alexa-tracking
Entertainment
Batal
KATEGORI
link has been copied
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5b1eb87c925233b5368b4568/men-in-black-international-2019
Lapor Hansip
12-06-2018 00:59
Men in Black (2019)
Men in Black International (2019)

Men in Black is an Upcoming 2019 American science fiction action comedy film directed by F. Gary Gray and starring Chris Hemsworth , Liam Neeson and Tessa Thompson . It is said to be spin-off of the Men in Black film series based on Lowell Cunningham's The Men in Black comic book series published by Marvel and Malibu Comics with younger actors, and a plot handling the invasion of aliens on a global scale.

Quote:Plot
In 1996 Brooklyn, Molly Wright witnesses her parents being neuralysed by agents of Men in Black while she helps an alien escape, avoiding neuralysation herself. Twenty-three years later, rejected from government agencies due to her "delusions" regarding alien life, Molly tracks down an alien landing and follows MiB agents to their headquarters in New York City. Caught entering the agency, Molly makes an impression on Agent O, arguing that she has proven her skills and has no life outside her search for the agency. She is awarded probationary agent status as "Agent M" and assigned to the organisation's London branch.

There, M meets High T, head of the London branch, and Agent H. M learns that H and High T fought off an invasion of the Hive – a parasitic race who invade planets by merging with the DNA of the conquered species – at the Eiffel Tower in 2016, using a wormhole included in the original migration to Earth; H has since developed a God complex, unconcerned with his duties and only keeping his job due to High T covering for him. M arranges for herself to be assigned to assist H in his meeting with Vungus the Ugly, his close friend and alien royalty. During their night out with Vungus, they are accosted by mysterious alien twins able to manifest as pure energy. They fatally injure Vungus, who gives M a strange crystal before he dies, claiming that H has changed since they last met and cannot be trusted. M points out that few people knew Vungus' location, and he was likely betrayed by one of the agents present when High T assigned H to guard him. Nervous at the possibility of a traitor within MiB, High T assigns Agents C and M to conduct an investigation while H is demoted to desk duty, with evidence suggesting that the twins had DNA traces of the Hive.

H convinces M to join him in following a lead to Marrakesh, where they recover "Pawny", the last survivor of a small group of aliens attacked by the Twins. Pawny pledges loyalty to M, and they are trapped by MiB agents coordinated by C, who recovered video footage of Vungus passing the crystal to M and believes she is the traitor. With the aid of alien contacts Nasr and Bassam, H escapes with M and Pawny on a rocket-powered bike, and they learn that Vungus’ crystal is a weapon powered by a compressed blue giant. As they repair the damaged bike, Bassam steals the weapon and takes it to Riza Stavros, an alien arms dealer and H's ex-girlfriend. Travelling to Riza's island fortress, the trio attempts to infiltrate the base, but are caught by Riza and her bodyguard Luca Brasi. Luca, the alien M rescued as a child, returns the favour by allowing them to leave with the weapon while he keeps Riza contained. The three are cornered by the Twins, who are killed by High T and a group of agents.

Although the case appears concluded, H and M review the evidence and realise that the Twins' phrases suggest they required the weapon to use ‘‘against’’ the Hive, especially when the only evidence of Hive DNA was provided by High T. They discover High T has deleted the case file and not sent the weapon to evidence. C also realises High T's deception, and allows H and M to follow High T to the Eiffel Tower. As they travel to the wormhole, M's questioning of H's memory of the Hive’s defeat reveals he was neuralysed when the Hive converted High T into one of their own. The High T/Hive hybrid activates a wormhole to draw the Hive to Earth, but H draws out High T's true personality long enough for M to use the weapon to destroy High T and the Hive infestation trying to reach Earth.

With the truth of High T's conversion exposed, Agent O joins H and M in Paris, where she grants M full agent status and appoints H probationary head of MiB's London branch.


Director
F. Gary Gray

Producer
Steven Spielberg
Walter Parkes
Laurie MacDonald

Cast
Chris Hemsworth
Liam Neeson
Tessa Thompson

Distributor
Sony Pictures

Trailer


Imdb

Diubah oleh Moccasin
profile-picture
DoDoLanDoDoL memberi reputasi
1
Beri apresiasi terhadap thread ini Gan!
Tampilkan isi Thread
Halaman 10 dari 11
22-06-2019 12:21
lebih prefer film mana, gan : the secret life of pets 2 apa MIB international? ane pengen nonton salah satu dari film ini...
profile-picture
profile-picture
Kelthuzad.lich dan koerkaskus memberi reputasi
2
22-06-2019 12:23
Quote:Original Posted By john.foeh
lebih prefer film mana, gan : the secret life of pets 2 apa MIB international? ane pengen nonton salah satu dari film ini...


Dari segi durasi ya mending MIB, cuma kalo agan pengen yg nyantai The Secret life of Pets...
profile-picture
profile-picture
john.foeh dan koerkaskus memberi reputasi
2
22-06-2019 14:03
Quote:Original Posted By panpastel
Dari segi durasi ya mending MIB, cuma kalo agan pengen yg nyantai The Secret life of Pets...


OK, thanks gan....
profile-picture
profile-picture
koerkaskus dan panpastel memberi reputasi
2
22-06-2019 14:04
Quote:Original Posted By john.foeh
OK, thanks gan....


Sama sama gan.
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
22-06-2019 14:10
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
Lapor Hansip
22-06-2019 17:03
Balasan post anti.suap
Ane stuju ni gan
Plot hole nya banyak yg dilompati
Itu molly pernah nglamar fbi lalu ga kepilih
Milih jadi cs
Lalu minta direkrut, dimasukin ke week training dengan hasil fantastis utk amatir
Agen J masih lebih baik backgroundnya krn bekas polisi
Habis itu bisa milih partner pula, anak siapa ni agen M bisa bebas bertingkah gini
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
22-06-2019 23:21
ane sih yah be aja film nya kadang lucu nya garing...cukup menarik tapi yh alur crta nya loncat dan terlalu cepat...ane juga gak bs bandingan kan dengan film lama ny sih karena emang ane gak nonton atau lupa...dan bnyk omgn sjw sih bodo amat,gak pusingin klo ane mah

7/ 10 lah
profile-picture
profile-picture
carezaime dan koerkaskus memberi reputasi
0
23-06-2019 03:30
Quote:Original Posted By 5peedz
mana lagi nih reviewnya?
bagus ngga filmnya?

Bagus gan, tapi lebih bagus lagi klo agan ga usah nonton emoticon-Leh Uga
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
23-06-2019 12:38
Ampun ni film kacau bener.
Storyline nya gak rapi.
Banyak scene lompat2.
Kalo tema SJW emang udah susah di US sono lagi hot2nya.
Film X Men Dark Phoenix jg ada kan yg pas Mystique bilang ke Charles Xavier kalo harusnya nama X-Men diganti jadi X-Women. Wkwkwk.
Ni film cuma ketolong ada jokes yang lumayan. Tapi ada jg jokes yg garing.
Actionnya standar aja.

Tetep jauh lebih bagus trilogi MIB versi Will Smith dan Tommy Lee Jones.


My score : 5/10

Ni film boleh utk diskip kecuali agan dapat promo diskon tiket ya masih boleh lah.emoticon-Big Grin
Diubah oleh bladedrewz
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
23-06-2019 18:48
Kemarin baru nonton
Masuk - duduk - nonton - selesai

Bingung gan mau nyeritain yg bagian mana, udah nebak sih siapa villainnya dan ciri khas MIB membunuh villain utama yg simple bgt masih dipertahanin.
Ya mungkin itu ciri khasnya kali yak
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
23-06-2019 19:30
Quote:Original Posted By legor
Ente kemarin nonton Hellboy ga gan??emoticon-Bingung (S)
Kalo ente nonton, berarti ini lebih parah dari Hellboy dong??emoticon-Bingung (S)


Pas hellboy tayang kelupaan nonton keburu ada film bagus lainnya emoticon-Ngakak
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
Post ini sudah di merge/move
Post ini sudah di merge/move
Post ini sudah di merge/move
Post ini sudah di merge/move
24-06-2019 00:41
X men / MIB sama2 ngk rekomen sih, tp menurutku x men lbh enak ditonton drpd ini. Seperti kata di atas, joke nya banyak yg miss, image MIB yg elegan ancur krn karakter hemsworth yg dibikin--agak--urakan.

Ngk kenal mike lewis, ngk tau mukanya, jadi muncul jg ngk tau. Tp baru ngeh klo yg joged2 itu ternyata mike lewis, lumayan jg durasinya dia muncul yak.

Tp rekomen TS4 sih drpd x men / MiB, genre nya beda tp
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
24-06-2019 11:31
GOD i hate this movie.....

bukan karena agenda sjw nya (dimana masih minimal, surprisingly)
bukan karena action nya (not bad)
bukan karena actor nya (duo Thor +Val is awesome)

tapi karena skrip dan directing nya yang..... idk, film bujet gede kok kaya gini yah... emoticon-Frown

nuff said lah, 3/10
profile-picture
profile-picture
profile-picture
koerkaskus dan 2 lainnya memberi reputasi
3
24-06-2019 14:49
semoga di film selanjutnya thor dan valkyrie bisa muncul




ups film laen ya emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
24-06-2019 14:52
Quote:Original Posted By greenhead22
semoga di film selanjutnya thor dan valkyrie bisa muncul




ups film laen ya emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak


Thor 4 aja gan 😅
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
24-06-2019 16:22
Waduh baca komen nya kurqng recomended ya bre;
Waktu MIB1 aja seleksi calon nya yg pilihan dari
AU
AD
navy
Agen j(nypd)
Waktu tes nya dulu juga yg latihan nembak,
Lah ini katanya CS
Gda yg salah sih
Sama kaya pilem xxx(diesel)
Cumn diesel kan udah biasa make senjata dari latar belakangnya
profile-picture
koerkaskus memberi reputasi
1
Halaman 10 dari 11
icon-hot-thread
Hot Threads
icon-jualbeli
Jual Beli
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia.
All rights reserved.