others
Batal
link has been copied
32214
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5e732f2b8d9b175b4f427699/everything-about-nl-in-palembang---part-5
thread ini adalah pindahan dari (ask) nightlife di seputaran palembang aturan sederhana: 17++ yo. Kl ado yg d bwh itu, risiko tanggung dwe. Scaro 17++ dianggep sdh dewasa, berani berbuat, tau risiko, berani tanggung jawab, bs buat keputusan, dan lbh penting: pny penghasilan dwe (malu la nak mesum masi minta duit sm mak) no SARA. Kt d sini sesamo pecinta wanita, so jgn pandang ras, keturunan, suku,
Lapor Hansip
19-03-2020 15:36

EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG

thread ini adalah pindahan dari (ask) nightlife di seputaran palembang

aturan sederhana:
  1. 17++ yo. Kl ado yg d bwh itu, risiko tanggung dwe. Scaro 17++ dianggep sdh dewasa, berani berbuat, tau risiko, berani tanggung jawab, bs buat keputusan, dan lbh penting: pny penghasilan dwe (malu la nak mesum masi minta duit sm mak)
  2. no SARA. Kt d sini sesamo pecinta wanita, so jgn pandang ras, keturunan, suku, apolg agama.
  3. sesuai judul, all in PALEMBANG. Jd nda termasuk sekitaran Palembang, mis. Prabumulih, Kayuagung, apolagi luar provinsi.
  4. usahain nda bikin fr combo. Kl mau bikin 2 fr, yo jadiin 2 post. Ini mempermudah dalam penyusunan katalog fr.



DISCLAIMER
profile-picture
profile-picture
profile-picture
KeciKeras dan 74 lainnya memberi reputasi
47
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 218 dari 242
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
19-02-2021 05:21

CR*WN

Kejadian hari Rabu siang kemaren sekitar jam 3 an, be empat dengen kawan sekantor melipir ke TKP, rencano sebelumnyo nak ke L*BR* tapi dak jadi krn wp nyo katek yg bagus (tinggal paket c sikok itulah, miss kangen samo miss bulan 4 dak katek). Oke, balek cerito sampe TKP di jingoki foto oleh gro di sano (kalo tobok langsung be ngomong namo wp secaro sdh di rekomen oleh suhu bam/hemi), lanjut skor...
Yang tobok dulu be ye
Namo wp : P*TR*
Age : 29 (tapi mungkin ado gen vampire kareno tobok sempat kaget jugo, tobok kiro umurnyo 23 24 lah, ruponyo stw tapi awet mudo nian)
GFE : 9 (semasukan dgn tobok ceritonyo)
Face dan Body : 8 (selero tobok nian model2 cak doi ni)
Mass : 6,5
FK : 7
BJ : 8
FJ : 8 (seneng tobok jingok badan doi gemeteran sampe gigit tangan dewek, dak tau apo klimaks apo cakmano)
DC : room vip 155 plus 100 (keno cas gara2 kelamoan kwkwkwk), tips 600 (maaf suhu2 bukan nak merusak pasaran tapi kalu tobok seneng samo wp cak inilah, dak pernah nawar, pas bayar tobok lebihke)
Awalnyo abis mijit tobok nanyo cakmano sih yg namonyo paket diamond 600K itu, doi jawab kalu paket itu idak mijit tapi ML bae dan jatah dio 400K dari situ, tobok nanyo lagi jadi berapo kalu kito ML skrg, doi jawab "minta tolong banget deh jangan tawar di bawah standar" maksudnyo mungkin jangan tawar di bawah hargo 400K, laju uji tobok (dlm ati tobok mano pernah tobok ni nawar2 hargo kwkwkwk, kalu dak sesuai langsung dak jadi bae) nah cak itulah ceritonyo, jadi pas nak balek tobok kasih dio 600K (seneng nian doi, di peluk ciumnyo kito sampe dianter keluar kwkwkwk)

FR punyo kawan yang laen (singkat be tapi)
Namo : SH*RLYN (kalu dak salah yee, kiro2 cak itulah namonyo)
Overall : zonk (foto lumayan belagak aslinyo jauh dari harapan)

Namo : LYR*
Overall : 6,5 lah (kawan dak ser ujinyo)

Namo : M*Y*NG
Overal : 8 (foto cak 6, aslinyo ruponyo belagak plus pelayanannyo mantap)

Note : rencano ke depan tobok samo kawan nak ngajak 2 ikok yg skornyo tinggi tadi metu hepi2 (karaokeanlah), walaupun wp tobok sempat ngomong dak biso nyanyi, dak masalah uji tobok kan... LC palembang ni banyak yang dak biso nyanyi tapi jadi LC kwkwkwk.... yg penting biso bikin tamu hepi bae
Diubah oleh buayo.darat
profile-picture
profile-picture
profile-picture
kevinx88 dan 11 lainnya memberi reputasi
12 0
12
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
19-02-2021 06:34

AYAM KAMPUS

Awalnyo tobok karaokean samo kawan2 kantor termasuk ngajak budak2 yg magang (mahasiswa mahasiswi kampus ijo), ruponyo budak magang ni update status WA pas tobok lagi nyanyi, tibo2 ado kawannyo yg komen status dio kan mintak kenalin, budak magang tu ngomong samo tobok laju tobok mintak nomor kawannyo tadi yg ternyato mahasiswi salah satu universitas negeri tempat kito ni yg mahasiswinyo bejilbab galo (sikok inilah ye dak, keterlaluan kalu dak tau kampus mano ini kwkwkwk). Jadi ceritonyo kito chat chatan dulu ngakrab ruponyo semasukan omongan ni, laju pada suatu hari (nah cak cerpen laju) doi chat...
doi : kak kapan kito ni ketemuan
tobok : cakmano kalu hari rabu bae
doi : jadi kak, ketemuan dimano
tobok : kk bukak kamar bae ye (tobok tes be langsung, nak tesinggung singgunglah pikir tadi)
doi : baseng kk, adek ngalor be (nahhh ji tobok laju nian ini nyicip yg asli jilbob)
Ruponyo hari Rabu tobok dak biso (taulah dewek kan ngapo, ado FR nyo di pocok kwkwkwk, tapi tobok alasan dak biso ke doi kareno lagi banyak gawean di kantor) laju pindah ke hari Kamis kemaren.
Singkat cerito tobok bukak kamar di F*VE, sudatu tobok jemput doi di KFC demang, sampe di room tobok bikin kopi dulu sambil merokok, doi sudah guling di kasur, tibo2 doi ni manggil "kak sini bae", nyuruh tobok ke kasur... laju ji tobok, pas tobok rebahan samping dio tibo2 doi langsung cium tobok (asli jok liar nian), singkat cerito kito bukak galo2 yg lengket di badan ni, skor langsung :
Namo : *******
Age : 20 (semester 4)
Face Body : 6,5 (kutilang, sepantar tobok tingginyo)
FK : 9 (seneng tobok doi yg nyosor duluan)
HJ : megang bae pas lagi ciuman
BJ : tobok dak mintak
JM : 8 (bagus bentuknyo kwkwkwk, lemak pulo denger rintihannyo sambil jenggut2 rambut tobok)
FJ : 8 (duo ronde), yang lemak tu pas DS doi sampe gigit bantal, kalu desahannyo asli natural nian, pas awal dak pake kondi biar teraso nian iwaknyo.. baru la nak metu pasang kondi tumpah dlm kondi itulah. Kalu pas WOT mato doi galak tinggal putihnyo bae sambil ngerang2 kwkwkwk
DC : Room 350, tips sebatang (doi dak mintak sebenernyo, tapi tobok ngertilah caro budak kuliah pasti butuh duit kan, ini bae doi tekejut "kak banyak nian", dpp uji tobok kebetelulan kk lagi ado duit
RO : belum tau (la banyak igo rencano di otak ni, mano yg nak di duluke kwkwkwk)
Note : sorry nian hu bukan utk di share nocannyo, budak ni bukan open BO, doi ni caknyo galak samo tobok, kalu WA cak cemburu itu sering kepo nanyo lagi apo, dimano
Dem dulu, sementaro balek hobi lamo lagi... nyanyi bareng LC LC hahahaha, kalu rejeki eksekusi di kamar mandi room itulah
profile-picture
profile-picture
profile-picture
kevinx88 dan 9 lainnya memberi reputasi
10 0
10
Lihat 10 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 10 balasan
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
19-02-2021 07:36
Quote:Original Posted By sadboy56
tkp= octo opa hotel
thera=t*r*
age=ngaku under 20 tapi feeling ane 20 up
ms= 6 lumayan berasa
boobs= 6 pas digenggam tangan (jgn tanya kenapa ane tau.hahaha)
hj= nope ga selera saya
face=6.5 manis ala2 sunda dengan kawat gigi tapi lipsny seh lumayan menggoda
fj= minta dipacari yg mana jenis yg sangat berbahaya karena ni to maen hati
gfe= 8 asik buat ngobrol ni to tipikal anak labil yg semua hal dibahas.
ro= maybe yes maybe no
penilaian akhir ni to masih polos tapi belagak lihai punya jam terbang tinggi dan ane rasa kalau ssi lebih ni to bisa tp sayang bukan selera ane.
1 lg yg terakhir buat suhu2 yg disini atau pernah kenal sama manusia yg pernah masuk sama ni to yg pernah cekik ni to come on bro tunjukkan kalau situ gentleman jgn kaya serigala ga makan seminggu liat mulus dikit sama bibir tipis dikit dengan alasan mirip mantan maen caplok n paksa come on gan situ yg ada dijadiin bahan olok2 oleh para ladies dimess ingatla bro SEMUA AKAN CROT PADA MASANY.
sekian fr dr ane
kalo aku lebih suka dicekik gimana dong? emoticon-Malu

