Games
Pencarian Tidak Ditemukan
KOMUNITAS
link has been copied
1058
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/520565191cd719cc3c000003/upcoming-tom-clancys-the-division--march-2016
//Developer: Ubisoft Massive//Publisher: Ubisoft//Producer: Ubisoft// //Engine: Snowdrop//Platform: PlayStation 4, Xbox One//Release date: March 8 2016// //Genre: Massively multiplayer online game, third-person shooter, action role-playing//Mode: Multiplayer// //Pre-Order Price Steam Pre-Order System Requirements GD Minimum Requirements Processor : Core 2 Duo E6700 2.66GHz/Athlon 64 X2 Dual Core 6
Lapor Hansip
10-08-2013 04:54

[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016

[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016


Quote://Developer:Ubisoft Massive//Publisher: Ubisoft//Producer: Ubisoft//
//Engine: Snowdrop//Platform: PlayStation 4, Xbox One//Release date: March 8 2016//
//Genre: Massively multiplayer online game, third-person shooter, action role-playing//Mode: Multiplayer//


Quote://Pre-Order Price



Collector Edition $159.99


Gold Edition $99.99


Standart Edition $59.99



Quote:System Requirements GD

Minimum Requirements
Processor : Core 2 Duo E6700 2.66GHz/Athlon 64 X2 Dual Core 6000+
GPU : GeForce GTS 450/Radeon R7 250 2GB GDDR5
RAM : 3 GB
DirectX : DX11

GD Adjusted Requirements
Processor : Core i3-530 2.9GHz/Athlon II X3 440
GPU : GeForce GTX 470/Radeon R7 260X
RAM : 4GB
DirectX : DX11

Predicted Requirements
Processor : Core i5-4430 3.0GHz/Phenom II X6 1100T
GPU : GeForce GTX 760/Radeon R9 280
RAM : 6GB
DirectX : DX11


Quote:OVERVIEW

We live in a complex world. The more advanced it gets, the more vulnerable it becomes. We’ve created a house of cards: remove just one, and everything falls apart.

Black Friday – a devastating pandemic sweeps through New York City, and one by one, basic services fail. In only days, without food or water, society collapses into chaos. The Division, an autonomous unit of tactical agents, is activated. Leading seemingly ordinary lives among us, these agents are trained to operate independently in order to save society.

When society falls, we rise.

TAKE BACK NEW YORK
Welcome to a next-gen experience in a persistent and dynamic open world environment that is built from the ground up for co-op and where exploration and player progression are essential. Teaming up with other Division agents, your mission is to restore order, investigate the source of the virus, and take back New York.

A LIVING, BREATHING WORLD
Enter a universe where time of day and weather conditions impacts your gaming experience. Use the environment for strategic advantage to dominate fights and ambush your enemies. Utilize your gas mask to provide protection from the virus, and upgrade it to enter the most highly contaminated areas.

URBAN JUNGLE
New York City is being overrun by hostile groups trying to take advantage of the crisis. Beware of the thugs who roam in packs through the city, preying on the weak. Fight against the Cleaners, who wear hazmat suits and wield flamethrowers, set on cleaning New York from the virus by burning everything and everyone. Engage with the Rikers, a gang of convicts that escaped Rikers Island when the chaos hit, and who are ravaging the city and vying for its control.

GEAR UP AND CUSTOMIZE YOUR AGENT
Harness state-of-the-art technology, both networked and prototype, as a member of The Division. Customize your character and your backpack, your lifeline in mid-crisis New York. Communicate with other agents at all times with your smartwatch. Loot fallen enemies and customize and level up your weapons, gear, and skills.

CUTTING-EDGE TECH
Choose and upgrade your skills, and synergize with your teammates to increase your chances of winning in combat. Switch your skills such as the seeker mine that finds your enemy and explodes; the turret that triggers high-octane and efficient diversion; or the pulse that gives you a tactical read on your environment. Use the ECHO tech, a data collection tool that renders moments frozen in time, to learn valuable information about your immediate environment and find hidden loot, and help uncover the truth behind the pandemic.

SEAMLESS MULTIPLAYER: THE DARK ZONE
Enter the Dark Zone, a walled-off quarantine zone in the middle of Manhattan where the most valuable loot was left behind when the military evacuated. It’s also the most dangerous area in the game, where fear, betrayal, and tension are high. Team up with other players to take down your enemies and extract legendary loot via helicopter. It’s your choice to collaborate with other agents, or attack them and steal their loot.

SNOWDROP™ ENGINE
Powered by the fully next-gen Snowdrop engine, Tom Clancy’s The Division™ sets a new bar in video game realism and open world rendering. Experience a chaotic and devastated New York like you’ve never seen before.


Quote:Total breakdown
We live in a fragile and complex world, a web of interdependent systems we rely on every day. When one fails, others follow, creating a deadly domino effect that can cripple society in days. In Tom Clancy’s The Division™, immerse yourself in a frighteningly chaotic and devastated New York City, where all has failed. As a Division agent, your mission is to restore order, team up with other agents and take back New York.
A new take on the Clancy series
Welcome to an online, open-world RPG experience where exploration and player-progression are essential. Use your skills, weapons and wits in combat. Play in a persistent and dynamic environment that combines the Tom Clancy™ series’ core authenticity and tactical decisions, RPG action, trading and much more.
100% social
Team up with friends in co-op, jump in and jump out at any time and use your combined skills to fight the crisis, investigate the sources of the virus and engage all threats… Even your own citizens. Seamlessly engage in PVP, player-to-player trading, and experience suspenseful scenarios where danger can come from anywhere and anyone.
Only on next-gen
Powered by our new game engine Snowdrop™, tailor-made for next-gen consoles, Tom Clancy’s The Division achieves a whole new level of gameplay quality. Snowdrop takes full advantage of the new consoles with dynamic global illumination, stunning procedural destruction and an insane amount of detail and visual effects.
Gear up & live your own adventure
As part of The Division, harness state-of-the-art technology: both networked and prototyped. Loot fallen foes and craft new, improved gear. Completely customize your go-bag, an agent’s only supplies in the event of collapse, and communicate with the other agents at all times with your smart watch. Customize your agent with thousands of weapon types, skill combinations, gear and much more. The choices you make can help forge a recovery or plunge the city deeper into chaos.
Revolutionary companion gaming
On your smart phone or tablet, join your friends in real-time gameplay with exclusive characters. The app gives you a bird’s eye view of the battlefield, the ability to attack enemies and to place targets for your allies or enhance their capabilities.
Source
Diubah oleh texhnolyze
0
Tampilkan isi Thread
icon-close-thread
Thread sudah digembok
pc-games
PC Games
2.4K Anggota • 11.1K Threads
Halaman 8 dari 54
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
21-10-2014 21:24
trailer paling keren dan elegan. emoticon-Matabelo
grafiknya gila ini baru berasa banget nextgennya. emoticon-Matabelo
equipment senjatanya juga variannya banyak banget. emoticon-Matabelo
0 0
0
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
17-11-2014 23:31
Ini jadi rilisnya kapan yk ?
0 0
0
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
18-11-2014 08:34
emoticon-Betty ane ragu gan jangan sampai tertipu dah kaya assassin creed unity dapet 25 fps doang haaaa emoticon-Betty parah ubitong memang ini belum seberapa sama kasus nya kaya watch dogs emoticon-Betty emoticon-Ngakak (S)
0 0
0
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
22-11-2014 20:01
Quote:Original Posted By Deutrox18
Screenshot

SS

SS

SS

SS

SS

SS

SS

SS

SS

SS

SS


Videos

Tom Clancy's The Division - E3 Breakdown Trailer

Tom Clancy's The Division - E3 Gameplay Reveal

Tom Clancy's The Division E3 2014 Official Cinematic

Tom Clancy's The Division - E3 2014 Gameplay Reveal


[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016


0 0
0
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
14-12-2014 12:22
Gan, kira2 kecepatan inet yg diperluin brp ya? Ane pake modem USB, bakalan bisa ga ya? emoticon-Bingung (S)
Diubah oleh rezasaurs
0 0
0
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
16-12-2014 01:57
demonya wah banget emoticon-Matabelo kyanya kalo begini butuh spek mayan tinggi
tapi apa pas rilis bakal sama kaya di demo atau di downgrade ya emoticon-Bingung (S) ada yang dah dapet berita?
0 0
0
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
16-12-2014 02:28
Quote:Original Posted By kuda.nyungsep
demonya wah banget emoticon-Matabelo kyanya kalo begini butuh spek mayan tinggi
tapi apa pas rilis bakal sama kaya di demo atau di downgrade ya emoticon-Bingung (S) ada yang dah dapet berita?


Game2 si ketela empuk biasanya bagus di demo sama trailernya doank, bgtu udah release, beda jauh bgt emoticon-Ngakak (S)
0 0
0
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
16-12-2014 05:33
Quote:Original Posted By lovendead


Game2 si ketela empuk biasanya bagus di demo sama trailernya doank, bgtu udah release, beda jauh bgt emoticon-Ngakak (S)


setidaknya far cry 4 sesuai janji lah emoticon-Ngakak alias gak semua game ubicrot gak sesuai janji sih

tapi ya kawatir juga sih ama the division ini, adem ayem banget gak ada info baru emoticon-Thinking

0 0
0
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
16-12-2014 12:45
Quote:Original Posted By zuppaclub


setidaknya far cry 4 sesuai janji lah emoticon-Ngakak alias gak semua game ubicrot gak sesuai janji sih

tapi ya kawatir juga sih ama the division ini, adem ayem banget gak ada info baru emoticon-Thinking


Iya ding FC buatan si Ubi emoticon-Ngakak (S)
dr dulu emg FC series selalu sesuai sama janjinya emoticon-Malu
Tp mmg ada beberapa game yg trailer sama ingamenya beda bgt emoticon-Nohope
0 0
0
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
16-12-2014 13:24
Quote:Original Posted By lovendead

Iya ding FC buatan si Ubi emoticon-Ngakak (S)
dr dulu emg FC series selalu sesuai sama janjinya emoticon-Malu
Tp mmg ada beberapa game yg trailer sama ingamenya beda bgt emoticon-Nohope


enggak juga sih, FC3 gak sesuai janji emoticon-Ngakak tapi tetap fun

ini mungkin ubicrot shock krn efek dari AC unity so mereka jadi hati2 banget emoticon-Ngakak
0 0
0
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
18-12-2014 19:54
Hadeeee lamanyo tnggu nih game rilis 2015
Smg g ada dongred ato apalah
0 0
0
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
20-12-2014 05:51
Quote:Original Posted By polenmetal
Alo gan kalo udah ada yang P.O. Fisik share - share ya biar yang lain juga bisa P.O. emoticon-Games

Masi lama om 2015 baru release,klo g salah baca2 rumor di internet mei baru release emoticon-Hammer2
0 0
0
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
20-12-2014 06:51
Tadinya mau PO. tapi melihat Ubisoft akhir-akhir ini mending setelah rilis aja deh beli ori nya emoticon-Big Grin
0 0
0
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
20-12-2014 18:02
Quote:Original Posted By LaserBreak
Tadinya mau PO. tapi melihat Ubisoft akhir-akhir ini mending setelah rilis aja deh beli ori nya emoticon-Big Grin

smoga releasenya g napa2emoticon-Sorry
ane ngebet beli ini gameemoticon-Matabelo
0 0
0
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
25-12-2014 22:27
mantap, ini yg ane tunggu..
penggemar berat TPS nya ubisoft emoticon-thumbsup:
bisa single player ya ? lebih mantap lagi emoticon-Kiss (S)
makin ga sabar emoticon-Berduka (S)
0 0
0
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
29-12-2014 11:33
jujur kalo keluar di pc juga gue ga terlalu banyak berharapemoticon-Berduka (S)
akhir2 ini ubisoft suka ngancurin gamenya sendiri (bad port,etc)emoticon-thumbdown
dari grafik yang gue liat di youtube sih oke lah top malah emoticon-thumbsup
berdoa aja game ini optimal di pc
0 0
0
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
29-12-2014 11:46
Watch Dogs, AC Unity, The Crew, ampe Tetris pun ancur di tangan Ubi tahun ini, bener2 memprihatinkan
satu2nya yg memuaskan itu cuma Far Cry 4 aja, sama title2 kelas indie ky Child of Light & Valiant Hearts
tapi emang sih, yang megang The Division ini cabang Ubisoft yg emang spesialis game2 Tom Clancy, jadi bisa agak lega juga
amannya sih tetep tunda PO dulu, lihat review minimal tunggu 1-2 hari
lagian game multiplayer ky gini sih ga wajib maen dari day 1 emoticon-Big Grin
0 0
0
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
29-12-2014 14:05
kapan ni game beredar.keren amat
update g ni nanti threatnya?ningalin jejak dulu
0 0
0
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
31-12-2014 07:41
Quote:Original Posted By texhnolyze
Watch Dogs, AC Unity, The Crew, ampe Tetris pun ancur di tangan Ubi tahun ini, bener2 memprihatinkan
satu2nya yg memuaskan itu cuma Far Cry 4 aja, sama title2 kelas indie ky Child of Light & Valiant Hearts
tapi emang sih, yang megang The Division ini cabang Ubisoft yg emang spesialis game2 Tom Clancy, jadi bisa agak lega juga
amannya sih tetep tunda PO dulu, lihat review minimal tunggu 1-2 hari
lagian game multiplayer ky gini sih ga wajib maen dari day 1 emoticon-Big Grin

Iya gan ane aj sampe ngiler liat demonya
Untuk game ubi lembut yg agan sebut diatas untung ane blm beli,ntar aj nunggu diskon di steam sampe 60-70% aj emoticon-Ngakak
0 0
0
[Upcoming] Tom Clancy's The Division | March 2016
04-01-2015 18:57
ini nanti nasibnya kaya tom clancy ghost recon future soldier ga yah?
bad port, gameplay demo, trailer nya ga sama ama hasil akhir gamenya? emoticon-Bingung (S)
0 0
0
Halaman 8 dari 54
icon-hot-thread
Hot Threads
Copyright © 2023, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia