others
Batal
link has been copied
9094
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000011099077/ikatan-cowok-cewek-malem-minggu-ijen--iccmmi
mas dab mbak yu sing malem minggu ijen mlebu kene. perkumpulan ini dikususken kepada mereka mereka yang bernasip merana karena kesendiriannya dimalem minggu. banyak alasan kenapa mereka sendiri. salah satunya jomblo. tapi trit ini bukan trit khusus jomblowan jomblowati. tetapi trit perkumpulan cewek cowok yang sendiri di malem minggu. so semua bisa gabung... JOMBLO iso, Bojone mudik yo iso. pacare
Lapor Hansip
22-10-2011 16:01

Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )

Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )

Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )

mas dab mbak yu sing malem minggu ijen mlebu kene.

perkumpulan ini dikususken kepada mereka mereka yang bernasip merana karena kesendiriannya dimalem minggu.

banyak alasan kenapa mereka sendiri. salah satunya jomblo.

tapi trit ini bukan trit khusus jomblowan jomblowati.
tetapi trit perkumpulan cewek cowok yang sendiri di malem minggu. so semua bisa gabung...
JOMBLO iso, Bojone mudik yo iso. pacare males di jak dolan yo monggo gabung.


Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )


?? ICCMMI ??
profile-picture
anvalz memberi reputasi
1
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 43 dari 456
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:58
Quote:Original Posted By ZSmash110
wis lah turu we gan...
malah mumet sirahe....emoticon-Gila


lha kok mumet dab..
ada apakah gerangan?
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:58
Quote:Original Posted By .banyoepoetih.


weh.. antar golongan po kang..
mesti do nggo klewang.. emoticon-Takut (S)


Quote:Original Posted By .banyoepoetih.


emoticon-Ngakak (S)
ngko malah dienteke kurire..


Quote:Original Posted By .banyoepoetih.
wis sepi..
triple kill emoticon-Cool


req del emoticon-Ngacir
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:59
Quote:Original Posted By .banyoepoetih.


weh.. antar golongan po kang..
mesti do nggo klewang.. emoticon-Takut (S)


yo ngono kae lah emoticon-Takut (S)

wong kene rak salah bener wani potong kepala emoticon-Takut (S)
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 01:00
Quote:Original Posted By cheloniaa
req del emoticon-Ngacir


malah di req del.. ojo kang.. emoticon-Mewek

Quote:Original Posted By gama
yo ngono kae lah emoticon-Takut (S)

wong kene rak salah bener wani potong kepala emoticon-Takut (S)


ho'o kang
kui sing aku wedi nek nang daerah..
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 01:00
..................

Quote:Original Posted By .banyoepoetih.

lha kok mumet dab..
ada apakah gerangan?


nggon ku RTO terus ki

Quote:Original Posted By gama
yo ngono kae lah emoticon-Takut (S)

wong kene rak salah bener wani potong kepala emoticon-Takut (S)


dadi kelingan pas jajak pendapat Dili
wes suwe po le merantau neng flores?



..................
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 01:00
Quote:Original Posted By .banyoepoetih.

okeh malah kang..
meh mbok rewangi mbayar po?
rewangi yo.. emoticon-Big Grin


walah aku yow utange okeh kang .
aku wae pow sing d ewangi ?

Quote:Original Posted By .banyoepoetih.

emoticon-Ngakak (S)
oleh kok tapi njupuk dewe kene nang KM 10'3


walah adoh tenan kang emoticon-norose

Quote:Original Posted By gama
waduh wis kit mau keputer je emoticon-Amazed

sik sik tak golek nang list e emoticon-Embarrassment


yowes nek ngono alun2 nganjuk karo denpasar arjosari kang emoticon-Malu
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 01:01
Quote:Original Posted By pvp.jogja
..................



nggon ku RTO terus ki


dadi kelingan pas jajak pendapat Dili
wes suwe po le merantau neng flores?



..................


nggo sulatri yo kang?
saiki gantian aha sing banter.. emoticon-Metal:
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 01:02
Quote:Original Posted By penjembutan
walah aku yow utange okeh kang .
aku wae pow sing d ewangi ?


walah adoh tenan kang emoticon-norose


yowes nek ngono alun2 nganjuk karo denpasar arjosari kang emoticon-Malu


weh nek kowe njaluk aku rewangi kowe
aku njaluk sopo rewangi aku?
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 01:02
Quote:Original Posted By pvp.jogja
..................



wes lali rasane nganggo emoticon-Big Grin
tur isih disimpen rapi ro bojoku emoticon-Big Grin


ra duonk bal2an
nek nge gol ke sik "liyane" duonk



..................


kene tak nggo ne aku kang .
wes pengen jew emoticon-Big Grin

Quote:Original Posted By cheloniaa
saiki wes dino minggu emoticon-Big Grin
close wae emoticon-Ngacir


tp tetep wae ijen emoticon-Big Grin
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 01:02
..................

Quote:Original Posted By .banyoepoetih.

nggo sulatri yo kang?
saiki gantian aha sing banter.. emoticon-Metal:


tapi nek donlot nganggo IDM
ra ngepek
alias lancar jaya
mung browsing wae sing ngepek



..................
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 01:03
2 thread sing banter
angkringan
ICCMI
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 01:03
Quote:Original Posted By .banyoepoetih.


ho'o kang
kui sing aku wedi nek nang daerah..

opo meneh aku gek pas byanget ngurus masalah lemah e wong sing korup kuwi emoticon-Takut
siap berdarah wae ki emoticon-Takut
Quote:Original Posted By penjembutan

yowes nek ngono alun2 nganjuk karo denpasar arjosari kang emoticon-Malu


siyaaappp emoticon-Kaskus Radio
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 01:03
Quote:Original Posted By .banyoepoetih.

weh nek kowe njaluk aku rewangi kowe
aku njaluk sopo rewangi aku?


pokoke aku jaluk ewangi sampeyan emoticon-Ngakak (S)
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 01:03
Quote:Original Posted By .banyoepoetih.


lha kok mumet dab..
ada apakah gerangan?


lagi pertama jogo warnet je gan...wis salah le nyatet biling dadi mumet,,,,
wkwkw mendingan nggo turu wae...emoticon-Berduka (S)
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 01:03
..................

Quote:Original Posted By penjembutan
kene tak nggo ne aku kang .
wes pengen jew emoticon-Big Grin


tp tetep wae ijen emoticon-Big Grin


wakakakakak..
sabar semua itu ada waktunya..



..................
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 01:04
Quote:Original Posted By .banyoepoetih.
2 thread sing banter
angkringan
ICCMI


lanjut tekan esuk pow ?

Quote:Original Posted By gama
opo meneh aku gek pas byanget ngurus masalah lemah e wong sing korup kuwi emoticon-Takut
siap berdarah wae ki emoticon-Takut

siyaaappp emoticon-Kaskus Radio


laksanakan kang emoticon-army:
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 01:04
Quote:Original Posted By pvp.jogja
..................



tapi nek donlot nganggo IDM
ra ngepek
alias lancar jaya
mung browsing wae sing ngepek



..................


woo.. disedot kabeh kui bandwith e.. emoticon-Hammer

Quote:Original Posted By gama
opo meneh aku gek pas byanget ngurus masalah lemah e wong sing korup kuwi emoticon-Takut
siap berdarah wae ki emoticon-Takut

siyaaappp emoticon-Kaskus Radio


wah ojo pikiran ngono kang
nek niatan ne baik, Gusti Allah slalu melindungi.. emoticon-Smilie
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 01:04
..................

Quote:Original Posted By ZSmash110
lagi pertama jogo warnet je gan...wis salah le nyatet biling dadi mumet,,,,
wkwkw mendingan nggo turu wae...emoticon-Berduka (S)


walah bodho yo nyambut gawe tho?



..................
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 01:05
..................

Quote:Original Posted By .banyoepoetih.

woo.. disedot kabeh kui bandwith e.. emoticon-Hammer


wah ojo pikiran ngono kang
nek niatan ne baik, Gusti Allah slalu melindungi.. emoticon-Smilie


padahal jatah quota mung 1GB
tur wes download punjul seko 4GB



..................
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 01:05
Quote:Original Posted By ZSmash110
lagi pertama jogo warnet je gan...wis salah le nyatet biling dadi mumet,,,,
wkwkw mendingan nggo turu wae...emoticon-Berduka (S)


OP to kang,,
yo dibaleni meneh kang. rekap ulang, emoticon-Big Grin

Quote:Original Posted By penjembutan
lanjut tekan esuk pow ?


laksanakan kang emoticon-army:


wooo jelas..
nganti mripat karo jari wis ra kuat.. emoticon-Big Grin
0 0
0
Halaman 43 dari 456
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia