others
Batal
link has been copied
1219
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/54aada95a4cb17055d8b457c/176917691769-kaskuser-regional-cianjur---prime-id-only-and-read-the-rules-first-176917691769---part-12
SELAMAT DATANG DI FORUM KASKUSER REGIONAL CIANJUR Join Group Facebook KRC Like Fans Page KRC Add Friend Facebook TS Follow Akun Resmi KRC Follow Akun TS This Is Our Rules Perkenalkan Diri Anda sebelum Posting dan ISI Daftar hadir dengan Form dibawah ini: >> CLICK << (DATA PRIVACY TIDAK AKAN DI SHARE) # Harus selalu menggunakan Prime ID # Postingan HARUS LEBIH dari 10 kata dan TIDAK BOL
Lapor Hansip
06-01-2015 01:40

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩

SELAMAT DATANG DI FORUMKASKUSER REGIONAL CIANJUR

Quote:
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12


Quote:
This Is Our Rules

Perkenalkan Diri Anda sebelum Posting
dan ISI Daftar hadir dengan Form dibawah ini:
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
>> CLICK <<
(DATA PRIVACY TIDAK AKAN DI SHARE)


# Harus selalu menggunakan Prime ID
# Postingan HARUS LEBIH dari 10 kata dan TIDAK BOLEH ONELINER
# Biasakan menggunakan fasilitas EDIT, QUOTE, dan MULTIQUOTE untuk menghindari post BERURUTAN
# Diharapkan untuk memberikan KONTRIBUSI DEMI KEMAJUAN Regional CIANJUR
# Posting foto/gambar maksimal berukuran 800 pixel demi kenyamanan bersama dan wajib di spoiler
# Dilarang Berbagi Informasi Apapun Yang Berbau Pornografi
# Dilarang Melakukan Segala Macam Bentuk Posting Yang Bersifat Menyinggung Unsur-unsur Suku, Ras, Dan Agama


Quote:
Peraturan Husus Kanggo Pribumi

#Kangge Pribumi wajib posting ku bahasa sunda !!!

hayu urang ngamumule bahasa sunda dina ieu riungan
lamun henteu ku urang kusaha deui.

Pan asa aneh lamun urang sunda teu bisa ngomong sunda
piraku ari urang Jawa make bahasa jawa, urang batak make bahasa batak
ari urang sunda henteu make bahasa sunda?

Ayeuna urang tilik kumaha carana bahasa anu ku
urang sunda dipika cinta ieu sangkan teu nepika tumpur.
mangka kukituna husus warga regional Cianjur didieu diwajibkeun
posting ku bahasa sunda.

Tapi nempo kaayaan saperti kieu mah henteu mustahil upama ka hareupna bahasa sunda bakal tumpur, coba ku urang titenan, kiwari loba kolot nu ngajarkeun ka anakna make bahasa indonesia, tah eta hiji conto gambaran kajadian nu ku urang perlu di perhatikeun

Kusabab kajadian samodel kitu teh henteu saeutik panyebabna bisa salah sahiji kolotna lain urang sunda (kawin jeung urang luar sunda)

Conto sejenna di sakola
bahasa sunda teh ngan di ajarkeunna saminggu sakali, jeung deuih malah mandar guruna ge lain ti jurusan bahasa sunda. kahareupna kumaha sangkan aya generasi anu baris nuluykeun eksistensi bahasa sunda di kolong alam dunya ieu, husus namah di tanah parahiangan.

bahasa sunda teh warisan ti karuhun urang pasundan nu matak urang nu jadi urang sunda asli hayu urang ngamumule bahasa sunda dina ieu riungan.





Sangsi BagiYang Melanggar

DELETE Postingan sebagai Peringatan Pertama #
Di berikan BATA/CENDOL untuk Peringatan ke Dua #
Jika Tidak mempan dengan kedua peringatan diatas, maka langsung di Daftarkan BANNED Permanen #

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12











۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12


profile-picture
profile-picture
erina79purba dan bdat memberi reputasi
2
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 59 dari 61
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
08-10-2016 09:26
Quote:Original Posted By newzhae


eheh , nya kitu puguh , saya baru tinggal di cipanas nya kang , kalo tempat maen yg mantep viewnya kemana ya ?

banyak kang
tergantung kesukaan atuh, hubunganna sareng naon emoticon-Big Grin
pami resep hiber mah ka gantole kang, abdi sering kadinya kapungkur mah
naek heula ka luhur kin nyewa kapal parasit/langlayangan nu tiasa di tumpakan
kin di suntrungkeun ti luhur hiber deh siga dina pelem kitu tah
emoticon-Wow emoticon-Wow emoticon-Wow


0 0
0
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
08-10-2016 09:28
Quote:Original Posted By rav.


moal juara kitu nya Persib teh,
tos ku wa Jajang dei padahal pelatihna emoticon-Big Grin

oh hartosna kzl teh emoticon-Belo
duka atuh kang, abdi ayeunamah jarang nonton persib
janten teu tiasa ngawaler, ngakuotna lami teuing emoticon-Peace emoticon-Ngakak (S)

0 0
0
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
08-10-2016 10:11
Quote:Original Posted By atramd

banyak kang
tergantung kesukaan atuh, hubunganna sareng naon emoticon-Big Grin
pami resep hiber mah ka gantole kang, abdi sering kadinya kapungkur mah
naek heula ka luhur kin nyewa kapal parasit/langlayangan nu tiasa di tumpakan
kin di suntrungkeun ti luhur hiber deh siga dina pelem kitu tah
emoticon-Wow emoticon-Wow emoticon-Wow




phobia kanu luhur2 kitu teh emoticon-Takut

0 0
0
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
08-10-2016 11:04
Quote:Original Posted By newzhae


phobia kanu luhur2 kitu teh emoticon-Takut


oh kitu nya kang emoticon-Belo
hor naha nya dina hengpong teu aya notif,
tina kompi mah seueur malaweung geing, ke ah urang apdet heula ape peesna emoticon-Ngacir

0 0
0
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
08-10-2016 11:11
test

cek heula ah
sugan we aya nu nguot
aya notif teu yeuh ayeuna tos di apdet.
0 0
0
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
08-10-2016 12:00
Quote:Original Posted By atramd
test

cek heula ah
sugan we aya nu nguot
aya notif teu yeuh ayeuna tos di apdet.


Aya update anyar nya
0 0
0
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
08-10-2016 17:42
Quote:Original Posted By kamujomblo21


Aya update anyar nya

aya kang
abdi tadi di apdet
eh tapi naha teu aya notif wae emoticon-Bingung (S)
sigana nuju errot yeuh aplikasina emoticon-Hammer (S)

0 0
0
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
12-10-2016 14:54
Nyir kakara apal aya reg Cianjur. Geus lila teu muka kaskus hoream loba nu pasea.

Kumaha si Ipang Cageur? Laan kituh sorbana ngewa jiga tukang angkot
0 0
0
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
14-10-2016 13:23
Quote:Original Posted By Silver Star
Nyir kakara apal aya reg Cianjur. Geus lila teu muka kaskus hoream loba nu pasea.

Kumaha si Ipang Cageur? Laan kituh sorbana ngewa jiga tukang angkot

Si ipang teh foto model tea lainnn anu na billboard garede?
Wkwk jiga tukang angkotemoticon-Ngacir
0 0
0
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
14-10-2016 23:12
Quote:Original Posted By hayree

Si ipang teh foto model tea lainnn anu na billboard garede?
Wkwk jiga tukang angkotemoticon-Ngacir


Tah eta jelema eta, asa loba potona ayeuna mah si eta teh. Paur dewek mah eta sorban paur jadi oray.
0 0
0
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
02-11-2016 20:25

Penten

jempling nya duh emoticon-Frown

wan lain .
0 0
0
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
16-12-2016 18:08
Ada kos sekitaran kpp cianjur gak ya?
Nuhun agan2 yang bantu jawab
0 0
0
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
17-12-2016 19:19
Quote:Original Posted By nextsyndrome414
Ada kos sekitaran kpp cianjur gak ya?
Nuhun agan2 yang bantu jawab


kalo deket pisan mah udah pinuh kayaknya sama pegawai pabrik.
ngambil tajurhalang ajah atau ke jalan raya utama.

maap kalo bahasanya meng kagok sekali
0 0
0
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
29-12-2016 05:43
Cek rorompok
Aya nu ngurus teu sabuat ditingalkeun ka saudi teh emoticon-Big Grin
0 0
0
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
06-01-2017 16:08
Quote:Original Posted By Silver Star
Nyir kakara apal aya reg Cianjur. Geus lila teu muka kaskus hoream loba nu pasea.

Kumaha si Ipang Cageur? Laan kituh sorbana ngewa jiga tukang angkot


Keur ngabsenan pns di masjid agung emoticon-Ngakak
jd inget pas esde pas solat jamaah geus na di absen ku guru emoticon-Ngakak

ngabetonan jalan tapi ngan setengah2
satengah deui di aspal, saminggu sa enggeus di aspla rusak deui emoticon-Ngakak

Quote:Original Posted By Silver Star


Tah eta jelema eta, asa loba potona ayeuna mah si eta teh. Paur dewek mah eta sorban paur jadi oray.


Tatangga urang aya nu dapet proyek ngajieun pigura poto pak bupati jeung jumlah na meni loba teuing rek di pasang dimana tah emoticon-Hammer (S)



Diubah oleh jeerabbit
0 0
0
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
07-01-2017 10:13
Quote:Original Posted By jeerabbit


Tatangga urang aya nu dapet proyek ngajieun pigura poto pak bupati jeung jumlah na meni loba teuing rek di pasang dimana tah emoticon-Hammer (S)



Dijual dedet ka sakola, wajib pan ayeuna mah kudu masang poto ipang di kelas. Terus dijual dedet ka RT jeung RW jang dipasang di imahna. Mun henteu teuing bakal dikumaha da sarieun RT/RW teh narurut. Teuing nurut teh pedah jang nyingsieunan beurit meureun.

Tah ke teh mun aya nu protes kana koran, manehna teh bakal ngomong yen manehna teu nitah, eta mah oknum.

wkwkwwk

rame nya cianjur mah

Diubah oleh Silver Star
0 0
0
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
07-01-2017 13:30
Quote:Original Posted By Silver Star


Dijual dedet ka sakola, wajib pan ayeuna mah kudu masang poto ipang di kelas. Terus dijual dedet ka RT jeung RW jang dipasang di imahna. Mun henteu teuing bakal dikumaha da sarieun RT/RW teh narurut. Teuing nurut teh pedah jang nyingsieunan beurit meureun.

Tah ke teh mun aya nu protes kana koran, manehna teh bakal ngomong yen manehna teu nitah, eta mah oknum.

wkwkwwk

rame nya cianjur mah



kos wae presiden kudu di pasang dikelas emoticon-Ngakak
paingan eta ngajien na meuni loba emoticon-Wow
teuing lah geus kamari 10 thn sia2 ayeuna tambahan 5 tahun jaman kegelapan emoticon-Big Grin

kumaha deui lah warga cianjur nu pentingmah sing sarehat we lah emoticon-Big Grin




Diubah oleh jeerabbit
0 0
0
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
08-01-2017 17:25
Quote:Original Posted By jeerabbit


kos wae presiden kudu di pasang dikelas emoticon-Ngakak
paingan eta ngajien na meuni loba emoticon-Wow
teuing lah geus kamari 10 thn sia2 ayeuna tambahan 5 tahun jaman kegelapan emoticon-Big Grin

kumaha deui lah warga cianjur nu pentingmah sing sarehat we lah emoticon-Big Grin


Leuwih ti presiden kang. Foto presiden mah tara make dipasang di imah RT
0 0
0
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
01-02-2017 16:57
Tok tok tok
Araya teu?
0 0
0
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
03-02-2017 15:07


Quote:Original Posted By teguhabi
Tok tok tok
Araya teu?

Punten akang, mau nanya euy ada yg tgl di cikalongkulon ?
0 0
0
Halaman 59 dari 61
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia