alexa-tracking
Games
Batal
KATEGORI
link has been copied
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/54d6f5e631e2e6b05c8b4574/official-thread-euro-truck-simulator-2---part-2
Lapor Hansip
08-02-2015 12:36
[OFFICIAL THREAD] EURO TRUCK SIMULATOR 2 KASKUS
Past Hot Thread
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2

*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2



Quote:
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2

Quote:
Title :Euro Truck Simulator 2 | Developer : SCS Software | Publisher : SCS Software
Genre : Driving Simulator | Platform : PC | Mode : Single Player,Multiplayer | Release Date : 19 October 2012




Quote:Original Posted By About

Euro Truck Simulator 2 (commonly abbreviated as ETS2) is a vehicle simulation game developed and published by SCS Software for Microsoft Windows, Linux and Mac OS X and was initially released as open development on October 19, 2012. The game is a direct sequel to the 2008 game Euro Truck Simulator and it is the second video game in the Euro Truck Simulator series. The player can drive one of a choice of articulated trucks across a depiction of Europe, picking up cargo from various locations and delivering it. As the game progresses, it is possible for the player to buy more vehicles, depots, and hire drivers to work. The game has sold over 3.5 million units as of December 2015

Euro truck Simulator 2

===================================================================


Euro Truck Simulator 2 gives you the chance to become a real truck driver from the comfort of your home! Featuring licensed trucks with countless customization options and advanced driving physics, the game delivers an unparalleled driving experience which has put it in the spot of the most popular truck driving simulator on the market. In game world features numerous landmarks and precisely recreated territories to create the ultimate experience, making you feel as if you were driving the trucks in real life! But let's not be fooled - Euro Truck Simulator 2 is not only about driving - the economy in game allows you to create and grow your own transportation company exactly as you see fit - the opportunities are endless!

Features
  • The ever growing selection of trucks features 13 licensed trucks from 7 different manufacturers. All of the trucks have been closely recreated in game with supervision of our licensing partners to ensure that driving any of the trucks featured in the game feels just the same as taking them for a spin in real life.
  • Every truck can be customized in a countless number of ways - starting from selecting cabin size and chassis, through engine and transmission selection to endless amount of cosmetic elements, ranging from side skirts, mirrors and various light setups to paint jobs that add a personal touch to your vehicle. All of these options allow you to tailor the truck you drive to your exact preferences.
  • There is no set career path in Euro Truck Simulator 2 - every player is given the opportunity to create a character and grow their skills as they see fit: various strategies can open different opportunities early in the game allowing you to to make most of it and shape your progress as you see it!

    As you work you gain valuable experience. The more distance you cover, the more experience you gain. Eventually, this earns you skill points which you can assign here to highlight your trucking skills.

    Better skills unlock new job options as companies become more confident of your expertise and start to offer you better jobs with, of course, a higher reward.
  • The game does not end after you buy your dream truck - Euro Truck Simulator 2 allows you to grow a vast shipping company from the comfort of your home - you have a full choice of who to hire, what trucks they will drive and how your company will grow in future.
  • The world of Euro Truck Simulator 2 spans across 16 European countries featuring closely recreated environments, roads, cities and landmarks. The in-game world will make anyone feel as they are traversing across the continent with its ever-changing vistas, live traffic, impressive lighting and weather system that makes the entire world alive.
  • The modding community around the game creates amazing modifications of almost every nature - anything you imagine can be added as a mod for the game. The community created content varies from simple cosmetic mods that change looks of your trucks, to fully new trucks and even map extensions being created on regular basis.


Quote:Original Posted By Standard Game Spec Information

Minimum System Requirements
  • OS : Windows 7•
  • Processor: Dual Core CPU 2.4 GHz
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: GeForce GTS 450-class (Intel HD 4000)
  • Hard Drive: 3 GB available space


Recommended System Requirements
  • •OS: Windows 7/8.1/10 64-bit•
  • Processor: Quad Core CPU 3.0 GHz•
  • Memory: 6 GB RAM•
  • Graphics: GeForce GTX 760-class (2 GB)•
  • Hard Drive: 3 GB available space•


Para kaskuser yang berminat mencari informasi lanjutan
berkenaan dengan informasi lainnya
Silahkan mengunjungi
http://www.scssoft.com/

saya sebagai TS tidap dapat mereview semua satu persatu berkenaan dengan
tujuan penyajian thread yang simpel dan user friendly


Quote:
ETS2K Community
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2



Support
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
Support the software developers. If you like this game, BUY IT!

*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
Diubah oleh HendiVL
profile-picture
profile-picture
profile-picture
azid12353 dan 2 lainnya memberi reputasi
1
Beri apresiasi terhadap thread ini Gan!
Tampilkan isi Thread
Halaman 332 dari 333
14-09-2019 20:59
Keren juga ya ini map mod PJ INDO emoticon-Leh Uga
Keren addON map nya
{thread_title}


{thread_title}


{thread_title}
Diubah oleh Andriana7
0
Lapor Hansip
15-09-2019 13:44
Balasan post catinholol
Quote:Original Posted By catinholol
permisi agan2 driver, pemain baru ni ahahaemoticon-Peace

tanya dong ttg mod, ane masih bingung sama urutannya, ada beberapa yg disuruh higer priority trus yg mana dulu ni? soalnya kerasa gak ada efeknya di jalanan


Tergantung mod nya, misal pake mod nya Promod. Itu kan ada urutan dari si moddernya mana yg harus lebih tinggi prioritasnya, kita ngikutin aja
0
17-09-2019 20:23
masih rame tritnya emoticon-Big Grin
0
Lihat 2 balasan
Lapor Hansip
18-09-2019 10:39
Balasan post ddikodroid
Quote:Original Posted By ddikodroid
masih rame tritnya emoticon-Big Grin


Kalo adain event convoy buat trit ini bakal rame nih wkwk 😂
0
18-09-2019 22:56
Nubitol mau izin nyimak dan gelar tenda disini ya agan agan dan suhu suhu.. emoticon-Traveller
0
21-09-2019 18:01
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2

Black and White
profile-picture
profile-picture
Andriana7 dan red.hawk memberi reputasi
2
26-09-2019 18:55
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2

yang ditunggu-tunggu akhirnya muncul juga. ini official bukan mod.
0
30-09-2019 11:15
Dari sekian banyak truck yg sy beli dan custom kok ga pernah papasan ya emoticon-Bingung (S)
Apa emng gtu ? emoticon-Big Grin
0
Lihat 1 balasan
Lapor Hansip
30-09-2019 13:11
Balasan post Andriana7
Sepertinya emang gitu gan. Truck yg kita beli trs di kasih ke driver kita itu gk dibawa beneran ke jalan. Jadi emang kita gk bisa papasan atau ketemu gitu.
profile-picture
Andriana7 memberi reputasi
1
30-09-2019 13:12
Halo agan agan saya member baru...

Apakah pada main MP?

Adakah jadwal khusus convoy untuk member kaskus?
profile-picture
Andriana7 memberi reputasi
1
30-09-2019 13:15
Quote:Original Posted By redman1892
Sepertinya emang gitu gan. Truck yg kita beli trs di kasih ke driver kita itu gk dibawa beneran ke jalan. Jadi emang kita gk bisa papasan atau ketemu gitu.


Kl ketemu papasan tadinya mau telolet emoticon-Big Grin
Kl ada dijalan kan asyik lihatnya truck customan sendiri melintasemoticon-Om Telolet Om!
0
Lihat 1 balasan
Lapor Hansip
30-09-2019 13:19
Balasan post Andriana7
Quote:Original Posted By Andriana7


Kl ketemu papasan tadinya mau telolet emoticon-Big Grin
Kl ada dijalan kan asyik lihatnya truck customan sendiri melintasemoticon-Om Telolet Om!


Iya gan pasti seru sebenernya. Cuma ya gk bisa hehe... emoticon-Big Grin

Mungkin klo mau, main Multiplayer kadang suka ketemu orang Indonesia jg jadi bisa kirim muatan bareng bareng hehe..

Tapi klo Multiplayer gk ada NPC nya jadi ya kadang sepi. emoticon-Big Grin
profile-picture
Andriana7 memberi reputasi
1
30-09-2019 22:04
Gan, ini di ram 4gb i5 lancar ga ya? galau mau main tapi lancar ga yaemoticon-Sorry
0
Lihat 1 balasan
Lapor Hansip
30-09-2019 22:35
Balasan post kwhaleyf
Quote:Original Posted By kwhaleyf
Gan, ini di ram 4gb i5 lancar ga ya? galau mau main tapi lancar ga yaemoticon-Sorry



Boleh tau gk gan spek detailnya? Ada VGAnya gk?


Klo mau sih coba dulu gan settingan paling low kayaknya mungkin bisa itupun masih agak lag.
0
01-10-2019 08:17
Quote:Original Posted By Andriana7
Dari sekian banyak truck yg sy beli dan custom kok ga pernah papasan ya emoticon-Bingung (S)
Apa emng gtu ? emoticon-Big Grin


Mungkin rutenya berbeda gan jadi ga pernah papasan tapi mungkin juga pernah tapi agan ga nyadar...

Quote:Original Posted By kwhaleyf
Gan, ini di ram 4gb i5 lancar ga ya? galau mau main tapi lancar ga yaemoticon-Sorry


VGAnya apa gan?

Kalo dilihat dari system requirementnya, spesifikasi agan berada di minimum karena ram hanya 4gb
Quote:*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2


Caranya untuk mengetahui lancar atau tidaknya ya agan harus test dulu dg download installer ets2nya (bisa didownload di website ets2nya) dan run gamenya dg settingan graphic yg berbeda... Baru ambil kesimpulan kira" di settingan yg mana yg lancar dan ga lag.
profile-picture
Andriana7 memberi reputasi
1
01-10-2019 08:22
Quote:Original Posted By onegt4
Mungkin rutenya berbeda gan jadi ga pernah papasan tapi mungkin juga pernah tapi agan ga nyadar...



VGAnya apa gan?

Kalo dilihat dari system requirementnya, spesifikasi agan berada di minimum karena ram hanya 4gb


Caranya untuk mengetahui lancar atau tidaknya ya agan harus test dulu dg download installer ets2nya (bisa didownload di website ets2nya) dan run gamenya dg settingan graphic yg berbeda... Baru ambil kesimpulan kira" di settingan yg mana yg lancar dan ga lag.


Banyak sih sy beli truck.
Setiap sy beli truck suka pake bendera Indo nya emoticon-I Love Indonesia
Bisa jadi rutenya beda²
Kl papasan kan kek gimn gtu lihat truck customan sendiri emoticon-Big Grin
0
Lapor Hansip
01-10-2019 08:28
Balasan post hideloger
Quote:Original Posted By hideloger


Kalo adain event convoy buat trit ini bakal rame nih wkwk 😂


Bikin gan.. lumayan kan bikin rame forum lg hehe.emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin emoticon-Jempol
Diubah oleh redman1892
0
01-10-2019 12:49
Quote:Original Posted By redman1892
Halo agan agan saya member baru...

Apakah pada main MP?

Adakah jadwal khusus convoy untuk member kaskus?


Quote:Original Posted By redman1892
Bikin gan.. lumayan kan bikin rame forum lg hehe.emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin emoticon-Jempol


Iyaa sok gimana nihh, hayu jadwalin gan emoticon-Big Grin
0
Lihat 1 balasan
01-10-2019 13:29
Main tenis gans
*Official Thread* EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Part 2
0
Lihat 1 balasan
Lapor Hansip
01-10-2019 14:26
Balasan post hideloger
Quote:Original Posted By hideloger




Iyaa sok gimana nihh, hayu jadwalin gan emoticon-Big Grin


Hayuk atuh biar rame lg nih thread haha emoticon-Shakehand2
0
Halaman 332 dari 333
icon-hot-thread
Hot Threads
icon-jualbeli
Jual Beli
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia.
All rights reserved.