Games
Batal
KATEGORI
link has been copied
310
Lapor Hansip
08-02-2017 02:10

[Official Thread] GWENT - The Witcher Card Game


[Official Thread] GWENT - The Witcher Card Game

Release Date : (Now LIVE)
Genre : Casual / Strategy / Card Game
Platform : Xbox One, PC and PlayStation 4 (Closed Beta Only PC & XBox One)


Quote:
x What is GWENT?

Explanation


x Is GWENT a free game?

Explanation




Board



Why you must try and play this game :
Code:
1. Easy to play, but kinda difficult to be a master
2. IT IS FROM THE WITCHER SERIES
3. Good User Interface Design
4. The Gameplay is good and simple, which is a good example for a card games genre


[Official Thread] GWENT - The Witcher Card Game
Quote:[Official Thread] GWENT - The Witcher Card Game

__________________________________________________________________________________________

Download and Play !

Code:
https://www.playgwent.com/en


**Please respect each other. No spamming / kejar posting / SARA / Bully.
Be Nice Person Please
emoticon-Nyepi





approved by momod via pm.
Diubah oleh AdiosTomodachi
0
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
[Official Thread] GWENT - The Witcher Card Game
Lapor Hansip
14-11-2019 18:13
Balasan post pharmacyaddict
Quote:Original Posted By pharmacyaddict

mantap gan, kalau ga di pro rank, ga usah mikirin mmr gan, fokus di rank aja,karena di end of season, tiap player dapet reward point bulanan sesuai range ranknya,. MMR hanyak berguna di pro rank,
targetnya bikin gini gan, kejar sampe rank 7 trus >> rank 1 >> pro rank >> top 500 pro rank > top 200 pro rank,


makin kesini lawannya makin susah gan..
ane lawan SK kalah juga, ane ss nih kekalahan ane.
ribetnya lawan SK dia unitnya bs bertahan di round selanjutnya, ane gatau namanya apa, trs lwn faction apa tuh yg ane di disabled abilitynya kgk bs pake bleedingnya ganggu banget itu

masih kudu sering banyak latihan lagi, tips2nya gan lawan SK sm NR

match history
Diubah oleh darroool
0 0
0
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia