others
Batal
link has been copied
131
Lapor Hansip
27-10-2009 12:06

Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?

Mayuh pada ndopok nek kuliah neng purwokerto apike njukut jurusan apa? sing kepenak nggo golet gawean, gajine gede, ora kesuwen ngenteni trus fasilitas kuliahe top markotob...monggo dimulai...
0
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
15-11-2009 23:17
jyakakak..sing gawe thread ya dosen kampusku..nembe nemu nyong kiyeh thread..nyong be akatel,mhsjardiknas..hehe..
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
0 0
0
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia