Story
Batal
KATEGORI
link has been copied
9064
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5460b2aebecb1797338b456e/kumpulan-quote-dan-motivasi-u--yang-waiting-someonebroken-heartfallin-love---part-1
Hanya Quote aja yg dishare ya, diusahakan jgn OOT, balas lah dgn Quote :) Klo engga postingannya di sunat loh:D sekedar mau berbagi macem2 quote nih gan, yang menurut ane bagus2, ini kumpulan ane dari berbagai sumber, kalo ada yang mau share, yuuk di mari :D kalo suka, boleh di rate atau dikirimin cendol :D -buat yang lagi nunggu seseorang sambil dikit2 menghibur diri sendri " Somewhere there
Lapor Hansip
10-11-2014 19:42
Quote:
Hanya Quote aja yg dishare ya, diusahakan jgn OOT, balas lah dgn Quote :)
Klo engga postingannya di sunat loh:D



sekedar mau berbagi macem2 quote nih gan, yang menurut ane bagus2, ini kumpulan ane dari berbagai sumber, kalo ada yang mau share, yuuk di mari :D

kalo suka, boleh di rate atau dikirimin cendol :D

Quote:Original Posted By tamudarilangit
-buat yang lagi nunggu seseorang sambil dikit2 menghibur diri sendri

" Somewhere there's someone who dreams of your smile, and finds in your presence that life is worth while, so when you are lonely, remember this is true: Somebody, somewhere is thinking of you."


Quote:Original Posted By tamudarilangit
-buat yang suka sama orang tapi "just stuck, ga maju2"

How do I say goodbye to someone I never really had? Why do my tears fall so endlessly for someone who was never really mine? Why is it I miss someone I was never really with? And why do I love someone whose love was never really mine?


Quote:Original Posted By tamudarilangit
-buat yang lagi fallin' in love

If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you.


Quote:Original Posted By tamudarilangit
-buat yang lagi pengen "move on" alias "letting go someone who's not worth it buat ditunggu"

"I spent so many nights thinking about you,my heart spent to many hours missing you, I wasted my time being with you, and now it's time to move on."

"One day you'll love me, the way I loved you. One day you'll think of me the way I thought of you. One day you'll cry for me, the way I cried for you. One day you'll want me, but I won't want you. yam!"

“You have to forgive to forget, and forget, to feel again.”

"You either let go for two reasons.... you've learned enough to want to, or you've been hurt enough you have to."


Quote:Original Posted By tamudarilangit
-buat yang lagi broken heart

"I can't escape the thought of you. Even in my dreams you are there. It's not fair how your gone, and how you're moving on so fast, while I am still living in the past."

"just because one simple sentence.. u have already killed all d reason for me to care .. but I'm still standing here .. for one stupid reason that I still don't understand why, u can call it love.. But of course, something has changed!!"

"It's funny how the first time we were at this place, something between us was beginning.....but it breaks my heart to know that we are at this same place and that something between us is now ending."

sekian dulu dari banyak koleksi ane, kalo ada yang mau nambahin, silakan lho gan :D


UPDATE :D

Quote:Original Posted By tamudarilangit
buat yg lagi gak ngapa-ngapain:

"Never give up hopes. Just believe in your dreams.
But, what do I hope for if I don’t even know what my dream is?"

"You start out life with a clean slate. Then you begin to make your mark. You face decisions, make choices. You keep moving forward. But sooner or later there comes a time where you look back over where you have been... and wonder who you really are. "


Quote:Original Posted By tamudarilangit
Quote buat yang gak bisa berhenti mencintai seseorang:

-"You taught me how to love, but not how to stop."

-"in every girls life there is a guy she will never forget, and the summer when it all began."

-"I hope that in the end, we can all laugh and say it was worth it."

-"Still I won't say goodbye, won't ever say goodbye. And know that I'll always be yours."

-"I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone."

-"I reached for sleep and drew it round me like a blanket muffling pain and thought together in the merciful dark"


Quote:Original Posted By tamudarilangit
buat para laki2:

"Women are like apples on trees. The best ones are at the top of the tree. The men don't want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt. Instead, they just get the rotten apples from the ground that aren't as good, but easy. So the apples at the top think something is wrong with them, when in reality, they're amazing. They just have to wait for the right man to come along, the one who's brave enough to climb all the way to the top."


UPDATE :D

Quote:Original Posted By tamudarilangit
move on!

I can spend minutes, hours, days, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces back together, justifying what could've, would've happened or I can just leave the pieces on the floor and move the FU*K on!


Quote:Original Posted By tamudarilangit
yang lagi ngerasa empty:

They say follow your heart.
But when your heart is in so many pieces.
Which way are you to follow?


UPDATE :D

Quote:Original Posted By tamudarilangit
broken heart:
"I wish i were a little girl again, because skinned knees are easier
to fix than broken hearts."

"you can say that you always wish me to be happy, but don't you know it can't be realize, coz to be happy means you lovin' me and always be with me but you can't let yourself do it for me"

"Have you ever wondered which hurts more:
saying something and wishing you hadn't
or saying nothing and wishing you had?"

"it's time to move the f*ck on!
you make me tired of waiting for so long. maybe you're just too weird to be true!"

"It's hard to trust and it's hard to cry. It's hard to love and later say goodbye. But it's much harder to let go when you really want to say no. But this is life of making hearts grow"

“To love is to risk not being loved in return. To hope is to risk pain. To try is to risk failure, but risk must be taken because the greatest hazard in life is to risk nothing.”


UPDATE :D

Quote:Original Posted By tamudarilangit
"Sometimes we have just to let go of someone who matters to us not because we want to but because we have to, and its the right things to do... let us remember that we cant force anyone to love us...we cant beg someone to stay when he wants to leave and be with someone else...this is what live is all about... however the end f love is not the end of life.. it should be the beginning of understanding that love lives for a reason and leaves with a lesson"

"Everyone can make you happy in your life. Some do it by walking into your life. Some do it by walking out."

"If he was stupid enough to walk away
be smart enough to let him go."


Quote:Original Posted By tamudarilangit
"Sometimes I wish I had never met you
because then I could go to sleep at
night not knowing there was someone
like you out there."


Quote:Original Posted By tamudarilangit
"Everything you've done will become someone else memory. The person might forget the exact words you said but no way to make them forget the way you made them feel."


Quote:Original Posted By tamudarilangit
buat yang udah bosan menunggu:

"Sometimes we think we need answer's but most of the time it´s just better to walk away,and try to get on with your life."

"Love cannot be forgotten, it can only be ignored long enough until ignoring it becomes routine."

"why am I such a fool fallin' in love with that foolest person!"

"loving is not owning, we can let it go!"


Quote:Original Posted By tamudarilangit
buat para laki2 :D

"Rules of a relationship, Rule 1 : The girlfriend is always right; Rule 2: When the girlfriend is wrong see rule 1." :D


Quote:Original Posted By tamudarilangit
yang masih ingin berharap:

"jika memang dia,
dari awal mula dan selamanya akan tetap selalu dia,
tapi jika bukan,
dari awal mula dan selamanya tidak akan pernah dia,
dan pasti ada "dia" yang lain
yang jauh lebih baik dari dia yang bukan."


Quote:Original Posted By tamudarilangit
buat yang menunggu:

Don't you know that I still wait someone who don't realize that I wait him for so long.
Don't you know that I can't forget someone I really love and I don't know why.
Don't you know that I hurt really so bad because of being tired of waiting.
Don't you know...
Don't you know...
Don't you know... that someone is you?


Quote:Original Posted By tamudarilangit

"Why am I afraid to lose you when you're not even mine."


Quote:Original Posted By tamudarilangit
yang udah tau kenyataan terburuk, tapi tetep care:
"It's like my mind knows what's right
but my heart is being retarded and still cares."

"If you asked me how many times you have crossed my mind I would say once because you never really left."


Quote:Original Posted By tamudarilangit
fallin' in loph:

"You will always be the answer, when somebody asks me what I'm thinking about."


Quote:Original Posted By tamudarilangit

"As in the eye of Nature he has lived, So in the eye of Nature let him die!"


Quote:Original Posted By tamudarilangit

"And I will face the world around me knowing that I'm strong enough to let you go. And I will fall in love again because I can."


Quote:Original Posted By tamudarilangit

"Until this moment, I never understood how hard it was to lose something you never had."


Quote:Original Posted By tamudarilangit

"still with the same topic

how can you miss something you never really had?"


Quote:Original Posted By tamudarilangit

"again and again I'm dreaming about you
again and again I can't erase all about you
again and again until I'm tired and I don't know when."


Quote:Original Posted By tamudarilangit

"There's nothing worse than meaning nothing to the person who means everything to you."


udah gak muat lagi buat update di page one :( buat yang mau liat updatean TS dan partisipasi dari agan-agan/sist yang nyumbang quote, langsung liat di page2 selanjutnya aja gan, dulu ane sempet buat rekap di page 50 dan 120 tapi kok ilang yak :bingungs
ane ucapkan terima kasih buat yang udah kasih cendol atau rate,& buat yang suka ama ini thread, bila berkenan boleh mengirimkan TS cendol atau diberi rate threadnya :D
thank's :shakehand2

Love begins witha a smile,grows with a kiss,and ends with a teardrops :(
Diubah oleh zhulato
profile-picture
profile-picture
profile-picture
goresanpena90 dan 54 lainnya memberi reputasi
49
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 444 dari 453
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
02-08-2020 10:26
Happy sunday
emoticon-Big Kiss
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang
profile-picture
kaduruk memberi reputasi
1 0
1
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
02-08-2020 22:53
Tak perlu mendorongku pergi,
Aku sudah cukup tahu diri jika kau tak ingin lagi menemani.
profile-picture
profile-picture
prariga dan sarfaraaz memberi reputasi
2 0
2
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
04-08-2020 16:58
Hei, sudah berapa musim semi yang kuingat
Kulewati malam tanpa terlelap

Ah, langit yang rendah, dinginnya hari kala kita pertama bertemu
Kita berdua bagai romeo dan juliet yang rapuh
Kamu senderkan kepalamu, lalu aku berkata "Bercanda" seraya memelukmu

Aku melipat rapi bayang-bayangmu
Melodi yang hadir saat kepergianmu
Sampai kapanpun akan kuingat

Senyum di wajahmu itu
Menuntaskan janji
Sebuah Rhapsody yang dinyanyikan oleh kelopak bunga

Ketika musim dingin tiba, mari bertemu di bawah sakura putih ini
Rasa ingin jumpa ini akan membawa keajaiban suatu saat nanti
Seandainya aku dapat meleleh dan menyatu saja


Kau mengajariku, ketakutan kehilangan diriku, untuk bahagiaku
Katanya "Suatu saat ketika waktunya telah tiba, kita 'kan berpisah"
Sebuah nina bobo untuk menyapa hangatnya salju yang leleh

Ayo berjanji, sebuah janji cinta dan percayalah kalau kita 'kan bertemu lagi di sini
Beberapa pertemuan dan puisi cinta
Selama-lamanya takkan berubah, walau musim terus bergulir
Sekian janjinya, aku mencintaimu sepenuh kedua tanganku

Kita akan bertemu lagi di sini, dibawah sakura putih ini



Tales of Promise




profile-picture
prariga memberi reputasi
1 0
1
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
05-08-2020 10:35
A cancelled wedding is still cheaper than a divorce.

Choose your partner wisely.
profile-picture
profile-picture
profile-picture
TrieCookieS dan 3 lainnya memberi reputasi
4 0
4
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
05-08-2020 11:54
Love is heavy and light, bright and dark, hot and cold, sick and healthy, asleep and awake, its everything except what it is
profile-picture
prariga memberi reputasi
1 0
1
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
06-08-2020 21:42
Malam ini kulihat bintang, biarkanlah kan kubawa sejuta harapan yang indah yang pernah kita lalui saat bersama.
profile-picture
prariga memberi reputasi
1 0
1
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
08-08-2020 13:42
Deep in the unknown rainbow-colored sea,
let's hoist the incomplete white sail

We'll leave the coordinates of this dream to the wind,
but by your side, with you here, nothing's scary

Bluer than a deep ocean-colored sapphire
If there's any jewel, it's surely your smile

Because I love your shining eyes
More than anyone's
In the midst of a million stars

In that steady, straight gaze of yours, don't lose that light
We won't follow a map
An adventure just for the two of us
We can become heroes

Like something that torments your transparent heart...
There's nothing like that kind of tricky pretext for us
Speak without hiding, anytime
I'm in love with you

Fumbling in this wide open maze
Don't let go of my hand you're grasping
Our next goal is up to you
So, where shall we go?
I'm entrusting this unending journey to you
profile-picture
prariga memberi reputasi
1 0
1
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
09-08-2020 18:40
How A Far I see You Now

Aku rindu mentari yang dulu pernah menembus jendela kamar
Rindu dari setiap kilauan terang dan redupnya
Mulai dari sang fajar yang menghangatkan
Hingga siam kian tenggelam
Apa yang salah dari rumahku?
Masih dengan warna dan sudut yang sama
Dengan klise kayu bersiku empat
Hanya saja kaca yang mulai buram
Dengan kaca, sinar itu menghilang
Tak ada sifat memantul
Bahkan menembus lurus dengan benda bening
Semuanya serasa cekung dan semu
Seberapa jauh kamu berputar?
Berapa banyak kau begeser dari orbitmu?
Jika memang kaca rumahku buram
Biarkan aku menggantinya dengan yang baru
Agar aku dapat melihat rumah yang bersih
Di semua sudut arah sisi
Melihat kembali taman nan indah
Dengan Mawar dan Sakura yang kembali mekar
Untuk ku. . . .
Sang pemilik rumahmu. . . .
profile-picture
profile-picture
profile-picture
prariga dan 2 lainnya memberi reputasi
3 0
3
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
11-08-2020 13:36
"...because the world without loss is the world without love."
profile-picture
profile-picture
prariga dan penyukabiru memberi reputasi
2 0
2
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
13-08-2020 14:30
cinta adalah kutukan, jika kau terlalu berharap, maka hanya ada api yang berada dalam benak.

so enak main apinya bukan? Hayo mainkan lagi.....
profile-picture
prariga memberi reputasi
1 0
1
Lihat 1 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 1 balasan
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
13-08-2020 14:45
Quote:Original Posted By RadeonHD4670
Antara kebakar api asmara ama api cemburu emoticon-Hammer2


Aduh jadi malu 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

Mengharapkan kepada yang namanya manusia entuh pasti jatuhnya hanya jutaaan kecewa...jadi seharusnya sih dah sadar aye nya wkwkkw
profile-picture
profile-picture
prariga dan RadeonHD4670 memberi reputasi
2 0
2
Lihat 1 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 1 balasan
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
13-08-2020 17:22
Quote:Original Posted By RadeonHD4670
Iya nih.. emang harusnya pasrah ama ikhlas kan ya


Iye tapi kadang ilmu entuh dilupakan oleh aye hingga oon .... welcoming
profile-picture
profile-picture
prariga dan penyukabiru memberi reputasi
2 0
2
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
14-08-2020 06:12
13 agustus 2020
Titik dimana terjawab sudah semua tanya, titik dimana kenyataan terungkap secara jelas, apakah tidak seberuntung itu diriku menyukai org yg menyukai orang lain, aku tau perasaan ini salah tapi dia tumbuh begitu saja perasaan ini sekian lama sekian membesar, aku telah mencoba mengikisnya sedikit demi sedikit aku telah mencoba membuangnya, namun semakin aku berusaha membuangnya semakin perasaan ini tak terkendali, bahkan di 13 agustus 2020 saat sebuah kenyataan terlihat jelas diri ini tak mampu bertahan
profile-picture
profile-picture
profile-picture
prariga dan 2 lainnya memberi reputasi
3 0
3
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
14-08-2020 08:00
Terima kasih sudah menjadi bagian dari kisah yang menyenangkan dalam ingatan. Kau akan ada di sana; selamanya.

Sampai memeluk kembali, aku akan selalu merindukan dan mencintaimu disini

❤️
profile-picture
profile-picture
profile-picture
prariga dan 2 lainnya memberi reputasi
3 0
3
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
16-08-2020 01:32
Jika aku merasa kurang, mungkin usahaku belum maksimal.
profile-picture
prariga memberi reputasi
1 0
1
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
17-08-2020 13:04
Bahagiamu adalah Tanggung Jawabku emoticon-Smilie
profile-picture
profile-picture
profile-picture
prariga dan 2 lainnya memberi reputasi
3 0
3
Lihat 1 balasan
Memuat data ...
1 - 0 dari 1 balasan
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
19-08-2020 00:49
Memories created as you came to my life
Happiness is a great thing
Like a flower, our love's blooming
It's beautiful
Our love is beautiful
Colorful and shining

Why should I care about those flowers?
In the garden of life
Under the blue sky

Come back to me, baby
Our flower is dying
Can you imagine?

Say it again, baby
Those pretty words were missed
Can I hear again?

Life without love, isn't worth at all

It's you that walked away from my life
Time and space are same thing
Like a flower, our love's blooming
It's gorgeous
Our love is eternal
Curious and charming

Why should I care about those tears?
On that horizon
Under the moonlight

Come back to me, baby
Our flower is dying
Can you hear it?

Say it again, baby
Those poetic words were here
Can you say again?

The wind is breezing through my empty soul
I'm cold without your love
I'm stranded in this lonely land
Listen to your heart
Good hopes and wishes were given and still there
Somewhere in my heart
Because you painted your love
In my heart, in my memories

Hey, baby
My hands are shaking
Hold my hand, make me warm
I don't want to die without love
I want to live as long as you are beside me
Forever, together

I will keep singing
Because the shiny days will come soon
It's the day that you come back

Until you come back..

Until you come back
profile-picture
profile-picture
profile-picture
jaguarpaw421 dan 2 lainnya memberi reputasi
3 0
3
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
19-08-2020 15:28
Hamilmu adalah tanggung jawabku.
profile-picture
profile-picture
profile-picture
jafarali dan 3 lainnya memberi reputasi
4 0
4
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
19-08-2020 16:46
bodohnya lagi, aku masih mengharapkanmu setelah kulalui 3x penolakan darimu. sial bisa apa aku tanpa dia.
profile-picture
profile-picture
profile-picture
tangguyooh dan 2 lainnya memberi reputasi
3 0
3
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
19-08-2020 16:51
aku, kamu dan segala alasan penolakanmu.
profile-picture
profile-picture
profile-picture
pluvophile dan 2 lainnya memberi reputasi
3 0
3
Halaman 444 dari 453
icon-hot-thread
Hot Threads
Stories from the Heart
fantasy-fragments-of-power
Stories from the Heart
manusia-manusia-senja
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Heart to Heart
Stories from the Heart
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia