Games
Batal
KATEGORI
link has been copied
2435
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/519f242e542acfbc76000003/official-dying-light--good-night-good-luck
Developer: Techland | Publisher: Warner Bros | Genre: FPS,Survival Horror Warner Bros. Interactive Entertainment today announced Dying Light, an open-world first-person survival horror game from Dead Island and Call of Juarez developer Techland. The game will launch in 2014 for next-generation platforms like the Xbox One and PlayStation 4, current-generation systems including the Xbox 360 and Play
Lapor Hansip
24-05-2013 15:26

[UPDATED!] Dying Light ~ Good Night, Good Luck

[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
Quote:
Developer: Techland | Publisher: Warner Bros | Genre: FPS,Survival Horror


Quote:Warner Bros. Interactive Entertainment today announced Dying Light, an open-world first-person survival horror game from Dead Island and Call of Juarez developer Techland.
The game will launch in 2014 for next-generation platforms like the Xbox One and PlayStation 4, current-generation systems including the Xbox 360 and PlayStation 3, as well as the PC.

No mention was made of a Wii U release, and a Warner Bros. representative could not be reached for comment.

Dying Light features a full day-night cycle. In the day, players will explore an urban environment beset by "a vicious outbreak." Gamers must scavenge the world for supplies and weapons to defend themselves from the infected.

When day turns to night, "the hunter becomes the hunted," Warner Bros. said. The infected will become aggressive during the evening, and certain predators will appear only after sundown.

"The next-gen technology allows us to create a truly dynamic open world that features a game-changing day-night cycle," said Techland CEO Paweł Marchewka in a statement. "Inventive free-running mechanics also allow for nearly unrestricted exploration and weapon crafting to further enhance the action survival experience."

Techland shipped Dead Island: Riptide last month and released the downloadable game Call of Juarez: Gunslinger a few weeks ago. The Polish developer is also working on a current-generation cooperative hack-and-slash game called Hellraid.


Quote:
in development at Dead Island studio Techland, it's said to feature "a game-changing day-night cycle" and be set in a "vast open world".

According to the official announcement: "During the day, players will traverse an expansive urban environment overrun by a vicious outbreak, scavenging the world for supplies and crafting weapons to defend against the growing infected population.

"At night, the hunter becomes the hunted, as the infected become aggressive and more dangerous. Most frightening are the predators which only appear after sundown. Players must use everything in their power to survive until the morning's first light."

Techland CEO Paweł Marchewka said: "The next-gen technology allows us to create a truly dynamic open world that features a game-changing day-night cycle. Inventive free running mechanics also allow for nearly unrestricted exploration and weapon-crafting to further enhance the action survival experience."

Late last month, following the release of Dead Island: Riptide, Polish studio Techland officially announced Hellraid, a current-gen and PC title which promises to blend "story-driven hack & slash action, shooters and online multiplayer" when it releases later this year.

source:
http://asia.gamespot.com/news/dead-i...-light-6408779
http://www.ign.com/articles/2013/05/...e-zombie-genre
http://kotaku.com/surprise-dying-lig...erso-509480939
Quote:
FEATURES


- Survive the Night - During the day, players roam free and scavenge for supplies and weapons. But at night, the world undergoes a deadly transformation: the hunter becomes the hunted as the infected grow more aggressive and numerous, and something far more sinister awakens to stalk its prey.

- Free Running Movement - Whether tracking prey or escaping predators, Dying Light lets players swiftly navigate the world by seamlessly leaping between buildings, grappling up walls and pouncing on unsuspecting enemies.

- Open World Environments - Dying Light is set in a vast open world, delivering expansive and varied environments, a wide variety of enemy classes and a hopeless tale of survival where resources are scarce and the infected are not the only threat.

- Brutal Melee and Ranged Combat - get up-close using a variety of light and heavy weapons including knives, bats, axes, sledgehammers and more exotic weaponry or utilize guns and other firepower to take down enemies from a distance.

- Choose Your Play Style - Dying Light features four playable characters that can be fully customized and upgraded to match any play style.

- Craft Your Weapon - Why use a wrench when you can use a wrench wrapped in electrified barbed wire? Dying Light's sizeable crafting system enables players to create a slew of new, more potent weapons and equipment, as well as specialized ammunition.

- Breathtaking Visuals and Gameplay - Dying Light is the first game powered by Chrome Engine 6, a cutting edge incarnation of Techland's proprietary technology, designed from the ground up for the new console generation, DirectX 11 and other advanced solutions.


Screenshots


Videos


System of Requirement


will be updated later
emoticon-Ngacir
Diubah oleh marioandre
0
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 115 dari 123
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
23-03-2016 11:22
Quote:Original Posted By davidguanawan7
Ada yang mau co-op dying light ? sampai misi Public Face
Survivor Rank 17 kalo gak salah
Power + Agility Level 17
Senjata banyak legendary (Panga Machete , Hunter machete dll)
Pake Tungle


maksudnya gimana nih gan
0 0
0
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
23-03-2016 20:26
Permisi mas bro yg mau download pc game dyling light repack bisa ke link ini mas bro
Dying Light Repack
Link Direct + link lokal(indo) bisa resume kapan aja mas bro . jika ada yg ingin di tanyakan bsa kontak ane langsung pm dsb makasih

www.division29.com free download software game
0 0
0
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
24-03-2016 16:42
Mau main jadi zombie gimana ya ? Gw pake versi 1.10.1 yg pak tani dari rld hehehe... Ohhh iya nanti main bareng ya, id gw pilotedan
0 0
0
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
24-03-2016 22:39
Quote:Original Posted By Charimanto

Enhanced Edition GOG version emoticon-Big Grin

All Hail DRM-Free emoticon-Big Grin



waduh udah lama banget ga maen ini game
kalo ini udah siap buat tunggle atau masih ada yg harus di download lagi??? emoticon-Bingung
0 0
0
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
25-03-2016 11:21
gan izin tanya, ane maen Dying Light di setinggan low spec:
Intel Core i7 5500U (2.40 GHz)
8 GB Memory 1 TB HDD
NVIDIA GeForce 940M (2gb Vram)
Kok masih lag ya? emoticon-Big Grin fps cuman sekitar 20an
mungkin spec ane yang gak kuat atau ada fix buat biar gak lag?
sebelumnya makasih emoticon-Big Grin
0 0
0
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
25-03-2016 20:10
--edited--
Solved
Diubah oleh aydiabdi
0 0
0
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
26-03-2016 20:03
mau tanya dong itu update patchnya harus berurutan ya?
0 0
0
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
29-03-2016 11:03
Endingnya ko gt y wkwkwkwkwkwk
Jd gendok
0 0
0
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
29-03-2016 12:51
Quote:Original Posted By aydiabdi
Endingnya ko gt y wkwkwkwkwkwk
Jd gendok

...endingnya 11-12 sama DI 2 emoticon-Confused
...penasaran emoticon-Hammer
...kekna next dlc ato DL 2 , bukan crane emoticon-Bingung (S)
Diubah oleh cepi_esp
0 0
0
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
29-03-2016 13:23
Quote:Original Posted By cepi_esp

...endingnya 11-12 sama DI 2 emoticon-Confused
...penasaran emoticon-Hammer
...kekna next dlc ato DL 2 , bukan crane emoticon-Bingung (S)


DI tu Dead Island y gan? ane belum pernah mainin DI soalnya hehe
ane cm tamatin DL sm DL:Following aja , ya itu dia Ending ny seperti itu hehehe
So far game ny bagusss
Berharap Bakal ada DL2 deh hehe
0 0
0
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
29-03-2016 19:38
Quote:Original Posted By aydiabdi


DI tu Dead Island y gan? ane belum pernah mainin DI soalnya hehe
ane cm tamatin DL sm DL:Following aja , ya itu dia Ending ny seperti itu hehehe
So far game ny bagusss
Berharap Bakal ada DL2 deh hehe

yep dead island 2 vs endingnya the following 11-12 , sama" kentang emoticon-Hammer
0 0
0
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
02-04-2016 10:13
Ane pake GOG version ternyata ga cocok buat online di tunggle
Dikit yg pake GOG version soalnya
Jadi kalo mau online mending pake yg RLD
0 0
0
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
03-04-2016 01:17
gan ane cba main mode the following trus ane disuruh kaan ambil mobil trus ane drive tekan f nah masuk tuh ke mobil siap tuh ane klik w,s,d,a kok mobilnya gk bsa jalan ya?

kamera kiri kanan tengok bisa
ada yg bsa kasih solusi?
0 0
0
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
03-04-2016 06:04
Quote:Original Posted By john.wayne.gacy
gan ane cba main mode the following trus ane disuruh kaan ambil mobil trus ane drive tekan f nah masuk tuh ke mobil siap tuh ane klik w,s,d,a kok mobilnya gk bsa jalan ya?

kamera kiri kanan tengok bisa
ada yg bsa kasih solusi?


udah cek di setting key binding na belum? benar gak setir mobil itu A ama D, ama gamepad kk tercolok gak ke PC?
0 0
0
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
03-04-2016 10:19

Blue/Orange Screen mulu

Gan, tanya dong, sebelumnya main Dying Light sudah sampe tamat terus mau lanjutin nih main The Following, tapi di tengah-tengah game selalu Blue Screen (Orange sih warnanya) Tulisannya "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (WUDFRd.sys) emoticon-Hammer
Temen ane juga merasakan hal yang sama, padahal spek laptop kita berdua harga di atas 11jt gan. Main Game Lain ga masalah gan, termasuk Dying Light yang pertama. Barangkali ada yang bisa bantu? Makasih banyak gan, udah pengen banget main nih worthed game lagi emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin [OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
0 0
0
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
03-04-2016 10:48
Quote:Original Posted By dawnz17
Gan, tanya dong, sebelumnya main Dying Light sudah sampe tamat terus mau lanjutin nih main The Following, tapi di tengah-tengah game selalu Blue Screen (Orange sih warnanya) Tulisannya "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (WUDFRd.sys) emoticon-Hammer
Temen ane juga merasakan hal yang sama, padahal spek laptop kita berdua harga di atas 11jt gan. Main Game Lain ga masalah gan, termasuk Dying Light yang pertama. Barangkali ada yang bisa bantu? Makasih banyak gan, udah pengen banget main nih worthed game lagi emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin ]


biasanya krn DDR RAM / VGA RAM na itu kk krn itu berhub ama memori, kalau DDR RAM sih biasanya cek lagi dudukan RAM na, copot n pasang lagi DDR RAM na n pastiin terpasang dengan pas

atau krn driver VGA yang ngaco, kk ada update driver VGA gak akhir2 ini?

gua dulu juga gitu, kadang2 kena BSOD di game2 tertentu, ternyata krn DDR RAM na yang entah kenapa gak pas emoticon-Hammer

Diubah oleh zuppaclub
0 0
0
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
03-04-2016 14:33
Quote:Original Posted By zuppaclub


udah cek di setting key binding na belum? benar gak setir mobil itu A ama D, ama gamepad kk tercolok gak ke PC?


setting keynya default gan gk ada diutak atik
mainnya pke laptop ane soalnya.
0 0
0
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
04-04-2016 01:04
Gan ada yang maen online via tunggle ???

ane baru2 ini dapet message gini terus padahal sebelumnya normal

[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck

https://dl.dropboxusercontent.com/u/...le%20error.jpg

btw internet ane pake Indihome
mudah2an ada yang bisa bantu, siap lempar cendol pake akun ane yg iso satu lagi buat yang bisa
Diubah oleh silvandutch
0 0
0
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
04-04-2016 13:34
Gan ane kan punya base game Dying Light versi Reloaded kayaknya, game nya udah tamat. Nah sekarang ane lagi order Dying Light The Following Enhanced Edition versi Reloaded juga (base game + DLCs) cara installnya gimana ya? Apa harus uninstall base game DL ane sebelumnya?. Soalnya ane takut save-an nya hilang hehe males main lagi dari awal
0 0
0
[OFFICIAL] Dying Light ~ Good Night, Good Luck
04-04-2016 13:47
Quote:Original Posted By john.wayne.gacy


setting keynya default gan gk ada diutak atik
mainnya pke laptop ane soalnya.


oh pakai laptop, hmmmmm kalau emang gak bisa diganti2 key binding na, gak tau lagi gua kk emoticon-Bingung (S)
0 0
0
Halaman 115 dari 123
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Can You Solve This Game?
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia