others
Batal
link has been copied
9944
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5758d650162ec29f118b4568/everything-about-nl-in-palembang---part-1
thread ini adalah pindahan dari (ask) nightlife di seputaran palembang aturan sederhana: 17++ yo. Kl ado yg d bwh itu, risiko tanggung dwe. Scaro 17++ dianggep sdh dewasa, berani berbuat, tau risiko, berani tanggung jawab, bs buat keputusan, dan lbh penting: pny penghasilan dwe (malu la nak mesum masi minta duit sm mak) no SARA. Kt d sini sesamo pecinta wanita, so jgn pandang ras, keturunan, suku,
Lapor Hansip
09-06-2016 09:37

EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG

thread ini adalah pindahan dari (ask) nightlife di seputaran palembang

aturan sederhana:
  1. 17++ yo. Kl ado yg d bwh itu, risiko tanggung dwe. Scaro 17++ dianggep sdh dewasa, berani berbuat, tau risiko, berani tanggung jawab, bs buat keputusan, dan lbh penting: pny penghasilan dwe (malu la nak mesum masi minta duit sm mak)
  2. no SARA. Kt d sini sesamo pecinta wanita, so jgn pandang ras, keturunan, suku, apolg agama.
  3. sesuai judul, all in PALEMBANG. Jd nda termasuk sekitaran Palembang, mis. Prabumulih, Kayuagung, apolagi luar provinsi.
  4. usahain nda bikin fr combo. Kl mau bikin 2 fr, yo jadiin 2 post. Ini mempermudah dalam penyusunan katalog fr.



DISCLAIMER
profile-picture
profile-picture
mrotongx485 dan coeznoz memberi reputasi
2
Tampilkan isi Thread
icon-close-thread
Thread sudah digembok
Halaman 69 dari 507
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 00:39
Quote:Original Posted By silent.la
FR Citr@

izinkan nubi FR lagi.
kebetulan lg di daerah psr kuto, dan mulailah nubi cari penginapan tsb karena penasaran dari Fr sebelumnya.

2hari lalu:
# Ind@h
face: 6,5 sawo manis
boobs: 6,5
body: 6,5
FK: 7
BJ: 7
FJ: 7 agak pasif. tp kita mau gaya apa aja diladenin
DC: 200k utk spa/room + 300 untuk service.


Kemarin
#Ross@
face: 6,5 lucu
boobs: 6,5
body: 7 tp agak pendek
FK: 7
BJ: 7
FJ: 8 lebih melawan.
DC: 200k utk spa/room + 300 untuk service.
sekian fr ane.
kali aj ada cendol masuk
emoticon-Toast

waaaaah makin populer yaa psr kuto.
cendol muter dl ya suhuuu
emoticon-Toast

Quote:Original Posted By LPAN
Met malam dulur2 galo2..
Mau shared nih, selamo ini banyak la seneng baco2 bae, dak berani shared shared tp malem nih Kito kesel nian jadi supaya dak terjadi Samo dulur2 jugo cukup Kito bae.
Berawal sore tadi balek dari nguli dari buka aplikasi Wcht, liat akun yang pasang status butuh uang + kontak WA ny, nama akun : Annisx , liat foto tergolong cantik jugolah. Lanjut ngobrol di aplikasi WA, foto di WA jugo lumayan cantik, buka St 1x main di kostnya 1000k, Kito tawar 600k, akhirnya deal 600k.
Skitar jam 7, Kito langsung otw sehubungan sdh di kasih tau alamat kostnya, di Km.6 depan hotel alam sutra, dibelakang Indomaret.
Sampe TKP, lgsung chat WA, ruponyo Dio lg makan di luar, nunggu bentar cak 20 menit. Pas ktemu Samo doi, wewwww langsung.. beda nian Samo foto 180 derajat beda nian, bontet item, katek nian ambekan nyo. Ai raso2 tebudi nian Kito lantak aplikasi foto, pasrah bae, demm... pikir2 barang sdh deal Yo sudahlah kalu bae anaknyo baek sopan gfe lah tapi ruponyo apo, jauh nian dari harapan. Nak cepet2 bae, pertamo Kito di BJ nyo, lemak jglah BJnyo tapi barang belum tegak 100% la dipasangnya caps dan langsung bae nak WOT, Kito agak cugak, yo sudahlah sabar lg, terimo bae.... diulek2 nyo Pulo Pas WOT bukan di genjotnyo tapi cuma diulek2 nyo bae, ngerti lah kalu cuma diulek2 bae, barang laju drop lagi, dilepasnyo liat barang Kito drop lg, dilepasnyo kondom dan langsung liat kearah kondom tuh, dan ngomong ; " kk la metu Yo" , cugak nian Kito diomongke cak itu , setuo belum metu la dikatoke metu, Kito ngomong belum metu tapi ngotot ini apo ado licin2 di kondom, langsung bae aku ambek kondomnyo trus aku tunjukke Samo Dio bahwa kondom itu ado minyaknyo Karno itu minyak biar licin, Mak itulah kondom tapi doi ttp ngotot Kito la metu, kesel jugo akhirnyo Kito omongke kau nih Lolo, demm cancel bae... langsung Dio ngomong Yo sudah kak kalu cancel bayar setengah bae 300k. Nak matiiiii nian pikir ati aku, alangke sialll naseb malam ini ooo, asli... akhirnyo Kito sabar bae dan bayar 300k langsung aku tinggalke kostnyo itu. Hati kesel, setuo dak metu duit 300k lenyap.. demm cocok.
Dijalan langsung be tpikir buang kesel laju ke filia, ehh malah tutup, akhirnyo Kito ke Rian cottage. Pilih2, akhirnyo masuk Samo LINx,
Face : 7, imut jugo
Gfe Pulo
Puas jugo samo Linx, RO la men cak ujinyo tuh
Demm itu be crito malem ni
Kalu ado salah2 kato oleh Karno peraturan soal tata cara posting, maafkela lurr, Kito baru nila shared.

nice info loor
emoticon-Travelleremoticon-Toast



0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 00:48
Quote:Original Posted By silent.la
FR Citr@

izinkan nubi FR lagi.
kebetulan lg di daerah psr kuto, dan mulailah nubi cari penginapan tsb karena penasaran dari Fr sebelumnya.

2hari lalu:
# Ind@h
face: 6,5 sawo manis
boobs: 6,5
body: 6,5
FK: 7
BJ: 7
FJ: 7 agak pasif. tp kita mau gaya apa aja diladenin
DC: 200k utk spa/room + 300 untuk service.


Kemarin
#Ross@
face: 6,5 lucu
boobs: 6,5
body: 7 tp agak pendek
FK: 7
BJ: 7
FJ: 8 lebih melawan.
DC: 200k utk spa/room + 300 untuk service.
sekian fr ane.
kali aj ada cendol masuk
emoticon-Toast


Balek lg si R@ssa ini retinyo..lumayan lah service TO ini kalu dulu..dak tau men sekarang
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 02:05
Quote:Original Posted By silent.la
FR Citr@

izinkan nubi FR lagi.
kebetulan lg di daerah psr kuto, dan mulailah nubi cari penginapan tsb karena penasaran dari Fr sebelumnya.

2hari lalu:
# Ind@h
face: 6,5 sawo manis
boobs: 6,5
body: 6,5
FK: 7
BJ: 7
FJ: 7 agak pasif. tp kita mau gaya apa aja diladenin
DC: 200k utk spa/room + 300 untuk service.


Kemarin
#Ross@
face: 6,5 lucu
boobs: 6,5
body: 7 tp agak pendek
FK: 7
BJ: 7
FJ: 8 lebih melawan.
DC: 200k utk spa/room + 300 untuk service.
sekian fr ane.
kali aj ada cendol masuk
emoticon-Toast


nah lah naek pulok t dc emoticon-Wow
dak ssi bro emoticon-Betty
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 07:18
Quote:Original Posted By herohero90

nah lah naek pulok t dc emoticon-Wow
dak ssi bro emoticon-Betty
jgn sepelein hukum permintaan penawaran oii

0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 07:20
Quote:Original Posted By LPAN
Met malam dulur2 galo2..
Mau shared nih, selamo ini banyak la seneng baco2 bae, dak berani shared shared tp malem nih Kito kesel nian jadi supaya dak terjadi Samo dulur2 jugo cukup Kito bae.
Berawal sore tadi balek dari nguli dari buka aplikasi Wcht, liat akun yang pasang status butuh uang + kontak WA ny, nama akun : Annisx , liat foto tergolong cantik jugolah. Lanjut ngobrol di aplikasi WA, foto di WA jugo lumayan cantik, buka St 1x main di kostnya 1000k, Kito tawar 600k, akhirnya deal 600k.
Skitar jam 7, Kito langsung otw sehubungan sdh di kasih tau alamat kostnya, di Km.6 depan hotel alam sutra, dibelakang Indomaret.
Sampe TKP, lgsung chat WA, ruponyo Dio lg makan di luar, nunggu bentar cak 20 menit. Pas ktemu Samo doi, wewwww langsung.. beda nian Samo foto 180 derajat beda nian, bontet item, katek nian ambekan nyo. Ai raso2 tebudi nian Kito lantak aplikasi foto, pasrah bae, demm... pikir2 barang sdh deal Yo sudahlah kalu bae anaknyo baek sopan gfe lah tapi ruponyo apo, jauh nian dari harapan. Nak cepet2 bae, pertamo Kito di BJ nyo, lemak jglah BJnyo tapi barang belum tegak 100% la dipasangnya caps dan langsung bae nak WOT, Kito agak cugak, yo sudahlah sabar lg, terimo bae.... diulek2 nyo Pulo Pas WOT bukan di genjotnyo tapi cuma diulek2 nyo bae, ngerti lah kalu cuma diulek2 bae, barang laju drop lagi, dilepasnyo liat barang Kito drop lg, dilepasnyo kondom dan langsung liat kearah kondom tuh, dan ngomong ; " kk la metu Yo" , cugak nian Kito diomongke cak itu , setuo belum metu la dikatoke metu, Kito ngomong belum metu tapi ngotot ini apo ado licin2 di kondom, langsung bae aku ambek kondomnyo trus aku tunjukke Samo Dio bahwa kondom itu ado minyaknyo Karno itu minyak biar licin, Mak itulah kondom tapi doi ttp ngotot Kito la metu, kesel jugo akhirnyo Kito omongke kau nih Lolo, demm cancel bae... langsung Dio ngomong Yo sudah kak kalu cancel bayar setengah bae 300k. Nak matiiiii nian pikir ati aku, alangke sialll naseb malam ini ooo, asli... akhirnyo Kito sabar bae dan bayar 300k langsung aku tinggalke kostnyo itu. Hati kesel, setuo dak metu duit 300k lenyap.. demm cocok.
Dijalan langsung be tpikir buang kesel laju ke filia, ehh malah tutup, akhirnyo Kito ke Rian cottage. Pilih2, akhirnyo masuk Samo LINx,
Face : 7, imut jugo
Gfe Pulo
Puas jugo samo Linx, RO la men cak ujinyo tuh
Demm itu be crito malem ni
Kalu ado salah2 kato oleh Karno peraturan soal tata cara posting, maafkela lurr, Kito baru nila shared.
kampret! Pagi2 baco ck ini laju telesu jg

0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 07:53
Quote:Original Posted By LPAN
Met malam dulur2 galo2..
Mau shared nih, selamo ini banyak la seneng baco2 bae, dak berani shared shared tp malem nih Kito kesel nian jadi supaya dak terjadi Samo dulur2 jugo cukup Kito bae.
Berawal sore tadi balek dari nguli dari buka aplikasi Wcht, liat akun yang pasang status butuh uang + kontak WA ny, nama akun : Annisx , liat foto tergolong cantik jugolah. Lanjut ngobrol di aplikasi WA, foto di WA jugo lumayan cantik, buka St 1x main di kostnya 1000k, Kito tawar 600k, akhirnya deal 600k.
Skitar jam 7, Kito langsung otw sehubungan sdh di kasih tau alamat kostnya, di Km.6 depan hotel alam sutra, dibelakang Indomaret.
Sampe TKP, lgsung chat WA, ruponyo Dio lg makan di luar, nunggu bentar cak 20 menit. Pas ktemu Samo doi, wewwww langsung.. beda nian Samo foto 180 derajat beda nian, bontet item, katek nian ambekan nyo. Ai raso2 tebudi nian Kito lantak aplikasi foto, pasrah bae, demm... pikir2 barang sdh deal Yo sudahlah kalu bae anaknyo baek sopan gfe lah tapi ruponyo apo, jauh nian dari harapan. Nak cepet2 bae, pertamo Kito di BJ nyo, lemak jglah BJnyo tapi barang belum tegak 100% la dipasangnya caps dan langsung bae nak WOT, Kito agak cugak, yo sudahlah sabar lg, terimo bae.... diulek2 nyo Pulo Pas WOT bukan di genjotnyo tapi cuma diulek2 nyo bae, ngerti lah kalu cuma diulek2 bae, barang laju drop lagi, dilepasnyo liat barang Kito drop lg, dilepasnyo kondom dan langsung liat kearah kondom tuh, dan ngomong ; " kk la metu Yo" , cugak nian Kito diomongke cak itu , setuo belum metu la dikatoke metu, Kito ngomong belum metu tapi ngotot ini apo ado licin2 di kondom, langsung bae aku ambek kondomnyo trus aku tunjukke Samo Dio bahwa kondom itu ado minyaknyo Karno itu minyak biar licin, Mak itulah kondom tapi doi ttp ngotot Kito la metu, kesel jugo akhirnyo Kito omongke kau nih Lolo, demm cancel bae... langsung Dio ngomong Yo sudah kak kalu cancel bayar setengah bae 300k. Nak matiiiii nian pikir ati aku, alangke sialll naseb malam ini ooo, asli... akhirnyo Kito sabar bae dan bayar 300k langsung aku tinggalke kostnyo itu. Hati kesel, setuo dak metu duit 300k lenyap.. demm cocok.
Dijalan langsung be tpikir buang kesel laju ke filia, ehh malah tutup, akhirnyo Kito ke Rian cottage. Pilih2, akhirnyo masuk Samo LINx,
Face : 7, imut jugo
Gfe Pulo
Puas jugo samo Linx, RO la men cak ujinyo tuh
Demm itu be crito malem ni
Kalu ado salah2 kato oleh Karno peraturan soal tata cara posting, maafkela lurr, Kito baru nila shared.



Sabar bro,turut berduka emoticon-Berduka (S)
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 10:56
Fr kmren sore ikak nah

Sore sore balek begawe palak peneng laju la muter muter nah baru inget men arah balek ni se arah pyramid, lajulah meluncur ksitu
Sampe d situ lumayan rame wong secaro hari pertamo buka
Lgsg score board bae lah mang

Name : c1*a
Face : 7 putih, gede tp gk kenceng lagi
Msge : 7 lah lumayan ngilangin pegel
Hj : 7,5 telaten org nya
Fk no fj no tp boleh grepe gerpe

Dc : 300 romm, fasilitasnya enakla ada sauna, kolam
+ tips pasaran lah

Bnyak yg baru dteng ini terapis nya kali aja yg lain ada yg masuk sama yg baru bagi bagi fr nya suhu
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 11:16

nocan

ado lokak nocan dak suhu2? butuh buat sore agek mumpung wong rmh ngijini bjalan hehehehe
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 11:19
Quote:Original Posted By kuyungkitek
Fr kmren sore ikak nah

Sore sore balek begawe palak peneng laju la muter muter nah baru inget men arah balek ni se arah pyramid, lajulah meluncur ksitu
Sampe d situ lumayan rame wong secaro hari pertamo buka
Lgsg score board bae lah mang

Name : c1*a
Face : 7 putih, gede tp gk kenceng lagi
Msge : 7 lah lumayan ngilangin pegel
Hj : 7,5 telaten org nya
Fk no fj no tp boleh grepe gerpe

Dc : 300 romm, fasilitasnya enakla ada sauna, kolam
+ tips pasaran lah

Bnyak yg baru dteng ini terapis nya kali aja yg lain ada yg masuk sama yg baru bagi bagi fr nya suhu



C**a yg badan nyo kecik dak om
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 11:51
Permisi dolor2, salam kenal galo galo..
Nak nanyo Lor.. Kosan/hotel yang aman dan murah dimano yo?
Mkasih sebelomnyo lor, salam Lenjer
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 13:40
Quote:Original Posted By LPAN
Met malam dulur2 galo2..
Mau shared nih, selamo ini banyak la seneng baco2 bae, dak berani shared shared tp malem nih Kito kesel nian jadi supaya dak terjadi Samo dulur2 jugo cukup Kito bae.
Berawal sore tadi balek dari nguli dari buka aplikasi Wcht, liat akun yang pasang status butuh uang + kontak WA ny, nama akun : Annisx , liat foto tergolong cantik jugolah. Lanjut ngobrol di aplikasi WA, foto di WA jugo lumayan cantik, buka St 1x main di kostnya 1000k, Kito tawar 600k, akhirnya deal 600k.
Skitar jam 7, Kito langsung otw sehubungan sdh di kasih tau alamat kostnya, di Km.6 depan hotel alam sutra, dibelakang Indomaret.
Sampe TKP, lgsung chat WA, ruponyo Dio lg makan di luar, nunggu bentar cak 20 menit. Pas ktemu Samo doi, wewwww langsung.. beda nian Samo foto 180 derajat beda nian, bontet item, katek nian ambekan nyo. Ai raso2 tebudi nian Kito lantak aplikasi foto, pasrah bae, demm... pikir2 barang sdh deal Yo sudahlah kalu bae anaknyo baek sopan gfe lah tapi ruponyo apo, jauh nian dari harapan. Nak cepet2 bae, pertamo Kito di BJ nyo, lemak jglah BJnyo tapi barang belum tegak 100% la dipasangnya caps dan langsung bae nak WOT, Kito agak cugak, yo sudahlah sabar lg, terimo bae.... diulek2 nyo Pulo Pas WOT bukan di genjotnyo tapi cuma diulek2 nyo bae, ngerti lah kalu cuma diulek2 bae, barang laju drop lagi, dilepasnyo liat barang Kito drop lg, dilepasnyo kondom dan langsung liat kearah kondom tuh, dan ngomong ; " kk la metu Yo" , cugak nian Kito diomongke cak itu , setuo belum metu la dikatoke metu, Kito ngomong belum metu tapi ngotot ini apo ado licin2 di kondom, langsung bae aku ambek kondomnyo trus aku tunjukke Samo Dio bahwa kondom itu ado minyaknyo Karno itu minyak biar licin, Mak itulah kondom tapi doi ttp ngotot Kito la metu, kesel jugo akhirnyo Kito omongke kau nih Lolo, demm cancel bae... langsung Dio ngomong Yo sudah kak kalu cancel bayar setengah bae 300k. Nak matiiiii nian pikir ati aku, alangke sialll naseb malam ini ooo, asli... akhirnyo Kito sabar bae dan bayar 300k langsung aku tinggalke kostnyo itu. Hati kesel, setuo dak metu duit 300k lenyap.. demm cocok.
Dijalan langsung be tpikir buang kesel laju ke filia, ehh malah tutup, akhirnyo Kito ke Rian cottage. Pilih2, akhirnyo masuk Samo LINx,
Face : 7, imut jugo
Gfe Pulo
Puas jugo samo Linx, RO la men cak ujinyo tuh
Demm itu be crito malem ni
Kalu ado salah2 kato oleh Karno peraturan soal tata cara posting, maafkela lurr, Kito baru nila shared.

hahahhaha yg ky gni blacklist aja. kl prlu karungi

0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 14:21
Quote:Original Posted By alzoa13

hahahhaha yg ky gni blacklist aja. kl prlu karungi


Bener hu... blacklist aja. Sumpah la katek nian ambahan budak itu, la jahat, pelayanan zonk Pulo.. demm rugi Kito.
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 14:24
Quote:Original Posted By alzoa13

hahahhaha yg ky gni blacklist aja. kl prlu karungi



karungi buang di sungai musi yeh suhu???wkwkwk

emoticon-Ngakak emoticon-Wkwkwk
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 14:25
fr ksekian dari nubie ini suhu
kejadian 2 hari lalu
tkp oct*p*s
terapis th3 ada yang diamond jadi nubie coba de kesana
nama to : *pr*l
face : 8 bro mulus putih sesuai foto di tablet gro nya
boobs : kecil bro
hj : no
bj : 7
fj : 8 masi ngegrip bro.. segala gaya dia mau
ro : pasti

dc : 1.400 + tips buat si to

denger2 cerita sih dia cuma 1 bulan aja.. mw lanjut kuliah lagi kata nya bro.. monggo dicoba bro..
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 14:28
Quote:Original Posted By pempeklenjerplg
fr ksekian dari nubie ini suhu
kejadian 2 hari lalu
tkp oct*p*s
terapis th3 ada yang diamond jadi nubie coba de kesana
nama to : *pr*l
face : 8 bro mulus putih sesuai foto di tablet gro nya
boobs : kecil bro
hj : no
bj : 7
fj : 8 masi ngegrip bro.. segala gaya dia mau
ro : pasti

dc : 1.400 + tips buat si to

denger2 cerita sih dia cuma 1 bulan aja.. mw lanjut kuliah lagi kata nya bro.. monggo dicoba bro..

woooooow
mantap suhuuuu
cendol sent ya buat FR nya
emoticon-Blue Guy Cendol (L)emoticon-Blue Guy Cendol (L)emoticon-Blue Guy Cendol (L)

0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 14:30
Quote:Original Posted By kuyungkitek
Fr kmren sore ikak nah

Sore sore balek begawe palak peneng laju la muter muter nah baru inget men arah balek ni se arah pyramid, lajulah meluncur ksitu
Sampe d situ lumayan rame wong secaro hari pertamo buka
Lgsg score board bae lah mang

Name : c1*a
Face : 7 putih, gede tp gk kenceng lagi
Msge : 7 lah lumayan ngilangin pegel
Hj : 7,5 telaten org nya
Fk no fj no tp boleh grepe gerpe

Dc : 300 romm, fasilitasnya enakla ada sauna, kolam
+ tips pasaran lah

Bnyak yg baru dteng ini terapis nya kali aja yg lain ada yg masuk sama yg baru bagi bagi fr nya suhu

nice FR suhu...
cendol blm mateng nih blm bsa kirim
emoticon-Toast

0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 14:35
Quote:Original Posted By LPAN

Bener hu... blacklist aja. Sumpah la katek nian ambahan budak itu, la jahat, pelayanan zonk Pulo.. demm rugi Kito.

Ati ati hu, kagek di pelet.. Tebayang teros laju gek hahaha
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 14:43
Quote:Original Posted By zonker008

nice FR suhu...
cendol blm mateng nih blm bsa kirim
emoticon-Toast



subes gimana yang kemarin?? emoticon-Stick Out Tongue

emoticon-Traveller
0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 15:24
Quote:Original Posted By LPAN
Met malam dulur2 galo2..
Mau shared nih, selamo ini banyak la seneng baco2 bae, dak berani shared shared tp malem nih Kito kesel nian jadi supaya dak terjadi Samo dulur2 jugo cukup Kito bae.
Berawal sore tadi balek dari nguli dari buka aplikasi Wcht, liat akun yang pasang status butuh uang + kontak WA ny, nama akun : Annisx , liat foto tergolong cantik jugolah. Lanjut ngobrol di aplikasi WA, foto di WA jugo lumayan cantik, buka St 1x main di kostnya 1000k, Kito tawar 600k, akhirnya deal 600k.
Skitar jam 7, Kito langsung otw sehubungan sdh di kasih tau alamat kostnya, di Km.6 depan hotel alam sutra, dibelakang Indomaret.
Sampe TKP, lgsung chat WA, ruponyo Dio lg makan di luar, nunggu bentar cak 20 menit. Pas ktemu Samo doi, wewwww langsung.. beda nian Samo foto 180 derajat beda nian, bontet item, katek nian ambekan nyo. Ai raso2 tebudi nian Kito lantak aplikasi foto, pasrah bae, demm... pikir2 barang sdh deal Yo sudahlah kalu bae anaknyo baek sopan gfe lah tapi ruponyo apo, jauh nian dari harapan. Nak cepet2 bae, pertamo Kito di BJ nyo, lemak jglah BJnyo tapi barang belum tegak 100% la dipasangnya caps dan langsung bae nak WOT, Kito agak cugak, yo sudahlah sabar lg, terimo bae.... diulek2 nyo Pulo Pas WOT bukan di genjotnyo tapi cuma diulek2 nyo bae, ngerti lah kalu cuma diulek2 bae, barang laju drop lagi, dilepasnyo liat barang Kito drop lg, dilepasnyo kondom dan langsung liat kearah kondom tuh, dan ngomong ; " kk la metu Yo" , cugak nian Kito diomongke cak itu , setuo belum metu la dikatoke metu, Kito ngomong belum metu tapi ngotot ini apo ado licin2 di kondom, langsung bae aku ambek kondomnyo trus aku tunjukke Samo Dio bahwa kondom itu ado minyaknyo Karno itu minyak biar licin, Mak itulah kondom tapi doi ttp ngotot Kito la metu, kesel jugo akhirnyo Kito omongke kau nih Lolo, demm cancel bae... langsung Dio ngomong Yo sudah kak kalu cancel bayar setengah bae 300k. Nak matiiiii nian pikir ati aku, alangke sialll naseb malam ini ooo, asli... akhirnyo Kito sabar bae dan bayar 300k langsung aku tinggalke kostnyo itu. Hati kesel, setuo dak metu duit 300k lenyap.. demm cocok.
Dijalan langsung be tpikir buang kesel laju ke filia, ehh malah tutup, akhirnyo Kito ke Rian cottage. Pilih2, akhirnyo masuk Samo LINx,
Face : 7, imut jugo
Gfe Pulo
Puas jugo samo Linx, RO la men cak ujinyo tuh
Demm itu be crito malem ni
Kalu ado salah2 kato oleh Karno peraturan soal tata cara posting, maafkela lurr, Kito baru nila shared.


Bro DC nyo berapo sama LIN*
itu Rian di Deretan Filia apo yang di Perindustrian I ?


0 0
0
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 1
15-07-2016 15:28
jangan bo neng fi**** di lebah ya gan, ane ditipu, dah trf, ga dateng2 tuh anak, anjeng
0 0
0
Halaman 69 dari 507
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2021, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia