alexa-tracking
Sports
Batal
KATEGORI
link has been copied
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5b5499fdde2cf2b91a8b4568/persib-bandung--bobotoh-kaskus
Lapor Hansip
22-07-2018 21:51

★ Persib Bandung | Bobotoh Kaskus ★ Season 2019

★ Persib Bandung | Bobotoh Kaskus ★


Quote:HARAP DIBACA SEBELUM POSTING!
1. Dilarang One Liner Post (Posting satu baris)
2. Dilarang OOT (Out Of Topic). Forum ini disediakan khusus membahas PERSIB
3. Diarang junk, rusuh, flame, dsb. Konsekuensi: dibata sama penghuni BOKUS & autobanned
4. Jika posting berita mohon cantumkan sumber


SCHEDULE & KLASEMEN

SKUAD 2019
[img][/img]

Penjaga Gawang:

1 - Muhammad Natshir (Indonesia)
30 - Aqil Savik (Indonesia)
78 - I Made Wirawan (Indonesia)

Pemain Belakang:

3 - Ardi Idrus (Indonesia)
4 - Bojan Malisic (Serbia)
6 - Saepulloh Maulana (Indonesia)
12 - Henhen Herdiana (Indonesia)
16 - Achmad Jufriyanto (Indonesia)
17 - Zalnando (Indonesia)
19 - Indra Mustafa (Indonesia)
22 - Supardi Nasir (Indonesia)

Pemain Tengah:

7 - Beckham Putra (Indonesia)
8 - Abdul Aziz (Indonesia)
9 - Esteban Vizcarra (Indonesia)
11 - Dedi Kusnandar (Indonesia)
13 - Febri Haryadi (Indonesia)
14 - Agung Mulyadi (Indonesia)
15 - Syafril Lestaluhu (Indonesia)
18 - Gian Zola (Indonesia)
23 - Kim Jeffrey Kurniawan (Indonesia)
24 - Hariono (Indonesia)
27 - Puja Abdillah (Indonesia)
77 - Ghozali Siregr (Indonesia)
82 - Rene Mihelic (Slovenia)
93 - Erwin Ramdani (Indonesia)

Pemain Depan:

10 - Ezechiel N'Douassel (Chad)
21 - Frets Butuan (Indonesia)
37 - Muchlis Hadi (Indonesia)
71 - Artur Gevorkyan (Turkmenistan)
98 - Wildan Ramdhani (Indonesia)


STADION
★ Persib Bandung | Bobotoh Kaskus ★
Si Jalak Harupat




★ Persib Bandung | Bobotoh Kaskus ★
Diubah oleh Persib
profile-picture
profile-picture
hardcore_gorila dan isenkdoank1 memberi reputasi
3
Beri apresiasi terhadap thread ini Gan!
Tampilkan isi Thread
Halaman 178 dari 191
30-08-2019 19:15
baradag kieu euy mantep..
ai maen mah so so
da di liga mah teu kudu maen cantik ketang.
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1 0
1
30-08-2019 19:20
Awal masih kacau ke tengah lumayan. Ini Eze duh, duel kalah tambah emosian. Berharap eze kalau main lebih tenang lagi. Rekrutan anyar nazari awal babak invis tapi habis itu enak pas pegang bola. Sisanya so so. Come on 3 poin sebelum putaran kedua
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1 0
1
30-08-2019 19:22
Gk terlalu bgs menurut saya.
Kontribusi 3 pemain asing baru blm terasa mungkin perlu adaptasi, cmn kalau lihat mah tipe stylish yg mengandalkan teknik bukan yg punya speed.
Mudah2an we bagus positiong,teknik dll dan cocok krna kebanyakan yg cocok d indonesia mah maen fisik hehe.
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1 0
1
30-08-2019 19:32
Belakang ke tengah lancar, giliran dari tengah ke depan bingung.
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1 0
1
30-08-2019 19:54
Bek kanan paeh skill mentok crossing podol hayam
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1 0
1
30-08-2019 20:10
ezechiel ampas dah..gaji doang gede main bobrok
profile-picture
profile-picture
hardcore_gorila dan isenkdoank1 memberi reputasi
2 0
2
30-08-2019 20:10
Teu barisaeun crossing kitu? Podol lah anying.. Pemain anyar nu rada lumayan si omid.

Imbang deui wae lah, rek alesan naon deui ayeuna?

Pamaen lokal butut?
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1 0
1
30-08-2019 20:15
Quote:Original Posted By Boergerliche
Teu barisaeun crossing kitu? Podol lah anying.. Pemain anyar nu rada lumayan si omid.

Imbang deui wae lah, rek alesan naon deui ayeuna?

Pamaen lokal butut?


Hahaha bener kang si omid di babak kadua jadi gacor

Eta si kevin menit 80an teu wani shooting umpan enak ti beckham eta striker ato bek?
Keun wios ayeuna urg hampura keneh we adaptasi mereun eta oge da persib btuh kemengan rek seri wae ato eleh deui?
Mun kieu maung aing jadi meong lila2 jadi ucing garong.

Si eze kadon loba ngadat we lini depan can padu n bapuk.
Diubah oleh KewZ
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1 0
1
30-08-2019 20:20
pinter Do
tah kitu kudu rada cerdik
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1 0
1
30-08-2019 20:23
Lumayan lah... Bisa menang kandang lagi ...
0 0
0
30-08-2019 20:24
cik musim depan brian asup ganti eze
hade pisan.
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1 0
1
30-08-2019 20:24
ugly win.
pemain asing si kevin terlihat mengecewakan untuk match debutnya..si omid sama abdul aziz mantep banget..coba pakai trio Omid-Dado-Aziz dalam formasi 433 kayaknya bakal lumayan
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1 0
1
30-08-2019 20:25
lain krosingna nu alus tp nu ngagolkeuna nu alusemoticon-Shakehand2
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1 0
1
30-08-2019 20:25
Pecah akhirnya menang emoticon-Big Grin.
Menang dulu buat mental naik, permainan udah kerasa upgrade.
Rayakan dulu emoticon-Angkat Beer
Haturnuhun henhen erwin
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1 0
1
30-08-2019 20:26
penutup yg manis henhen nu crosing na acak adut sarua jeung ardi dan erwin nu gugurusukan menjadi pembeda menyelamatkan bengeut abah obet.

punten ti hasil memuaskan tapi ti score mah sabenerna pas2an jeung ti permainan mah punten we sib masih acak adut.
peer abah obet di jeda beberapa minggu ini harus bisa maksimalkan 3 pemain asing baeaan abah obet demi klasmen yg maksimal d papan atas kanggo menjaga harga diri persib mun hayang diperpanjang taun hareup.

soalna mun ngincer juara or maen d asia mah beurat kudu tim papan atas oge tisaroledat hehe keuna sial dan persib hoki trus meunang trus.
Diubah oleh KewZ
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1 0
1
30-08-2019 20:28
Omid alus maenna euy. Ezechiel goreng patut, siga nu geus teu niat maen. Zola kamana nya tara maen?
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1 0
1
30-08-2019 20:30
Quote:Original Posted By rinhsss
Omid alus maenna euy. Ezechiel goreng patut, siga nu geus teu niat maen. Zola kamana nya tara maen?


Zola jeung si billy keur jadi polisi.
Eze beuki gede hoak wae goreng tanaga siap2 ges di lampu koneng akhir musim eweuh peningkatan jeung si abah obet di talapung pasti ku manajemen.
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1 0
1
30-08-2019 20:30
Permainan mah tidak berpola.
counter attack henteu, bertahan henteu, possession henteu,tapi meunang oge.
Omid paling menonjol, dia tackling sukses nya lumayan, bs nahan juga transisi lawan, trs yg membedakan dia juga berani masuk buat menyerang, terlihat tadi dia sampe masuk kotak pinalti lawan, siap siap mas har dan kim jadi camat alias cadangan mati.
untuk kevin dan nick saya masih blm liat .
Diubah oleh Bangbunghideung
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1 0
1
30-08-2019 20:33
Lumayan, keur posisi gelandang nu rada masuk ke dalam ieu si abdul jeung si omid alus pisan, tinggal di tengah kreator AMF viscara di maksimalkeun, di jamin mamprang, tinggal imade jeung si jupe nu butuh pergantian, jeung hen2 rada aneh umpan na, eze teuink hayang na naon di bere pelanggaran angger keneh ngambek ka wasit emoticon-Ngakak tukeran jeung si simic
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1 0
1
30-08-2019 20:40
Quote:Original Posted By pejuangbintang
ugly win.
pemain asing si kevin terlihat mengecewakan untuk match debutnya..si omid sama abdul aziz mantep banget..coba pakai trio Omid-Dado-Aziz dalam formasi 433 kayaknya bakal lumayan


Setuju sih.. Nazari jeung Aziz maen alus tadi tapi pas bertahan kabingungan rada tabrakan keneh role na. Enakeun jigana lamun di DM-an ku Dado, Kevin ka sayapkeun tong maksa hayang maen 2 striker wae. Taktik Robert terlalu ribet hayangna maen jiga kumaha.. Gozo di kanan naon coba tadi emoticon-Hammer (S)

Kuipers masih adaptasi ngantisipasi gaya main klub indo nu grasak grusuk pas nyerang, kartu koneng oge. Tapi reading the game & passing na lumayan sih pede nyekel bola.

Eze seperti biasa lebih banyak goblog na daripada kontribusi emoticon-Mad (S)
Diubah oleh bosthree
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
1 0
1
Halaman 178 dari 191
icon-hot-thread
Hot Threads
icon-jualbeli
Jual Beli
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia.
All rights reserved.