alexa-tracking
Entertainment
Batal
KATEGORI
link has been copied
Lapor Hansip
04-02-2019 23:15
Scary Stories to Tell in the Dark (2019)
Scary Stories to Tell in the Dark (2019)

Scary Stories to Tell in the Dark is an upcoming American horror film directed by André Øvredal, from a script co-written by Dan and Kevin Hageman, and a story by Guillermo del Toro. It is based on the children's book series of the same name by Alvin Schwartz.

Quote:Plot
A group of young people attempt to solve a mystery that involves a series of spectacularly horrific deaths in their small hometown.


Director
André Øvredal

Producer
Guillermo del Toro
Sean Daniel
Jason F. Brown
J. Miles Dale
Elizabeth Grave

Cast
Zoe Colletti as Stella Nicholls
Michael Garza as Ramón Morales
Austin Abrams as Tommy Milner
Gabriel Rush as Auggie Hilderbrandt
Austin Zajur as Chuck Steinberg
Natalie Ganzhorn as Ruth Steinburg
Dean Norris as Roy Nicholls
Gil Bellows as Police Chief Turner
Lorraine Toussaint as Lou Lou

Distributor
Lionsgate
CBS Films

Trailer
TBA

Imdb
0
Beri apresiasi terhadap thread ini Gan!
07-08-2019 16:31
Review singkat ah, berangkat dengan ekspektasi sedekit lebih.. nyatanya mainstream horror movie ya.
Ya agak boring dengan bumbu2 jumpscare dan kebodohan yg selalu ada tiap karakter di tipikal horror mainstream gini emoticon-Big Grin
Dan banyak yang kurang dari beberapa aspek gua rasa, at least ngga busuk2 banget sih..

Pokoknya film ini bagaikan ayam goreng tanpa sambel jadi ada yang kurang emoticon-Ngakak

Btw Rotten belum ksh score ya? Tebakan gua sih diatas 65 dibawah 70an emoticon-Angkat Beer
Diubah oleh aziz_ajoz
0
profile picture
kaskus addict
07-08-2019 16:50
Berarti masih bagus dong gan rAting diatas 6 emoticon-Big Grin..rencana mw nonton nnti malam
icon-hot-thread
Hot Threads
icon-jualbeli
Jual Beli
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia.
All rights reserved.