others
Batal
link has been copied
3490
Lapor Hansip
04-04-2017 11:03

Dheaven Hotel & Spa 2 Grand Wijaya Center

Dheaven Hotel & Spa 2

Address :
JL. Wijaya II Pulo - Grand Wijaya Center Block F No. 37B - 40 , Dharmawangsa
Jakarta Selatan


Reservasi
Office :
Booking :
021-7229033

GRO & PIC



Open : 10:00 - Last Order : 23:00 WIB

Dheaven Hotel & Spa 2 Grand Wijaya Center

Sister Company of DHeaven Hotel & Spa Kelapa Gading.
Invite all of your friends and your business partner to enjoy our new comfortable place

~ The best choice to treat your body and make you relax.
~ The right place to entertain your friends or business partner.
~ And enjoy your stay

Quote:
RULES :
- (18+)
- NO DRUGS
- NO WEAPONS

map

SOP & Fasility


FRs - Angels - Price(Tips)


Poto2

Event


Rules

Approval IG
Diubah oleh googleliang
profile-picture
profile-picture
profile-picture
fathurrosi77 dan 6 lainnya memberi reputasi
7
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Dheaven Hotel & Spa 2 Grand Wijaya Center
15-08-2018 22:07
Balasan post kuy.ngga.yah
Quote:Original Posted By kuy.ngga.yah
Kunjungan ka ibu kota abdi langsung nyobaan di dieu
Langsung we nyaak..

FR NENG 90
face : 8,5 geulis cubby
Body :8 ngeunaheun mun di peluk
Boobs : 8 gawat euy nu doyan mmc mah cobian we
Skin : aga bodas lah
Hj and bj : 8 ngeunaheun pisan teu make caps
Fk : 8 lejaat lah
Mmc : 8 mayan
Mssg : 7 kirang medium euy
Fj : 9 gawat abdi jiga jeung kabogoh lah
Gfe : 9 aduhai kade ah baper


FR NENG 51
face : 7 mayan..teu geulis pisan ti sunda oge
Body : 7 teu gede teu kecil kitu wee
Boobs : 8 passs pisan
Mssg : 9 ngeunah pisan abdi resep
Siatsu : 9 geunah oge
Hj jeung BJ : 8 juara harapan hiji
Hoover : 9 kudu ngaraosan
Gfe : ai muka mah standar lah ngan servicena jeung gfe juara


FR NENG 16
Face : 8,8 geuliis pisan manis jeung mukanya jiga ngajakan hayuu hahaha
Body : 7,5 aga semok
Boobs : 7,9 aluus sih resep lah
Skin : coklat
Hj bj : jigana skip euy..geus teu kuat hayang langsunh wae abdi mah jeung ieu
Fk : 8 soft pisan
Mmc : 8 desahanna bikin semeriwing
Fj : 9 ngeunah jiga selingkuhan..emang keur selingkuh sih 😂😂
Gfe :9 menggoda wae..nepi ka ayeuna deui haha
Mssg : 7 kirang medium


FR NENG 27
Face : 8 lucu euy jiga abege
Skin : 8 bodas
Body : 8 slim jeung alus
Boobs : 8 aduduuuh irmeu euy juara..hayang nyusu wae ningalina
Mssg : 9 badan ngeunaheun pisan
Siatsu : 9 nepi ka bobo
Fk : 8 soft pisan sembari hj
Fj : 9 cobaan laah moal nyesel..
Gfe : 9 seseurian wae jeung neng ieu mah..resep


Nuhun ah mun aya kasempatan rek kadieu deui



Ijin nyatet2 sambil mupeng sama subes ini
1 0
1
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia