Hobby
Batal
KATEGORI
link has been copied
73
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000013333987/nu-kumaha-rokok-ceuk-urang-sunda
Sateuacana cing saur agan agan nu kumaha rokok ceuk urang sunda nu kieu Rokok krek filter/kretek/bodas atanapi nu kieu Rokok bako daun kawung Hayu ah urang GUAR deui makna na !!! puuuuuunn
Lapor Hansip
29-02-2012 12:20

Nu kumaha rokok ceuk urang sunda

Sateuacana cing saur agan agan nu kumaha rokok ceuk urang sunda

nu kieu

Quote:Nu kumaha rokok ceuk urang sunda

Rokok krek filter/kretek/bodas



atanapi nu kieu

Quote:Nu kumaha rokok ceuk urang sunda

Rokok bako daun kawung



Hayu ah urang GUAR deui makna na !!!

puuuuuunn
0
Tampilkan isi Thread
Masuk untuk memberikan balasan
Halaman 4 dari 4
Nu kumaha rokok ceuk urang sunda
13-01-2013 10:49
Quote:Original Posted By sin?
ari bako teh anu di sebut ku kretek tea sanes nu bungkus na oranye gambar keretek atawa nu daun na ungkul?


bako, dari kata tembakau
Diubah oleh baheula
0 0
0
Nu kumaha rokok ceuk urang sunda
15-01-2013 15:47
Quote:Original Posted By sin?
ari bako teh anu di sebut ku kretek tea sanes nu bungkus na oranye gambar keretek atawa nu daun na ungkul?


Eta bako,anu aya pahpir na amis geningan
Diubah oleh sikamil
0 0
0
Nu kumaha rokok ceuk urang sunda
31-01-2013 20:18
cik aha hoyong nyobian kumaha eta teh raosna bako daun kawung,,
meserna dimana kang??hoyong rada ngebul ieu teh,abdi mah nyesep marl*oro rada hapeuk ning lami2 teh..
0 0
0
Nu kumaha rokok ceuk urang sunda
01-02-2013 16:16
Quote:Original Posted By riefgod
cik aha hoyong nyobian kumaha eta teh raosna bako daun kawung,,
meserna dimana kang??hoyong rada ngebul ieu teh,abdi mah nyesep marl*oro rada hapeuk ning lami2 teh..


Seeur di pasar2 kang,bako kawung..
Hilap deui naon merk na mah
0 0
0
Nu kumaha rokok ceuk urang sunda
04-04-2013 15:55
rokok mah pokokna nu diduruk ngebul we gan

emoticon-Salaman
0 0
0
Nu kumaha rokok ceuk urang sunda
05-04-2013 00:27
Ari bako nu kawentar kapungkur mah ti kidul bako mole, seueur rupina. Biasana pabrikna pabrik alit nu ngagaduhanana sakulawarga.

Mun pas kabeneran panggih nu sae mah, nikmat pisan, teu peureus jeung pelem deuih. Sugan mendakan keneh mun kabeneran ka ciamis atawa tasik.

Kaleresan gaduh wargi nu gaduh pabrik bako mole kapungkur. Hese meh meunang bako nu alus. Tina milih daun bakona, nyiksikna, teras dianginkeun luhureun tehel nu tiis sababaraha poe jeung dibumbuan. Ngan omat nyimpena kudu rekep, tong kaanginan.

Aya oge nu teu make kawung, tapi make daun jagong, ari ceuk kuring mah leuwih pelem ku kawung.
0 0
0
Nu kumaha rokok ceuk urang sunda
14-04-2013 10:27
Hehehehehe sok emut kapungkur udud daun kawung bakona teu aya ...nyobian nganggo bako paragi nyisig pun nini alhamdulillah batuk. emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak




0 0
0
Nu kumaha rokok ceuk urang sunda
12-05-2013 21:51
Dina bahasa sunda buhun mah asa teu aya istilah roko, aya oge udud atanapi daun kawung.
0 0
0
Nu kumaha rokok ceuk urang sunda
12-05-2013 22:20
komo deui bari jeung ayeuna hujan wae, ngudud baru jeung ngopi, gigireun aya goreng sampeu, kulub hui...... ngadengekeun musik dangdut, aih... edun pisan euy emoticon-Ngakak
0 0
0
Nu kumaha rokok ceuk urang sunda
16-05-2013 11:26
Rokoknya seperti rokok Malrboro merah ya gan emoticon-Matabelo
0 0
0
Nu kumaha rokok ceuk urang sunda
25-05-2016 10:16
mun ceuk abdi mah rokok aya 3 (tilu) jenis nyaeta :
1. Rokok meunang meuli sorangan
2. Rokok nu babaturan
3. Rokok nu Kolot (Aki atawa Bapak)
tapi biasana mah no 2 jeung 3 nu gancang beak di udud.emoticon-Salaman
0 0
0
Nu kumaha rokok ceuk urang sunda
04-06-2016 10:20
Di Sunda mah euweuh rokok

aya ge UDUD atawa SESEPEUN
0 0
0
Nu kumaha rokok ceuk urang sunda
31-12-2016 18:18
Gak jelas theread nya emoticon-Cape d...
0 0
0
Halaman 4 dari 4
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2021, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia