alexa-tracking
Entertainment
Batal
KATEGORI
link has been copied
1024
1024
KASKUS
51
244
5 stars - based on 7 vote 5 stars 0 stars
https://www.kaskus.co.id/thread/5bb56d9898e31bea488b4567/joker-2019--joaquin-phoenix--robert-de-niro
Lapor Hansip
04-10-2018 08:32
JOKER (2019) | Joaquin Phoenix , Robert De Niro
JOKER (2019) | Joaquin Phoenix , Robert De Niro

Joker is an upcoming American crime film based on the DC Comics character of the same name, distributed by Warner Bros. Pictures. It is intended to be the first film in a series of DC-based films separate from the shared DC Extended Universe (DCEU). The film is directed by Todd Phillips from a screenplay he wrote with Scott Silver, and stars Joaquin Phoenix as the Joker, along with Robert De Niro, Zazie Beetz, Bill Camp, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler, Douglas Hodge, Marc Maron, Josh Pais, and Shea Whigham.

Quote:Plot
During the 1980s, a failed stand-up comedian turns to a life of crime and chaos in Gotham City.


Director
Todd Phillips

Producer
Todd Phillips
Bradley Cooper
Emma Tillinger Koskoff

Cast
Joaquin Phoenix as Arthur Fleck / Joker
Robert De Niro
Zazie Beetz as Sophie Dumond
Frances Conroy as Penny Fleck
Brett Cullen as Thomas Wayne
Glenn Fleshler
Marc Maron

Distributor
Warner Bros. Pictures

Trailer
TBA

Imdb

profile-picture
profile-picture
regalia32 dan mr.johnnyoutlaw memberi reputasi
2
Beri apresiasi terhadap thread ini Gan!
Tampilkan isi Thread
Halaman 31 dari 51
23-07-2019 21:30
Man Dressed As Joaquin Phoenix Joker Gets Into Crazy Car Chase With Police
JOKER (2019) | Joaquin Phoenix , Robert De Niro


Quote:In one of the most bizarre recent instances of life imitating art, a many got into an insane car chase with police while dressed up like Joaquin Phoenix’s Joker.

The whole thing is as odd as it sounds. Apparently, a man who was a passenger in a car dressed up like Joaquin Phoenix’s Joker ended up in a full blow car chase with the police. Details on how the chase started are still scarce but if the initial video is to be believed it probably had something to do with the man making obscene gestures at people while standing through a sunroof.

The pursuit ended in Venice Beach with the man in the Joaquin Phoenix Joker outfit collapsing on the ground with a crowd of people surrounding him. You can see the initial video of the pursuit and the end of it below:





From the look of things, someone was taking a practical joke a little to far!

Source


2 hari yang lalu masih ada aja insiden joker in real life. Gila emang joker, bisa mempengaruhi pikiran kriminal manusia sebegitu jauhnya... emoticon-Takut (S)
Diubah oleh john.foeh
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
23-07-2019 21:43
Quote:Original Posted By i.macintosh
Yang penembakan itu bukan gimmick, masa gimmick sampe ada korban meninggal emoticon-Takut (S)


Kalo ngga salah sih,
Kasus nya ada penggemar yang ngfans banget sama karakter Joker di TDK, dia kecewa karena di TdKR ngga ada karakter Joker.
Kekecewaan itu dia lampiaskan di bioskop dengan cara nembakin orang pas premier itu film emoticon-Takut (S)


Bukannya pas premiere tdk ya.

Sempet baca berita cowo ngelindungi cewe nya sampai mati pas penembakan di bioskop itu emoticon-Frown

Pelakunya masih muda n psikopat emoticon-Takut

Sekilas liat spoiler di page blakang. Pas ntn juga bakalan lupa lagi sih emoticon-Leh Uga
Diubah oleh mr.fahrenhelt
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
23-07-2019 21:48
Paling bakal ada user yg melakukan teror spoiler terang2an saat perilisan nih film.

Sudah jadi tabiat kah? Di trit manapun (trit yg rame) bakal ada user2 seperti ini.

Kalo nonton di bioskop sih gak masalah, tapi kalo nonton bajakan dan nyebar spoiler ya ketawa aja wkwkwkwkwk.
profile-picture
profile-picture
zosep95 dan koerkaskus memberi reputasi
2
23-07-2019 22:06
Quote:Original Posted By john.foeh
JOKER (2019) | Joaquin Phoenix , Robert De Niro




2 hari yang lalu masih ada aja insiden joker in real life. Gila emang joker, bisa mempengaruhi pikiran kriminal manusia sebegitu jauhnya... emoticon-Takut (S)


gw takutnya joker dilarang tayang di indonesia. emoticon-Ngakak (S)
Diubah oleh james.gordon
profile-picture
profile-picture
zosep95 dan koerkaskus memberi reputasi
2
23-07-2019 22:22
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
24-07-2019 05:38
Diubah oleh james.gordon
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
24-07-2019 07:31
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
24-07-2019 07:55
Quote:Original Posted By john.foeh


Joker TDK cuman jadi peran pendukung aja bisa dapet oscar

Disini udah jadi peran utama aja masa ngga dapet, malu lah kalo nanti ngga dapet oscar

emoticon-Jempol
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
24-07-2019 18:45
Quote:Original Posted By i.macintosh
Joker TDK cuman jadi peran pendukung aja bisa dapet oscar

Disini udah jadi peran utama aja masa ngga dapet, malu lah kalo nanti ngga dapet oscar

emoticon-Jempol


Ya kan emang kategori pemeran pendukung gan wkwk

Tapi joaquin bakalan masuk nominasi

Taun ini film kelas oscar apa aja ya

Yg ane inget ada film nya quentin
Diubah oleh kingndas
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
24-07-2019 19:26
Quote:Original Posted By kingndas


Ya kan emang kategori pemeran pendukung gan wkwk

Tapi joaquin bakalan masuk nominasi

Taun ini film kelas oscar apa aja ya

Yg ane inget ada film nya quentin


sayang filmnya bakal stand alone
soalnya udah pasti si joaquin gak mau meranin joker lagi
*udah males liat jokernya si jared letto*
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
24-07-2019 19:30
Quote:Original Posted By kingndas
Ya kan emang kategori pemeran pendukung gan wkwk

Tapi joaquin bakalan masuk nominasi

Taun ini film kelas oscar apa aja ya

Yg ane inget ada film nya quentin


Banyak.

The Goldfinch, Once Upon, Irishman, Beautiful Day in Neighboor (Tom Hanks's biopic film), Rocketman, Ad Astra (Brad Pitt's film), Motherless Brooklyn, 1917 (Sam Mendes's film), Dry Run

Belum "kuda hitam" lainnya. Kayak film Tolkien mungkin, atau film A24 lainnya (terbaru film Adam Sandler)

Untuk aktor kemungkinan ketat bersaing ama Tom & Taron
Diubah oleh stravesrouss
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
24-07-2019 19:30
Quote:Original Posted By kingndas
Ya kan emang kategori pemeran pendukung gan wkwk

Tapi joaquin bakalan masuk nominasi

Taun ini film kelas oscar apa aja ya

Yg ane inget ada film nya quentin


liat aja line up (njir kayak konser musik ajaemoticon-Big Grin) di toronto film festival, kemungkinan beberapa ada yang masuk oscar.

filmnya quentin aja kalah sama film korea emoticon-Big Grin
ane excited sama filmnya battinson, the lighthouse. kemarin tayang di cannes, sekarang mau tayang di tiff emoticon-thumbsup
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
25-07-2019 18:44


Kemaren masuk kandidat tiff, skrg masuk kandidat venice international film festival.
Diubah oleh john.foeh
profile-picture
profile-picture
koerkaskus dan kriminalindo memberi reputasi
2
25-07-2019 18:55
Quote:Original Posted By john.foeh


Kemaren masuk kandidat tiff, skrg masuk kandidat venice international film festival.


Keren gan.
Film berkelas nih. Hehe
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
25-07-2019 19:44
Quote:Original Posted By john.foeh


Kemaren masuk kandidat tiff, skrg masuk kandidat venice international film festival.



Festival terooosss emoticon-Belgia
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
28-07-2019 02:23
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
28-07-2019 03:36
Quote:Original Posted By Ingmarr
JOKER (2019) | Joaquin Phoenix , Robert De Niro
JOKER (2019) | Joaquin Phoenix , Robert De Niro


Ngeliat mukanya.


Kayanya joker di film ini dulunya org baik.


Liat aer matanya keluar waktu pengen beraksi, pertanda ada pertentangan batin di dalem kepalanya.
profile-picture
profile-picture
danHook dan koerkaskus memberi reputasi
2
28-07-2019 07:10
Quote:Original Posted By zelfrizk
Ngeliat mukanya.


Kayanya joker di film ini dulunya org baik.


Liat aer matanya keluar waktu pengen beraksi, pertanda ada pertentangan batin di dalem kepalanya.


Orang jahat itu adalah orang baik yang di sia siakan emoticon-Jempol
profile-picture
profile-picture
profile-picture
danHook dan 2 lainnya memberi reputasi
3
Lapor Hansip
30-07-2019 18:56
Balasan post john.foeh
Quote:Original Posted By john.foeh
turn in into the joker



Habis nonton rocketman, jadi ketagihan muterin lagu ini mulu.... emoticon-Big Grin

profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
02-08-2019 08:33
Industry Insider Says Joaquin Phoenix Will Nab An Oscar Nom For Joker

The past few months have been busy when it comes to superhero movies. While Avengers: Endgame and Spider-Man: Far From Home won’t be forgotten anytime soon, there’s still one flick to look forward to, though it might be more accurate to refer to it as a supervillain film. Believe it or not, but Warner Bros.’ standalone Joker will be hitting the big screen in just a couple of months, and fans can’t wait to see a movie that focuses on the Clown Prince of Crime himself, as opposed to the Caped Crusader, who usually takes center stage.

Still, while Todd Phillips’ latest effort has largely been kept under wraps, plenty of plot leaks and unconfirmed spoilers have made their way to the internet. A while back, we caught wind of a handful of juicy story beats, which suggest that Arthur Fleck/Joker (Joaquin Phoenix) will start a revolution pitting the poor against the rich, all set in a less pristine version of Gotham City during the early ’80s. It also seems a few industry insiders already had the chance to watch Joker for themselves, and the initial reactions have been largely positive.

In fact, an unnamed source (speaking to Awards Ace editor Erick Webber) has already seen the movie and says that Joaquin Phoenix “will be nominated” for an Academy Award. He also referred to the actor’s performance as “dark, disturbing & unforgettable.” This claim seems to match up with an earlier one from Jean-François Allaire of Splash Report as well, who also wrote that he’d expect Phoenix to nab an Oscar nom.

While these recent reports should be taken with a grain of salt – after all, any mention of Academy Award nods are pure speculation – we personally can’t wait to see Joker for ourselves when it lands in theaters on October 4th. Given his performances in films such as Walk the Line and Her, we certainly have high hopes for Joaquin Phoenix.

sumber https://wegotthiscovered.com/movies/...ar-nomination/

kalau Joaquin menang, karakter joker bakal dapat 2 kali piala oscar emoticon-Matabelo
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
Halaman 31 dari 51
icon-hot-thread
Hot Threads
icon-jualbeli
Jual Beli
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia.
All rights reserved.