others
Batal
link has been copied
Pengumuman! Ikuti Surveynya, Dapatkan Badge-nya! Klik Disini
131
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000002649105/kuliah-neng-purwokertoambil-jurusan-apakampuse-neng-ndi
Mayuh pada ndopok nek kuliah neng purwokerto apike njukut jurusan apa? sing kepenak nggo golet gawean, gajine gede, ora kesuwen ngenteni trus fasilitas kuliahe top markotob...monggo dimulai...
Lapor Hansip
27-10-2009 12:06

Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?

Mayuh pada ndopok nek kuliah neng purwokerto apike njukut jurusan apa? sing kepenak nggo golet gawean, gajine gede, ora kesuwen ngenteni trus fasilitas kuliahe top markotob...monggo dimulai...
0
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 6 dari 7
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
02-06-2010 18:46
esih ana wonge ora yaa
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
05-06-2010 22:21
ane mahasiswa amikom gan, ambil jurusan teknik informatika
arep sedikit promosi kie.. setiap kelas dilengkapi dengan LCD proyektor, ac 2 biji, kipas angin 3 biji (ra bakal kepanasan) kamera cctv di semua tempat kecuali wc gan emoticon-Ngakak dadi helm ra bakal ilang..

oh iya bulan september kampuse rep pindah ming ngarep SPN (lebih besar gan)
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
06-06-2010 21:25
kuliyah nang dr. angka..emoticon-Peace
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
01-07-2010 13:49
nang ump ny0ng emoticon-Malu TI
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
07-07-2010 16:39
kuliah di ITB (institut tanjakan baturraden) nyong...
emoticon-Najis
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
07-07-2010 19:08
kuliah ungsud gan mburi margono..
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
09-08-2010 16:17
unsoed fakultas ekonomi
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
10-08-2010 10:40
Waduh nek neng Pwt kurang ngerti gan. Soale nyong ben ora kuliah neng Pwt,hehe..

Tapi nek kerja, sing cepet ya ujarku jurusan Teknik Mesin/Listrik,lan sejenire.tingkat Diploma bae wis cukup akeh dibutuhna neng Komplek Industri kaya neng Cilacap, Karawang,dsb.
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
11-08-2010 11:16
inyong ganu kuliah nang unsoed kang
mlebu taun 1996 lulus taun 2001
njiot Fakutas ekonomi jurusan manajemen.
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
14-08-2010 20:32
Kuliah nang BSI Purwokerto bae mas....jurusan tergantung mas e arep jimot D1 atawa D3.....
nek D3 akeh juga pilihane...

ana

- Manajemen Informatika (MI) Jurusan SMA IPS
- Teknik Komputer (TK) = Jurusan SMA IPA / SMK
- Komputerisasi Akuntansi (KA) = Jurusan SMA IPS
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
15-08-2010 08:02
ngunsoed lah pokokeemoticon-I Love Indonesia
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
01-09-2012 11:40
aku unsoed emoticon-Big Grin

teknik elektro emoticon-Blue Guy Peace
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
01-09-2012 16:04
aku UII piwe ? emoticon-Hammer








+1
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
02-09-2012 22:15
aku unsoed, teknik informatika emoticon-Malu
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
03-09-2012 20:13
Quote:Original Posted By dude.ranch
aku unsoed, teknik informatika emoticon-Malu


waw mahasiswa teknik emoticon-Belo
siki informatikane esih nang purwokerto ya ? dudu sing nang pbg kae ?


+1
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
03-09-2012 22:35
Quote:Original Posted By dhuha007


waw mahasiswa teknik emoticon-Belo
siki informatikane esih nang purwokerto ya ? dudu sing nang pbg kae ?


+1


teknik teknikan lah emoticon-Ngakak (S)
iya kiye wes pindah pbg kang
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
04-09-2012 06:41
Quote:Original Posted By dude.ranch
teknik teknikan lah emoticon-Ngakak (S)
iya kiye wes pindah pbg kang


kawit kapan ?
deneng gdung sing nang pbg ora kethon anyar sih ? emoticon-Bingung (S)

+1
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
04-09-2012 07:25
Ada yang kuliah di STAIN Purwokerto kah ?
kemarin saya jadi peserta temu teater Mahasiswa Nusantara.. nginepnya di STAIN purwokerto dari tanggal 4-19 Juli 2012 ... !!!
kali aja ada yang jadi panitia hehe (kebetulan kan panitianya dari berbagai kampus disana yah)
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
04-09-2012 14:39
Quote:Original Posted By dhuha007


kawit kapan ?
deneng gdung sing nang pbg ora kethon anyar sih ? emoticon-Bingung (S)

+1


nembe semester iki emoticon-Big Grin
iya kayane gedunge wes lawas ya emoticon-Ngakak (S)
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
30-09-2012 14:46
ane kuliahe ning unsoed jurusan teknik sipil ganemoticon-Malu (S)
0 0
0
Halaman 6 dari 7
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2021, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia