Games
Batal
KATEGORI
link has been copied
144
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/512c1fef552acf2d43000008/tomb-raider-reboot--a-new-dawn-for-lara---square-enix---crystal-dynamics
Name: Tomb Raider Developer: Crystal Dynamics Publisher: Square Enix Platforms: Xbox 360 / PS3 / PC Rating: RATING PENDING Release: March 5th, 2013 Genre: Action Adventure Tomb Raider is an upcoming action-adventure platform video game. Published by Square Enix, Tomb Raider is the fifth title developed by Crystal Dynamics in the Tomb Raider franchise. As the first entry in a new Tomb Raider contin
Lapor Hansip
26-02-2013 09:37

Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics

Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics

Quote:Name: Tomb Raider
Developer: Crystal Dynamics
Publisher: Square Enix
Platforms: Xbox 360 / PS3 / PC
Rating: RATING PENDING
Release: March 5th, 2013
Genre: Action Adventure


Quote:Tomb Raider is an upcoming action-adventure platform video game. Published by Square Enix, Tomb Raider is the fifth title developed by Crystal Dynamics in the Tomb Raider franchise. As the first entry in a new Tomb Raider continuity, the game is a reboot that emphasizes the reconstructed origins of the culturally influential lead character Lara Croft. Tomb Raider is scheduled for release on March 5, 2013 for PlayStation 3, Xbox 360 and Microsoft Windows. It has become the first Tomb Raider game to be given an "M" (Mature) rating by the Entertainment Software Rating Board, and also the first Tomb Raider game to be rated "18+" by Pan European Game Information.


Characters

Lara Croft " I'd finally set out to make my mark, to find adventure. But instead adventure found me. "
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
Age: 21
Nationality: British
Appearance: 5'4" Brown Hair and Eyes
Background Info: At the beginning of the story, we experience Lara embarking on her first job after graduating from University. She shows fear in the face of danger, initially lacking confidence in her own abilities and judgment. Still, we can see the seeds of what Lara will eventually become. She possesses a powerful sense of moral courage. She is clever, resourceful and determined.

Conrad Roth
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
Nationality: British
Appearance: 6'1"
Background Info: Captain Conrad Roth gained his grit and no-nonsense attitude through two tours with the Royal Marine commandoes. Putting his unique skills to use after leaving the military, Roth became a freelance treasure-hunter, scouring forgotten shipwrecks for anything of value. Traveling the world, his reputation for intelligence, toughness, and a tendency to bend laws that limit the traffic of historical artifacts precedes him. In order to secure a prize and do right by his crew, Roth will lie, cheat, and break the law. Remorse isn't part of the equation.



Quote:Plot

Setting out to "make [her] mark", Lara travels on the ship Endurance commanded by Conrad Roth. When the ship is struck by a violent storm and split in two, Lara and many other survivors are stranded on an isolated tropical island in the Dragon's Triangle. Lara has to find food and water to survive, fighting off the more dangerous animal inhabitants and trying to trace the other survivors. But a darker threat awaits as she is forced to harden herself against killing people in order to fight a group of malevolent mercenaries who seek to kill her and her companions.


Quote:Lara's darkest game yet

Now with Arrow. Exploring uncharted territory, dodging traps and testing out the deadly new bow and arrow. At various points Lara gets strangled, falls from vertigo-inducing heights, gets savaged by wolves and has her ankle crunched in a bear trap. These are not the short sharp, ineffectual knocks and scrapes that certain other heroes may take in the course of action. Every hit Lara takes she feels, and you feel through her, thanks to some amazing animation and striking sound design.


One of Horrifying Death Scene
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics

Quote:Multiplayer

The fourth episode of The Final Hours of Tomb Raider, which went live on YouTube on 8 January 2013, announced that the game would have multiplayer features. The multiplayer mode was created by Canadian video game development studio Eidos Montreal, known for making Deus Ex: Human Revolution. According to the game's developers, there will be three types of games for multiplayer, played in five different maps. Many things available for the single-player campaign, are also added into multiplayer. In each game, there are two enemy teams: Four survivors and four scavengers, and they either try to eliminate the opposite team or attempt to bring medical supplies to certain points in the map. The player can also set traps or activate special features, according to the map the game is set in.


Tomb Raider Box Art

Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics

Collector's Editions :
North America Version

Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics

Europe Version
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics


Gameplay Trailer

Debut Trailer :


Monastery Escape Trailer :


Tomb Raider Multiplayer: Team Deathmatch



Tomb Raider IGN Review : ( May Contain Spoiler )


Diubah oleh ayamhijauuu
profile-picture
KnightDruid memberi reputasi
1
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 7 dari 8
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
08-06-2013 18:46
Quote:Original Posted By riderkere
Setubuh mazbro kl udah hoby mah ngga ada pantangan umur bini ane jg ok2 aza kt nya daripada ngelayap kyk batmanemoticon-thumbsup


Kalo dah gamer dr kecil susah lebih masbroo
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
10-06-2013 09:16
Quote:Original Posted By exaligatory
yup

lebih keliatan emosinya + smaller B00Bs because she's still 21
dan belum ada ciri pistolnya emoticon-Big Grin



Nanti tau kok kenapa dia pake pestol.


Itunya lebih kecil, tp menarik. Lebih manusiawi emoticon-Big Grin
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
10-06-2013 11:33
pret! belom sempet main nih game... padahal penggemarTomb Rider T___T
lagi bokek sih emoticon-Frown
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
12-06-2013 00:46
Rooting for the sekuel nih.


Btw difficulty paling susah cuma hard ya? Ga ada yg very hard?
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
12-06-2013 21:18
Btw multi playernya rame gak nih ya????
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
12-06-2013 21:19
Quote:Original Posted By mr kwek
pret! belom sempet main nih game... padahal penggemarTomb Rider T___T
lagi bokek sih emoticon-Frown



Must play bro. Best game so far. Sebelum last of us keluar emoticon-Big Grin
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
13-06-2013 13:11
Sepi peminat ya ternyata ini game
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
14-06-2013 05:25
Sepi kaya kuburan yang belom di raid lara nih tret emoticon-Sorry
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
14-06-2013 08:48
kalo beli second gak ada code dlc apa ruginya? tetep bisa platinum kah?

buat low budget baiknya beli yang gmn nih emoticon-Big Grin
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
15-06-2013 20:40
Quote:Original Posted By Messiiyy
kalo beli second gak ada code dlc apa ruginya? tetep bisa platinum kah?

buat low budget baiknya beli yang gmn nih emoticon-Big Grin


Platznya, 35% multiplayer, or onlen trophy
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
25-06-2013 00:55
biasanya kalau maen game-game lain, jam setengah 11 ane udah ngantuk... emoticon-Big Grin
tapi pas maen Tomb Raider, ampe jam 4 pagi mata masih tetep melek aja emoticon-Ngakak
keren banget emang ini game emoticon-2 Jempol
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
30-06-2013 03:26
barusan namatin walopun telat hehe..
cm d 93% nih complete nya... yg paling susah gps ama chalenge ny sebagian
ini tomb raider paling mantep yg pernah ane mainin sejauh ini
tp puzzle ny terlalu mudah , pdhl puzzle" rumit biasa jd ciri khas tomb raider series
jd inget RE yg seakan ilang ke RE-an nya di RE 5-6
manteplah kl udah SE ama crystal dynamics yg bikin game hehe
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
30-06-2013 06:16
Quote:Original Posted By radit21
barusan namatin walopun telat hehe..
cm d 93% nih complete nya... yg paling susah gps ama chalenge ny sebagian
ini tomb raider paling mantep yg pernah ane mainin sejauh ini
tp puzzle ny terlalu mudah , pdhl puzzle" rumit biasa jd ciri khas tomb raider series
jd inget RE yg seakan ilang ke RE-an nya di RE 5-6
manteplah kl udah SE ama crystal dynamics yg bikin game hehe


gampang puzzlenya karena ada survival instinct. sayang ga ada level diatas level hard. tetep keren tp emoticon-Toast
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
22-07-2013 13:05
complete juga trophy neng lara. true survivor emoticon-Cool

Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
29-07-2013 10:39
wiw ada Trid nya,jujur aja neh pertama ane bukan penggemar game Tomb Raider,ane seh pertama kali main Tomb Raider 3 itu yg PS 1 gan sekitar 9 tahun yg lalu lah gan,yah kalau menurut ane seh game nya pas itu ga greget sama sekali..jdi ane agak kurang demen yah judul game ini..
pas taun ini di xbox rilis,ane juga masih meragukan...bru seminggu yg lalu akhirnya ane beli tuh game..dan pas ane mainin tuh..beuh...
total di permak abis dah gameplay nya,super fresh..
Live Action Scene nya itu Mantaaap,Graphic pun mantap bener..dri segi cerita ane bilang seh bagus dan ga bertele2..walaupun sedikit banyak ane da bisa tebak awal nya siapa2 aja yg entar mati..
moga2 di buat lagi seri2 berikutnya taun ini atau taun depan..
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
08-12-2013 18:16
lagi main game ini gan....emoticon-Big Grin
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
04-07-2017 07:37
dulu dah permah tamat tp karena main ngerambo mana di Xbox 360 suaranya sayup sayup jadi kurang seru,
Minggu lalu tamatin rise of tomb raider wuih keren story nya ,
Gameplay nya juga wuih...
Kpikiran ngulang TR Reboot dan waw jauh lebih bgs drpd ROTR
Eh dulu knapa gak kerasa serunya yah...
Anyway skarang main ttp pake Xbox 360 ma headphones dolby 7.1 jadi suara lebih ok
Baru ktemu Whitman nih mau nikmantin sampe 100% ....
Oh yah ROTR kmaren tamat 99% gara gara ada challenge sbiji yg ngeglitch radio yg digantung ilang jd kurang satu, sampe bolak balik liat YouTube ternyata emank glitch
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
06-07-2017 10:12
wakakakak ada trit lama disundul, eh malah nemu SF enthusiasts quintuple posts emoticon-Ngakak

berbaik sangka aja, barangkali habis reqdelpost jadi berderet gitu ya tut emoticon-Malu

Quote:Original Posted By megatensei
dulu dah permah tamat tp karena main ngerambo mana di Xbox 360 suaranya sayup sayup jadi kurang seru,
Minggu lalu tamatin rise of tomb raider wuih keren story nya ,
Gameplay nya juga wuih...
Kpikiran ngulang TR Reboot dan waw jauh lebih bgs drpd ROTR
Eh dulu knapa gak kerasa serunya yah...
Anyway skarang main ttp pake Xbox 360 ma headphones dolby 7.1 jadi suara lebih ok
Baru ktemu Whitman nih mau nikmantin sampe 100% ....
Oh yah ROTR kmaren tamat 99% gara gara ada challenge sbiji yg ngeglitch radio yg digantung ilang jd kurang satu, sampe bolak balik liat YouTube ternyata emank glitch

belom update terbaru kali gan? tapi emang TR walopun keren banyak bugnya sih...

ane juga paling demen mukanya neng lara yg di definitive edition reboot gan emoticon-Wowcantik
yg di ROTR malah uncanny valley
0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
13-07-2017 02:50
Jujur alasan utama akhirnya mau menjamah mbak Lara, eh Tomb Raider emoticon-Hammer karena ada nama Square Enix emoticon-Smilie

Before
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics

After
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics

Dan ternyata gameplaynya jg sangat memuaskan , taste yg berbeda dari game survival yg sudah saya coba sejauh ini yg biasanya cuma dar der dor, hack and slash..

Disini gamer jg dituntut utk bisa mengeksplorasi environment dan menaklukkan rintangan, mirip MGS 3 , tapi lebih liar dan bad ass, meskipun karakternya seorang wanita muda..thril til the end sih, baru awal awal aj udah ada scene yg bikin ngilu emoticon-Takut (S)

Crystal dynamic ini udah garap TR sejak TR legends ps2 klo ga salah, makanya pas cobain TR legends familiar bgt sama gameplaynya, movement gerakan jalan Lara jg mirip bgt dgn yg di ps3..




0 0
0
Tomb Raider Reboot ( A New Dawn for Lara ) ~ Square Enix - Crystal Dynamics
13-07-2017 07:19
Quote:Original Posted By hikarinosenshi


Disini gamer jg dituntut utk bisa mengeksplorasi environment dan menaklukkan rintangan, mirip MGS 3 , tapi lebih liar dan bad ass, meskipun karakternya seorang wanita muda..thril til the end sih, baru awal awal aj udah ada scene yg bikin ngilu emoticon-Takut (S)





Ini salah satu alasan knapa first playtrought gue kgk ngerasa seru/gak dpt feel nya
Males eksplore kbiasaan main uncharted maju pukul tembak schene nikmati story nya
Ini udah item bejibun beserakan file story nya jg kudu nyari sendiri....ehm
Udah gitu ini neng lara beneran di azab sama Cristal dynamic
Kgk tega ngliat nya....
Tp setelah namatin ROTR semua berubah nih TR Reboot jd sangat menarik, gue bawaan pengen nglanjutin petualangan neng lara terus walaupun kadang cm punya waktu gak sampe satu jam perhari, yg penting dah mainin neng lara

@shici sama gue jg lebih demen face nya TR Reboot drpd ROTR,
Baju nya jg seksi bener ini cm berdarah darah...
0 0
0
Halaman 7 dari 8
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia