Games
Batal
KATEGORI
link has been copied
2471
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/50a8e13a20d719fb4c0000c1/official-star-wars-the-old-republic---its-now-free-2-play
TS udah ngga bisa meng-handle thread ini. Bagi yang berminat mengambil alih thread, silahkan PM langsung. :) Title: SWTOR | Rating: Teen | Genre: Sci-Fi MMORPG | Developer: BioWare | Publisher: EA Official Website Official Forum Database Wiki About BioWare™, a studio of Electronic Arts (NASDAQ:EA), and LucasArts announced today that the new, Free-to-Play option for the critically-acclaimed, mass
Lapor Hansip
18-11-2012 20:23

[Official] Star Wars The Old Republic

Quote:
TS udah ngga bisa meng-handle thread ini.
Bagi yang berminat mengambil alih thread, silahkan PM langsung. emoticon-Smilie


[Official] Star Wars The Old Republic - It's Now Free 2 Play
Title: SWTOR | Rating: Teen | Genre: Sci-Fi MMORPG | Developer: BioWare | Publisher: EA

Official Website
Official Forum
Database
Wiki

[Official] Star Wars The Old Republic - It's Now Free 2 Play [Official] Star Wars The Old Republic - It's Now Free 2 Play

About
Quote:


BioWare™, a studio of Electronic Arts (NASDAQ:EA), and LucasArts announced today that the new, Free-to-Play option for the critically-acclaimed, massively multiplayer online game, Star Wars: The Old Republic is now live. Now players can experience the complete storylines of all eight iconic Star Wars classes, all the way to level 50 for free. This new option complements the existing subscription offering, providing players with maximum flexibility in how they choose to experience Star Wars: The Old Republic.

“We want to give our players the freedom to enjoy Star Wars: The Old Republic when and how they want,” said Matthew Bromberg, General Manager of BioWare Austin. “There has never been a better time to start playing with us.”

Star Wars: The Old Republic is a story-driven, massively multiplayer online (MMO) game with a Free-to-Play option from BioWare and LucasArts. Set thousands of years before the classic Star Wars movies, players team up with friends online to fight in heroic battles, explore a galaxy of vibrant planets, and experience visceral Star Wars combat, all set to a sweeping musical score. Players are asked to join forces with either the Galactic Republic or Sith Empire and choose one of eight iconic Star Wars characters, including the Jedi Knight, Jedi Consular, Smuggler, Trooper, Sith Warrior, Sith Inquisitor, Bounty Hunter and Imperial Agent.

News
Quote:
[Official] Star Wars The Old Republic - It's Now Free 2 Play

Classes

classes

Screenshots
screenshot

Video
video

System Requirements

sysreq

Download & DVD Client

Free to Play?

f2p

[Official] Star Wars The Old Republic - It's Now Free 2 Play
Polling
49 Suara
Choose your side.. 
Diubah oleh inemosz
0
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 125 dari 125
[Official] Star Wars The Old Republic - It's Now Free 2 Play
09-05-2018 12:09
up up
0 0
0
[Official] Star Wars The Old Republic - It's Now Free 2 Play
23-08-2018 08:10
Permisi ada yg di pemain kotor di jabar gak ya??? mau minta data donkk... soalnya 25 gb mampus kalau download
0 0
0
[Official] Star Wars The Old Republic - It's Now Free 2 Play
20-11-2018 13:27
Baru download lagi game nya nih. Dulu bgt udah main cuma gak dilanjutin.
Boleh add Titonanto.

Sekarang lagi proses download. Players Indo pada main di server mana yg banyak?
0 0
0
Lihat 1 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 1 balasan
[Official] Star Wars The Old Republic - It's Now Free 2 Play
24-04-2019 22:21
gan bantuin dong gan, ane ingen ID sama Password SWTOR ane tapi ane gak inget emailnya gan. ada solusinya gimana ya biar bisa ane open lagi account lama ane. PLISSSS HELP emoticon-Sorry
0 0
0
[Official] Star Wars The Old Republic - It's Now Free 2 Play
03-05-2019 15:47
Quote:Original Posted By Reydisini
gan bantuin dong gan, ane ingen ID sama Password SWTOR ane tapi ane gak inget emailnya gan. ada solusinya gimana ya biar bisa ane open lagi account lama ane. PLISSSS HELP emoticon-Sorry


waduh kalo itu harus contact ke costumer service gan
0 0
0
[Official] Star Wars The Old Republic - It's Now Free 2 Play
06-07-2019 12:21
permisi gan mau nanya pada maen diserver mana ya? terus pada main Jedi atau sith? makasih
0 0
0
[Official] Star Wars The Old Republic - It's Now Free 2 Play
16-08-2019 22:55
Hi Guys

Saya baru aja maen lagi dan kaget the guild is under my supervision. So if anyone mau mane bareng, char sy di satele shan ya dan IMPS.
Utk janjian bisa WA sy 0811910169 atau FB PM sy ans.andi@gmail.com

C u all soon
profile-picture
ankysocial memberi reputasi
1 0
1
[Official] Star Wars The Old Republic - It's Now Free 2 Play
10-09-2019 21:15
Halo Gan...

Baru sempat mau main lagi nih...sekarang char ane ada 11 toon di Satele shan mau ane pindahin ke Star Forge server mumpung lagi ada diskon dari 1000 cartel koins ke 300 coins...

WA ane 0812-8262-9223

Dah lupa banget mau lanjutin story line nya gimana berhenti pas di lvl 65, kebanyakan pvp jadi lupa nerusin story line,,,,skrg mau focus nerusin story line dulu... alesan pindah ke Star Forge baca2 forum, pvp minigames nya lebih aktif

mau ane test dulu
0 0
0
[Official] Star Wars The Old Republic - It's Now Free 2 Play
27-01-2020 16:20
Masih ada yg main SWTOR gak nih? Ini thread udah mati kayaknya gak ada yg ngurus. Apa gak mendingan kita bikin grup Discord aja atau Telegram (mending Discord kemana2) buat temen2 yg masih pengen berinteraksi?
0 0
0
[Official] Star Wars The Old Republic - It's Now Free 2 Play
22-03-2020 23:39
Kalo masih ada yang main atau baru mulai, discord indo di: https://discord.gg/FCE2kWm.

So far masih ada 3 orang yang aktif main.
Diubah oleh Zech49
0 0
0
Lihat 1 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 1 balasan
[Official] Star Wars The Old Republic - It's Now Free 2 Play
28-07-2020 18:05
yok2 main baru mulai lagi ane di star forge
0 0
0
[Official] Star Wars The Old Republic - It's Now Free 2 Play
05-09-2020 09:56
Gue main di satele chan sekarang main playthrougj sith warrior
0 0
0
Halaman 125 dari 125
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Private Servers
eclipse-luna-online
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia