.co.id/thread/00000...-g-seriesquot/
Diubah oleh F@1Z
profile-picture
profile-picture
profile-picture
r.y.z dan 3 lainnya memberi reputasi
4
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
REBORN THREAD! THE CHOICE OF CHAMPIONS: ASUS ROG SERIES - Part 1
23-04-2020 22:51
Ane udah clone data ke SSD, pengen buat booting lewat ssd, tapi kenapa nggak kebaca ya pas SSDnya di Bios bagian boot priority nya?

Ada yang punya pengalaman migrasi OS dari HDD ke SSD
Diubah oleh terorist56
profile-picture
sontoloyo81 memberi reputasi
1 0
1
profile picture
kaskus geek
24-04-2020 12:19
kalo ane fresh install sih gan sebelum pindah ke ssd dari hdd,
jadi semua kosongan, baru deh di set di BIOS boot prioritynya pilih yg ssd, nbaru ane install OS nya di ssd itu. nanti tinggal di partisi aja hdd nya sesuai keinginan.
1
profile picture
kaskuser
08-05-2020 17:28
@nathanielz kalau fresh install gitu ngurus lisensinya gimana ya? soalnya kalau ane dari beli sudah dapat Windows 10 ori.

btw laptop ane GL503GE.
1
profile picture
kaskus addict
20-05-2020 15:09
@FIRE12345 biasanya lisensi melekat di bios jadi kl install windows langsung aktif, atau ada juga yang melekat di akun microsoft lisensinya
1
Memuat data ...
1 - 3 dari 3 balasan
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Website, Webmaster, Webdeveloper
yoell-app-social-media-with-challenges
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia