Entertainment
Pencarian Tidak Ditemukan
KOMUNITAS
link has been copied
Pengumuman! Kuy Ikutan Survey Feedback Kaskuser, Isi di Sini!
44
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/515bdc124f6ea13928000007/bom-waktu--paham-bhsa-jawa-masuk
Sersan Sardot di pandu komandan Sodron jinake bom liwat komunikasi radio aktif "Kijang siji ning kijang loro,piye kondisi ning kono??...Ganti " "Aku ning ngarepe bom sing ameh jebluk komandan,jaluk intruksine...ganti" "Tulong resiki dhisik daerah sekitare kono!” "Maksute,aku kudu nyapu lan ngepel kene komandan ? tulong insruksine!....Ganti ” "Oraaaa...!sempru
Lapor Hansip
03-04-2013 14:36

Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)

Sersan Sardot di pandu komandan Sodron
jinake bom liwat komunikasi radio
aktif

"Kijang siji ning kijang loro,piye kondisi
ning kono??...Ganti "

"Aku ning ngarepe bom sing ameh jebluk
komandan,jaluk intruksine...ganti"

"Tulong resiki dhisik daerah sekitare kono!”

"Maksute,aku kudu nyapu lan ngepel kene
komandan ? tulong insruksine!....Ganti ”
"Oraaaa...!semprul kowe...maksute jupuk
radius pirang meter seko pusat BOM,terus
amanke daerah kono"
" Siap Komandan !! "
* ora let suwi *
"Lapor Komandan , area wes resik... Ganti
"
"Oke , saiki kowe fokus ning
BOM !! pirang menit waktu kesiso sersan ?"
" Saiki nunjuke itungan mundur 15: 00 :56
komandan !!"
" Berarti kowe isih duwe
wektu 15 menit , Cepet bukak tutup BOM'e
nganggo drei!"
"Yen tak bukak mengko
garansine batal tow komandan ?"
"SEMPRUL
KOWE !!! memange henpon,nganggo
garansi ?
Cepet Bongkar!!!"
" SIAP ..." "BOM wes kebukak komandan,
saiki akeh kabel,tulong instruksi ...Ganti"
" Saiki kethok kabel paling cedhak"
" Siap , Laksanaaa ... !"
* prettt...tuuuuuttttttttt *
Ujug ujug komunikasi pedhot , kondisi
markas
Heboh lan komandan Sodron muring
muring marang kegoblokoane sersan
Sardot.
"iku prajurit seko ngendi...goblok kok di
pangan dhewe!
Aku ngongkon ngethok kabel BOM,ora
kabel headshet sing nempel ning awake !!!"
Terus operator markas nguripke
komunikasi cadangan , njuk enek suworo
* Dengar lara kuuu...swara hati memanggil
nama muuu...*
Jebul lagu noah - separuh aku.
Komandan Sodron lan anak buahe sing
ning markas ngrungoke karo rodhok nesu.
Akhire sakwise 10 detik SERSAN Sardot
ngangkat karo santae .
" Panggilan di copy, siap nrimo instruksi ”
"HEHH !! Iku mau mok apake?Tak hubungi
kok enek sworo aneh HAHH ???
"Iku jenenge RBT komandan, saiki lagi
trend”
"WOOOOIII...iki jalur
militer sersan !!! ojo guyonan ngadepi
BOM,NGERTI????"
" SIAP , komandan!"
" Sersan,tulong goleki mau asale seko
ngendi , tak tunggu datane !! "
" Asale seko Bandung
komandan , jeneng
penyanyine Ariel Noah band"
" Aaaaarghh ... aku jaluk data BOM'e,ora
RBT sing mau "
" Oh sorry, komandan "
* Ora let suwi
"Lapor , BOM wes dilokalisir, enek 4 kabel,
jaluk instruksi , ganti!"
" saiki kethok kabel werno ijo"
" SIAAAPPPP... ?"
"Piye Sersan,BOM'e wes mati???"
" Durung komandan !"
" Saiki gari kabel werno opo wae ?"
" Abang , Ireng , lan ijo"
" HAH ?! nopo sing ijo isih enek...mau kowe
ngethok kabel werno opo?"
"Ijo komandan"
" Opo ora salah ngethok kowe ?"
" sumpah...ciyuusss,mau aku ngethok
kabel werno ijo,mungkin komandan sing
salah!"
" MONYONG, wes salah,ngeyel !!!"
" Enelan komandan,ijone enel 2...1 ijo
godhong,1 meneh ijo langit"
"NGACO !!! Langit iku biru ora ijo "
" tapi ning ndeso ku wernane ijo
komandan"
" KOPLAK!!! Brarti sing mok kethok mau
sing werno ijo langit?"
" Iyo komandan, siap nompo instruksi "
" Dasar GOBL*K !!!"
* karo nggeleng-gelengke sirah *
Komandan nesu marang
ajudane sing ning markas
" Ngomong karo Personalia , sesuk yen
ameh ngrekut anggota anyar,takoni werno
langit ndesone opo"
Ora suwi krungu sworone Sersan sing
panik
" Kondisi darurat ! BOM ameh jebluk,
tulong instruksi "
" OK , tiruke omongan ku "
" SIAP NDAN "
"Assyhadualla"
" ASSYHADUALLA"
" illa.. ."
" ILLA.. ."
* sersan Sardot bingung *
" haillallah"
" HAILLALLAH"
" waassyhaduanna "
" WAASSYHADUANNA "
"muhammadarrosullullah"
"MUHAMMADARROSULLULLAH"
* Sardot tambah bingung..?!?!?*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
DUUUAAARRRRR.... !!!
# Sardot kejet kejet kejeblukan BOM
profile-picture
memberi reputasi
-1
Tampilkan isi Thread
Masuk untuk memberikan balasan
jokes--cartoon
Jokes & Cartoon
2.7K Anggota • 57.7K Threads
Halaman 2 dari 3
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
19-12-2013 14:06
Supaya makin rame ane emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak dimarih yaa emoticon-Big Grin emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
0 0
0
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
19-12-2013 14:14
wuakakaa mantabh gan...emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
0 0
0
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
19-12-2013 14:34
hahaha . bikin lagi gan emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
0 0
0
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
19-12-2013 14:45
gak ngerti ane gan emoticon-Bingung (S)
0 0
0
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
19-12-2013 14:47
Ngakak gakak iki gan
0 0
0
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
19-12-2013 14:48
itu apaan gan?
cerita Bom waktu gan emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
0 0
0
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
19-12-2013 16:01
keep posting gan, lucu soalnya gan jokes ente, emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
0 0
0
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
01-01-2014 13:38
Kepanjangan gan emoticon-Ngakak
0 0
0
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
04-01-2014 11:43
SORY YE GAN ANE NGAKAK emoticon-Ngakak
0 0
0
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
01-02-2014 21:03
wakakaka somplak banget gann emoticon-Ngakak
0 0
0
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
02-02-2014 10:54
hahaha...lumayan gan emoticon-Ngakak
posted by: fli2000
0 0
0
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
02-02-2014 11:00
wkakakaka
lucu abiss ganemoticon-Ngakak
0 0
0
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
02-02-2014 11:21
kesel abis dah kalo jd komandan nya emoticon-Ngakak
0 0
0
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
02-02-2014 11:23
Wakakaka
Asli si sardot koplak tenan gan
emoticon-Ngakak
0 0
0
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
02-02-2014 11:35
wahahahaha guyonane mantep gan,,, iku terahire loh ben msk suwargo opo emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
0 0
0
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
02-02-2014 11:45
wkwkwk emoticon-Ngakak ane bacanya gan emoticon-Big Grin ga ngerti basa e
0 0
0
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
02-02-2014 11:46
sersan e gob*log...emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
0 0
0
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
02-02-2014 11:51
koplak bener petugas lapangannya, masih aja sempet guyonan emoticon-Hammer2
emoticon-Ngakak ane gan, soalnya paham, terakhirnya emoticon-2 Jempol wkwkwkwkw
udah pasrah ngasih instruksi emoticon-Ngakak
0 0
0
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
02-02-2014 11:52
Ra mudeng gan
0 0
0
Bom waktu..!! ( paham bhsa jawa masuk..)
02-02-2014 12:06
asekkk..
lumayan d nggo hiburann..
haha..
lanjutkn gan.
emoticon-Big Grin
0 0
0
Halaman 2 dari 3
icon-hot-thread
Hot Threads
Copyright © 2022, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia