alexa-tracking
Sports
Batal
KATEGORI
link has been copied
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5b5499fdde2cf2b91a8b4568/persib-bandung--bobotoh-kaskus
Lapor Hansip
22-07-2018 21:51
★ Persib Bandung | Bobotoh Kaskus ★ Season 2019
★ Persib Bandung | Bobotoh Kaskus ★


Quote:HARAP DIBACA SEBELUM POSTING!
1. Dilarang One Liner Post (Posting satu baris)
2. Dilarang OOT (Out Of Topic). Forum ini disediakan khusus membahas PERSIB
3. Diarang junk, rusuh, flame, dsb. Konsekuensi: dibata sama penghuni BOKUS & autobanned
4. Jika posting berita mohon cantumkan sumber


SCHEDULE & KLASEMEN

SKUAD 2019
[img][/img]

Penjaga Gawang:

1 - Muhammad Natshir (Indonesia)
30 - Aqil Savik (Indonesia)
78 - I Made Wirawan (Indonesia)

Pemain Belakang:

3 - Ardi Idrus (Indonesia)
4 - Bojan Malisic (Serbia)
6 - Saepulloh Maulana (Indonesia)
12 - Henhen Herdiana (Indonesia)
16 - Achmad Jufriyanto (Indonesia)
17 - Zalnando (Indonesia)
19 - Indra Mustafa (Indonesia)
22 - Supardi Nasir (Indonesia)

Pemain Tengah:

7 - Beckham Putra (Indonesia)
8 - Abdul Aziz (Indonesia)
9 - Esteban Vizcarra (Indonesia)
11 - Dedi Kusnandar (Indonesia)
13 - Febri Haryadi (Indonesia)
14 - Agung Mulyadi (Indonesia)
15 - Syafril Lestaluhu (Indonesia)
18 - Gian Zola (Indonesia)
23 - Kim Jeffrey Kurniawan (Indonesia)
24 - Hariono (Indonesia)
27 - Puja Abdillah (Indonesia)
77 - Ghozali Siregr (Indonesia)
82 - Rene Mihelic (Slovenia)
93 - Erwin Ramdani (Indonesia)

Pemain Depan:

10 - Ezechiel N'Douassel (Chad)
21 - Frets Butuan (Indonesia)
37 - Muchlis Hadi (Indonesia)
71 - Artur Gevorkyan (Turkmenistan)
98 - Wildan Ramdhani (Indonesia)


STADION
★ Persib Bandung | Bobotoh Kaskus ★
Si Jalak Harupat




★ Persib Bandung | Bobotoh Kaskus ★
Diubah oleh Persib
profile-picture
profile-picture
hardcore_gorila dan isenkdoank1 memberi reputasi
3
Beri apresiasi terhadap thread ini Gan!
Tampilkan isi Thread
Halaman 179 dari 190
30-08-2019 21:11
Siap2 di sanksi barudak emoticon-Ngakak, flare saenggeus pertandingan kena sanksi, balik deui ka zaman jahiliyah emoticon-Ngakak
Diubah oleh rccola
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1
30-08-2019 21:22
Alhamdulillah 3 poin
rada prospek teu ngagawir teuing
:
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1
30-08-2019 21:37
maen msh rada antique, asa hese pisan bikin peluang didepan gawang, tp emang sih pertahanan PSS alus bieu, kemenangan patut disyukuri keur naekeun mentalitas pemaen, Omid ngenaheun maen na umpan2 na joss, Kevin & Nick lumayan lah, masih perlu adaptasi sigana, 3 asing baru katingali na mah tipikal stylish maen na

Eze teuing bingung instruksi na kumaha sih? asa loba ngelebar wae, bari jeung.......kitu lah....
Beckham visi lumayan alus, sering dpt menit maen pialuseun ieu budak, asal teu beunang star syndrome emoticon-Big Grin
Henhen sigana atribute nyerang na rada lumayan dibanding defend (meureun emoticon-Big Grin), tp crossing na kudu loba dilatih deui, bisa dicoba ganti posisi didorong ka tengah jadi sayap, tp berat bersaing jeung Febri pleus back kanan gak ada stock deui nu joss
Diubah oleh maguro
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1
30-08-2019 21:39
Alhamdulillah ayeuna bek persib teu aya carita lack of height and lack of strength pedah si Kuipers euy, mun set piece atawa corner teu hariwang teuing teu jiga jaman na si Bojan, bek asing tapi lemah bola2 atas haben we kabobolan ku heading

Omid jadi pemain yang selama ini dibutuhkan ku persib, geus kaciri bisa ngontrol line tengah menghambat Christian Batata jeung Bryan Fereira utk berkreasi, nu jelas jadi teu lieur teuing ningali Kim jeung Hariono nu gugurusukan teu jelas bari kaliwatan wae jeung nyieun foul di daerah berbahaya.

Kevin aya potensi alus, tapi jigana model pemain ieu meskipun jangkung kekuatan utama na justru mere crossing, sababaraha kali mun set piece si eta mere crossing asa berbahaya umpanna

Overall pemain2 asing persib sudah berkontribusi besar buat kemenangan hari ini, memang teu nyieun goal atau assist, tapi ceuk bung yuke pemain Pss fokus kabeh jagaan pemain jangkung persib jadi si erwin bisa leupas, lumayan ayeuna tower na emang lain si Eze hungkul tapi langsung aya 4 wkwkwk 🤣🤣
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1
30-08-2019 21:52
motm OMID

box to box pisan.
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1
30-08-2019 22:15
trio asing lumayan lah tp masih butuh adaptasi jigana.
jupe grasa grusu teu puguh coba fabianolah mun bisa dipaenkeun mah.
aziz- omid di tengah alus ngan masih butuh adaptasi jigana terutama soal rotasi saha nu nyerang jeung bertahan.
kevin oge masih karagok partneran jeung eze.
eze rea ambekan tapi da eweuh deui pemain hareup...emoticon-Nohope
viscara diganti beckham we, rea teuing mawa jadi ngadelay jeung rea karebut.

walau maina masih kitu2 keneh lumayan tilu point.

#nuhunbojan
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1
30-08-2019 23:19
bieu 0-0 keneh : teu kudu maen cantik lah nu penting mah menang
beres pertandingan 1-0 : ugly win

karunya maneh sib. remis dipoyok menang ge dipoyok
komo deui eleh emoticon-Hammer

jeda 2 minggu aduh aingmah.
paur melempem siga pemaen asing nu kamari euy

debutna maen alus.. ditunda saminggu lewih pas pertandingan kaduanna langsung teu puguh kahareupna

mudah - mudahan pemaen asing anu ayeuna aya peningkatan
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1
31-08-2019 03:13
Jalak butut pisan lapangna. Pamaen silih tisoledat. Ti match ka hiji nepi kamari loba wae nu tisoledat. Panglobana pas lawan tirakabo. Efek loba klub nu make jeung minim perawatan. Gbla aku rindu!

Respect aing buat Haji Pardi, hiji hijina nu konsisten maen alus ti match mimiti. 17 game tak tergantikan. Padahal yuswa geus u35. Kartu koneng karek hiji, kamari.
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1
31-08-2019 09:52
Quote:Original Posted By kuningbau
bieu 0-0 keneh : teu kudu maen cantik lah nu penting mah menang
beres pertandingan 1-0 : ugly win

karunya maneh sib. remis dipoyok menang ge dipoyok
komo deui eleh emoticon-Hammer

jeda 2 minggu aduh aingmah.
paur melempem siga pemaen asing nu kamari euy

debutna maen alus.. ditunda saminggu lewih pas pertandingan kaduanna langsung teu puguh kahareupna

mudah - mudahan pemaen asing anu ayeuna aya peningkatan


Wajar kang d poyok da ugly win.
Mun remis oge ai skema alus komo ngeunah d tonton mah sugema berarti lawan nu alus atau dewi fortuna can berpihak.
Mun maena butut trus skema na ancur aduk rek ngandelkeun trus dewi fortuna atau kudu lawan lewih butut?

Maen alus lain artina kudu nyekel bola bisa wae presing or counter atack cepat n tepat jiga maen persib musim baheula atau persikabo.
Percuma oge posesioning,tiki taka dll ai muter2 teu jelas oge mah jiga kamari lawan badak lampung tinggal penguasaan bola,peluang dll krg kumaha tapi ngasupkeun jiga nu bingung.
Lewih alus nya posesioning,tiki taka dll dgn permainan cantik trus meunang eta mah dijamin jos we. Idaman semua klub.
Diubah oleh KewZ
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1
31-08-2019 21:42
Koplok PSSI euy, badak lampung penonton tembus nepi tarurun teu denda, persib flare denda 100jt.
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1
01-09-2019 19:30
persib ga minat cari striker baru apa.. 4 gol dari 17 matches dengan gaji 11m kayanya ga worth buat seorang eze..apalagi tempramennya yang ga bisa diatur
profile-picture
profile-picture
hardcore_gorila dan isenkdoank1 memberi reputasi
2
Lihat 4 balasan
Lapor Hansip
01-09-2019 21:50
Balasan post pejuangbintang
Iya ini nih yang rieut...eze out asup fabiano...jadina make striker lokal kitu??
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1
Lapor Hansip
02-09-2019 12:21
Balasan post pejuangbintang
si THOMAS VERHEYDT isu2 na mah, tapi masih aya kontrak ampe 2021 di almere, kumaha persib wani nebus teu tah
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1
Lapor Hansip
02-09-2019 16:25
Balasan post pejuangbintang
hanjakal Balde kaburu k PSM
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1
Lapor Hansip
02-09-2019 16:43
Balasan post isenkdoank1
@isenkdoank1 Sarua goreng si balde jadi finisher, mending david da silva
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1
02-09-2019 16:56
Quote:Original Posted By pejuangbintang
persib ga minat cari striker baru apa.. 4 gol dari 17 matches dengan gaji 11m kayanya ga worth buat seorang eze..apalagi tempramennya yang ga bisa diatur


Aduh ceuk saha gajina Eze 11 milyar? Ceuk market value dina transfermarkt nya terus ditelen mentah-mentah? emoticon-Big Grin
Lamun kitu si Nehneh 1,85 milyar dong emoticon-Ngakak (S) https://www.transfermarkt.com/henhen...spieler/506017

Klub indo mah teu terbuka soal gaji, jadi eweuh nu apal kontrak aslina.

Soal Eze sih tingali selama sisa putaran 2, lamun kitu wae kudu diganti.. 'King' kartu koneng emoticon-linux2
Tinggal siapkeun we ti ayeuna pengganti na soalna urang yakin asa moal rubah kalakuan si Eze emoticon-Ngakak (S)

Alex Goncalves ngeunaheun tah maen na, TAPI kartu bereum geus 2x emoticon-Ngakak (S)
Persela mah meunang wae striker alus ti baheula.
Diubah oleh bosthree
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1
03-09-2019 19:39
Sing we bener eze out lah

Rujit anjir...

Jd gede kanu emosi, goal eweuhan..

Senggol dikit jatuh ngagorowok menta pelanggaran atawa penalty..

profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1
03-09-2019 20:13
di IG nya thomas verheydt temen temennya di almere city udah ngasi komen perpisahan dan goodluck di indonesia..semoga aja bener dah datang..susah ngandelin striker yang tiap main dapet kartu kuning
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1
03-09-2019 21:31
Dari divisi dua Belanda ya
Dadah Eze? Emang ngaruh banget sih ga ada tandem yang pas langsung letoy si Eze

profile-picture
profile-picture
ir.94 dan hardcore_gorila memberi reputasi
2
03-09-2019 22:14
Kumaha alus weh sib, da sarua boga resiko masing2 edek mertahkeun si eze tapi geus setengah musim kalakuan teu robah, edek mertankeun setengan musim nu aya tapi keur butuh menang jeung hayang ngajauhan ti zona degradasi, resiko pemain anyar sieun teu sesuai ekpetasi, ieu di tuntut kejelian pelatih ningali pemain emoticon-Toast
profile-picture
profile-picture
khoronx dan hardcore_gorila memberi reputasi
2
Halaman 179 dari 190
icon-hot-thread
Hot Threads
icon-jualbeli
Jual Beli
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia.
All rights reserved.