Games
Batal
KATEGORI
link has been copied
1419
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/51de1d8fbbf87b095b000004/official-thread-arma-3---ready-for-war
saya tahu karena sebelumnya ada 2 thread Arma 3 yg sampe skrang masih ada. tapi karena 2 TS dari kedua thread tersebut tidak mengupdate threadnya, akhirnya threadnya malah terbengkalai. ane sudah minta ijin ke salah satu TS trit Arma 3 yg ini A3 dan ternyata dijinkan oleh tsnya. jadi kalo tetap melanggar aturan ya, silahkan di closed aja :cendols ===================================================
Lapor Hansip
11-07-2013 09:50

[Offical Thread] ArmA 3 - Ready for War!!

Quote:saya tahu karena sebelumnya ada 2 thread Arma 3 yg sampe skrang masih ada.

tapi karena 2 TS dari kedua thread tersebut tidak mengupdate threadnya, akhirnya threadnya malah terbengkalai.

ane sudah minta ijin ke salah satu TS trit Arma 3 yg ini A3
dan ternyata dijinkan oleh tsnya.


jadi kalo tetap melanggar aturan ya, silahkan di closed aja emoticon-Cendol (S)

========================================================

 [Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!

 [Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!


Quote:
Wars may be fought with weapons, but they are won by men

-George S Patton-


 [Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
Release Date : 12 September 2013

Full Version is Out



Quote:
Developer: Bohemia Interactive / Czh | Genre : Milsim | Platforms : PC exclusive





Bohemia Interactive announces the brand new installment in its hugely successful realistic military simulator series



Prague, Czech Republic 19th May - Bohemia Interactive, the award-winning independent Czech development studio, is pleased to announce the development of Arma 3, the brand new installment in its series of critically acclaimed realistic military simulators.
Combining over 10 years of experience, building upon the strength of its predecessors, and set in the most detailed environment of the series to date, Arma 3 offers gamers radical engine improvements and a unique sandbox-style military gameplay experience.
The next chapter of this stunning military simulation game is scheduled for release exclusively for PC in 2013.


Quote:SURVIVEin the rich & authentic environment
ADAPT to the unsurpassed experience of modern ground combat
WIN in the open-ended & story-driven campaign




Some of the key features of Arma 3 include:

Single-Player Campaign - Evolve from a lone prey into a military commander in the open-ended & story-driven campaign.
Vehicles & Weapons – Control a multitude of aircraft, vehicles and ships with accurate simulation; shoot anything from pistols to sophisticated weapon platforms.
Physical Simulation & Improved Animations – Take advantage of PhysX™ supported vehicle simulation, in-game interactions and the revamped animation system.
Rich & Authentic Environment – Explore an unsurpassed military combat experience set on an authentic Mediterranean island modelled from real geographic data.
Multiplayer Gameplay – Experience both cooperative & competitive scenarios with the full support of dedicated servers for both Windows and Linux.
Completely Extensible & Moddable - Design & create countless customizable scenarios using the intuitive & easy-to-use mission editor.
Customizable Soldier Load - Choose your uniform; assemble your weapon kit; change your load-out; get loaded up.

========================================================
New Engine Featured


Quote:Game engine:
  • Physical simulation & improved animations:
    Take advantage of PhysX™ supporting the vehicle simulation, in-game interactions and the revamped animation system.
  • Volumetric clouds
  • The net code is beeing optimized.
  • 4 times more detailed ground textures
  • Improved Data-Streaming
  • Improved micro AI and pathfinding
  • Improved water simulation (visually as well as physically)
  • Blending from animations to ragdoll
  • Higher particle limit
  • New scripting technology
  • New lighting tech/HDR ( JC twitter feed)
  • JAVA
  • Render to Texture
  • Improved lighting tech
  • Stereo sounds for weapons and vehicles estimated to use around 50 samples for their engine and exhaust, and 20 samples for the wheels on differing terrain.
  • New system of hearing weapon reports at different ranges, with distance attenuation and filtering



Artistic direction:
  • The game will feature more powerfull sounds, similar to popular sound mods.
  • The sources for much of the audio are also more authentic. Ambient sounds such as the sea, insects, winds, footsteps, etc have been recorded on Lemnos.
  • Heat haze effect


Gameplay:
  • Customizable Soldier Load:
    Choose your uniform (2), assemble your weapon kit, change your loadout, get loaded up.
  • Multiplayer Gameplay:
    Challenge both cooperative & competitive scenarios with full support of dedicated servers for both Windows and Linux.
  • Completely Extensible & Moddable:
    Design & create countless customizable scenarios using the intuitive & easy-to-use mission editor.
  • Underwater operations now supported (2)
  • HALO
  • All the buildings on Lemnos are enterable and can be destroyed. .
  • Weapon modification on the fly is now possible.
  • The game will feature a 3D editor.
  • Action menus will be improved
  • Helicopter sounds will be on par with the ones in TOH.
  • The game will include the Take On Helicopters flight model, however it will not be avaiable in the main SP campaign.
  • The Mk8 SDV will have a periscope.
  • The player will be able to attach explosive charges to enemy boat huls and other vehicles.[/B]
  • The player will be able to remotely operate mortars .
  • Helmet mounted cameras
  • Objects like tactical vests will have weight and different carrying capacities.
  • Headgear will offer different levels of projectile protection.
  • PvP will be improved.
  • The game will feature an improved wounding system (no specifics for as of yet)
  • Improved MP interface
  • Improved command interface
  • The player will be able to wear civilian clothes emoticon-Big Grin
  • Hands now move with the steering wheel.
  • Different muzzle flash samples
  • Grenade launcher zeroing works like in real life.
  • There will be a dropdown menu in the editor where you can customize your soliders gear such as camo,headgear, balistic vest and backpack.
  • Fastroping will be suported.
  • Shockwaves will be simulated.
  • Different camo-types ( urban etc)
  • Your loadout will affect your mobility- enhanced fatigue system
  • Iimproved UAV's
  • Iimproved artillery system- set the angle etc manually
  • Vehicles can now be towed.
  • Micro UAV's that can be deployed on a squad level.
  • Some weapons platforms can be operated remotely and some can function on their own.
  • All the stationary armament can be dismantled and transported by troops or vehicles.
  • The MP chat system will be improved.
  • Modular vehicle turrets
  • Working mirrors and MFD's
  • Underwater combat is now possible


========================================================

GAME REQUIREMENTS

Quote:
MINIMUM

OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1
PROCESSOR: Intel Dual-Core 2.4 GHz / AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz
GRAPHICS: NVIDIA GeForce 8800GT / ATI Radeon HD 3830 / Intel HD Graphics 4000
GPU MEMORY: 512 MB
DirectX® 10
RAM: 2 GB
HARD DRIVE: 15 GB free space
HARD DRIVE (ALPHA): 10 GB free space
AUDIO: DirectX® compatible on-board
OTHER: Internet connection and free Steam account to activate

RECOMMENDED

OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1
PROCESSOR: Intel Core i5-2300 / AMD Phenom II X4 940
GRAPHICS: Nvidia GeForce GTS 560 / AMD Radeon HD 7750
GPU MEMORY: 1 GB
DirectX® 11
RAM: 4 GB
HARD DRIVE: 25 GB free space
HARD DRIVE (ALPHA): 20 GB free space
AUDIO: DirectX® compatible soundcard
OTHER: Internet connection and free Steam account to activate



NOTE Pettka has confirmed that PhysX in Arma3 works fine on systems with ATI/AMD cards. PhysX will be handled by your CPU(processor) and not your GPU (video card)



====================================

Campaign / Main Story

Quote:ARMA 3 bersetting di pertengahan 2030an, dimana pasukan NATO di deploy di sekitar Kepulauan di Laut Aegean Yunani untuk menghadang Invasi besar Pasukan Republic Iran dari timur.

Selama singleplayer campaign, Player akan memainkan karakter seorang pasukan Khusus Inggris yaitu Kapten Scott Miller.

Diawal cerita, player harus bisa bertahan hidup (Survive) setelah pasukan NATO gagal dalam sebuah operasi militer.

Player akan menghadapi banyak misi-misi, misalnya misi Lone-Wolf Infiltration sampai misi dimana player harus memimpin operasi tank besar-besaran.

player bisa memilih sendiri beberapa objektif misi dan persenjataan (semacam UAV, Artillery dan Air Support).



Background

Quote:di hantui oleh krisis ekonomi dalam waktu yang singkat, para negara anggota NATO semakin lemah di hadapan negara republik Iran yang ambisius,

Iran yang di banjiri keuntungan yang didapatkan dari penjualan sumber daya alam ke asia tenggara + harga minyak yang sangat tinggi, dan juga Hubungan Khusus dengan China dan Russia, membuat Iran semakin berambisi untuk meng-ekspansi pengaruhnya.

Turki yang dilanda beberapa kejadian alam besar dapat dengan mudah di taklukan oleh pasukan Iran yang secara licik menggunakan kedok Operasi kemanusiaan untuk memasuki wilayahnya.

tidak sampai di situ, ekspansi Iran yang agresif juga sudah mulai merambah ke beberapa wilayah di pesisir dan pulau-pulau Yunani, tapi berhasil di hadang setelah adanya perjanjian strategis Jerusalem 2034,

dengan Amerika Serikat yang hanya bisa berfokus untuk menghadang pengaruh China di pasifik, dan semakin banyak Negara-negara yang keluar dari keanggotaan NATO demi Minyak Russia.

Apakah Aliansi yang sedang pecah ini bisa menghadapi konflik Global yang semakin dekat dan nyata??



Faction

Blufor = NATO, USA + United Kingdom

BluforSS


Quote:The troops serving under NATO’s Mediterranean Joint Force Command are deployed across the North and South Aegean municipal regions of Greece. Bases across the archipelago – a strategic borderline between NATO and Iranian influence – are in a state of alert, following a period of heightened tension since The Jerusalem Peace Accord of 2034.
The serving contingent is a composition of elements of the reactivated US 7th Infantry Division (7th US Army Europe), primarily tasked with the security and maintenance of Air Station Mike-26 – a critical part of NATO’s radar shield – and providing air support in the Aegean Sea region



Redfor = CSAT ( Canton Strategic Alliance Treaty )

RedforSS
.

Quote:The presence of Iranian Armed Forces in the Aegean is estimated to consist of a battalion-sized combined fighting force with conventional capabilities. This deployment is concentrated around a newly constructed military base, adjacent to a former NATO/Greek air force base (ICAO: LGLM). The majority of this force is designated to base perimeter protection and a counter-insurgency campaign, fending off the threat posed by an active local resistance movement.
The equipment and order of battle of the Iranian troops is reportedly compliant with the common Resource Zone Protection Force structure, including enhanced defensive, ELINT and SIGINT capabilities. Due to the proximity of the Turkish coast, the force is estimated to be fairly well supplied.



Blufor = Freedom and Independence Army

Quote:Believed to be chiefly composed of former and defected members of the Altis Armed Forces, disparate fragments of opposition to the 2026 Kavala coup d'etat joined together in the grind of bloody civil war.

United in pursuit of the removal of the military-backed government and the rejection of external influence - despite recent setbacks - the FIA have begun to gain traction among the largely displaced population of the Republic and has found international support in the west.

Although the exact size of the FIA remains unknown - with evidence of cells operating across the entirety of Altis - they have remained a veritable thorn in the Pyrgos government’s side. As to the question of their namesake, rumours harken back to stories of resistance cells of the same name opposing Soviet occupation at the height of the Cold War.
FIA



Independent = Altis Armed Forces

Quote:In the wake of civil war, the Jerusalem Cease Fire of 2030 mandated the creation of an armed defence force to secure the sovereign territory of The Republic of Altis and Stratis.

Although it officially operates under the observation and training of international peacekeepers, the force remains loyal to the new, hard-line Altis government and acts with de facto judicial and executive authority. However, it is debilitated by an inexperienced command structure and is blighted by widespread corruption.

Limited in scope, the battalion-sized force, led by Col. Georgious Akhanteros, is weighed-down by on-going counter-insurgency operations on Altis and, recently, has reached-out to the international community for additional support including, among others, both the political and militarized wings of CSAT member states and associated private investment companies.
AAF





========================================================

FREQUENTLY ASKED QUESTION


Quote:Q: gan kok, ane bingung ya maennya, controlnya banyak banget emoticon-Cape d... (S)
A : haha itu pertanyaan Classic gan, dibiasain aja gan, kenali satu2
controlnya emoticon-Big Grin

Q : gan , ini kok ane mati mulu sih, ga keliatan musuh dimana, tau-tau mati
emoticon-Cape d... (S)
A : emang bgtu gan maennya ini Arma,namnya juga milsim itu bukan bug ato
apa, tapi ente di tembak musuh, makanya yg jeli, watch every sector,
kontak dengan musuh ga kyk game2 shooter lainnya, di arma mah
paling banter 75-150 meter kontak musuh juga udah bisa dibilang deket
emoticon-Big Grin
Q : gan katanya bisa nyelem , caranya bgimana??
A : ya nyebur ke air gan emoticon-Ngakak


Q : gan ini game bisa pake Mod ga??
A : bisa banget gan, kebetulan ini game sandbox capability, jadi bisa
pake mod emoticon-Big Grin

Q : gan mission editor itu apa ya ???
A : editor itu tempat buat bikin custom mission gan, elu bisa buat
misi2 bikinan elu sendiri terserah... jadi bisa bikin itu misi pake
objective + task, buat storyline, campaign... bebas emoticon-Big Grin ... misi SP
maupun MP

Q : gan ente, itu ganteng ya emoticon-Betty (S)
A : iya gan, ane juga tau emoticon-Big Grin

========================================================
Mod, Misi2 baru Singleplayer or Multiplayer , Addons Unit, Weapon, Script, Tool
dimari tempatnya, Lengkap emoticon-Big Grin

Quote:



========================================================

Rules of Engagements


Quote:1.No Junker, Absolutley
2. No SARA, Respect other people
3. OOT boleh asal jgn kebanyakan emoticon-Big Grin
4. No Friendly Fire, jgn ngatain maksdnya emoticon-Big Grin
5. Damai itu Indah emoticon-Big Grin


Follow the Rules, or face the Court-Martial
emoticon-army
Diubah oleh SkyHighzzz
0
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 55 dari 72
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
08-03-2016 10:18
dr tahun lalu sampe skrg.... kok diskon arma 3 dkk gak prnh lbh besar dr 50% ya di steam ??? emoticon-Frown
0 0
0
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
08-03-2016 14:28
Quote:Original Posted By analogmania
gan ada yang pakai JSRS Eden terbaru gak? kok kalo sy pakai itu jadi agak ngelag ya gameplay nya?
apa karena file sound nya jadi agak lebih besar yah
emoticon-Big Grin


sound mod cenderung mengganggu stabilitas server (terutama soundmod JSRS), jadi kami sekarang sudah ngga pakai soundmod lagi. apalagi ditambah sejak DLC marksman, sound arma 3 sudah banyak diperbaru dan makin keren. sepertinya tidak perlu soundmod lagi.
0 0
0
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
08-03-2016 21:20
gan, ada yang punya link patch yang version 1.5X versi kracked yang sudah stabil kah? terakhir saya update dari 1.14 ke 1.54 released by NOSteam gak stabil gannn, shoot sound nya gak ada, nongol banyak warning dllemoticon-Frown jadinya saya rollback deh. apa saya harus install patch patch sebelumnya, sebelum install patch terbaru?
Diubah oleh 1933jkt
0 0
0
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
12-03-2016 07:47
ane pemain baru
emoticon-Sorry sedih banget.. "scuba" ga pernah tamat2. susah bener nembak helikopternya. misil nya lepas moloemoticon-Sorry
0 0
0
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
14-03-2016 06:50
Quote:Original Posted By ziant1207
Untuk sementara server milsim IWK akan offline dengan batas waktu yg tidak ditentukan. Maka ArmA III akan pindah ke server ARMAID. Server ARMAID akan disiapkan untuk ORI-PETANI compatible.

Facebook
Twitter


gan skrng ts nya pake yg ip mana ya yg 103.241.24.76 atau 202.182.177.238? ane gk bisa masuk server armaid nya karna salah pass
0 0
0
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
14-03-2016 12:52
gan ane mau numpang tanya gan ane kan udah downlod arma 3 yang complete campaign edition nah kok pas ane mau pake mod semacem base addon kok error ya gan ?

apa mod nya cuman work di ori ?
soal nya ane pake versi pak tani
dan cara tau versi game nya kaya mana gan?

kalo mau multiplayer yang paktani harus gimana gan ane cuman maen lan ama temen kalo bisa mungkin bisa join server disini gan

maap gan kalo ane banyak tanya
0 0
0
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
14-03-2016 13:56
Quote:Original Posted By maidez


gan skrng ts nya pake yg ip mana ya yg 103.241.24.76 atau 202.182.177.238? ane gk bisa masuk server armaid nya karna salah pass


103.241.24.76
cara dapat pass ada lengkap di doc kok.

Quote:Original Posted By raven.blackshed
gan ane mau numpang tanya gan ane kan udah downlod arma 3 yang complete campaign edition nah kok pas ane mau pake mod semacem base addon kok error ya gan ?

apa mod nya cuman work di ori ?
soal nya ane pake versi pak tani
dan cara tau versi game nya kaya mana gan?

kalo mau multiplayer yang paktani harus gimana gan ane cuman maen lan ama temen kalo bisa mungkin bisa join server disini gan

maap gan kalo ane banyak tanya


update basegame ente ke versi latest.
bawah kanan main menu untuk liat versi basegame.
Diubah oleh ziant1207
0 0
0
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
18-03-2016 16:24

Assault on Masbete [ArmA ID | Indonesia ArmA 3 Community]

Diubah oleh ziant1207
0 0
0
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
18-03-2016 17:39
Gan link patch arma 3 udeh pada meninggal T.T
Ane mentok sampe 1.48 ada yg punya sisanya ga gan sampe versi terbarunye... ?
0 0
0
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
21-03-2016 22:48
gan mau tanya nih, ane udh download ini game.
ane coba kok nge lag ya? FPS mentok 11-13. settingan standardemoticon-Sorry
ane maen pake Lepi Lenovo G-40-45
Spek nya :
AMD A8 6410 with R5 Graphic 4Cpus 2.0 GHz
Radeon R4 Graphic 2Gb
4Gb RAM
masih kurang kuat gan? atau harus gimana? liat di minimum req. sih harusnya bisa lancaremoticon-Big Grin
0 0
0
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
22-03-2016 10:31
Quote:Original Posted By zacharyJ.Baker
gan mau tanya nih, ane udh download ini game.
ane coba kok nge lag ya? FPS mentok 11-13. settingan standardemoticon-Sorry
ane maen pake Lepi Lenovo G-40-45
Spek nya :
AMD A8 6410 with R5 Graphic 4Cpus 2.0 GHz
Radeon R4 Graphic 2Gb
4Gb RAM
masih kurang kuat gan? atau harus gimana? liat di minimum req. sih harusnya bisa lancaremoticon-Big Grin


GPU ente R5 ato R4 graphics???
kalo R4 ini hasil test nya:
 [Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
0 0
0
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
26-03-2016 13:39
gan ada tutorial untuk instal mod ga ya?
kok kayanya agak ribet kl baca di armaholic, selain itu file2nya ga da yg bisa di download yaemoticon-Ngacir Tubrukan
0 0
0
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
06-04-2016 04:40
gan nanya dong, ane kan baru install arma 3 complete edition versi pak tani. pas ane update ke versi terakhir 1.56 dapet error. apa mesti install versi update sebelumnya dulu?
Diubah oleh whiteedge
0 0
0
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
12-04-2016 10:23

OPREP - VISUAL UPGRADE

UNIT: Pavel Guglava, Senior Artist, Art Dept.
TO: Arma 3 Dev-Branch Users
OPSUM: Introducing splendid upgrades to Arma 3's lighting and visuals.


 [Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!


With the aim of pushing authenticity one step further, we have decided to upgrade the visual fidelity of Arma 3's terrains. Although you are going to see the difference on first sight (available right now on Dev-Branch, and currently pencilled in - for everyone, for free - in Update 1.60, on the #RoadToApex), technology-wise, there is a lot going on under the new and vivid hood, which we'd like to share with our community.

In particular, we'd like to discuss some of the specific changes to lighting / HDR settings, tone mapping, clouds, sea shader and our brand new reflections tech. Maybe even more importantly, we also want to share some of the new options available to our community to set up their game, and provide tips for our talented modders about what tweaks they may need to make to make their own creations look just as splendid.

But, before we dig into the details, let's take a look at our underlying motivations, and answer the question: why did we make such a change?

Full Blog
0 0
0
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
22-04-2016 11:15

SPOTREP #00054

FROM: High Command
TO: Arma 3 Users
UNIT: Main Branch
ACTIVITY: Game Update 1.58 (Tasks Overhaul, Weapon Switching on the Move, Action Menu Streamlining, Eden Editor Compositions)
SIZE: ~1.3 GB / ~850 MB


NOTES
Consider using the Steam client option to verify the integrity of the local game cache to avoid corrupted data after downloading this update.
Consider defragmenting your HDD after downloading large updates.
A Legacy Build Steam branch is available for advanced users. It contains the previous significant main branch version (1.56). It can be used to compare specific changes between major releases. The access code for this branch is: Arma3Legacy156
This update does not apply to the experimental Linux and Mac port betas at time of writing. We'll be updating those as soon as possible.
You can find the servers in the Steam library (switch the filter to "Tools") - "Arma 3 Server" (based on your OS, it will download the Windows or Linux version).
Administrators can also use the command-line SteamCMD utility. The app ID is to be 233780.
NVIDIA GameWorks™ Technology provided under license from NVIDIA Corporation. Copyright © 2002-2016 NVIDIA Corporation. All rights reserved. NVIDIA® and PhysX® are trademarks of NVIDIA Corporation and are used under license.
In case of problems, please check the Bohemia Interactive support F.A.Q., Arma 3 F.A.Q. or BattlEye F.A.Q.
You can help us to further improve the game by posting your feedback on the Feedback Tracker.

Full Blog
0 0
0
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
25-04-2016 10:09

TOP 10 ARMA 3 UPDATE 1.58

Update 1.58 is a splendid opportunity to introduce some important changes ahead of this summer's Arma 3 Apex launch. With a focus on improving usability - particularly in terms of controls and interactions - this update has an array of welcome improvements, additions, and a few sneaky bonuses, too! Let's take a look at 10 of our favorite things.

Full Blog
0 0
0
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
01-05-2016 03:17
Quote:Original Posted By ziant1207
Update 1.58 is a splendid opportunity to introduce some important changes ahead of this summer's Arma 3 Apex launch. With a focus on improving usability - particularly in terms of controls and interactions - this update has an array of welcome improvements, additions, and a few sneaky bonuses, too! Let's take a look at 10 of our favorite things.

Full Blog


ini cara nyomotnya gimana yaaemoticon-Matabelo
0 0
0
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
09-05-2016 12:56
Siang agan kaskus. Gua bener" newbie nih baru download, setiap gua mau join server selalu gak bisa karena pasti ada tulisan "you cannot play or edit this mission because downloadable content has been removed or deleted" dia butuh mod gitu buat dimaenin dan dibawah udah gua cantumin fotonya. kepikiran buat ngerefund karena keburu masih sejam.. mohon bantuannya gan

Dan kalo misalnya bisa lancar buat main multiplayer tertarik juga nih buat min" multiplayer bareng agan semua

 [Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!

Thank you

Diubah oleh noorsyrav
0 0
0
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
09-05-2016 15:12
server buat maen multiplayer dikit banget ya untuk wilayah asia , pengen maen multiplayer tapi kagak ada servernya padahal gamenya keren
0 0
0
[Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!
11-05-2016 13:16
Quote:Original Posted By noorsyrav
Siang agan kaskus. Gua bener" newbie nih baru download, setiap gua mau join server selalu gak bisa karena pasti ada tulisan "you cannot play or edit this mission because downloadable content has been removed or deleted" dia butuh mod gitu buat dimaenin dan dibawah udah gua cantumin fotonya. kepikiran buat ngerefund karena keburu masih sejam.. mohon bantuannya gan

Dan kalo misalnya bisa lancar buat main multiplayer tertarik juga nih buat min" multiplayer bareng agan semua

 [Official Thread] ArmA 3 - Ready for War!!

Thank you



tiap kali join server perhatikan dulu required mods nya. download dulu sebelum join. server pake mods, elu kosongan gimana join???

Quote:Original Posted By YGBACAMAHO
server buat maen multiplayer dikit banget ya untuk wilayah asia , pengen maen multiplayer tapi kagak ada servernya padahal gamenya keren


yuk mari join di grup ArmA Indonesia ArmA ID
peraturan dan ketentuan tegas berlaku*
0 0
0
Halaman 55 dari 72
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia