alexa-tracking
Games
Batal
KATEGORI
link has been copied
23
Lapor Hansip
05-09-2019 08:10

[OT] GreedFall - 17th Century Baroque Art RPG | 10 September 2019

[OT] GreedFall - 17th Century Baroque Art RPG | 10 September 2019
Quote:
Title: GreedFall | Developer:Spiders | Publisher: Focus Home Interactive
Genre: RPG, Action | Platform: PC, PS4, XB1 | Release Date: 10 September 2019


About
Quote:


Explore uncharted new lands as you set foot on a remote island seeping with magic, and filled with riches, lost secrets, and fantastic creatures.Forge this new world’s destiny, as you befriend or betray companions and entire factions. With diplomacy, deception and force, become part of a living, evolving world - influence its course and shape your story.

• Engage in a core roleplaying experience – achieve quests and complete objectives in a multitude of different ways – through combat, diplomacy, deception, or stealth.
• Complete freedom in character progression – play as a male or female, customize your appearance, and freely choose your abilities, spells and skills.
• Delve into a mysterious world of magic – begin a grand journey and uncover ancient secrets protected by supernatural beings, manifestations of the island’s earthly magic.



Videos
Quote:







Screenshots
screens


System Requirements
Quote:MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7/8/10 (64 bits)
Processor: Intel Core i5-3450 (3.1 GHz) / AMD FX-6300 X6 (3.5 GHz)
Memory: 8 GB RAM
Graphics: 2 GB, GeForce GTX 660/Radeon HD 7870
Storage: 25 GB available space

RECOMMENDED:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7/8/10 (64 bits)
Processor: Intel Core i5-4690 (3.5 GHz)/AMD FX-8300 (3.3 GHz)
Memory: 16 GB RAM
Graphics: 4 GB, GeForce GTX 980 / Radeon RX 590
Storage: 25 GB available space 


Reviews
Quote:Coming Soon~


Purchase
Quote:Steam - Rp 400.000


[OT] GreedFall - 17th Century Baroque Art RPG | 10 September 2019


Diubah oleh texhnolyze
profile-picture
azid12353 memberi reputasi
1
[OT] GreedFall - 17th Century Baroque Art RPG | 10 September 2019
10-09-2019 09:14
Udah rilis tadi subuh, termasuk review. Sejauh ini dapet 76 dari 23 review di Opencritic.

https://opencritic.com/game/8085/greedfall

Overall gw sih puas bgt. Masih di kota awal tapi udah banyak bgt quest nya. Quest nya juga bisa diberesin pakai berbagai cara, mulai dari combat, tipu daya, stealth, sampai diplomasi. Keren bgt. emoticon-thumbsup
profile-picture
profile-picture
bigbangdotcom dan meteoridzharul memberi reputasi
2 0
2
profile picture
kaskus maniac
18-09-2019 14:55
Kalau saya baca2 katanya misinya kebanyakan repetitif ya mod? padahal udah ngarep nih sejak TW3 ada game bagus lagi.
profile picture
Moderator Kaskus
18-09-2019 15:56
@bali86 Justru kebalikan dari repetitive. Di sini ga ada quest yang cuma disuruh bunuh monster sekian atau cari barang sekian. Setiap quest itu kompleks & panjang, bisa diberesin pake 2-3 cara (lethal, diplomacy, dsb).

Yang repetitive itu lebih ke interior, banyak asset reuse nya. Misalnya gedung gubernur tiap kota itu hampir sama persis interiornya, walaupun dari luar beda. Rumah2 desa native juga sama semua, walaupun beda layout desa nya dari luar.
profile picture
kaskus maniac
18-09-2019 16:00
@texhnolyze owalah, kalau repetitive-nya cuma di kosmetik sih ga masalah mod buat ane, yang mantap itu misinya beresinnya bisa pake beberapa cara, berarti worth buat dibeli ya mod?
profile picture
kaskus addict
18-09-2019 16:51


True mod. Questnya bagus, stornya juga bagus hampir nyamain TW3 IMO.
Hanya aja menurut ane ada 2 poin yg agak kurang
1. Battlenya kurang challenging (apalagi kalau pake magic)
2. Kurang bersahabat sama user PC spec kentang macam ane (laugh in 20 fps) emoticon-Ngakak (S)
icon-hot-thread
Hot Threads
icon-jualbeli
Jual Beli
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia.
All rights reserved.