Quote:Original Posted By buayo.darat
Kejadian hari Rabu siang kemaren sekitar jam 3 an, be empat dengen kawan sekantor melipir ke TKP, rencano sebelumnyo nak ke L*BR* tapi dak jadi krn wp nyo katek yg bagus (tinggal paket c sikok itulah, miss kangen samo miss bulan 4 dak katek). Oke, balek cerito sampe TKP di jingoki foto oleh gro di sano (kalo tobok langsung be ngomong namo wp secaro sdh di rekomen oleh suhu bam/hemi), lanjut skor...
Yang tobok dulu be ye
Namo wp : P*TR*
Age : 29 (tapi mungkin ado gen vampire kareno tobok sempat kaget jugo, tobok kiro umurnyo 23 24 lah, ruponyo stw tapi awet mudo nian)
GFE : 9 (semasukan dgn tobok ceritonyo)
Face dan Body : 8 (selero tobok nian model2 cak doi ni)
Mass : 6,5
FK : 7
BJ : 8
FJ : 8 (seneng tobok jingok badan doi gemeteran sampe gigit tangan dewek, dak tau apo klimaks apo cakmano)
DC : room vip 155 plus 100 (keno cas gara2 kelamoan kwkwkwk), tips 600 (maaf suhu2 bukan nak merusak pasaran tapi kalu tobok seneng samo wp cak inilah, dak pernah nawar, pas bayar tobok lebihke)
Awalnyo abis mijit tobok nanyo cakmano sih yg namonyo paket diamond 600K itu, doi jawab kalu paket itu idak mijit tapi ML bae dan jatah dio 400K dari situ, tobok nanyo lagi jadi berapo kalu kito ML skrg, doi jawab "minta tolong banget deh jangan tawar di bawah standar" maksudnyo mungkin jangan tawar di bawah hargo 400K, laju uji tobok (dlm ati tobok mano pernah tobok ni nawar2 hargo kwkwkwk, kalu dak sesuai langsung dak jadi bae) nah cak itulah ceritonyo, jadi pas nak balek tobok kasih dio 600K (seneng nian doi, di peluk ciumnyo kito sampe dianter keluar kwkwkwk)

FR punyo kawan yang laen (singkat be tapi)
Namo : SH*RLYN (kalu dak salah yee, kiro2 cak itulah namonyo)
Overall : zonk (foto lumayan belagak aslinyo jauh dari harapan)

Namo : LYR*
Overall : 6,5 lah (kawan dak ser ujinyo)

Namo : M*Y*NG
Overal : 8 (foto cak 6, aslinyo ruponyo belagak plus pelayanannyo mantap)

Note : rencano ke depan tobok samo kawan nak ngajak 2 ikok yg skornyo tinggi tadi metu hepi2 (karaokeanlah), walaupun wp tobok sempat ngomong dak biso nyanyi, dak masalah uji tobok kan... LC palembang ni banyak yang dak biso nyanyi tapi jadi LC kwkwkwk.... yg penting biso bikin tamu hepi bae


Quote:Original Posted By buayo.darat
Awalnyo tobok karaokean samo kawan2 kantor termasuk ngajak budak2 yg magang (mahasiswa mahasiswi kampus ijo), ruponyo budak magang ni update status WA pas tobok lagi nyanyi, tibo2 ado kawannyo yg komen status dio kan mintak kenalin, budak magang tu ngomong samo tobok laju tobok mintak nomor kawannyo tadi yg ternyato mahasiswi salah satu universitas negeri tempat kito ni yg mahasiswinyo bejilbab galo (sikok inilah ye dak, keterlaluan kalu dak tau kampus mano ini kwkwkwk). Jadi ceritonyo kito chat chatan dulu ngakrab ruponyo semasukan omongan ni, laju pada suatu hari (nah cak cerpen laju) doi chat...
doi : kak kapan kito ni ketemuan
tobok : cakmano kalu hari rabu bae
doi : jadi kak, ketemuan dimano
tobok : kk bukak kamar bae ye (tobok tes be langsung, nak tesinggung singgunglah pikir tadi)
doi : baseng kk, adek ngalor be (nahhh ji tobok laju nian ini nyicip yg asli jilbob)
Ruponyo hari Rabu tobok dak biso (taulah dewek kan ngapo, ado FR nyo di pocok kwkwkwk, tapi tobok alasan dak biso ke doi kareno lagi banyak gawean di kantor) laju pindah ke hari Kamis kemaren.
Singkat cerito tobok bukak kamar di F*VE, sudatu tobok jemput doi di KFC demang, sampe di room tobok bikin kopi dulu sambil merokok, doi sudah guling di kasur, tibo2 doi ni manggil "kak sini bae", nyuruh tobok ke kasur... laju ji tobok, pas tobok rebahan samping dio tibo2 doi langsung cium tobok (asli jok liar nian), singkat cerito kito bukak galo2 yg lengket di badan ni, skor langsung :
Namo : *******
Age : 20 (semester 4)
Face Body : 6,5 (kutilang, sepantar tobok tingginyo)
FK : 9 (seneng tobok doi yg nyosor duluan)
HJ : megang bae pas lagi ciuman
BJ : tobok dak mintak
JM : 8 (bagus bentuknyo kwkwkwk, lemak pulo denger rintihannyo sambil jenggut2 rambut tobok)
FJ : 8 (duo ronde), yang lemak tu pas DS doi sampe gigit bantal, kalu desahannyo asli natural nian, pas awal dak pake kondi biar teraso nian iwaknyo.. baru la nak metu pasang kondi tumpah dlm kondi itulah. Kalu pas WOT mato doi galak tinggal putihnyo bae sambil ngerang2 kwkwkwk
DC : Room 350, tips sebatang (doi dak mintak sebenernyo, tapi tobok ngertilah caro budak kuliah pasti butuh duit kan, ini bae doi tekejut "kak banyak nian", dpp uji tobok kebetelulan kk lagi ado duit
RO : belum tau (la banyak igo rencano di otak ni, mano yg nak di duluke kwkwkwk)
Note : sorry nian hu bukan utk di share nocannyo, budak ni bukan open BO, doi ni caknyo galak samo tobok, kalu WA cak cemburu itu sering kepo nanyo lagi apo, dimano
Dem dulu, sementaro balek hobi lamo lagi... nyanyi bareng LC LC hahahaha, kalu rejeki eksekusi di kamar mandi room itulah
aduh yg beginian mala ditolak? emoticon-Leh Uga

profile-picture
profile-picture
profile-picture
bocahtuanakal04 dan 2 lainnya memberi reputasi
3 0
3
Lihat 1 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 1 balasan
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
19-02-2021 11:54

Kejadian Semalem

Kejadian semalem sekitar abis maghrib, ketemuan samo kawan cewek, "adek, gawe apo sekarang?", "gawe lamo kak" ujinyo, "oh masih gawe di 9l0r14 yo?" "idak kak, gawe lamo tu nah, tulah dewek kakak tu", "oh, lagi kosong apo malem ini, kakak ado lokak duit nah, baru gajian kakak" "peh kito ke room aku kak", lajulah kito diajaknyo ke hotel tempat dio stay, ngobrol dikit, nego2, deal langsung lanjut eksekusi.

Lokasi : Planet Merah
To: D1n1 (eks pengajar di 9l0r14 m3rd3k4, samo terakhir pernah jadi spg samsul di palembang kotak)
Age: 23
Face: 8 (cantik, rambut panjang di pirang, gingsul kiri nambah manis liatnyo)
Skin: 8,5 (Putih, mulus, tapi agak berbulu lebat lengan samo kakinyo)
Body: 7 (kutilang, sekitar 169, lebih tinggi dari tobo)
Boobs: 7 (sedang, masih lumayan kenceng)
Gfe: 7 (ramah, santai, kalo diajak ngobrol pacak lupo waktu)
Mmc: 8 (raso balik jadi budak, sambil mmc di usep2nyo kepalak kito😁)
Fk: 8 (raso nyipok bini dewek)
Hj: 8 (pake body lotion, di urut pake jari2nyo yang panjang mano lembut plo kan, hobi pulo maeni sunhole pake ujung jari telunjuk, jadi serr.. serr... laju mendadak keras langsung, sudah di treatment Hj di cuci dulu joni tobo baru lanjut ke Bj
Bj: 8 (yang pertamo dak sengajo temetu dalem mulutnyo, soalnyo dak pake aba2 tobo diserang langsung pke rpm tinggi, "nah kakak ni baru di emut bentar sudah keluar ujinyo, padahal biasonyo yang gede cak ini lamo kak, enak nian apo mulut adek ni, enak mulut apo yang bawah ujinyo" nak gilo bae pikir tobo dak tahan lah kalo cak itu caronyo cewek belagak ngasih bj langsung gas full throttle mano ketahanan lah, laju kami cuci dulu baru Bj lagi, tapi tobo omongi "santai bae dek, dak bakal langsung pagi kok, masih malem ini" barulah beraso, pacak atur ritme kapan cepat kapan pelan.
Jilmek: 6 (dak tau ngapo adek ini, kapan di jilmek dio nak pipis terus, sampe 4 kali dio cebok pas lagi di jilmek, padahal tobo lagi menikmati, laju disudahi cepet2 bae, nak 69 jugo laju orong.
Fj: 8 (dio ngomong pelan2 bae kak, gek lecet punyo aku, berhubung belagak yo ikuti baelah, pas nusuk pertamo emang susah retinyo, pantes dio mintak pelan, okelah kito naikke speed dikit2, di jambaknyo rambut tobo, sampe kukunyo keno kulit kepalak, mot, wot, peluk, gendong, doggy gaweke galo, pas nak crottt tobo omongi crottt cak pertamo tadi yo dek, "boleh kak tapi tambah tips nyo" mudahlah kalo itu, pas nak metu cabut masukke di mulutnyo lagi, beraso nian iwaknyo pas tumpah tu, tobo kasih tisu buat buangnyo, bersihi bekas cipratan di rainyo lanjut istirahat dulu, ronde 2-3 crottt di dalem pake caps, men nak di omongi 3 kali tu masih kurang, pengen seharian nian di hotel samo dio tapi apa daya itu bae sudah banyak keluar duit tuk dio bae 😅😅😀

Dc: 30 Red 3x maen + cim 2x (nambah 500)😢😢 bengep keluar duit tobo disini, selangkangan tobo lebih kuat ketimbang raso nak nahan duit di dompet, tinggal nak ngomong samo wong rumah duitnyo tepake kemano gek nak cari alasan apo 😬
Ro: belum tau (tapi kalo ado duitnyo pasti Ro, bekawan iyo tapi tarif dak bekawan budak ini)
profile-picture
profile-picture
profile-picture
kevinx88 dan 9 lainnya memberi reputasi
10 0
10
Lihat 15 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 15 balasan
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
19-02-2021 15:41

R*Y*LE

mohon info suhu rekomendasi di R*y*le spa yang sekarang, la lamo dak mampir mungkin ado rekomendasi baru 🙏
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
19-02-2021 15:54

Rainbow

Lokasi 🌈
Kejadian baru minggu in ,,

Berawal dri pngen icip icip tera dsno yg d fr suhu2 sblm ny R***n
Tpi dak kesampean krno lgi off
Alhasil masuk smo tera yg ready be
Lanjut papan score

D**na

Face : 6 (d foto biso 7,5)
Body : 6 (kutilang) kulit sawo mateng
Boob : 5 (tocil,, niple bulet,, ane toge lover soal ny)
Massage : 5 (elus eluss be)
Fk : no
Bj : 7 (deepthroat mntap)
Fj : 7,5 (ekspresif muko ny pas maen,, merem melek merem melek)

Dc : 400K (all in)
Trgntung sesi smo tera
profile-picture
profile-picture
profile-picture
moumen dan 2 lainnya memberi reputasi
3 0
3
Lihat 7 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 7 balasan
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
19-02-2021 16:15
Suhu mohon info lokasi yg pacak pijet sm bekam dong
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
19-02-2021 17:05
Ijin buang FR lg masubes, subes dan suhu2 sekalian..

Kejadian seminggu yg lalu pas metu dari dusun, badan pegal2 abes nguli 3/4 bulan akhirnyo 1/4 bulan off jg. Nyampe kota lgsg besiget cari t4 pijet yg lemak. Rencano nak ngajak kwan duet eh dak taunyo kwan la dluan mijet ena2, laju nubi single fighter lg. Chit chat gro z*di*c nanyo miss kangen lg blk ke bundakota. Dikasihla foto2 wp sano pake kebaya, ado serr sikok no 33 kito tanyo sapo namonyo dijawab " lgsg k tkp aja kak ". Dem waya2 nanyo bae nyuruh k tkp. Payo ji nubi, berhubung la serr td laju otwlah kesano ba'da ashar naek gerobak hasil ssi k kwan. Pas nympe disambutlah gro sangar, nubi kiro satpamnyo 🤣 ruponyo assmen merangkap gro. Gro inila yg chat nubi td ternyata. Lgsg bae nubi tanyo "Bang, wp yg pinter mijet + service oke yg mana ?" Ditunjuki lah wp no 33 yg nubi serr td. "Nah pas nian" ji nubi, lgsg deal ambek paket A room vip. Skip2 pas dikamar salim dlu wp smo nubi sambil kenalan, lgsg nubi ambek posisi pijet. Pas jingok wp buka baju, cacam alangke besak boobs. Dalem ati nubi kalah caknyo punyo enn* kmrn, sesi pijet mulai dari kaki sampe kepala. Ngobrol2 sesekali boobsnyo nempel k punggung nubi n jarinyo lentik nian nyeggol2 dragon ball. Sesi pijet selesai, lgsg nnyo beliau "mau apalagi kak ?". Ji nubi "mau yg ena2 lah" sambil remes boobsnyo yg la nantang drtd. Bersihi badan bareng dulu d bathub sambil kiss tipis2, katek penolakan lgsg bae nubi maenke jurus jari emas d mekinyo. Beliau lgsg respon maenke tangannyo k joni nubi, dak lamo dilepasnyo bibir nubi turun mmc. Tangan nubi gentayangan d boobsnyo. Cacam tangan nubi dak tepegang sangkeng besaknyo, apo tangan nubi bae in yg kecik 😄. Abes mmc trun lg, diangkatnyo kaki kito sebelah sambil maenke biji nago nubi pake lidahnyo. Dak lamo ngmg wp " lanjut di kasur aja ya", Ngangguk bae nubi. Andukan bentar sambil beliau nyiapi alat tempur di tasnyo. Lanjut sesi BJ lg, mulai dari bJ pake boobsnyo sampe nubi ajak 69 katek perlawanan laju ji nubi. Pertamo2 nubi cium dlu, katek bau aneh2 malah wangi. Mulai nubi keluarke jurus lidah emas nubi, baru bntar la basah bae tambah semangat kami saling BJ sampe beliau desah2 dk keruan n kejeng2 😃. Tkut pertahanan 3-5-2 kito jebol minta pasang caps, diawali WOT mase teraso gripnyo. Ulekannyo jok padek nian. Mano jingok boobsnyo goyang2. Kecepek.. kecepek.. Lanjut posisi saling duduk sambil FK tipis2 + mmc. Dari sini FKnyo mulai ganas, dipeluknyo nubi agak kuat. Nah ji nubi metu lg bibik ini. Balek posisi DS, nah disini gripnyo agak gigit. Dr rpm rendah sedeng tinggi mase blm ad raso nak metu calon koruptor nubi. Ubah posisi wot kebalik (reverse cowgirl) uji d film2 tu. Kali in nubi yg aktif, rpm rendah sedeng, tinggi sambil maenke mekinyo pke jari nubi akhirnyo metu jugo calon koruptor tadi 😂
Langsung bae skornyo

TKP : Z*di*c
Wp : Bulan 4 (33)
Age : 24 (ngakunyo)
Face : 7.5 di foto turun jd 7 aslinyo agak byk jerawat kanji
Skin : 8 (putih, mulus, no scratch sering perawatan ujinyo)
Body : 7 (sedang dada besar)
Boobs : 8.5 (yg hobi toge bolela wlwpun agak ngelendot)
Gfe : 6.5 (ramah, tp nak nubi dlu buka omongan bru nyambung)
Ms : 8 (pegel2 minggat galo)
FK : 7 (tipis2 bae, mungkin perdana) jd 8 oleh wp la horny
HJ : 7 (sambil mmc + pake boobsnyo)
BJ : 8.5 (ini dio padek nian beliau in maenke lidahnyo)
FJ : 8 (nurut nak gaya apo bae laju galo)
DC : standar paket A

Dem jadilah, kalu la kepanjangan fr ini..
Maapkelah men kepanjangan masubes, subes n suhu2 sekalian
profile-picture
profile-picture
profile-picture
kevinx88 dan 5 lainnya memberi reputasi
6 0
6
Lihat 8 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 8 balasan
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
19-02-2021 17:09

fr

tkp=a*t*n hotel
to=di*n* (pns pemprov ane tau karena ane jemput to di gedung pemprov yg di depan hotel sandjaja plus baju dinas serasa ane cosplay sama to)
ssi=7hari
face=7 tanned skin tinggi 165 bb 40an semampai to
boobs=6,5pas genggaman tangan tapi kenceng
niple doi masih coklat terang kecil mantap buat dikenyot
miss v=wangi dan ngegrip abis plus empot ayam
hj=-
bj=7 ini mantap sunhole dilibas to plus mandi kucing
fk=7 karena ini bukan cewe BO ane berani dan liar dengan bibir tipis dan permainan lidah to yg lihai
fj=7 to sangat lihai menguasai medan plus liar&binal maklum to jendes
cim=yes
cif=yes
age=30
berawal dr iseng kopdar bersama ex suhu2 dunia perlendiran plb karena ane baru ditugasin lg di plb setelah sekian thn dikota lain skip2 lg makan siang disatu tpt makan soto deket kantor gubernur to lg lunch juga ane pandangi to dan to sepertiny memberi harapan ditambah ane diolok teman buat ngeluarin ilmu ssi tingkat lurah ane dulu maka ane lgs nyamperin to dengan modal nekat bin muka badak ternyata to ngerespon lanjut ssi nyambung dan pas to ada DL di daerah to bilang sama ane yuk ikut aja ane blg y sudah kamu DL saja ane disini saja tiba2 pagi tadi to blg ga jadi DL nanyain ane dimana ane blg aja lg jumpa org mau makan siang di hotel aston datang aja kalau ga takut dan ragu to awalny ragu dan ga ngerespon tapi karena ane ud kepalang ssi pantang mundur ane blg kenapa takut ane perkaos apa? to jawab sambil ketawa situ ga tau kita gimana yg ada malah kebalikanny ntar ane lgs jawab y sudah jgn ngomong aja buktiin dong ucapan situ jgn cuma bicara aja ga tauny to beneran dtg dan lgs seperti yg ane tulis diatas. sekian dan thanks ditunggu fr lain dr ane.
profile-picture
profile-picture
profile-picture
mirza270698 dan 9 lainnya memberi reputasi
10 0
10
Lihat 6 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 6 balasan
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
19-02-2021 17:47

Lanjutan cerito dari ciwi yang nak jadi tera kemaren.

Lanjutan cerito setelah dapet nomor cewek ini Kito wa lah Dio,ruponyo nomor ini punyo kawannyo yang di bonceng yang mirip bobok kamoung baru.

Barusan tadi Dio nelpon Kito ngomong kalu Dio besok lah mulai begawe di @s PhD,rencana nyo hari ini di suruh masuk cuma kato nyo masih dak lemak badan jadi besok Bae.

Budak ini kejingokan nyo pemain baru cubo lah suhu" besok yang nak tempur cek ombak dulu budak ini di @s PhD biasonyo banyak bonus nyo kalu tera baru ni emoticon-Wakakaemoticon-Wakakaemoticon-Wakaka

Sekilas info dari,nubie izin pensi hu jangan lupo frnyo hu emoticon-Cendol Ganemoticon-Cendol Gancendolganzz
profile-picture
profile-picture
profile-picture
haidirali270 dan 4 lainnya memberi reputasi
5 0
5
Lihat 15 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 15 balasan
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
19-02-2021 18:03
Ado room di redplanet malam ini yg minat PM b
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
19-02-2021 18:05
suhu2 budiman, maaf melenceng nanyo. ado yg pernah pakek

- soloco atau
- lintah hitam papua

bagus mano lah yo suhu2. thnks suhu yg sdh jawab
0 0
0
Lihat 2 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 2 balasan
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
19-02-2021 19:49
Test test
Diubah oleh gerry80
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
19-02-2021 20:08
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5

Ada yg pernah sama ini dak hu?
profile-picture
GenBoyZZ memberi reputasi
1 0
1
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
19-02-2021 21:23

Lepas Pensi 19 hari

Sore tadi tibo2 pengen lagi jadi bocah tua nakal
Abis nguli jam sengah 5 melipir.m.is*, sampe sebelum pintu parkir masuk stop dulu, masuke lagi no bunda jaya raya terus chat, Kito nanyo siapo yg lagi ready (berharap yg budak baru kemaren ready atau cadangannyo Flower jadilah maksud tobok ,No L*xa lagi Kito jadilah lah sekali sisonyo bosen karena dak dpt slot terus)
Dibales bunda : Full kakak
Dem uji tobok ... Tahu cak itu harusnyo chit chat dulu dari tadi untung Idak masuk ke komplek.

Skenario B :
Melipir ke sebelah mabes lamo PHD, yg katonyo masih terjalin dgn rainbow dan kebon duren.

Parkir, masuk
Di sofa loby ado tera duduk, mato tobok ngelirik tapi cak2 dak jingok (bukan type tobok)

Ketemulah dengan....yaelah ternyata memang yg pernah jago AShiapp BLK dulu (bukan Mael ye, ternyata kabar Mael pindah kesini itu tidak benar)

Langsung be dio show via HPnyo, nama dan asal...
Ado K4rin (ini pernah di FR suhu disini) jd itu be pilihan tobok.

Ditawari kamar, Ado 3 tipe disini tobok embek VIP pucuk, pas naek tanggo Ado preview salah 1 tera lagi maen HP caknyo mantap...

Skip
Nunggu, sambil kroscek kamar: AC + shower dalem, lampu remang (lumayanlah) dan yg penting nyaman dan privasi
Dilantai ini cuma 1 kamarnyo sebelahnyo tempat tera berorganisasi.
Dak lamo datang TO :
Face: 7 (sesuai foto)
Body: 7 (boobsnyo lumayan tapi turun gunung)
Skin: coklat caknyo(dak jelas Krn lampu)
Massage: 7,5 lemak nian padahal TO ngaku baru belajar
BJ: 7 (no caps)
FJ: 7,5 lemak nian ooo sambil jingok di kaco minimalis, masih sempit .. rudal tobok diomonginyo ampun besak nian.
Uwongnyo ramah, rame, Baek, dak Maleng waktu
RO: maybe tapi cek yg lain dulu
DC: room(dpt Aqua botol) 100 + tips 2red
Pas bayar dipeseni mampir lagi samo yg jago.

Sekian FR tobok, caknyo sementaro tempat ini rekomen jg
Selain tempatnya nyudut, TOnyo banyak, kamarnyo jugo banyak pilihan Hargo.
profile-picture
profile-picture
profile-picture
ZigZion dan 10 lainnya memberi reputasi
10 1
9
Lihat 24 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 24 balasan
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
20-02-2021 13:55
Deleted
Diubah oleh scareeeee
profile-picture
pemburusialan memberi reputasi
1 0
1
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
20-02-2021 13:58
Permisi hu numpang nanyo, ketemu di microt namony yyn stay di mega refle*i poligon. suhu2 disini ado yg sdh nyubo? Scoreny ckmn hu? Mohon bimbingan agar tak masuk ke lobang yg salah 🙏🏻
Diubah oleh pempektengadue
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
20-02-2021 14:08

Pesan tempat untuk lempar FR hr ini

izin pesan tempat dlu huu, malem tulah lemakny nulis, let's hunt smga dpt FR bgus utk gek mlem emoticon-Big Grin

Setelah semaleman nubi mantau2 page blkng dr pas momen akhir tahun smpe baru join id 2021, akhirny bulatlah nubi dpt target yg pas bt sii joni. Hari ini pas nian nubi kurang bobok, cuaca mendung nan mendukung, stlah baco FR bolak-balik akhirny nubi putuske exe, Langsung bae.

Tkp: Ruyu2 mabes oncak
TO: Tawanan

Tanpa basa basi lgsg cit cat GRO, cce yg ready siapo? L*sa,Ich*,N*ni,flow3r,Sandr*. Lesu nubi l*xa dk disebut, tp pasatin lagi. Nah yg direkom suhu kenny ready uji nubi, bungkus. Lgsg masuk nemui GRO, sdh booking? sudah, Iseng2 nnyo TO andalan suhuu @moumen sii Neng L*xa mno cce? lgi off uji cce, liat foto, dksh liatlah foto neng L*xa, ckckckck sesuailah suhuu @moumen betah, tp demlah bnyk ikan dilaut, bungkus yg dpn mato dlu bae Sandr*. Iyo nubi lgsg sbut si Sandr* cce, oo yg tdi ye uji cce, lgsg rmah cce nyo pdhal tobo’ bru skli tula ksni. Naiklah kak uji cce, bebas pilih roomnyo, asek ji nubi ckny sepii ini, dilantai 2 ini ado 4 room, anehny 3 pintu tebuka, tp ado sikok pintu tetutup(ado subes nunggu caknyo pikir nubi) dem nubi ambek sblahnyo belah, nak try sensasi suaro kepak-kepok ttanggo sblah emoticon-Big Grin. 5 menit berlalu, bunyi langkah kaki dr pucuk, pintu kamar nubi biarke tebuka nak liat bidadari datang menghampiri tobo’. Dak lamo muncullah 2 sosok TO bidadari lendir, bgus galo, sikok tinggi, ideal, putih, sikok imut,ideal, item manis (flow3r). Yg tinggi ini nnyo maaf bg book Sandr@ ya, iy dek sini2. Yg imut, ideal, item manis tdi msuk kekamar persis sblah nubi tdi yg pintunyo la tertutup duluan. Lgsg dk lamo nubi tedenger flow3r ngmong "aii msh brondong trnyta" anjirr suarony jelas nian oleh ktek plafon. Skip fokus ke Sandr* liat nubi senyum melempar wajah ke kiri lgsg diem malu2 betnyo, kak mwnya gmn kak? cacam, nubi jg diem bntr dlm hati uji nubi manisnyo Sandr@ ini, tinggi ukuran cewek. Pijet dlu bntr yo dek uji nubi, yo kak dibuka donk cangcutny (baju wkwkwk), besiget nubi bukak galo. Mulailah si Sandr@ ini mijit, dimulai dari kaki kiri... alangkeh telatennyo Sandr@ ini mijet ooh kalah wong rumah, lanjut kaki kanan.. ouhh.. dem pas naik ke punggung ajiib lemak nian.. nubi raso nak tetidur saking nyamannyo, baru bejalan 15 menit. Yang room sblah ini la mulai bebunyian, bunyi cup2 becek nyip*k, trus cepok2, smbil desah2 tipis itu nah uji nubi la maen subes brondong sblah sm flow3r,kuat jg suarony,nubi dk fokus dipijet,lgsg nnyo ke TO,dek dsni durasiny brp lamo? TO ini polos nian malah nnyo ke flow3r disblah yg lagi fly di awan, smbil desah aah.. sejam say aahh...,neeeh sangek power up tobo’ keluar jurus SSI,yuk lnjut yg enk2 ky sblah sayang uji nubi,hayuu kak ujinyo lgsg diajak mandi kucing bntr. Pas setatepan nubi pandangi Sandr@ dk bekedip, Sandr@ lgsg nangkep joni smbil fk nempel2,dem pasrah nubi yuk kak,lnjut diksur aja,ayok uji nubi.lgsg lap kering,lanjut exe foreplay... mantap dari awal exe entah ngpo Sandr@ ini nak fk trus sm nubi... pdhal nubi nak MMC bae, nubi tny kok fk trus Sandr@ ny, trus dijwb gpp g3m3s aja liat kakak ni, diangkatny lagi trus face nubi lanjut fk lagi...
Sblah caknyo la mulai tenang, pas WOT liat muka Sandr@ nikmatin nian, aduh desahannyo, ulekannyo, pas MOT jugo nubi naike rpm low, sedeng, tinggi makin kuat desahannyo, ampuun dj, dk kuat liat facenyo mejem pasrah. 40 menit berlalu neng flow3r sm subes mudo la keluar room, tobo’ msh war sm sii Sandr@, smpe bekeringet pundakny, cpek kak tp anehny dio msh semngat nian tobo’ di fk lagi alamak... akhirnyo croott di WOT dgn grippy nyo... dem takut biling abis lgsg bae.

Score board versi nubi youw:

face: 7.9 manis class (kl neng cantik class)
body: 7.5 putih, ideal, tinggi ukuran ciwi
boobs: 7.5 pas ditangan bkn toge
fk: 9 spesial servis dari foreplay smpe crot nubi diserang
msg: 7.5+ dari start awal teknikny la teraso
hj: 7 smbil mandangi face lgsg hormat joni
bj: 8 lihai smpe dragonbal kebagian hampir metu nubi dsni
fj: 8.5 mantaf ulekan WT – SIDE – MT – WT metu breng (caps)
gfe: 9 ramah, polos, asik
Ro: Yes of course, after roll first.
dc: std
Pas lagi bebaju tobo’ dluan, dio masih nak pasang armor body smbil betanyo. Kak, kk buru2 ya? idak dek, bareng be uji nubi, smbil masukin cuen ke tas lgsg, bnran kak? Iyo dek, kurang dak? Dio senyum bae, lgsg ditariknyo tangan nubi tegak, lgsg peluk nubi raso pacar nian, nubi lanjut cipika-cipiki, sun kening dem, Sandr@ nyo tutup dgn fk? liar? jgn ditnyo wkwkwk. Nah sudah.

Note: Play safe with cap, be awere don't wait until benanah baru nyesal emoticon-Big Grin slm croot..

Special tks bt suhu @kennysaputra dan suhu @zangetsu89 sadar ato idak suhuu nyo.
Sekian FR hari ini maaf kl panjang n berantakan.
Diubah oleh nosmotor
profile-picture
profile-picture
profile-picture
akhane dan 7 lainnya memberi reputasi
7 1
6
Lihat 29 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 29 balasan
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
20-02-2021 16:27

R@y0 r@y0

Nak nanyo bes, info terbaru katonyo ado tera baru $4nd** sapo yg sudah FR plis?
0 0
0
Lihat 21 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 21 balasan
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 5
20-02-2021 17:05
pHd @s
to=ta#ya
age:24 katenye
hj no
bj:sebentar
fj:semua gaya pasrah.tp kurang mau wot
msg:7
dc standart sono
pagi2 blum mandi.to ga pake cd.turun.masage.lansung tempur.
masih grip banget.
ro.yes

r@y# #@y#
to:alex
msg:6 tp strong
hj no
bj wow
fj to yg aktif banget.maunya yg hardcore.heeee
gfe mantap
datang masage bentar trus tempur.to mau saingan sama kamar sebelah.soalnya sebelah lg ribut banget
jadi to kebanyakan diatas.rpm tinggi teus
ro yea.manis
dc standar
profile-picture
profile-picture
profile-picture
nakal.lagi dan 4 lainnya memberi reputasi
5 0
5
Lihat 9 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 9 balasan
Halaman 218 dari 242
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
B-Log Collections
Copyright © 2021, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia