Story
Batal
KATEGORI
link has been copied
8481
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5460b2aebecb1797338b456e/kumpulan-quote-dan-motivasi-u--yang-waiting-someonebroken-heartfallin-love---part-1
Hanya Quote aja yg dishare ya, diusahakan jgn OOT, balas lah dgn Quote :) Klo engga postingannya di sunat loh:D sekedar mau berbagi macem2 quote nih gan, yang menurut ane bagus2, ini kumpulan ane dari berbagai sumber, kalo ada yang mau share, yuuk di mari :D kalo suka, boleh di rate atau dikirimin cendol :D -buat yang lagi nunggu seseorang sambil dikit2 menghibur diri sendri " Somewhere there
Lapor Hansip
10-11-2014 19:42
Quote:
Hanya Quote aja yg dishare ya, diusahakan jgn OOT, balas lah dgn Quote :)
Klo engga postingannya di sunat loh:D



sekedar mau berbagi macem2 quote nih gan, yang menurut ane bagus2, ini kumpulan ane dari berbagai sumber, kalo ada yang mau share, yuuk di mari :D

kalo suka, boleh di rate atau dikirimin cendol :D

Quote:Original Posted By tamudarilangit
-buat yang lagi nunggu seseorang sambil dikit2 menghibur diri sendri

" Somewhere there's someone who dreams of your smile, and finds in your presence that life is worth while, so when you are lonely, remember this is true: Somebody, somewhere is thinking of you."


Quote:Original Posted By tamudarilangit
-buat yang suka sama orang tapi "just stuck, ga maju2"

How do I say goodbye to someone I never really had? Why do my tears fall so endlessly for someone who was never really mine? Why is it I miss someone I was never really with? And why do I love someone whose love was never really mine?


Quote:Original Posted By tamudarilangit
-buat yang lagi fallin' in love

If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you.


Quote:Original Posted By tamudarilangit
-buat yang lagi pengen "move on" alias "letting go someone who's not worth it buat ditunggu"

"I spent so many nights thinking about you,my heart spent to many hours missing you, I wasted my time being with you, and now it's time to move on."

"One day you'll love me, the way I loved you. One day you'll think of me the way I thought of you. One day you'll cry for me, the way I cried for you. One day you'll want me, but I won't want you. yam!"

“You have to forgive to forget, and forget, to feel again.”

"You either let go for two reasons.... you've learned enough to want to, or you've been hurt enough you have to."


Quote:Original Posted By tamudarilangit
-buat yang lagi broken heart

"I can't escape the thought of you. Even in my dreams you are there. It's not fair how your gone, and how you're moving on so fast, while I am still living in the past."

"just because one simple sentence.. u have already killed all d reason for me to care .. but I'm still standing here .. for one stupid reason that I still don't understand why, u can call it love.. But of course, something has changed!!"

"It's funny how the first time we were at this place, something between us was beginning.....but it breaks my heart to know that we are at this same place and that something between us is now ending."

sekian dulu dari banyak koleksi ane, kalo ada yang mau nambahin, silakan lho gan :D


UPDATE :D

Quote:Original Posted By tamudarilangit
buat yg lagi gak ngapa-ngapain:

"Never give up hopes. Just believe in your dreams.
But, what do I hope for if I don’t even know what my dream is?"

"You start out life with a clean slate. Then you begin to make your mark. You face decisions, make choices. You keep moving forward. But sooner or later there comes a time where you look back over where you have been... and wonder who you really are. "


Quote:Original Posted By tamudarilangit
Quote buat yang gak bisa berhenti mencintai seseorang:

-"You taught me how to love, but not how to stop."

-"in every girls life there is a guy she will never forget, and the summer when it all began."

-"I hope that in the end, we can all laugh and say it was worth it."

-"Still I won't say goodbye, won't ever say goodbye. And know that I'll always be yours."

-"I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone."

-"I reached for sleep and drew it round me like a blanket muffling pain and thought together in the merciful dark"


Quote:Original Posted By tamudarilangit
buat para laki2:

"Women are like apples on trees. The best ones are at the top of the tree. The men don't want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt. Instead, they just get the rotten apples from the ground that aren't as good, but easy. So the apples at the top think something is wrong with them, when in reality, they're amazing. They just have to wait for the right man to come along, the one who's brave enough to climb all the way to the top."


UPDATE :D

Quote:Original Posted By tamudarilangit
move on!

I can spend minutes, hours, days, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces back together, justifying what could've, would've happened or I can just leave the pieces on the floor and move the FU*K on!


Quote:Original Posted By tamudarilangit
yang lagi ngerasa empty:

They say follow your heart.
But when your heart is in so many pieces.
Which way are you to follow?


UPDATE :D

Quote:Original Posted By tamudarilangit
broken heart:
"I wish i were a little girl again, because skinned knees are easier
to fix than broken hearts."

"you can say that you always wish me to be happy, but don't you know it can't be realize, coz to be happy means you lovin' me and always be with me but you can't let yourself do it for me"

"Have you ever wondered which hurts more:
saying something and wishing you hadn't
or saying nothing and wishing you had?"

"it's time to move the f*ck on!
you make me tired of waiting for so long. maybe you're just too weird to be true!"

"It's hard to trust and it's hard to cry. It's hard to love and later say goodbye. But it's much harder to let go when you really want to say no. But this is life of making hearts grow"

“To love is to risk not being loved in return. To hope is to risk pain. To try is to risk failure, but risk must be taken because the greatest hazard in life is to risk nothing.”


UPDATE :D

Quote:Original Posted By tamudarilangit
"Sometimes we have just to let go of someone who matters to us not because we want to but because we have to, and its the right things to do... let us remember that we cant force anyone to love us...we cant beg someone to stay when he wants to leave and be with someone else...this is what live is all about... however the end f love is not the end of life.. it should be the beginning of understanding that love lives for a reason and leaves with a lesson"

"Everyone can make you happy in your life. Some do it by walking into your life. Some do it by walking out."

"If he was stupid enough to walk away
be smart enough to let him go."


Quote:Original Posted By tamudarilangit
"Sometimes I wish I had never met you
because then I could go to sleep at
night not knowing there was someone
like you out there."


Quote:Original Posted By tamudarilangit
"Everything you've done will become someone else memory. The person might forget the exact words you said but no way to make them forget the way you made them feel."


Quote:Original Posted By tamudarilangit
buat yang udah bosan menunggu:

"Sometimes we think we need answer's but most of the time it´s just better to walk away,and try to get on with your life."

"Love cannot be forgotten, it can only be ignored long enough until ignoring it becomes routine."

"why am I such a fool fallin' in love with that foolest person!"

"loving is not owning, we can let it go!"


Quote:Original Posted By tamudarilangit
buat para laki2 :D

"Rules of a relationship, Rule 1 : The girlfriend is always right; Rule 2: When the girlfriend is wrong see rule 1." :D


Quote:Original Posted By tamudarilangit
yang masih ingin berharap:

"jika memang dia,
dari awal mula dan selamanya akan tetap selalu dia,
tapi jika bukan,
dari awal mula dan selamanya tidak akan pernah dia,
dan pasti ada "dia" yang lain
yang jauh lebih baik dari dia yang bukan."


Quote:Original Posted By tamudarilangit
buat yang menunggu:

Don't you know that I still wait someone who don't realize that I wait him for so long.
Don't you know that I can't forget someone I really love and I don't know why.
Don't you know that I hurt really so bad because of being tired of waiting.
Don't you know...
Don't you know...
Don't you know... that someone is you?


Quote:Original Posted By tamudarilangit

"Why am I afraid to lose you when you're not even mine."


Quote:Original Posted By tamudarilangit
yang udah tau kenyataan terburuk, tapi tetep care:
"It's like my mind knows what's right
but my heart is being retarded and still cares."

"If you asked me how many times you have crossed my mind I would say once because you never really left."


Quote:Original Posted By tamudarilangit
fallin' in loph:

"You will always be the answer, when somebody asks me what I'm thinking about."


Quote:Original Posted By tamudarilangit

"As in the eye of Nature he has lived, So in the eye of Nature let him die!"


Quote:Original Posted By tamudarilangit

"And I will face the world around me knowing that I'm strong enough to let you go. And I will fall in love again because I can."


Quote:Original Posted By tamudarilangit

"Until this moment, I never understood how hard it was to lose something you never had."


Quote:Original Posted By tamudarilangit

"still with the same topic

how can you miss something you never really had?"


Quote:Original Posted By tamudarilangit

"again and again I'm dreaming about you
again and again I can't erase all about you
again and again until I'm tired and I don't know when."


Quote:Original Posted By tamudarilangit

"There's nothing worse than meaning nothing to the person who means everything to you."


udah gak muat lagi buat update di page one :( buat yang mau liat updatean TS dan partisipasi dari agan-agan/sist yang nyumbang quote, langsung liat di page2 selanjutnya aja gan, dulu ane sempet buat rekap di page 50 dan 120 tapi kok ilang yak :bingungs
ane ucapkan terima kasih buat yang udah kasih cendol atau rate,& buat yang suka ama ini thread, bila berkenan boleh mengirimkan TS cendol atau diberi rate threadnya :D
thank's :shakehand2

Love begins witha a smile,grows with a kiss,and ends with a teardrops :(
Diubah oleh zhulato
profile-picture
profile-picture
profile-picture
archaengela dan 14 lainnya memberi reputasi
11
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 404 dari 428
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
07-08-2019 10:01
Quote:Original Posted By Frozenkevin
Ketika kamu ingin melupakan dia, tapi malah mencari mencari yang seperti dia.

emoticon-rose

Lahh iyaa..
Pasti kriterianyaa gak jauh jauh kayaaa dia.
profile-picture
profile-picture
heavenlyhost dan belagudech memberi reputasi
1 1
0
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
07-08-2019 16:45
Quote:Original Posted By penyukabiru
Lahh iyaa..
Pasti kriterianyaa gak jauh jauh kayaaa dia.


Jangan nge-junk pls

------------------

Kau bahkan tak pernah tahu, bagaimana perjuanganku untuk menyenangkanmu.
profile-picture
roybgr memberi reputasi
1 0
1
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
09-08-2019 12:56
jangan tanya aku kenapa..
jangan tanya aku kemana..
aku dsini menunggu mu
profile-picture
profile-picture
ironflux04 dan penyukabiru memberi reputasi
2 0
2
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
09-08-2019 23:13
Lay down with me, tell me no lies
profile-picture
penyukabiru memberi reputasi
1 0
1
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
11-08-2019 06:49
Bukannya tidak terima kenyataan, hati ini hanya rindu.
profile-picture
profile-picture
heintz dan penyukabiru memberi reputasi
2 0
2
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
11-08-2019 10:08
Quote:Original Posted By kenditz
jangan tanya aku kenapa..
jangan tanya aku kemana..
aku dsini menunggu mu


Huh emoticon-Traveller
0 0
0
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
11-08-2019 22:40
Apa kabar?
(ph.) Besar kemungkinan gagal
Move on itu dimulai dari sini bila
Datang dari mantan.
profile-picture
profile-picture
profile-picture
tumengkc dan 3 lainnya memberi reputasi
4 0
4
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
12-08-2019 17:22
Sekali rebut perasaanya dia akan percaya sampai akhir hayat.
Begitulah wanita maka jangan khianati perasaannya, sekali khianati perasaannya seumur hidup dia tidak akan percaya.
profile-picture
penyukabiru memberi reputasi
1 0
1
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
14-08-2019 07:11
Mungkin kita hanyalah basa basi g penting dalam kehidupan seseorang yg kita anggap penting emoticon-Smilie
Diubah oleh Dhika
profile-picture
profile-picture
profile-picture
mr.chief dan 2 lainnya memberi reputasi
3 0
3
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
15-08-2019 05:14
Masa lalu biarlah jadi masa lalu.
profile-picture
penyukabiru memberi reputasi
1 0
1
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
16-08-2019 14:50
Now you're just somebody that i used to know
profile-picture
penyukabiru memberi reputasi
1 0
1
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
16-08-2019 15:24
Fall in love :

Jutaan Kupu-kupu tidak pernah bisa melihat warna-warni sayap mereka,
tetapi mata Manusia dapat dengan jelas melihat keindahannya.
Kamu mungkin tidak dapat melihat kebaikan dan kecakapan pribadimu,
tetapi mataku dengan jelas dapat melihat betapa spesialnya dirimu.
profile-picture
profile-picture
ironflux04 dan penyukabiru memberi reputasi
2 0
2
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
16-08-2019 15:52
Untuk terakhir kalinya aku kan menunjukkanmu apa yang telah kau perbuat. Diri ini, akan menjadi seorang yang berbeda yang tak seperti dulu. Aku akan mengatakan aku baik-baik saja karena tak selamanya seorang yang kau kecewakan akan terus merana. Dimanapun aku berada ingatan itu akan menjadi kenangan yang tak bisa kuhapus. Demikianlah kau, ketika seribu kebaikan kalah dengan satu kesalahan kecil.
profile-picture
profile-picture
ironflux04 dan penyukabiru memberi reputasi
2 0
2
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
18-08-2019 18:16
Mengharap cinta dari orang yang tidak mencintai mu mungkin itu akan melelahkan, kadang penuh penderitaan dalam harapan yang meski semu.

Tapi, berusaha mencintai orang yang tidak engkau cintai mungkin butuh ke ikhlasan, karena bathin mu menolak dan berharap menggapai gunung dan bukanlah bukit.
Diubah oleh Kokoirenks
profile-picture
profile-picture
profile-picture
ironflux04 dan 2 lainnya memberi reputasi
3 0
3
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
18-08-2019 18:59
Jatuh Cinta dan Sakit Hati datangnya bersamaan emoticon-Kiss (S)
profile-picture
penyukabiru memberi reputasi
1 0
1
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
18-08-2019 21:38
Quote:Original Posted By batmanluck99
Huh emoticon-Traveller


Hi..... emoticon-Ngacir
0 0
0
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
19-08-2019 08:59
ku ingin kau tahu.
diriku disini menantimu dalam kesendirian.
meski harus menunggu sampai akhir hayatku.
semoga rasaku kepadamu akan selalu abadi.
0 0
0
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
20-08-2019 17:20
Sesimpel itu ngancurin mood aing



Dasar kamu..
Diubah oleh Anyaa351
profile-picture
profile-picture
zpy dan penyukabiru memberi reputasi
2 0
2
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
20-08-2019 22:13
Agustus belum berakhir.
Begitupun rasa gw bwt lu.

Tapi..

Kebrengsekan lu mengikis pelan rasa itu.

Nikmati saja semua perempuan yang mengelilingi hidup lu. Termasuk dia yang memanggil lu dengan sebutan "mas".

Iya, "mas".

Mas Rangga,

Atau siapapun nama lu..

Diubah oleh marywiguna13
profile-picture
penyukabiru memberi reputasi
1 0
1
Kumpulan Quote dan Motivasi u/ yang "waiting someone","broken heart","fallin love" - Part 1
21-08-2019 07:56
Kalau kangen, jangan ragu.
Aku selalu ada waktu.
profile-picture
profile-picture
boxer15 dan penyukabiru memberi reputasi
2 0
2
Halaman 404 dari 428
icon-hot-thread
Hot Threads
Stories from the Heart
tigapart-2
Stories from the Heart
before-morning-comes
Stories from the Heart
keterpurukan-ku
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Heart to Heart
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia