Games
Batal
KATEGORI
link has been copied
246
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5a0d1b03dad770ec0a8b456a/reborn-the-elder-scrolls-online--eso--tamriel-unlimited-amp-morrowind-buy-2-play
Title : The Elder Scroll Online | ESO/TESO Genre : Action MMORPG Development : Zenimax Online Studios Publisher : Bethesda Softworks Web Site : https://www.elderscrollsonline.com/en-gb/home | http://store.steampowered.com/app/306130/The_Elder_Scrolls_Online_Tamriel_Unlimited/ Twitter : https://twitter.com/TESOnline Server : Global Server Status Server : B2P Region : North America / NA & Europe / E
Lapor Hansip
16-11-2017 11:58

[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)


[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)

Quote:Title: The Elder Scroll Online | ESO/TESO
Genre : Action MMORPG [Open World]
Development : Zenimax Online Studios
Publisher : Bethesda Softworks
Web Site : https://www.elderscrollsonline.com/en-gb/home | http://store.steampowered.com/app/30...iel_Unlimited/
Twitter : https://twitter.com/TESOnline
Server : Global Server
Status Server : B2P
Region : North America / NA & Europe / EU
Platform : PC - PS - Xbox


The Elder Scrolls® Online: Tamriel Unlimited™, the latest chapter of the award-winning series, brings the legendary experience online for the first time. Explore the vast world with friends or embark upon the adventure alone - the choices you will make will shape your destiny. No game subscription required.

Quote:Feature

  • NO SUBSCRIPTION REQUIRED
    Purchase the game and enjoy your adventures without a monthly fee.

  • THE FIGHT FOR TAMRIEL BEGINS!
    Three alliances vie for control of the Empire. As these powers battle for supremacy, darker forces move to destroy the world.

  • PLAY THE WAY YOU LIKE
    Battle, craft, fish, steal, siege, or explore. The choice is yours to make in a persistent Elder Scrolls world.

  • A MULTIPLAYER RPG
    Adventure alone, quest with friends, or join an army of thousands in epic PVP battles.

  • TELL YOUR OWN STORY
    Discover the secrets of Tamriel as you quest to regain your lost soul and save the world from Oblivion.




Quote:Alliance/Faksi & Ras

[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)

Dagerfall Convenant

Breton
Racial Bonus:
  • Light Armor Affinity (1 rank) – Increases experience gain with the Light Armor skill line by 15%.
  • Gift of Magnus (3 ranks) – Increases maximum Magicka by (4/7/10)%.
  • Spell Resistance (3 ranks) – Increases Spell Resistance by (32/64/96).
  • Magicka Mastery (3 ranks) – Reduces the Magicka cost of spells by (1/2/3)%.

Orsimer (Orc)
Racial Bonus:
  • Heavy Armor Expertise (1 rank) – Increases experience gain with the Heavy Armor skill line by 15%.
  • Brawny (3 ranks) – Increases maximum Health and maximum Stamina by (2/4/6)%.
  • Robust (3 ranks) – Increases Health regeneration while in combat by (5/10/15)%.
  • Swift (3 ranks) – Reduces sprint cost by (4/8/12)% and increases sprint speed by (3/6/9)%.

Redguard
Racial Bonus:
  • Shield Affinity (1 rank) – Increases experience gain with the One-Handed and Shield skill line by 15%.
  • Vigor (3 ranks) – Increases Stamina Recovery while in combat by (3/6/9)%.
  • Conditioning (3 ranks) – Increases maximum Stamina by (4/7/10)%.
  • Adrenaline Rush (3 ranks) – Restores (1/2/3) Stamina to the player when damaging an enemy with a Melee attack. This can occur no more than once every 3 seconds.


[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)

Aldmeri Dominion


Altmer (High Elf)
Racial Bonus:
  • Destruction Talent (1 rank) – Increases experience gain with the Destruction Staff skill line by 15%.
  • Spellcharge (3 ranks) – Increases Magicka Recovery while in combat by (3/6/9)%.
  • Gift of Magnus (3 ranks) – Increases maximum Magicka by (4/7/10)%.
  • Elemental Talent (3 ranks) – Increases damage with Cold, Fire, or Shock effects by
    (2/4/6)%.

Bosmer (Wood Elf)
Racial Bonus:
  • Archery Expertise (1 rank) – Increases experience gain with the Bow skill line by 15%.
  • Vigor (3 ranks) – Increases Stamina Recovery while in combat by (3/6/9)%.
  • Resist Affliction (3 ranks) – Increases Poison and Disease resistance by (7/14/21). Increases maximum Stamina by (1/2/3)%.
  • Stealthy (3 ranks) – Improve Stealth radius by (1/2/3) meters. Increases damage done while stealthed by (3/6/9)%.

Khajit
Racial Bonus:
  • Medium Armor Expertise (1 rank) – Increases experience gain with the Medium Armor skill line by 15%.
  • Robust (3 ranks) – Increases Health regeneration while in combat by (5/10/15)%.
  • Stealthy (3 ranks) – Improve Stealth radius by (1/2/3) meters. Increases damage done while stealthed by (3/6/9)%.
  • Carnage (3 ranks) – Increases Critical rating for melee attacks by (2/4/6)%


[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)

Ebonhearth Pack

Argonian
Racial Bonus:
  • Restoration Expertise (1 rank) – Increases experience gain with the Restoration Staff skill line by 15%.
  • Amphibious (3 ranks) – Increases swimming speed by 50% and the effectiveness of potions by (5/10/15)%.
  • Argonian Resistance (3 ranks) – Increases maximum Health by (1/2/3)% and Poison and Disease resistance by (7/14/21).
  • Quick to Mend (3 ranks) – Increases healing received by (2/4/6)%.

Dunmer (Dark Elf)
Racial Bonus:
  • Ambidexterity (1 rank) – Increases experience gain with the Dual Wield skill line by 15%.
  • Dynamic (3 ranks) – Increases maximum Magicka and Stamina by (2/4/6)%.
  • Resist Flame (3 ranks) – Increases Fire resistance by (10/20/30). Increases maximum Magicka by (1/2/3)%.
  • Flame Talent (3 ranks) – Increases Spell Power with fire effects by (1/2/3).

Nord
Racial Bonus:
  • Two-Handed Weapon Expertise (1 rank) – Increases experience gain with the Two-Handed Weapon skill line by 15%.
  • Robust (3 ranks) – Increases Health regeneration while in combat by (5/10/15)%.
  • Resist Frost (3 ranks) – Increases Cold resistance by (10/20/30). Increases maximum Health by (1/2/3)%.
  • Rugged (3 ranks) – Increases Armor rating by (2/4/6).

[/SPOILER]

Classes
Classes


Best Race for Best Class
TS Disclaimer

All Class
  • Tanker : Imperial > Dunmer (darkelf) > Redguard
  • DPS Magicka : Dunmer > Breton > Altmer (highelf)
  • DPS Stamina : Dunmer > Imperial > Bosmer (woodelf) > Redguard > Khajit
  • Healer : Breton > Altmer > Argonian

*Orc, Nord, Argonian, dan Khajit sampai patch terakhir (2.09) masih underpower buat endgame result, mudah2an patch kedepan ada buff buat mereka
  • Best DPS Magicka : Sorcerer (Altmer > Breton)
  • Best DPS Stamina : Night Blade (Imperial > Dunmer)
  • Best DPS Fire Damage : Dragon Knight (Dunmer)
  • Best Tanker : Dragon Knight (Imperial / Dunmer)
  • Best Healer : Templar (Breton)






Quote:The Elder Scrolls Online, also known as The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, and commonly abbreviated as ESO, is a massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) that was announced in May 2012 and was released for PC and Mac on April 4th, 2014.[1] It is the eighth game in The Elder Scrolls series. On June 9th, 2015, the game was released on PlayStation 4 and Xbox One.
Developed by the team at ZeniMax Online Studios, The Elder Scrolls Online merges the unmatched exploration of rich worlds that the franchise is known for with the scale and social aspects of a massively multiplayer online role-playing game.

The Elder Scrolls Online features a Buy-to-Play model similar to previous Elder Scrolls titles, where one purchases the game for a flat fee and can play it for free afterwards, but there is also an optional membership program, ESO Plus, which grants bonuses such as increased XP gain and free access to all DLC Packs. The game has an in-game cash shop, the Crown Store, where things such as vanity items and cosmetic mounts are sold for a premium currency called Crowns, but nothing that gives players a significant advantage over another will be sold.

Buying the Imperial Edition gives players the option to play as an Imperial, craft Imperial gear, convert existing gear into the Imperial style, gives an Imperial horse with standard stats, a mudcrab vanity pet and the Pledge of Mara, which allows players to marry.


[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
Diubah oleh famouss
profile-picture
profile-picture
profile-picture
betadine dan 3 lainnya memberi reputasi
0
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 6 dari 11
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
31-05-2018 02:24
gan bantuin naekin alliance war skill dong,ADD ane ke Guild @risyadkun ,Thanks
profile-picture
Sinkhole memberi reputasi
1 0
1
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
01-06-2018 07:36
Quote:Original Posted By Rororr
gan bantuin naekin alliance war skill dong,ADD ane ke Guild @risyadkun ,Thanks


Alliance ya main aja battleground emoticon-Big Grin

Sekali main 10 menit dapat 10k.
0 0
0
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
07-06-2018 16:07
champion point ada batesnya g sih ini ya?
klo gear paling tinggi CP 160?
0 0
0
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
11-06-2018 18:44
gan nanya dong, untuk server kalau ndak salah hanya ada EU megaserver dan NA megaserver, teman2 yang sudah main lama / baru gimana dengan latency nya? ga PvP sih, hanya jajal konten PvE nya saja masih bisa dinikmati kah? emoticon-Wink

mumpung lagi diskonan di steam jadi penasaran hehehe...emoticon-Wink
0 0
0
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
13-06-2018 11:22

instalnya di steam

ni gamw kalo dari steam masih suka double download gak ya gan las install?? saya kemsren apdet 30gb corruprt,.instal lewat lsuncher aslinya gagal 2 kali, pusing pala cuma bhat maen ginian, buang2 kuota

mau cari aman lagi dari steam installnya, cuma takit juga malomudah donlod 70gb trus donlod lg 70gb lg zzzz
0 0
0
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
13-06-2018 15:12
Hanoman sudah maen eso dari awal early acces, nick Raja Bomoh VIP Sedunia DK ebonheart.

Di game ini gak perlu khawatir soal latency. Buat PVE maupun PVP semuanya sangat playable, bahkan Hanoman punya banyak achievement di cyrodiil (map PVP), Ping 250 an ga ada masalah selama gak ada RTO.

Ini game bagus dengan combat yg sangat bagus, pvp pve yg juga tidak bikin bosan dan kustomisasi build yg sangat beragam.

Minusnya paling cuman 1, buat pecinta pvp, dulu cyrodiil ramenya cmn jam2 peak hours nya bule2, yg berarti tengah malem sampe pagi di indonesia, gak tau kalo sekarang.

Ini game sangat recommended, sayang komunitas indonesianya sepi.
0 0
0
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
13-06-2018 16:10
baru selesai install Dan download di PC, 10 jam sendiri downloading

main di NA server Nick : kelainan

mau Tanya, cara switch ke third person view gimana ya kalau di PC, dari awal main viewnya first person Kaya CSGO
0 0
0
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
14-06-2018 00:31
Quote:Original Posted By sayamayayaya
baru selesai install Dan download di PC, 10 jam sendiri downloading

main di NA server Nick : kelainan

mau Tanya, cara switch ke third person view gimana ya kalau di PC, dari awal main viewnya first person Kaya CSGO


bang steam bukan?? klo donlodnya dri steam
double gak donlodnya, sekali di steam sekali dinclientnya?
0 0
0
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
14-06-2018 05:43
Permisi agan agan gamer sekalian

Ane ada rencana beli ini game, tapi numpang tanya beberapa hal nih, mohon bantuannya ya emoticon-Malu (S)
1. Ini mmo berarti always online kan? Kalo kita lagi ngejalanin quest apa di dunianya kita bisa ketemu player lain?
2. Game standarnya cukup kah? Atau mending sekalian dengan salah satu expansion packnya?
3. Expansion pack yang memuat lebih banyak kota dan peradaban yg mana ya? Jujur ane bingung karena di steam edisinya macem macem emoticon-Bingung (S)
4. Combatnya apakah berbeda dengan skyrim yg menurut sih ane enak-enak-kagak emoticon-Ngakak (S)

Terima kasih emoticon-Shakehand2
emoticon-Maaf Agan
0 0
0
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
14-06-2018 07:33
Quote:Original Posted By shrimpwater
bang steam bukan?? klo donlodnya dri steam
double gak donlodnya, sekali di steam sekali dinclientnya?


iya lewat steam, download sekali di steam, sekali di client tapi juga engga banyak kok sizenya
0 0
0
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
14-06-2018 07:48
Quote:Original Posted By solos22
Permisi agan agan gamer sekalian

Ane ada rencana beli ini game, tapi numpang tanya beberapa hal nih, mohon bantuannya ya emoticon-Malu (S)
1. Ini mmo berarti always online kan? Kalo kita lagi ngejalanin quest apa di dunianya kita bisa ketemu player lain?
2. Game standarnya cukup kah? Atau mending sekalian dengan salah satu expansion packnya?
3. Expansion pack yang memuat lebih banyak kota dan peradaban yg mana ya? Jujur ane bingung karena di steam edisinya macem macem emoticon-Bingung (S)
4. Combatnya apakah berbeda dengan skyrim yg menurut sih ane enak-enak-kagak emoticon-Ngakak (S)

Terima kasih emoticon-Shakehand2
emoticon-Maaf Agan


nubi bantu jawab

1. ya ini MMO means always online Dan bisa ketemu player lain
2. game standarnya udah cukup menurut and, DLC saat ini tinggal summerset
3. ane baru main juga jadi masih belum paham
4. belon pernah main Skyrim

demikian semoga membantu
0 0
0
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
14-06-2018 15:16
Quote:Original Posted By sayamayayaya


nubi bantu jawab

1. ya ini MMO means always online Dan bisa ketemu player lain
2. game standarnya udah cukup menurut and, DLC saat ini tinggal summerset
3. ane baru main juga jadi masih belum paham
4. belon pernah main Skyrim

demikian semoga membantu


Ooo, oke gan terima kasih emoticon-Shakehand2 berarti tinggal memutuskan antara beli akhir pekan ini karena ada diskon atau nunggu summersale aja, soalnya lebih prioritasin beli the witcher 3 goty sama ac odyssey emoticon-Ngakak (S)
0 0
0
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
15-06-2018 01:36
saya baru maen ini game , seru juga

ada guildnya ga khusus indo , atau yg isinya bnyk orang indonya , mau gabung kalo ada gan
0 0
0
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
15-06-2018 03:36
Quote:Original Posted By sayamayayaya


iya lewat steam, download sekali di steam, sekali di client tapi juga engga banyak kok sizenya


waduh yg sekali di client brp GB?? soalnya saya udah 2 kali donlod langsung client gak lewat steam cuman error mulu, cape hati nunggunya hehe
0 0
0
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
15-06-2018 09:37
Quote:Original Posted By shrimpwater
waduh yg sekali di client brp GB?? soalnya saya udah 2 kali donlod langsung client gak lewat steam cuman error mulu, cape hati nunggunya hehe


kalau ga salah yg di client cuma unpacking installation pack sama download2 sekitar 80-100mban

coba deh download lewat steam gan
0 0
0
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
15-06-2018 10:01
Quote:Original Posted By sayamayayaya


kalau ga salah yg di client cuma unpacking installation pack sama download2 sekitar 80-100mban

coba deh download lewat steam gan


ok makasih gan, iya saya lewat steam aja hehe

0 0
0
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
15-06-2018 10:15
Quote:Original Posted By shrimpwater
ok makasih gan, iya saya lewat steam aja hehe


oke gan,

kemarin ane download lewat steam 74,1 GB makan waktu 10 jam
0 0
0
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
15-06-2018 22:29
Rencana mau beli ini game, mumpung diskon 50%.

Tapi ane bingung mending beli sekarang yang udah diskon 50% atau pas summer sale ntar tanggal 22an beli yang summer set sekalian gan?
Takutnya pas summer sale malah ga kena diskon semua.

Terus mau tanya ini full downloadnya berapa pas di steam? sama in-game nya apakah download juga?
Free hard drive nya harus berapa kira2 kalau mau download? tq
0 0
0
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
15-06-2018 22:36
Quote:Original Posted By nueflux
Rencana mau beli ini game, mumpung diskon 50%.

Tapi ane bingung mending beli sekarang yang udah diskon 50% atau pas summer sale ntar tanggal 22an beli yang summer set sekalian gan?
Takutnya pas summer sale malah ga kena diskon semua.

Terus mau tanya ini full downloadnya berapa pas di steam? sama in-game nya apakah download juga?
Free hard drive nya harus berapa kira2 kalau mau download? tq


nanti ada donwload di steam 60GB mungkin trus nanti ada lagi ngepatch di launchernya mungkin 20GB lupa gua tapi ya sekitar segitu. gede bgt emang filenya ini eso.
0 0
0
[Reborn] The Elder Scrolls Online | ESO : Tamriel Unlimited & Morrowind (buy 2 play)
18-06-2018 19:37
baru beres dowbload gan emoticon-Ngakak
0 0
0
Halaman 6 dari 11
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2021, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia