Games
Batal
KATEGORI
link has been copied
144
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/512c1fef552acf2d43000008/tomb-raider-reboot--a-new-dawn-for-lara---square-enix---crystal-dynamics
Name: Tomb Raider Developer: Crystal Dynamics Publisher: Square Enix Platforms: Xbox 360 / PS3 / PC Rating: RATING PENDING Release: March 5th, 2013 Genre: Action Adventure Tomb Raider is an upcoming action-adventure platform video game. Published by Square Enix, Tomb Raider is the fifth title developed by Crystal Dynamics in the Tomb Raider franchise. As the first entry in a new Tomb Raider contin
Lapor Hansip
26-02-2013 09:37

Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics

Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics

Quote:Name: Tomb Raider
Developer: Crystal Dynamics
Publisher: Square Enix
Platforms: Xbox 360 / PS3 / PC
Rating: RATING PENDING
Release: March 5th, 2013
Genre: Action Adventure


Quote:Tomb Raider is an upcoming action-adventure platform video game. Published by Square Enix, Tomb Raider is the fifth title developed by Crystal Dynamics in the Tomb Raider franchise. As the first entry in a new Tomb Raider continuity, the game is a reboot that emphasizes the reconstructed origins of the culturally influential lead character Lara Croft. Tomb Raider is scheduled for release on March 5, 2013 for PlayStation 3, Xbox 360 and Microsoft Windows. It has become the first Tomb Raider game to be given an "M" (Mature) rating by the Entertainment Software Rating Board, and also the first Tomb Raider game to be rated "18+" by Pan European Game Information.


Characters

Lara Croft " I'd finally set out to make my mark, to find adventure. But instead adventure found me. "
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
Age: 21
Nationality: British
Appearance: 5'4" Brown Hair and Eyes
Background Info: At the beginning of the story, we experience Lara embarking on her first job after graduating from University. She shows fear in the face of danger, initially lacking confidence in her own abilities and judgment. Still, we can see the seeds of what Lara will eventually become. She possesses a powerful sense of moral courage. She is clever, resourceful and determined.

Conrad Roth
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
Nationality: British
Appearance: 6'1"
Background Info: Captain Conrad Roth gained his grit and no-nonsense attitude through two tours with the Royal Marine commandoes. Putting his unique skills to use after leaving the military, Roth became a freelance treasure-hunter, scouring forgotten shipwrecks for anything of value. Traveling the world, his reputation for intelligence, toughness, and a tendency to bend laws that limit the traffic of historical artifacts precedes him. In order to secure a prize and do right by his crew, Roth will lie, cheat, and break the law. Remorse isn't part of the equation.



Quote:Plot

Setting out to "make [her] mark", Lara travels on the ship Endurance commanded by Conrad Roth. When the ship is struck by a violent storm and split in two, Lara and many other survivors are stranded on an isolated tropical island in the Dragon's Triangle. Lara has to find food and water to survive, fighting off the more dangerous animal inhabitants and trying to trace the other survivors. But a darker threat awaits as she is forced to harden herself against killing people in order to fight a group of malevolent mercenaries who seek to kill her and her companions.


Quote:Lara's darkest game yet

Now with Arrow. Exploring uncharted territory, dodging traps and testing out the deadly new bow and arrow. At various points Lara gets strangled, falls from vertigo-inducing heights, gets savaged by wolves and has her ankle crunched in a bear trap. These are not the short sharp, ineffectual knocks and scrapes that certain other heroes may take in the course of action. Every hit Lara takes she feels, and you feel through her, thanks to some amazing animation and striking sound design.


One of Horrifying Death Scene
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics

Quote:Multiplayer

The fourth episode of The Final Hours of Tomb Raider, which went live on YouTube on 8 January 2013, announced that the game would have multiplayer features. The multiplayer mode was created by Canadian video game development studio Eidos Montreal, known for making Deus Ex: Human Revolution. According to the game's developers, there will be three types of games for multiplayer, played in five different maps. Many things available for the single-player campaign, are also added into multiplayer. In each game, there are two enemy teams: Four survivors and four scavengers, and they either try to eliminate the opposite team or attempt to bring medical supplies to certain points in the map. The player can also set traps or activate special features, according to the map the game is set in.


Tomb Raider Box Art

Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics

Collector's Editions :
North America Version

Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics

Europe Version
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics


Gameplay Trailer

Debut Trailer :


Monastery Escape Trailer :


Tomb Raider Multiplayer: Team Deathmatch



Tomb Raider IGN Review : ( May Contain Spoiler )


Diubah oleh ayamhijauuu
profile-picture
KnightDruid memberi reputasi
1
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 8 dari 8
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
13-07-2017 13:43
Quote:Original Posted By megatensei

Ini salah satu alasan knapa first playtrought gue kgk ngerasa seru/gak dpt feel nya
Males eksplore kbiasaan main uncharted maju pukul tembak schene nikmati story nya
Ini udah item bejibun beserakan file story nya jg kudu nyari sendiri....ehm
Udah gitu ini neng lara beneran di azab sama Cristal dynamic
Kgk tega ngliat nya....
Tp setelah namatin ROTR semua berubah nih TR Reboot jd sangat menarik, gue bawaan pengen nglanjutin petualangan neng lara terus walaupun kadang cm punya waktu gak sampe satu jam perhari, yg penting dah mainin neng lara

@shici sama gue jg lebih demen face nya TR Reboot drpd ROTR,
Baju nya jg seksi bener ini cm berdarah darah...


Wkwkwk diazab emoticon-Hammer (S) prekuel dari semua seri Tomb Raider sih ya, a survivor is born..makanya mungkin dibikin berdarah darah, kyk film thriller. Bisa jadi crystal dynamic mau nonjolin image dari karakter minim pengalaman yg mencoba utk survive.
Di seri seri berikutnya dia udah pengalaman, tampilan neng Lara dibikin lebih casual dan modis, mungkin mau menonjolkan image dari seorang experienced hunter..

0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
13-07-2017 15:41
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal DynamicsTomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics

muka 1: reboot.
cantik bule. mata barbie sempurna, idung mancung sempurna, alis sempurna, bibir model sempurna
hasilnya emang jadi kayak patung manekin. cantik. tapi cantiknya patung manekin emoticon-Stick Out Tongue

muka 2: reboot definitive edition.
ngga terlalu bule. tan kulitnya dapet. bibirnya udah rada tebelan kayak angelina jolie (emoticon-Big Grin) dan alisnya juga alis klasik lara croft emoticon-thumbsup
secara fitur2 muka emang cantikan yg pertama, tapi justru karena itu yg kedua jadi jauh lebih easier to fall in love with emoticon-Genit

muka 3: uncanny valley emoticon-Takut (S).
dari cantik2nya sampe ketidaksempurnaannya terlalu meyakinkan. jadi berasa kayak dia itu manusia hidup yg masuk ke videogame.
buat ane harusnya lara croft jangan terlalu realistis gini. wong aksi2nya aja ngga ada yg realistis emoticon-Stick Out Tongue lompat puluhan meter nggak tewas, ketusuk, kebakar, ketembak, berenang di air beku, tapi masih sehat walafiat emoticon-Leh Uga puncaknya tentu aja bunuh t-rex dengan muka datar emoticon-Ngakak (S) menurut ane sah2 aja kalo karakter semi-superhero kayak lara croft mukanya cantik sempurna & ngga ada ketidaksempurnaannya.


bonus:
alis klasik lara croft
Diubah oleh shichi.
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
16-07-2017 14:17
Quote:Original Posted By shichi.
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics

[

muka 3: uncanny valley emoticon-Takut (S).
dari cantik2nya sampe ketidaksempurnaannya terlalu meyakinkan. jadi berasa kayak dia itu manusia hidup yg masuk ke videogame.
buat ane harusnya lara croft jangan terlalu realistis gini. wong aksi2nya aja ngga ada yg realistis emoticon-Stick Out Tongue lompat puluhan meter nggak tewas, ketusuk, kebakar, ketembak, berenang di air beku, tapi masih sehat walafiat emoticon-Leh Uga puncaknya tentu aja bunuh t-rex dengan muka datar emoticon-Ngakak (S) menurut ane sah2 aja kalo karakter semi-superhero kayak lara croft mukanya cantik sempurna & ngga ada ketidaksempurnaannya.


Uncanny
Kek nya hrs beli versi ps4 nih di x360 gak see hidup itu,.....
Salah satu hal yg gak realistis di TR Reboot buat upgrade panah ke panah api cm perlu korek api Zippo, wkwkwk
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
22-08-2017 10:28
Tamat 100% TR Reboot di X360, wuih seru bener, klo abis namatin game kek gini bingung mau main apaan lagi....
anyway lagi sale di PSN Reg2 nih TR Definitive....
langsung ambil gak pake lama walopun blm minat main lagi, simpen dulu
entar kapan kapan pengen nikmatin petualangan neng lara lagi di console NextGen / atau tepatnya current gen skarang yah..
ROTR nunggu ada sale/mumer 2nd nya baru sikat juga dech................
0 0
0
Halaman 8 dari 8
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia