others
Batal
link has been copied
9961
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/59e4671d529a458d0b8b4569/everything-about-nl-in-palembang---part-2
thread ini adalah pindahan dari (ask) nightlife di seputaran palembang aturan sederhana: 17++ yo. Kl ado yg d bwh itu, risiko tanggung dwe. Scaro 17++ dianggep sdh dewasa, berani berbuat, tau risiko, berani tanggung jawab, bs buat keputusan, dan lbh penting: pny penghasilan dwe (malu la nak mesum masi minta duit sm mak) no SARA. Kt d sini sesamo pecinta wanita, so jgn pandang ras, keturunan, suku,
Lapor Hansip
16-10-2017 15:00

EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG

thread ini adalah pindahan dari (ask) nightlife di seputaran palembang

aturan sederhana:
  1. 17++ yo. Kl ado yg d bwh itu, risiko tanggung dwe. Scaro 17++ dianggep sdh dewasa, berani berbuat, tau risiko, berani tanggung jawab, bs buat keputusan, dan lbh penting: pny penghasilan dwe (malu la nak mesum masi minta duit sm mak)
  2. no SARA. Kt d sini sesamo pecinta wanita, so jgn pandang ras, keturunan, suku, apolg agama.
  3. sesuai judul, all in PALEMBANG. Jd nda termasuk sekitaran Palembang, mis. Prabumulih, Kayuagung, apolagi luar provinsi.
  4. usahain nda bikin fr combo. Kl mau bikin 2 fr, yo jadiin 2 post. Ini mempermudah dalam penyusunan katalog fr.



DISCLAIMER
profile-picture
profile-picture
profile-picture
nona212 dan 6 lainnya memberi reputasi
7
Tampilkan isi Thread
icon-close-thread
Thread sudah digembok
Halaman 235 dari 452
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
24-06-2018 21:44

Fr barusan

Permisi suhu , nubie mw cb fr , kejadian barusan , berhubung dompet lagi tipis dan lagi pengen bener , liat fr suhu @belepotan540 jd penasaran mw cobain to yg namanya a** , cb cari di lebah dan dpt , chat nego , dan langsung aja ke tkp , dan papan skor nya :
Face : 5,5 jerawatan
Body : 6,5 ( perutnya kemana mana )
Age : 24 katanya
Boobs : pas ditangan
Hj : no
Bj : 7, disedot semua
Fj : mot , ane minta wot goyang nya males " , hajar mot sampe oli keluar akhirnya , sama ane ngeluh dia katanya keluarnya lama.
Dc : 200k include tkp udh , mngkin ane nawar terlalu sadis jd dia ngeluh??
Ro : maybe yes maybe no, tp lagi kumpulin dulu ini.

Sekian fr nubie yg berantakan ini , salam sungkem untuk suhu disini , mohon maaf bila ada salah kata.
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
24-06-2018 22:01


Quote:Original Posted By ggmobilelegend
Suhu Ado lokak cwe kosan dk.. Barter b q ado yg Chinese LG btuh duit tuker wa b kito


Gan pls baca PM donk gan
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
24-06-2018 23:13

IB*

Kejadian kiro2 jam 20.30 tadi, awalnyo jam 19.00 nak ke f*l*a ruponyo msh tutup, cubo2 ke R* dak ketemu (tutup kalu), bebelok nyubo ke r*vano, pas nyampe langsung masuk... ruponyo wp msh dikit jelek2 pulo, dem cabut dari sano.
Tujuan langsung ke B*3 nanyo s*lly, wp dak masuk, dem langsung cabut pulo dari sano.
Sambil jalan timbul niat ke kaki 8, sampe parkir gerobak dulu langsung nyari atm, abis itu keliling dulu.. eh pas depan PP*T (namonyo lupo kalu dak salah M*ll*ni*m) ado wp panlok duduk di kursi depan, langsung kito masuk ecak2 nyingok foto,, gro datang langsung ngomong
gro : pilihla bang
tobo : yg di depan tu pacak dak
gro : pacak bang
tobo : yg itu bae
gro : naekla bang

Kito naek ke pucuk.. ups gelep nian (bukan remang2 lagi) emoticon-Wakaka
Dak lamo wp naek terjadi obrolan singkat
tobo : chinese yo (sori bkn SARA, faktanyo cak itu)
wp : iyo bang, chinese linggau
tobo : ngapo lampunyo gelep nian, apo memang cak ini
wp : kalu nak terang gek kito idupke bang
tobo : iyolah, aku nak sepuasan nyingok kau (sambil ketawo)
wp : ngapo, abang nak nyingok kulit aku yg putih ni ye (sambil ketawo jugo)

Singkat cerito lampu di idupke, baru tejingok jelas wp nyo
wp : D**sy
face : 6 (giginyo idak bagus)
age : 30
status : jando anak 2 (tapi body nyo bagus jok)
body : 7 - 7,5 lah.. putih bersih, ramping, kenceng galo
ms : no
hj : megang2 bae
bj : 6 (sekedarnyo bae)
fj : 8 (nefsong nian dio, jadi kito melok nefsong jugo...) dari WOT kito sambil mmc, fk, dio jugo cak itu ke kito.. langsung MOT. wp sempat ngomong "bang kito keluar bareng".. cuma si joni ruponyo dak kuat lagi, teraso nak metu kito genjotke kenceng2... "nah bang dak jadi keluar bareng" emoticon-Wakaka
DC : 300 include room (SOP), kalu pake mijit 310 include room (SOP)
Tips : 50 (idak wajib). aku kesian bae kareno di obrolan awal dio sempat ngomong sepi nian abis lebaran, saro nak beli susu anak (memang sepi nian daerah situ tadi, pantesan gro di sano berebutan nak narik tangan tobo) emoticon-Wakaka
catatan : wp biso dibawak keluar tapi keno cas 300, sampe pagi... (uji wp itu samo tobo)
kesimpulan : daripado saro2 nyari, sisip mahal dapet zonk lemak ke sini bae, kalu nak nyingok penampakan datanglah jam 21.00 kurang lah, aku sempat tejingok ado yg belagak di sebelah nyo... tunggulah FR selanjutnyo, kalu dak besok, luso ke lanjakke emoticon-Wakaka
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
24-06-2018 23:36
Quote:Original Posted By naruto93
Nah fr numpuk baru sempat nulis kejadian berapo hari sebelum puaso

Fr 1
Lokasi kaki 8
Wp : Wid*
Face : 7
Body : 6.5
Boobs : 7
Fk : 8 liar
Bj : 8 deep throat sampe ke dragon ball lamo pulo
Hj : 8 geliii
Gfe : 9
Fj : 7.5 segalo gaya laju
Dc : silver kaki 8
Ro : lah 3 kali wkwk

Fr 2 kaki 8
Wp : yel** sekarang dio pindah kaki 8 yang di dema**
Face : 6.5 item manis
Body : 6 kurus ado bekas lahiran
Boobs : 7 lumayan toge kenceng
Gfe : 7
Fk : 6 pasif
Bj : 6 pake caps
Fj : 6.5 segalo gaya cm itulah agak pasif jadi skor turun
Dc : silver
Ro : no

Fr 3
Spa di markas duren
Wp : di@n*
Face : 7.5 lah putih
Body : 7 mshbkenceng putih mulus
Boobs : 6.5 std
Fk : 6.5 pasif
Bj : 6 masih abu2 nian
Gfe : 7.5 cak cewe dewek
Fj : 7 msh agak grip nurut
Dc : 500 cak biaso
Ro : lah 2x

Fr 4
Nyari di lebah ngomong dapet lah wp jendes stay di 'hap**' kost caknyo di kost ini banyak wp nyo krn aku maen di lebah sm kita ngomong banyak include di kost ini. Saingan berat 'mam*' kost
Wp : beb*
Face : 7 sangean rainyo pas maen memang sange
Body : 7 lumayan terawat
Boobs : harusny 7 krn msh kenceng cm dak boleh di pegang cm boleh di isep apolah cubo
Fk : 7 liar
Bj : 6.5 std
Gfe : 7
Fj : 7 lah pro cak di film blue ampe nyuruh sodok dalem2
Dc : 800 2x include
Ro : maybe
Pas aku keluar ado lg tamu dio 2 ikok nunggu caknyo benafsu nian cari duit. Ku omongi dio kalu sehari be 3 tamu dikalike 800 rb lah brp dapet dikalike sebulan kalu sebentar be cpt kayo kamu wkwk

Fr 5
Caknyo tempat ini belum pernah di fr selamo aku main di kaskus ini mulai dr rumah lamo nian dulu sampe sekarang. Tempat ini hotel tapi laptem jugo satu grup sm rc dan riva** namonyo de pre**um di km7 wp lumayan banyak dengan dc std samo cak lain
Wp : lupo namo
Face : 6.5 wong pagaralam
Body : 6?5
Boobs : 7
Bj : 6.5
Gfe : 6
Fj : 6
Dc : 300
Ro : no

Sekian masih banyak fr lain tp aku ado yang lupo dan dak pulo menarik buat di ceritoke


Mantap hu, sekali ngepost bikin 5 fr.
Budak pagar alam gunungnyo samo dengan gunung dempo hu?? Wkwkwk
Diubah oleh sikanji
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
25-06-2018 00:48
Quote:Original Posted By buayo.darat
Kejadian kiro2 jam 20.30 tadi, awalnyo jam 19.00 nak ke f*l*a ruponyo msh tutup, cubo2 ke R* dak ketemu (tutup kalu), bebelok nyubo ke r*vano, pas nyampe langsung masuk... ruponyo wp msh dikit jelek2 pulo, dem cabut dari sano.
Tujuan langsung ke B*3 nanyo s*lly, wp dak masuk, dem langsung cabut pulo dari sano.
Sambil jalan timbul niat ke kaki 8, sampe parkir gerobak dulu langsung nyari atm, abis itu keliling dulu.. eh pas depan PP*T (namonyo lupo kalu dak salah M*ll*ni*m) ado wp panlok duduk di kursi depan, langsung kito masuk ecak2 nyingok foto,, gro datang langsung ngomong
gro : pilihla bang
tobo : yg di depan tu pacak dak
gro : pacak bang
tobo : yg itu bae
gro : naekla bang

Kito naek ke pucuk.. ups gelep nian (bukan remang2 lagi) emoticon-Wakaka
Dak lamo wp naek terjadi obrolan singkat
tobo : chinese yo (sori bkn SARA, faktanyo cak itu)
wp : iyo bang, chinese linggau
tobo : ngapo lampunyo gelep nian, apo memang cak ini
wp : kalu nak terang gek kito idupke bang
tobo : iyolah, aku nak sepuasan nyingok kau (sambil ketawo)
wp : ngapo, abang nak nyingok kulit aku yg putih ni ye (sambil ketawo jugo)

Singkat cerito lampu di idupke, baru tejingok jelas wp nyo
wp : D**sy
face : 6 (giginyo idak bagus)
age : 30
status : jando anak 2 (tapi body nyo bagus jok)
body : 7 - 7,5 lah.. putih bersih, ramping, kenceng galo
ms : no
hj : megang2 bae
bj : 6 (sekedarnyo bae)
fj : 8 (nefsong nian dio, jadi kito melok nefsong jugo...) dari WOT kito sambil mmc, fk, dio jugo cak itu ke kito.. langsung MOT. wp sempat ngomong "bang kito keluar bareng".. cuma si joni ruponyo dak kuat lagi, teraso nak metu kito genjotke kenceng2... "nah bang dak jadi keluar bareng" emoticon-Wakaka
DC : 300 include room (SOP), kalu pake mijit 310 include room (SOP)
Tips : 50 (idak wajib). aku kesian bae kareno di obrolan awal dio sempat ngomong sepi nian abis lebaran, saro nak beli susu anak (memang sepi nian daerah situ tadi, pantesan gro di sano berebutan nak narik tangan tobo) emoticon-Wakaka
catatan : wp biso dibawak keluar tapi keno cas 300, sampe pagi... (uji wp itu samo tobo)
kesimpulan : daripado saro2 nyari, sisip mahal dapet zonk lemak ke sini bae, kalu nak nyingok penampakan datanglah jam 21.00 kurang lah, aku sempat tejingok ado yg belagak di sebelah nyo... tunggulah FR selanjutnyo, kalu dak besok, luso ke lanjakke emoticon-Wakaka


mantap suhu frny wkwkkw semngat baconyo, ditunggu fr selanjutnyooo
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
25-06-2018 00:51

kayua*ung

tolong bantu nubi yang hina ini hu buat info spa, pijet , dll lokasi di kayua*ung hu, makasih ditunggu suhuu infony🙏
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
25-06-2018 00:52
Ai sudah gan, cak betatuan nian, bini bukan, pacar bukan apolagi dulur, ngapo nian nak dikekep ,WP tu nyari duit bukan nyari linjangan pake nak dikekep2, dak galak bebagi, yo sudah, kl di PM dak dibales, tandonyo idak ngenjuk Quote:Original Posted By Juventino30


Sesuai bae kalo dak galak bebagi, yang dikekep nocan pasti yang bagus punyo. kadang wong ngabiske bejuta2 sampe ketemu yang bagus punyo. Nah tibo2 kito datang nak nanggok wkwkw. Kenal idak, dolor bukan jarang fr pulok. Pas la dienjuk jeleke namo subes sini, mano dak wong trauma nak bebagi.

Sbenernyo kalo subes aktif medsos banyak wp bekaparan di burung biru, lebah, samo kita bicara. Kalo dak dtg lgsg bae deket ibp ado kok hehe.

Tujuan thread ini dibuat untuk sharing bukan asking. Sharing dulu baru asking


0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
25-06-2018 01:07
Quote:Original Posted By palembanggubrak
Ado yg nk join room dk suhu" disini,ane pakek dr jam 4-9 bae


Cek pm hu
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
25-06-2018 01:20
Barusan dpt pm kocak, nak emosi iyo nak ketawo iyo. Minta nocan tp gaya nyo cak bos mintak ke germo. Di kate kite ini mami lonte wkwkwk
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
25-06-2018 01:40
Pm ke no can suhuuu tq hehe
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
25-06-2018 01:43

pmke suhu nubi nk cubo

Quote:Original Posted By nightrider999
Nahhh akhirnyo keno pulo samo wp zonk kemarin siang wkwkw.

Setelah muter2 di app kuning, berhentilah nubi di salah satu wp, foto2 nyo sih cak model tapi model amatiran sih kejingok an..tanpa basa basi tanyo biso idak ternyato biso. Yosdh jadikelah di salah satu hotel di daerah suk*m**. Dari awal nubi la curiga ai cak nyo zonk kali ini kareno budaknyo tu bawel nian ngomong “jangan sampe dak jadi e awas be” la nak 10x di chat. Dalem hati nubi “ngapolah budak ini cak gilo be wkwk”. Pas datang pun ngomong baru pertama kali cak ini karena buntu be wkwkw. Telat pulo datengnyo. Langsung be lah ke spek nyo

TO: inisial T**** (dio dak galak di umlam hu disuruhnyo cari dewek di lebah)
Age: dak nanyo, masih kuliah ji dio
Face: 7,5 (jadilah, imut imut khas mahasiswi)
Body: 7 (standard lah tapiai sudalah apo la yg nak diharap wkwk)
Boobs: pas digenggem dan masih kenceng ( ini nubi galak)
FK: dak galak nubi ( sop pribadi)
BJ: dak galak dio ( gilo nian ini)
FJ: 6,5 ( cuma galak MOT, la aku bilang ganti posisi dio masih dak galak aidem kito yg begawe jadi. Dio menang di grip nyo be masih jepit nian dan horny an budaknyo , moaningny pun ai berisik wkwk) calon jendral dak nak keluar dio la 2 kali metu, akhirny ak paksa gaya gunting dio galak wkwk

DC: awal minta 15 merah, aku tawar 8 merah dio galak ( itu be nubi nyesal wkwk)

RO: dakdo la lemak samo janda anak 1 be wkwk

Share: laju lah men ado yg galak PM be, tapi aku dak recommended kareno masih butuh belajar budak itu wkwkw

Sekian FR Nubi


0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
25-06-2018 01:52
Idak dapet" hu kito nyari di app lebah sm ngomong, tolong nubi huu carike yg 18-23 hu , mokaseh banyak suhu"
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
25-06-2018 04:43
Quote:Original Posted By naruto93
Nah fr numpuk baru sempat nulis kejadian berapo hari sebelum puaso

Fr 1
Lokasi kaki 8
Wp : Wid*
Face : 7
Body : 6.5
Boobs : 7
Fk : 8 liar
Bj : 8 deep throat sampe ke dragon ball lamo pulo
Hj : 8 geliii
Gfe : 9
Fj : 7.5 segalo gaya laju
Dc : silver kaki 8
Ro : lah 3 kali wkwk

Fr 2 kaki 8
Wp : yel** sekarang dio pindah kaki 8 yang di dema**
Face : 6.5 item manis
Body : 6 kurus ado bekas lahiran
Boobs : 7 lumayan toge kenceng
Gfe : 7
Fk : 6 pasif
Bj : 6 pake caps
Fj : 6.5 segalo gaya cm itulah agak pasif jadi skor turun
Dc : silver
Ro : no

Fr 3
Spa di markas duren
Wp : di@n*
Face : 7.5 lah putih
Body : 7 mshbkenceng putih mulus
Boobs : 6.5 std
Fk : 6.5 pasif
Bj : 6 masih abu2 nian
Gfe : 7.5 cak cewe dewek
Fj : 7 msh agak grip nurut
Dc : 500 cak biaso
Ro : lah 2x

Fr 4
Nyari di lebah ngomong dapet lah wp jendes stay di 'hap**' kost caknyo di kost ini banyak wp nyo krn aku maen di lebah sm kita ngomong banyak include di kost ini. Saingan berat 'mam*' kost
Wp : beb*
Face : 7 sangean rainyo pas maen memang sange
Body : 7 lumayan terawat
Boobs : harusny 7 krn msh kenceng cm dak boleh di pegang cm boleh di isep apolah cubo
Fk : 7 liar
Bj : 6.5 std
Gfe : 7
Fj : 7 lah pro cak di film blue ampe nyuruh sodok dalem2
Dc : 800 2x include
Ro : maybe
Pas aku keluar ado lg tamu dio 2 ikok nunggu caknyo benafsu nian cari duit. Ku omongi dio kalu sehari be 3 tamu dikalike 800 rb lah brp dapet dikalike sebulan kalu sebentar be cpt kayo kamu wkwk

Fr 5
Caknyo tempat ini belum pernah di fr selamo aku main di kaskus ini mulai dr rumah lamo nian dulu sampe sekarang. Tempat ini hotel tapi laptem jugo satu grup sm rc dan riva** namonyo de pre**um di km7 wp lumayan banyak dengan dc std samo cak lain
Wp : lupo namo
Face : 6.5 wong pagaralam
Body : 6?5
Boobs : 7
Bj : 6.5
Gfe : 6
Fj : 6
Dc : 300
Ro : no

Sekian masih banyak fr lain tp aku ado yang lupo dan dak pulo menarik buat di ceritoke


Duren naek yo hu
Biasonyo 300
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
25-06-2018 06:56
Quote:Original Posted By otak2otak
Duren naek yo hu
Biasonyo 300


500 samo room caknyo hu..
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
25-06-2018 06:58
Quote:Original Posted By naruto93
Nah fr numpuk baru sempat nulis kejadian berapo hari sebelum puaso

Fr 1
Lokasi kaki 8
Wp : Wid*
Face : 7
Body : 6.5
Boobs : 7
Fk : 8 liar
Bj : 8 deep throat sampe ke dragon ball lamo pulo
Hj : 8 geliii
Gfe : 9
Fj : 7.5 segalo gaya laju
Dc : silver kaki 8
Ro : lah 3 kali wkwk

Fr 2 kaki 8
Wp : yel** sekarang dio pindah kaki 8 yang di dema**
Face : 6.5 item manis
Body : 6 kurus ado bekas lahiran
Boobs : 7 lumayan toge kenceng
Gfe : 7
Fk : 6 pasif
Bj : 6 pake caps
Fj : 6.5 segalo gaya cm itulah agak pasif jadi skor turun
Dc : silver
Ro : no

Fr 3
Spa di markas duren
Wp : di@n*
Face : 7.5 lah putih
Body : 7 mshbkenceng putih mulus
Boobs : 6.5 std
Fk : 6.5 pasif
Bj : 6 masih abu2 nian
Gfe : 7.5 cak cewe dewek
Fj : 7 msh agak grip nurut
Dc : 500 cak biaso
Ro : lah 2x

Fr 4
Nyari di lebah ngomong dapet lah wp jendes stay di 'hap**' kost caknyo di kost ini banyak wp nyo krn aku maen di lebah sm kita ngomong banyak include di kost ini. Saingan berat 'mam*' kost
Wp : beb*
Face : 7 sangean rainyo pas maen memang sange
Body : 7 lumayan terawat
Boobs : harusny 7 krn msh kenceng cm dak boleh di pegang cm boleh di isep apolah cubo
Fk : 7 liar
Bj : 6.5 std
Gfe : 7
Fj : 7 lah pro cak di film blue ampe nyuruh sodok dalem2
Dc : 800 2x include
Ro : maybe
Pas aku keluar ado lg tamu dio 2 ikok nunggu caknyo benafsu nian cari duit. Ku omongi dio kalu sehari be 3 tamu dikalike 800 rb lah brp dapet dikalike sebulan kalu sebentar be cpt kayo kamu wkwk

Fr 5
Caknyo tempat ini belum pernah di fr selamo aku main di kaskus ini mulai dr rumah lamo nian dulu sampe sekarang. Tempat ini hotel tapi laptem jugo satu grup sm rc dan riva** namonyo de pre**um di km7 wp lumayan banyak dengan dc std samo cak lain
Wp : lupo namo
Face : 6.5 wong pagaralam
Body : 6?5
Boobs : 7
Bj : 6.5
Gfe : 6
Fj : 6
Dc : 300
Ro : no

Sekian masih banyak fr lain tp aku ado yang lupo dan dak pulo menarik buat di ceritoke


yg di bukit d* pr*mi*m berarti biso jugo ye hu?
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
25-06-2018 09:36
Quote:Original Posted By naruto93
Nah fr numpuk baru sempat nulis kejadian berapo hari sebelum puaso

Fr 1
Lokasi kaki 8
Wp : Wid*
Face : 7
Body : 6.5
Boobs : 7
Fk : 8 liar
Bj : 8 deep throat sampe ke dragon ball lamo pulo
Hj : 8 geliii
Gfe : 9
Fj : 7.5 segalo gaya laju
Dc : silver kaki 8
Ro : lah 3 kali wkwk

Fr 2 kaki 8
Wp : yel** sekarang dio pindah kaki 8 yang di dema**
Face : 6.5 item manis
Body : 6 kurus ado bekas lahiran
Boobs : 7 lumayan toge kenceng
Gfe : 7
Fk : 6 pasif
Bj : 6 pake caps
Fj : 6.5 segalo gaya cm itulah agak pasif jadi skor turun
Dc : silver
Ro : no

Fr 3
Spa di markas duren
Wp : di@n*
Face : 7.5 lah putih
Body : 7 mshbkenceng putih mulus
Boobs : 6.5 std
Fk : 6.5 pasif
Bj : 6 masih abu2 nian
Gfe : 7.5 cak cewe dewek
Fj : 7 msh agak grip nurut
Dc : 500 cak biaso
Ro : lah 2x

Fr 4
Nyari di lebah ngomong dapet lah wp jendes stay di 'hap**' kost caknyo di kost ini banyak wp nyo krn aku maen di lebah sm kita ngomong banyak include di kost ini. Saingan berat 'mam*' kost
Wp : beb*
Face : 7 sangean rainyo pas maen memang sange
Body : 7 lumayan terawat
Boobs : harusny 7 krn msh kenceng cm dak boleh di pegang cm boleh di isep apolah cubo
Fk : 7 liar
Bj : 6.5 std
Gfe : 7
Fj : 7 lah pro cak di film blue ampe nyuruh sodok dalem2
Dc : 800 2x include
Ro : maybe
Pas aku keluar ado lg tamu dio 2 ikok nunggu caknyo benafsu nian cari duit. Ku omongi dio kalu sehari be 3 tamu dikalike 800 rb lah brp dapet dikalike sebulan kalu sebentar be cpt kayo kamu wkwk

Fr 5
Caknyo tempat ini belum pernah di fr selamo aku main di kaskus ini mulai dr rumah lamo nian dulu sampe sekarang. Tempat ini hotel tapi laptem jugo satu grup sm rc dan riva** namonyo de pre**um di km7 wp lumayan banyak dengan dc std samo cak lain
Wp : lupo namo
Face : 6.5 wong pagaralam
Body : 6?5
Boobs : 7
Bj : 6.5
Gfe : 6
Fj : 6
Dc : 300
Ro : no

Sekian masih banyak fr lain tp aku ado yang lupo dan dak pulo menarik buat di ceritoke


mantap hu...
bisa jd referensi ni.
emoticon-2 Jempol
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
25-06-2018 10:19
Quote:Original Posted By poseidon90
Barusan dpt pm kocak, nak emosi iyo nak ketawo iyo. Minta nocan tp gaya nyo cak bos mintak ke germo. Di kate kite ini mami lonte wkwkwk


wkwkwkww
begitulah dunia malam.
gelapnya tiada akhir y subes
wkwkwkwkww
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
25-06-2018 10:43
Quote:Original Posted By gilangowner
Fr huu.... Kurang beruntung

Kejadian lah bulan lalu sebelum puaso,
Kedatengan rekan kerja dari jkt, ajak jalan2, lah jauh hari kawan minta carike ayam kampus, tpi newbe dak pande nyari, maklum wong baru Di palembang, skip2 buka apl lebah dak dapet, akhir ny krn lah jam 7 mlm, kito cari hotel pake apl go gerobak, nak driver nyo nanyo2, skip2 driver nawari wp wkwkwk, pas nian uji newbe, skip2 Di kasih pilihan pake foto Di HP ny, face rato2 cak model budget 2jt driver go gerobak gek yg nganter k hotel, newbe galak gak masalah, secaro nak Di bayari smo kawan kan wkwkwk, tpi kawan newbe dak galak, mahal uji dio, klo 2jt Di jkt lah pacak dapet wp uzbek***** uji kawan, urung laju, akhir ny smo drive Di bawak k rivano, sampe sano ada 2 wp kosong sikok semok pesek, sikok kecik putih, tpi kami ber3, urung lg, lanjut ke RC sampe sano ado 5wp, jingok2 rai skor 6 rato2, kawan newbe dak galak lg, demm.... Laju balek kanan,
. Besok nyo newbe bawa ke mes*r cari fasilitas yg lemak wkwkwk biso berendam

Wp : kar*n (lah langganan)
Face : 8
Body : 8
Bobbs : 7
HJ : 8 nurut
Bj : no
Fk : no
Dc : 345+tips mmc

Kawan smo wp dak tw namo lupo uji dio, tpi kata nyo lemak HJ nyo,

Sekian dari newbe, maaf kelah, cari2 gak dapet yg cakep hu, mohon arahan ny, dak lemak jugo klo ada kawan yg minta cak ini newbe dak punya wp bagus, Sekian hu


wkwkwkwkw DC+tips lah pcak nyucuk siko tinngal cari room tp ado jugo lah samo room
tau dewek Dc mesir cak mano wkwkkwkwkwwwemoticon-Ultah
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
25-06-2018 10:48
Quote:Original Posted By buayo.darat
Kejadian kiro2 jam 20.30 tadi, awalnyo jam 19.00 nak ke f*l*a ruponyo msh tutup, cubo2 ke R* dak ketemu (tutup kalu), bebelok nyubo ke r*vano, pas nyampe langsung masuk... ruponyo wp msh dikit jelek2 pulo, dem cabut dari sano.
Tujuan langsung ke B*3 nanyo s*lly, wp dak masuk, dem langsung cabut pulo dari sano.
Sambil jalan timbul niat ke kaki 8, sampe parkir gerobak dulu langsung nyari atm, abis itu keliling dulu.. eh pas depan PP*T (namonyo lupo kalu dak salah M*ll*ni*m) ado wp panlok duduk di kursi depan, langsung kito masuk ecak2 nyingok foto,, gro datang langsung ngomong
gro : pilihla bang
tobo : yg di depan tu pacak dak
gro : pacak bang
tobo : yg itu bae
gro : naekla bang

Kito naek ke pucuk.. ups gelep nian (bukan remang2 lagi) emoticon-Wakaka
Dak lamo wp naek terjadi obrolan singkat
tobo : chinese yo (sori bkn SARA, faktanyo cak itu)
wp : iyo bang, chinese linggau
tobo : ngapo lampunyo gelep nian, apo memang cak ini
wp : kalu nak terang gek kito idupke bang
tobo : iyolah, aku nak sepuasan nyingok kau (sambil ketawo)
wp : ngapo, abang nak nyingok kulit aku yg putih ni ye (sambil ketawo jugo)

Singkat cerito lampu di idupke, baru tejingok jelas wp nyo
wp : D**sy
face : 6 (giginyo idak bagus)
age : 30
status : jando anak 2 (tapi body nyo bagus jok)
body : 7 - 7,5 lah.. putih bersih, ramping, kenceng galo
ms : no
hj : megang2 bae
bj : 6 (sekedarnyo bae)
fj : 8 (nefsong nian dio, jadi kito melok nefsong jugo...) dari WOT kito sambil mmc, fk, dio jugo cak itu ke kito.. langsung MOT. wp sempat ngomong "bang kito keluar bareng".. cuma si joni ruponyo dak kuat lagi, teraso nak metu kito genjotke kenceng2... "nah bang dak jadi keluar bareng" emoticon-Wakaka
DC : 300 include room (SOP), kalu pake mijit 310 include room (SOP)
Tips : 50 (idak wajib). aku kesian bae kareno di obrolan awal dio sempat ngomong sepi nian abis lebaran, saro nak beli susu anak (memang sepi nian daerah situ tadi, pantesan gro di sano berebutan nak narik tangan tobo) emoticon-Wakaka
catatan : wp biso dibawak keluar tapi keno cas 300, sampe pagi... (uji wp itu samo tobo)
kesimpulan : daripado saro2 nyari, sisip mahal dapet zonk lemak ke sini bae, kalu nak nyingok penampakan datanglah jam 21.00 kurang lah, aku sempat tejingok ado yg belagak di sebelah nyo... tunggulah FR selanjutnyo, kalu dak besok, luso ke lanjakke emoticon-Wakaka



dari dlu emng ado yg bgus disano 2010 ap 2008/09 perna dapet yg 7.5 face
emoticon-Big Grin
tp sekarang men mlm2 lewat banyak yg mudo2 disano
tp kurang nyaman baeeeee
pesaingan disano keras nian
biso2 tangan kito putus di tarek wp atau yg jago sano supaya mampir tmpt dio wkwkwww
tp biasonyo wp itu muter2 di pput sano pndh2 tmpt
klo nak mintak yg bagus ngmong bae samo penjagonyo mintak wp yang cak.............
agek di crikenyo maen tmpt dio tulah ksih bae tips yg crikenyo 20/50rb
emoticon-Ultah emoticon-Ultah emoticon-Ultah
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 2
25-06-2018 11:38
Quote:Original Posted By naruto93
Nah fr numpuk baru sempat nulis kejadian berapo hari sebelum puaso

Fr 1
Lokasi kaki 8
Wp : Wid*
Face : 7
Body : 6.5
Boobs : 7
Fk : 8 liar
Bj : 8 deep throat sampe ke dragon ball lamo pulo
Hj : 8 geliii
Gfe : 9
Fj : 7.5 segalo gaya laju
Dc : silver kaki 8
Ro : lah 3 kali wkwk

Fr 2 kaki 8
Wp : yel** sekarang dio pindah kaki 8 yang di dema**
Face : 6.5 item manis
Body : 6 kurus ado bekas lahiran
Boobs : 7 lumayan toge kenceng
Gfe : 7
Fk : 6 pasif
Bj : 6 pake caps
Fj : 6.5 segalo gaya cm itulah agak pasif jadi skor turun
Dc : silver
Ro : no

Fr 3
Spa di markas duren
Wp : di@n*
Face : 7.5 lah putih
Body : 7 mshbkenceng putih mulus
Boobs : 6.5 std
Fk : 6.5 pasif
Bj : 6 masih abu2 nian
Gfe : 7.5 cak cewe dewek
Fj : 7 msh agak grip nurut
Dc : 500 cak biaso
Ro : lah 2x

Fr 4
Nyari di lebah ngomong dapet lah wp jendes stay di 'hap**' kost caknyo di kost ini banyak wp nyo krn aku maen di lebah sm kita ngomong banyak include di kost ini. Saingan berat 'mam*' kost
Wp : beb*
Face : 7 sangean rainyo pas maen memang sange
Body : 7 lumayan terawat
Boobs : harusny 7 krn msh kenceng cm dak boleh di pegang cm boleh di isep apolah cubo
Fk : 7 liar
Bj : 6.5 std
Gfe : 7
Fj : 7 lah pro cak di film blue ampe nyuruh sodok dalem2
Dc : 800 2x include
Ro : maybe
Pas aku keluar ado lg tamu dio 2 ikok nunggu caknyo benafsu nian cari duit. Ku omongi dio kalu sehari be 3 tamu dikalike 800 rb lah brp dapet dikalike sebulan kalu sebentar be cpt kayo kamu wkwk

Fr 5
Caknyo tempat ini belum pernah di fr selamo aku main di kaskus ini mulai dr rumah lamo nian dulu sampe sekarang. Tempat ini hotel tapi laptem jugo satu grup sm rc dan riva** namonyo de pre**um di km7 wp lumayan banyak dengan dc std samo cak lain
Wp : lupo namo
Face : 6.5 wong pagaralam
Body : 6?5
Boobs : 7
Bj : 6.5
Gfe : 6
Fj : 6
Dc : 300
Ro : no

Sekian masih banyak fr lain tp aku ado yang lupo dan dak pulo menarik buat di ceritoke

cendol buat suhu yg frny lgsg bertubi2.. haha.. cek PM y hu..

Diubah oleh artadmire
0 0
0
Halaman 235 dari 452
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia